Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Office 2019 Standard Open License, terminal server geschikt, volumelicentie

€ 209,99 * € 599,99 * (65% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820577
 • 021-10609
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Office 2019 Standard Volume Licensing voor bedrijven van elke omvang   Microsoft Office...meer

Productinformatie "Microsoft Office 2019 Standard Open License, terminal server geschikt, volumelicentie"

Office 2019 Standard Volume Licensing voor bedrijven van elke omvang

 

Microsoft Office is het meest gebruikte kantoorpakket van allemaal. Word, Excel en Co. overtuigen gebruikers over de hele wereld met hun scala aan functies en eenvoudige, intuïtieve bediening. Vooral in het bedrijfsleven is Microsoft Office vandaag de dag onmisbaar. Dankzij betaalbare volumelicenties uit het open-licentieprogramma van Microsoft is het voor kleine bedrijven nu eenvoudiger dan ooit om hun IT uit te rusten met precies de juiste Office-licenties. Bijvoorbeeld met de huidige versie Office 2019 Standard. Via blitzhandel24 kunt u MAK- en KMS-licenties voor Office 2019 Standard tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden aanschaffen. Uiteraard met advies, veilige orderverwerking en snelle verzending van de gekochte licentiesleutels per e-mail.Welke programma's zijn opgenomen in de Microsoft Office 2019 standaard?

Office 2019 Standaard wordt geleverd met de meeste populaire toepassingen in de suite. In detail zijn dit de tekstverwerker Word, de spreadsheet Excel, Powerpoint voor presentaties en Outlook als universeel bruikbare groupware-oplossing. Ook inbegrepen zijn de desktop publishing software Publisher en de note solution OneNote. De toegang tot de webapplicaties van Word, Excel, Powerpoint en Outlook is ook verzekerd met het Microsoft Office 2019 Standaardpakket. Niet inbegrepen zijn voornamelijk de database software Access en de VoIP-toepassing Lync - beide programma's zijn gereserveerd voor de professionele versies van Microsoft Office. Voor veel kantoormedewerkers is het Microsoft Office 2019 Standaardpakket echter voldoende voor dagelijks gebruik.Hoe werkt het Microsoft Open-licentieprogramma?

Traditioneel waren volumelicenties alleen beschikbaar voor relatief grote bedrijven. Bedrijven zonder de noodzaak of middelen om honderden licenties tegelijk aan te schaffen, waren afhankelijk van de aankoop van Office- en andere software in reguliere retailversies. Het Open Licensing Program geeft ook kleinere bedrijven de mogelijkheid om te profiteren van de voordelen van volumelicenties. Het gebruik is mogelijk vanaf vijf licenties, waarna het licentieportfolio eenvoudig kan worden uitgebreid met individuele extra licenties. Bij blitzhandel24 kunt u Office 2019 Standard Open-NL licenties als MAK- en KMS-versie aanschaffen.Wat zijn MAK- en KMS-licenties?Microsoft Office 2019 Standard Volume Licenses kunnen op twee manieren worden gebruikt. Als Multiple Activation Key (MAK) of via een Key Management Service (KMS). De Office 2019 Standard MAK-licentie is vergelijkbaar met de licenties voor eindgebruikers. Voor elke installatie op een computer in het bedrijf moet de licentiesleutel individueel worden ingevoerd en wordt deze online bij Microsoft gecontroleerd en gevalideerd. Vanuit een bepaalde omvang van uw IT-infrastructuur kan het een slimme beslissing zijn om een Office 2019 Standard KMS Server op te zetten. Deze laatste neemt dan de verificatie van de licenties in eigen beheer over en communiceert zelfstandig met het remote station van Microsoft. Dit maakt het gemakkelijker voor u en uw team om uw Microsoft Office 2019 standaardvolumelicenties te verdelen over de afzonderlijke computers. Overigens: Een conversie van KMS en MAK-licentiesleutels is te allen tijde mogelijk via de commandoregeltool van Microsoft slmgr. Zo is het bijvoorbeeld eenvoudig om van het MAK-model over te stappen op een sleutelbeheeroplossing naarmate de IT-infrastructuur groeit - zonder extra kosten, eenvoudig en snel.Gebruik op de terminal server

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de Microsoft Office 2019 Standard Volume Licenses van het Microsoft Open Licensing Program op uw terminal server. Houd er echter rekening mee dat u echt een licentie nodig heeft voor alle actieve gebruikers van het Office-pakket. Vooral als u meer Windows CAL's dan Office-licenties op een systeem activeert, kan Microsoft om meer vragen. In principe is het natuurlijk ook mogelijk om minder Office-licenties aan te schaffen en te gebruiken dan Windows-licenties.Heeft u vragen over Office 2019 Standard of ons aanbod? Weet u nog steeds niet zeker of een Office 2019 Standard Volume License wel geschikt is voor u? Neem gerust contact op met onze klantenservice! Wij adviseren u graag - telefonisch, per e-mail of direct hier op de website in de chat!

Soorten Volledige versie
Platform Windows
Hoeveelheid 1 gebruiker/ 1PC
Taal Duits, Engels/ alle talen beschikbaar
Toepassingsgebied kantoortoepassingen, terminalservers

 

Inbegrepen in Microsoft Office 2019 Standard:

__________________________________________________________

 

 • Onbeperkte duur / geen abonnement
 • Kan worden geïnstalleerd op uw terminal server
 • talen: Duits (andere talen beschikbaar op aanvraag)
 • Automatische updates rechtstreeks van de fabrikant
 • Gegarandeerde online activering

__________________________________________________________

Hoogtepunten van het nieuwe Office-pakket zijn nieuwe functies voor peninvoer, krachtigere gegevensanalyse in Excel en nieuwe presentatiemogelijkheden voor PowerPoint. Microsoft heeft nu een "donker thema" voor Word, en het schrijfprogramma heeft ook een tekst-naar-spraak functie. Voor de multitouchfuncties is een apparaat met aanraakscherm nodig. Alle functies kunnen worden gebruikt via het toetsenbord, de muis of een ander standaard of beschikbaar invoerapparaat. De aanraakfuncties zijn geoptimaliseerd voor gebruik met Windows 10. Productfunctionaliteit en grafische prestaties kunnen variëren, afhankelijk van de systeemconfiguratie. Voor bepaalde functies kan extra of uitgebreide hardware of een serververbinding nodig zijn. Cloud file management mogelijkheden vereisen OneDrive, OneDrive for Business of SharePoint. Een Microsoft-account of een Microsoft-organisatie-account is vereist voor de toewijzing van licenties. Alleen Professional Plus: Om optimaal te kunnen profiteren van de gespreks- en vergadermogelijkheden van Skype for Business zijn een standaard laptopcamera of een USB 2.0-videocamera, microfoon en audio-uitgangsapparaat vereist.

Word

"Doe je werk gemakkelijker"

 • Zwart ontwerp
 • Kantoorgeluiden
 • Leerhulpmiddelen met ondertitels en audiobeschrijvingen
 • Tekst-naar-spraak
 • Verbeterde kleurfunctionaliteit
 • Verbetering van de toegankelijkheid

Excel

"Betere gegevensanalyse"

 • Trechterdiagrammen en 2D-kaarten
 • Nieuwe Excel-functies en -verbindingen
 • Excel publiceren op PowerBI
 • PowerPivot-uitbreidingen
 • PowerQuery verbeteringen

PowerPoint

"Effectievere inhoud creëren"

 • Zoomfuncties voor de volgorde van de dia's in presentaties
 • Morfologische overgangsfunctie
 • Invoegen en beheren van iconen, SVG- en 3D-modellen
 • Verbeterd zwerfpotlood etui

Vooruitzichten

"Efficiënter omgaan met e-mail"

 • Bijgewerkte contactkaarten
 • Office 365 Groepen*
 • @vermeldingen
 • Gebundelde inbox
 • Reis- en bezorgingskaarten

*Vraagt een Exchange Online-account aan


Belangrijke opmerking:
Office 2019 overschrijft en verwijdert meestal oudere versies van het kantoorpakket die al op de PC aanwezig zijn, zoals Office 2016, dus zorg ervoor dat u hiervoor nog installatiebestanden en activeringscode heeft.

 


Systeemvereisten:

Computer en processor: 1,6 GHz of sneller, Dual CoreProfessional
Plus: aanbevolen voor Skype for Business: 2,0 GHz of snellerGeheugen
: 4 GB RAM; 2 GB RAM (32 bit)
Harde schijf: 4 GB beschikbare ruimteScherm
: 1280 x 768 resolutieGrafische kaart
: voor grafische hardwareversnelling, DirectX 9 of hoger met WDDM 2.
0
of hoger voor Windows 10 (of WDDM 1.3 of hoger voor Windows 10 Fall Creators Update) is vereist.
Professioneel Plus: Skype for Business vereist DirectX 9 of hoger, 128 MB grafisch geheugen en 32 bits per pixelkleurendiepte.
Besturingssysteem: Windows 10, Windows Server 2019 COMPULSORY! Windows 7 of ouder worden niet meer ondersteundBrowsers
: Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome of Firefox in de huidige versie..NET-versie
: Voor sommige functies moet mogelijk ook .NET 3.5 of 4.6 en hoger worden geïnstalleerd.
Overig: Voor internetfuncties is een internetverbinding nodig.

 

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel geschikt voor online activering van Microsoft Office Standard 2019 1PC Open NL Software / Terminal Server
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel & veilig te kunnen downloaden, of het kan rechtstreeks van Microsoft worden gedownload.
 • factuur met gedeclareerde BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Systeem: Windows, Windows Server
Bevat: Excel, OneNote, Outlook, Powerpoint, Publisher, Word
Jaar: 2019
eigenschappen: "Microsoft Office 2019 Standard Open License, terminal server geschikt, volumelicentie"
Systeem: Windows, Windows Server
Bevat: Excel, OneNote, Outlook, Powerpoint, Publisher, Word
Jaar: 2019
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Office 2019 Standard Open License, terminal server geschikt, volumelicentie"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken