Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Excel 2021

Microsoft Excel 2021

€ 91,46 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821989
 • DG7GMGF0D7FT:0002
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Platform

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft Excel 2021 - krachtige berekeningen voor uw project Al vele tientallen jaren is...meer

Productinformatie "Microsoft Excel 2021"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Excel 2021 - krachtige berekeningen voor uw project

Al vele tientallen jaren is Excel de belangrijkste toepassing van Microsoft. Het maakt het mogelijk nauwkeurig passende tabellen uit te werken en is daardoor een centraal principe geworden in vele industrieën. Met Microsoft Excel 2021 zijn de diverse oplossingen opnieuw grondig uitgewerkt. Maar hoe werkt Excel 2021 precies en wat zijn de voordelen in directe vergelijking? Hier wordt in meer detail uitgelegd waarom Microsoft Excel 2021 de moeite waard is.

Microsoft Excel 2021

Excel 2021 is de beste ondersteuning op deze gebieden

Excel speelt een sleutelrol in een betrouwbare en compacte planning. Microsoft Excel 2021 biedt een breed scala van mogelijke hulpmiddelen, niet alleen voor professioneel gebruik in het bedrijf, maar ook voor privé-gebruik. Vooral op het gebied van soepel samenwerken met andere gebruikers is de nieuwe versie verbeterd om het comfort op lange termijn te verhogen.

De nieuwe versie legt ook de nadruk op aspecten zoals het eenvoudig aanmaken van formules en automatische berekeningen. Tegelijkertijd zorgen dynamische diagrammen voor een zo goed mogelijke weergave van de uiteenlopende resultaten, zodat een doordachte opmaak mogelijk is. Dit maakt het gemakkelijk om in één oogopslag de volledige resultaten te zien en vereenvoudigt het lezen. Zowel voor bedrijfsplanning als voor eenvoudige budgettering wordt Excel een verademing.

Microsoft Excel kopen

Dit is hoe Microsoft Excel 2021 zich heeft ontwikkeld in directe vergelijking

Om het werken aan belangrijke projecten nog intuïtiever en dynamischer te maken, zijn er veel nieuwe functies ontwikkeld rond Excel 2021. Hierdoor wordt het veel gemakkelijker om samen aan nieuwe projecten te werken en veranderingen sneller door te voeren. Snelle aanpassingen direct op de PC thuis of vanuit de trein zijn ook altijd mogelijk dankzij de koppeling met de cloud. Vooral in de context van het besturingssysteem Windows 11, dat de basis vormt voor Microsoft Excel 2021, blijft het gebruik altijd intuïtief. De volgende nieuwe functies spelen eveneens een belangrijke rol:

 • Co-authoring - parallelle samenwerking op slechts één Excel-blad
 • Nieuw commentaar - meer variatie voor het becommentariëren van tabellen
 • Goed ontwerp - volledige aanpassing aan Windows 11 met donkere modus
 • XLOOKUP - beter vinden van alle relevante details in de rijen
 • LET-functie - een naam toekennen aan elk berekeningsresultaat

Daarnaast zijn er natuurlijk geoptimaliseerde tabelweergaven en een belangrijke ontwikkeling op het gebied van toegankelijkheid. Dit maakt het gemakkelijk om te profiteren van hogere prestaties en de stabiliteit naar een nieuw niveau te brengen met Microsoft Excel 2021. Verbeteringen op het gebied van automatisch opslaan dragen er ook toe bij dat de toepassing altijd efficiënt blijft.

Microsoft Excel 2021

Meer samenwerking en meer verschillende ontwerpen in het dagelijks leven

Het belangrijkste punt van geoptimaliseerde samenwerking hebben wij reeds behandeld. Dit is van het grootste belang als het gaat om het gebruik van Microsoft Excel 2021 op de juiste en passende manier. Op die manier kunnen u en uw collega's op verschillende tijdstippen op verschillende plaatsen toegang krijgen tot dezelfde werkboeken en inhoud. Dit maakt het gemakkelijk om uw eigen documenten nauwkeurig te controleren, ze beter te beheren en de samenwerking actief te bevorderen, zelfs op afstand.

Als u Microsoft Excel 2021 zelf wilt aanschaffen, zijn de vele technische wijzigingen zeker de moeite waard. Dit maakt het gemakkelijk om uw eigen processen stap voor stap te optimaliseren en te zorgen voor meer comfort in de dagelijkse samenwerking. Het nieuwe ontwerp wordt ook een doorslaggevend voordeel. Hiermee kunt u uw Excel bijwerken naar de nieuwste versie en u dus op lange termijn beveiligen.

Koop nu Microsoft Excel 2021 en bespaar veel!

Wilt u zelf uw Excel bijwerken? Dan is Microsoft Excel 2021 precies de juiste oplossing voor u. Vooral het maken van tabellen en de snelle evaluatie maken van Microsoft Excel 2021 een krachtig programma voor uw dagelijks leven. U bent dus van harte welkom om uw sleutel rechtstreeks bij ons te kopen. Op deze basis kijken wij ernaar uit u te ondersteunen bij uw projecten en u de nieuwste versie van Microsoft Excel 2021 aan te bieden.

 

Systeemeisen

Ondersteund besturingssysteem

 • Windows 10
 • Windows 11
 • de drie laatste versies van Apple MacOS

Hardware-eisen

Microsoft Windows - Dual Core Prozessor - 1.1 GHz - RAM 4 GB - HD 4 GB
Apple MacOS - RAM 4 GB - HD 10 GB

Bijkomende vereisten

Internetaansluiting

eigenschappen: "Microsoft Excel 2021"
Office-Toepassingen:
Excel
Jaar:
2021
Besturingssysteem:
macOS Big Sur
macOS Monterey
macOS Ventura
Windows 10
Windows 11
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Excel 2021"
Office-Toepassingen:
Excel
Jaar:
2021
Besturingssysteem:
macOS Big Sur
macOS Monterey
macOS Ventura
Windows 10
Windows 11
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Excel 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken