Gratis hotline 0800 2633100
 

Kofax PaperPort 14 Standard

€ 64,95 * € 79,99 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821778
 • SN-6809Z-W00-14.0
 • Permanent geldig
 • DE | EN | FR
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
KOFAX PaperPort 14 Standaard Efficiënt documentbeheer Maak een einde aan de papierrommel....meer

Productinformatie "Kofax PaperPort 14 Standard"

KOFAX PaperPort 14 Standaard

Efficiënt documentbeheer Maak een einde aan de papierrommel. Kofax PaperPort 14 werkt met alles-in-één printers, mobiele en desktopscanners en meer, waardoor documentbeheer sneller, eenvoudiger en effectiever wordt.

Kofax PaperPort Standaard - (v. 14)

 • Converteer documenten naar doorzoekbare, hoge kwaliteit PDF-bestanden die kunnen worden georganiseerd
 • Bewaar belangrijke documenten op één plaats
 • Verminder de papierrommel op uw bureau
 • Maak doorzoekbare PDF-bestanden van digitale bestanden en gescande documenten
Het ordenen van belangrijke privédocumenten zoals rekeningen, bonnetjes, financiële bescheiden of foto's kan een overweldigende taak zijn. Wat dacht u ervan om elk document eenvoudig te kunnen vinden, scannen en delen en al uw bestanden op één plaats te ordenen? Met Kofax PaperPort Standard kunt u uw persoonlijke documenten scannen, delen, doorzoeken en beheren in één eenvoudige, geïntegreerde oplossing voor documentbeheer. Met Kofax PaperPort Standard kunt u een einde maken aan de losse papierrommel op uw bureau door uw documenten te digitaliseren.


Maximale beveiliging. Maximale bescherming van documenten.
Geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals volledige versleuteling van documenten tijdens de overdracht, robuuste manipulatiebeveiliging en privacycertificering, zorgen ervoor dat uw documenten, bestanden en persoonlijke gegevens veilig zijn beschermd.
Nooit meer zoeken
Maak doorzoekbare PDF-bestanden van digitale documenten en gescande papieren originelen. Voer gewoon trefwoorden of zoektermen in de desktop-zoekfunctie in en u vindt het bestand dat u nodig hebt.
Expert in een mum van tijd
Voorbij zijn de dagen van ingewikkeld scannen. Met PaperPort is één druk op de knop voldoende. De installatie is een fluitje van een cent en vervolgens hebt u al uw opgeslagen documenten binnen handbereik in één snelle en eenvoudige toepassing.
Zet papier om in tekst
PaperPort zet papier in één eenvoudige stap om in tekst: Met de handige functie voor slepen en neerzetten kunt u tekstscans naar een tekstverwerkings- of spreadsheetprogramma slepen in de verzendbalk van PaperPort om ze in bewerkbare tekst om te zetten.
Nog meer voordelen met
PaperPort 14 Professional
Bekijk hier
Organisatie en digitalisering helpen u vandaag al om "te werken als morgen"
Organiseer uzelf!
Een gecentraliseerde oplossing voor het scannen van papieren documenten en het openen, bekijken, bewerken en converteren van bestanden op uw PC. De beste manier om goed op te ruimen en georganiseerd te blijven.
Green Office
Vertrouw niet langer op kopieermachines, faxapparaten en koeriersdiensten. Verminder afval en bespaar energie terwijl u geld bespaart.
Minder stress
Veilig documentbeheer: documenten die in Kofax PaperPort zijn opgeslagen, kunnen niet kwijtraken, verfrommelen, scheuren of per ongeluk worden weggegooid.
Krijg meer gedaan in minder tijd
PaperPort bevat een krachtige PDF-viewer voor het bekijken, bewerken en delen van PDF's, waardoor u niet langer de gratis Adobe® Reader® nodig hebt.
Digitale foto's ordenen en bewerken
Foto's scannen is nog maar het begin. Een breed scala aan fotobewerkingstools en een optimale scherm- en afdrukresolutie maken van uw digitale foto's meesterwerken. snel en schoon
formulieren invullen
Met FormTyper® kunt u gescande papieren formulieren omzetten in elektronische formulieren en ze invullen, opslaan als PDF en verzenden via e-mail. Snel, gemakkelijk en volledig automatisch.
Werkt met elke scanner
PaperPort maakt alles-in-één-apparaten en mobiele en desktopscanners nog sneller en eenvoudiger in het gebruik. En de resultaten zijn ook beter.
Systeemvereisten

    Computer met Intel Pentium 4 of gelijkwaardige processor of hoger
    1 GB RAM
    700 MB vrije ruimte op de vaste schijf
    Internetverbinding
    Huidige webbrowser

Ondersteunde besturingssystemen

    Windows 10; 32-bits of 64-bits
    Windows 8.1; 32-bits of 64-bits
    Windows 8; 32-bits of 64-bits
    Windows 7; 32-bits of 64-bits met Service Pack 1

Opmerking: De prestaties en snelheid kunnen worden verbeterd als uw computer de minimumvereisten voor processor, geheugencapaciteit en beschikbare schijfruimte overschrijdt. Dit is vooral het geval bij het converteren van grote PDF-bestanden in kleur.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Kofax PaperPort 14 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken