Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Exchange Server 2019 Standard

€ 457,51 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820209
 • 312-04405
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Exchange Server 2019 Standaard De mailserver Exchange Server 2019 van Microsoft is gericht...meer

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2019 Standard"

Exchange Server 2019 Standaard

De mailserver Exchange Server 2019 van Microsoft is gericht op bedrijven en zelfstandigen die de uitwisseling van berichten via e-mail intern en extern willen optimaliseren.

Koop de Exchange Server in onze online shop

De eerste publicatie van Exchange vond plaats in 1996. Destijds was er echter nauwelijks sprake van communicatie via e-mail. Met de server serie "Microsoft SBS Server 4.5", op maat gemaakt voor het midden- en kleinbedrijf, heeft Microsoft de Exchange Server geïntegreerd in de systeemomgeving. Door de goede samenwerking van de mailserver met de e-mailclient Outlook groeide de acceptatie van Exchange.

Koop de Exchange Server 2019 Standard. Met ons mee!

Wat doet een mailserver eigenlijk?

Allereerst ontvangt en verzendt een mailserver alleen e-mails. Het haalt geen mails op van een andere server of provider. Ruilen is geen uitzondering. Er zijn echter servertools die het typische POP3-verkeer overnemen en de ontvangen mails aan de Exchange Server leveren.


Exchange Server 2019 Standaard Volledige Versie

 

Exchange Server 2019 Installatie

De installatie van Exchange 2019 neemt, net als alle voorgaande versies, veel tijd in beslag. Afhankelijk van de serverapparatuur bedraagt de installatietijd tussen 30 en 120 minuten.

Koop Exchange Server 2019 Standaard. Alleen hier bij ons

De installatieroutine slaat niet alleen gegevens op, maar verandert ook de hele structuur van de server. Dit gebeurt grotendeels zonder de mogelijkheid van tussenkomst van de beheerder. Als de installatieroutine eenmaal is gestart, mag deze in geen geval worden onderbroken. Anders zullen er ernstige fouten in de server optreden en moet de server opnieuw worden ingesteld.

Koop Exchange Server 2019 Standaard online

Daarom moet de installatie ook worden uitgevoerd door een ervaren IT-supporter of -medewerker. Het is aan te raden om een handleiding te kopen voor de Exchange Server 2019.


U wilt een Exchange Server 2019 Standard aanschaffen. Natuurlijk in onze Onlineshop

 

Exchange Server 2019 Configuratie


De configuratie van Exchange kan lang duren, afhankelijk van het aantal aan te maken mailboxen. Uitwisselingsbehoeften vooral:

 • voldoende schijfruimte
 • een correct aangemaakt Active Directory
 • het IPV6-protocol
 • een correct werkende DNS
 • de definitie van een intern gebruikte mail extensie @xyz.net/com/en etc.


Voor veilig e-mailverkeer: Koop Exchange Server 2019 Standaard. Alleen hier bij ons.

Een foutieve configuratie wordt gedocumenteerd in het gebeurtenissenlogboek met de bijbehorende gegevens. De grafische beheeradministratie van Exchange is geschikt voor configuratie. Elk menu-item moet hier worden geselecteerd. Dit komt omdat de hier gemaakte instellingen van toepassing zijn op alle gebruikers.

Exchange Server 2019 volledige versie

Het is belangrijk dat gebruikers een uniform e-mailadres hebben en dat er veiligheidsrelevante punten worden ingesteld, zoals het maximale aantal te ontvangen en te verzenden e-mails per gebruiker. Ook zijn de mappen en hun rechten voor Outlook aanpasbaar.


Het is alles wat je nodig hebt: Exchange Server 2019 Standard kopen

 

Toepassingsvoorbeeld

Een ambachtsman coördineert zijn monteurs via de Outlook-webinterface. Deze tool is opgenomen in Exchange. Het bedrijf kan alle documenten en spraakberichten in de brievenbus van de werknemer deponeren. Tegelijkertijd ontvangt de medewerker een corresponderend bericht op zijn of haar smartphone. De medewerker haalt de berichten op via de webbrowser van de smartphone. Tegelijkertijd heeft hij de mogelijkheid om een antwoord te sturen of om nieuwe vermeldingen in de afsprakenkalender op te nemen.

Exchange Server 2019 Systeemvereisten

Om een Exchange Server 2019 netjes te laten draaien, heeft het geen zin om de bonen te morsen. Microsoft maakt dit duidelijk met zijn systeemvereisten. Dit is te danken aan de ervaring van de afgelopen decennia, toen Exchange werd gebruikt op veel te kleine servermachines.


De professionele mailserver: Koop Exchange Server 2019 Standaard


Op een server met 8 GB hoofdgeheugen zal Exchange 2019 zijn dienst uitvoeren. Maar betrouwbaarheid is niet gegeven. En dit is de door Microsoft aanbevolen systeemeis:

64 of 128 GB hoofdgeheugen, afhankelijk van de rol van de server ten minste
30 GB vrije ruimte op de harde schijf


U kunt een Exchange Server 2019 standaardlicentie vinden in onze online shop.

beschikbare domeincontroller ondersteunde
processoren: Intel 64bit en AMD 64bit
Windows Server 2019 Standaard of hoger


Koop Exchange Server 2019 Standaard. Bij ons nu.

Conclusie over het gebruik van de Exchange Server 2019


Met de Exchange Server 2019 Standard richt Microsoft zich vooral op kleine en middelgrote bedrijven. De extra ondersteuning van alle gangbare uitvoerapparaten zoals smartphones en tablets geeft bedrijven en freelancers een onovertroffen concurrentievoordeel op het gebied van communicatie, dat anders is voorbehouden aan bedrijven.

Bij een geplande configuratie is er geen behoefte aan permanent onderhoud. Uitwisseling is ontworpen voor continu gebruik. De versies vanaf Exchange 2008 en 2010 hebben bewezen dat dit betrouwbaar werkt.

 

Toegangslicenties (Client Access License, CAL)

Voor toegang tot de Exchange Server-software is een Exchange Server-toegangslicentie nodig (niet meegeleverd). Deze CAL kan zowel aan een toegangsapparaat als aan een toegangsgebruiker worden toegewezen.

Device CAL: Een Device CAL-licentie voor een apparaat voor gebruik door een willekeurig aantal gebruikers die vanaf dat apparaat toegang hebben tot de serversoftware.

User CAL: Een gebruiker CAL geeft een specifieke gebruiker het recht om een willekeurig aantal apparaten te gebruiken, zoals een bedrijfspc, een privé-pc, een mobiele telefoon, etc., van waaruit hij of zij toegang heeft tot de serversoftware.

Gebruik van extra functionaliteiten

Net als bij de serverlicentie zijn er twee edities van Exchange Server 2019 toegangslicenties, namelijk Standard en Enterprise. De edities van de serverlicenties zijn echter niet gerelateerd aan de edities van de CAL's. Terwijl de edities van de serverlicentie gebaseerd zijn op schaalbaarheid, verschillen Exchange Server Standard CAL en Exchange Server Enterprise CAL in de functies van het te bedienen Exchange Server-product.

Met andere woorden: Elke CAL-editie geeft recht op toegang tot elke servereditie.

 • Exchange Server 2019 Standard CAL, met een licentie per gebruiker of per apparaat, is vereist om toegang te krijgen tot de standaard Exchange Server 2019-functionaliteit, zoals e-mail, agenda en contactpersonen.
 • Exchange Server 2019 Enterprise CAL, met een licentie per gebruiker of per apparaat, is vereist om toegang te krijgen tot Exchange Server 2019 bedrijfsfuncties zoals unified messaging met voicemail, Exchange Online Protection voor geavanceerde antivirus- en antispambeveiliging, geïntegreerde archivering en preventie van gegevensverlies.

  Enterprise CAL's vereisen in principe een standaard CAL.


Outlook-desktopapplicatie

Om Exchange Server-services te gebruiken, is aan de bureaubladzijde een e-mailtoepassing zoals Microsoft Outlook vereist. Microsoft Outlook kan worden gekocht als onderdeel van een Office-suite.

Om bepaalde bedrijfsfuncties van Exchange Server 2019 te kunnen gebruiken, zoals archivering, Outlook van Office 365 ProPlus of Office Professional Plus is vereist. Deze functionaliteit kan niet worden gebruikt met Outlook vanuit een andere office suite zoals Office Standard.

 

Artikel:

Microsoft Exchange Server 2019 Standaardlicentie

Licentieprogramma:

Microsoft licentie Open NL, volumelicentie voor bedrijven

Aanvullende informatie:

64-bit, tot 5 mailbox databases

Taal/talen:

Meertalig (Duits, Engels, enz.)

Aantal licenties:

Serverlicentie zonder klanten

Type licentie:

Volledige versie

Licentietermijn:

Aankoop licentie, onbeperkte duur

Platform:

Windows

verpakking:

Download

 

Leveringsomvang:

 • Originele productsleutel voor de online activering van Microsoft Exchange Server 2019 Standard
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • Factuur op uw naam incl. BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Exchange Server 2019 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken