Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Excel 2019

€ 79,99 * € 179,99 * (55,56% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820138
 • 065-08677
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Platform

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Slimme spreadsheet met Microsoft Excel 2019   Microsoft's spreadsheet Excel is in de...meer

Productinformatie "Microsoft Excel 2019"

Slimme spreadsheet met Microsoft Excel 2019

 

Microsoft's spreadsheet Excel is in de meeste kantoren synoniem voor effectieve berekeningen en duidelijke balansen. Dankzij de eenvoudige bediening en het intuïtieve menuontwerp is de huidige versie van Microsoft Excel 2019 waarschijnlijk de makkelijkst te gebruiken berekeningsapplicatie van allemaal. Dit en de brede verspreiding van de software wereldwijd zijn belangrijke redenen om Excel aan te schaffen. Bij blitzhandel24 krijgt u Microsoft Excel 2019 (en ook de vorige versies) tegen absolute topvoorwaarden. Gekochte licentiesleutels worden u direct na ontvangst van de betaling per e-mail toegezonden. Dit is zo snel als het kan!Dit is nieuw in Excel 2019

Met de huidige versie Excel 2019 heeft Microsoft zijn spreadsheetberekening opnieuw sterk uitgebreid en vele praktische functies toegevoegd. Zo zijn er nu bijvoorbeeld trechter- en geografische kaartdiagrammen beschikbaar om gegevens te visualiseren. Nieuwe verbeterde formulecommando's, zoals de voorwaardelijke IFS, vereenvoudigen de structuur van complexe berekeningen aanzienlijk. De mogelijkheid om vector- en 3D-graphics te gebruiken in Office-bestanden, die met Office 2019 werd geïntroduceerd, zal ook in Excel 2019 worden geïntroduceerd. Uitgebreidere en mooiere documenten voor presentaties en publicaties kunnen direct in Excel worden gemaakt en gereed worden gemaakt om te worden afgedrukt. Het kopen en updaten van de nieuwe versie van Excel kan daarom ook nuttig zijn voor gebruikers die al een oudere versie van de ingenieuze spreadsheet gebruiken.Welke licentiemodellen zijn beschikbaar?

Voor particuliere klanten biedt Microsoft Excel 2019 aan als een enkele licentie of als een pakket met de andere Microsoft Office-toepassingen (bijv. Word, PowerPoint of Outlook). Nieuw in de afgelopen jaren is de mogelijkheid om een softwareabonnement af te sluiten voor Excel en de andere Office-toepassingen in de vorm van Office 365. Dit geeft u tijdelijk toegang tot de nieuwste versies van Excel 2019, Word en de andere programma's in het pakket.
Als u als zakelijke klant Microsoft Excel 2019 wilt aanschaffen, zijn deze modellen ook voor u beschikbaar. Daarnaast is er, als u vijf of meer licenties nodig heeft, de mogelijkheid om zogenaamde volumelicenties aan te schaffen via het Microsoft Open License Program. Dit geeft u bepaalde voordelen van Microsoft, zoals de mogelijkheid om het Software Assurance Programma te gebruiken. Via Blitzhandel24 kunt u de beschreven licenties van het volumelicentieprogramma en de enkelvoudige licenties van Microsoft Excel 2019 aanschaffen.
Excel 2019 is beschikbaar voor Windows en Mac OS. Nog nieuw in het portfolio is de mogelijkheid om Excel als zogenaamde webapplicatie in de browser te draaien.

 

Weet u nog steeds niet zeker of u Microsoft Excel 2019 wilt kopen of dat het zinvol is om de complete Office-suite aan te schaffen? Neem gerust contact op met ons vriendelijke en competente serviceteam. Snel en eenvoudig per telefoon, e-mail of direct hier op de website in de chat. Wij horen graag van u en beantwoorden uw vragen en adviseren u graag over uw aankoopbeslissing.

Wat is Excel?

Excel is een door Microsoft ontwikkelde spreadsheet, waarmee u berekeningen kunt maken en balansen kunt maken in overzichtelijke tabellen. Onder de vele mogelijkheden van de software zijn de mogelijkheden om verschillende rekenformules te gebruiken, om diagrammen automatisch weer te geven en om zogenaamde macro's te programmeren. Met behulp van deze laatste kunnen nog complexere processen in tabelvorm in kaart worden gebracht.Op wie is Microsoft Excel gericht?

Excel wordt vooral gebruikt in het bedrijfsleven en wordt door Microsoft vooral verkocht aan klanten uit deze doelgroep. De hoge effectiviteit van de software maakt het mogelijk om grotere datasets snel en eenvoudig te gebruiken voor berekeningen. Excel wordt ook gebruikt in de wetenschap of door studenten om met eenvoudige middelen testreeksen te documenteren en te evalueren. Ook particuliere gebruikers maken regelmatig gebruik van Excel, bijvoorbeeld om een huishoudboekje bij te houden, sportprestaties vast te leggen of collecties te beheren.Welke voordelen heeft Excel?

Excel, vooral in de nieuwe versie Excel 2019, is een bijzonder efficiënte spreadsheet, die zelfs grote hoeveelheden gegevens veilig en vooral snel verwerkt. Bovendien wordt het .xlsx-bestandsformaat van het programma door het wijdverbreide gebruik van Excel beschouwd als de industriestandaard voor het uitwisselen van kostengegevens. Door gebruik te maken van Excel wordt de samenwerking met externe collega's aanzienlijk vereenvoudigd.

 

Soorten Volledige versie
Hoeveelheid 1 gebruiker
Taal Duits, meertalig
Toepassingsgebied Kantoorapplicaties
Aanvullende informatie Terminal server geschikt

 

gegevens omzetten in kennis

lay-outgegevens

Schik uw numerieke of tekstgegevens op werkbladen of in werkboeken. De weergave in context helpt u om weloverwogen beslissingen te nemen.

Herformatteren en herschikken van gegevens

Terwijl u naar verschillende samenstellingen kijkt, leert Excel, herkent het patroon en vult automatisch de rest van de gegevens aan. Noch formules, noch macro's zijn nodig. De zoekfunctie "U wenst..." leidt u door de commando's die u nodig heeft om de gewenste resultaten te krijgen.

runanalyses

Excel voert complexe analyses voor u uit en vat uw gegevens samen met een preview van verschillende PivotTable opties, zodat u deze kunt vergelijken en de optie kunt kiezen die uw boodschap het beste overbrengt.

Alle gegevens in één oogopslag

Snelle toegang tot diagrammen

Excel kan grafieken aanbevelen om uw gegevenspatronen zo goed mogelijk te illustreren. Bekijk snel de verschillende opties en selecteer de opties die uw bevindingen het best illustreren.

Vind de beste volgorde

Ontdek en vergelijk verschillende methoden om uw gegevens en berichten te visualiseren. Als u eenmaal degene heeft gevonden die uw gegevens het beste weergeeft, kunt u met één klik de opmaak, sprankelende lijnen, grafieken en tabellen toepassen. Een reeks nieuwe, moderne grafieken in Excel 2019 zal u helpen om uw gegevens op een frisse en sprankelende manier te presenteren. Tooltip over de beschikbaarheid van de functie

Het accentueren van trends en patronen

Met databalken, kleuren en pictogrammen kunt u belangrijke waarden visueel benadrukken en trends en patronen in uw gegevens in een handomdraai identificeren. Met de nieuwe voorspellingsfunctie in Excel 2019 kunt u met één klik voorspellingen maken van uw datareeksen om toekomstige trends zichtbaar te maken.

Vrijgave uit de wolk

Zorg ervoor dat iedereen de laatste versie heeft door uw werkboeken in de cloud te delen met OneDrive of SharePoint. Zodat ze kunnen worden weergegeven en bewerkt door anderen. Tooltip met de vereisten voor het gebruik van OneDrive of SharePoint U kunt de werkmap ook gewoon als bijlage bij een e-mail of chatbericht sturen.

Samenwerken in real time

Zodra u uw spreadsheet hebt opgeslagen in OneDrive, OneDrive for Business of SharePoint, kunnen u en uw team in real-time samenwerken met Excel Online. Terwijl u samen met anderen documenten bewerkt en wijzigt, kunt u met de verbeterde versiehistorie in Excel 2019 op elk gewenst moment oudere ontwerpen bekijken of documenten terugdraaien naar oudere versies.

Professioneel ontwerp in een oogwenk

Met sjablonen kunt u uw eigen stijl en vaardigheden laten zien en ook tijd besparen. Blader door de Excel-sjablonen in meer dan 40 categorieën.

 

Leveringsomvang:

- Originele licentiesleutel voor telefoon/online activering van Microsoft Excel 2019, 1PC volledige versie, geen abonnement
- Gecontroleerde high-speed download link om de software snel & veilig te downloaden, of het kan direct worden gedownload van Microsoft.
- factuur met gedeclareerde BTW
- Instructies voor een eenvoudige installatie.


 

Word 2019 kan ook worden gekocht als onderdeel van een Office-suite:

 

Soorten Volledige versie
Hoeveelheid 1 gebruiker
Taal Duits, meertalig
Toepassingsgebied Kantoorapplicaties

Systeemvereisten:

- Computer en processor: x86/x64-processor met minstens 1 GHz en SSE2-instructieset
- Geheugen: 1 GB RAM voor 32-bits versies; 2 GB RAM voor 64-bits versies
- Harde schijf: 3,0 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
- Weergave: monitor met een resolutie van 1.366 × 768
- Besturingssysteem: Windows 10, Windows Server 2019 ESSENTIAL! Windows 7 of ouder worden niet meer ondersteund - Grafiek
Hardwareversnelling vereist een grafische kaart met DirectX 10
Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Systeem: Mac, Windows
Bevat: Excel
Jaar: 2019
eigenschappen: "Microsoft Excel 2019"
Systeem: Mac, Windows
Bevat: Excel
Jaar: 2019
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Excel 2019"
26 okt. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

Danke für die schnelle Zusendung, alles bestens erhalten.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken