Gratis hotline 0800 2633100
 

EaseUS Partition Master Server 18

€ 121,97 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820516
 • SNEPM70
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Levenslange upgrades

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
EaseUS Partition Master Server - partitiebeheer gemakkelijk gemaakt Werken met verschillende...meer

Productinformatie "EaseUS Partition Master Server 18"

EaseUS Partition Master Server - partitiebeheer gemakkelijk gemaakt

Werken met verschillende partities is standaard, vooral in serveromgevingen. Het is hier bijvoorbeeld onmisbaar voor het opzetten van virtuele machines. Maar ook op individuele computers komen regelmatig verschillende partities voor. In kantoren bijvoorbeeld worden privégegevens vaak gescheiden van bedrijfsgegevens en op deze manier geback-upt. Het omgaan met partities kan echter gevaarlijk zijn. Gegevensverlies door systeemcrashes of computers die te langzaam werken zijn slechts twee voorbeelden. Voor zulke momenten moeten gebruikers EaseUS Partition Master Server aanschaffen. De softwareoplossing is speciaal gemaakt voor de behoeften van particuliere gebruikers, zelfstandigen en kleine en middelgrote ondernemingen.

EaseUS Partition Master Server - de belangrijkste functies op een rij

 • Partities herstellen
 • Harde schijven en/of partities klonen
 • Optimalisatie van schijfruimte
 • Gegevens herstellen
 • Beheer van alle partities

Licentiemodel: koop EaseUS Partition Master Server één keer, gebruik het voor altijd

Een licentie van EaseUS Partition Master Server is bedoeld voor één systeem - bijvoorbeeld een fysieke server. De licentie verloopt niet, maar blijft levenslang van kracht. Simpel gezegd: gebruikers die EaseUSPartition Master Server kopen, kunnen de software voor altijd gebruiken. Het enige waar je op moet letten is dat het systeem een Windows versie als besturingssysteem moet hebben. Het is niet geschikt voor andere platforms.

EaseUS Partition Master Server 18 - Professionele versie

Stroomlijn het beheer van je harde schijven met EaseUS Partition Master Server 18 - de ultieme oplossing voor al je partitioneringsbehoeften. Deze professionele versie biedt een groot aantal functies waarmee je de prestaties van je server of pc kunt verbeteren zonder vervelende herinstallaties uit te hoeven voeren.

Belangrijkste functies:


1. OS migreren naar HDD/SSD: Met deze functie kun je je besturingssysteem moeiteloos overzetten van een harde schijf naar een SSD of een andere HDD zonder Windows opnieuw te hoeven installeren. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een aanzienlijke prestatieverhoging.

2. Harde schijf klonen: Maak eenvoudig kopieën van je harde schijven om veilig een back-up te maken van gegevens of deze over te zetten naar nieuwe schijven. Deze functie is vooral handig bij het upgraden naar grotere harde schijven of het overstappen op SSD's.

3. Partitie herstellen: Verloren of verwijderde partities kunnen een ramp zijn. Met EaseUS Partition Master Server 18 kun je partities herstellen waarvan je dacht dat ze verloren waren en waardevolle gegevens redden.

4. WinPE Creator: Maak een opstartbare WinPE-gebaseerde herstelschijf om te reageren op problemen met je systeem en belangrijke taken uit te voeren, zelfs als je besturingssysteem niet opstart.

EaseUS Partition Master Server 18 - Enterprise-versie

Als het gaat om het beheren van harde schijven in zakelijke omgevingen, is de Enterprise-versie van EaseUS Partition Master Server 18 de ideale keuze. Deze versie biedt extra beveiliging en functies om te voldoen aan de specifieke behoeften van bedrijven en dienstverleners.

Partitiebeheer met EaseUS Partition Master Server

Gebruikers kunnen met Partition Master Server 18 alle partities op een systeem op een overzichtelijke manier beheren. Dit omvat bijvoorbeeld het kopiëren, samenvoegen, aanmaken of verplaatsen ervan. Daarnaast kan de grootte van individuele partities worden gewijzigd met deze softwareoplossing. Gebruikers kunnen ook ongebruikte partities verbergen of verwijderen van de harde schijf. Het is ook mogelijk om harde schijven en afzonderlijke partities te klonen. Op deze manier kunnen gegevens zonder verlies worden overgezet bij bijvoorbeeld het upgraden van de harde schijf.

Koop EaseUS Partition Master Server en herstel gegevens en verloren partities

Een van de belangrijkste functies van EaseUS Partition Master Server is het redden van gegevens en partities. Gebruikers die met deze software werken, kunnen bijvoorbeeld verloren partities op de harde schijf herstellen. In het geval van een systeemcrash terwijl een partitie wordt gewijzigd, zet het programma de partities ook automatisch terug naar de staat voordat de fout begon. Gegevens op anders verloren partities worden op deze manier ook gered.

Partitie optimalisatie

Gebruikers die EaseUS Partition Master Server aanschaffen, kunnen de software ook gebruiken om bestaande partities te optimaliseren. Dit is vooral handig als de bestaande configuratie tergend langzaam wordt. Niet zelden komt dit doordat systeemtoepassingen gegevens van verschillende partities nodig hebben voor de dagelijkse werking. Bovendien worden de afzonderlijke partities vaak niet efficiënt gebruikt. Ook hier helpt optimalisatie met de software om de situatie te verhelpen.

Partities schoon formatteren

In het dagelijks leven is het ook nodig om van tijd tot tijd partities te formatteren. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn nadat een project is afgerond of wanneer een systeem wordt overgedragen aan een nieuwe medewerker. Als gebruikers dit proces handmatig uitvoeren, blijven er vaak gegevensresten achter. Gebruikers die Partition Master Server 18 kopen, hebben dergelijke problemen niet. Alle partities worden schoon geformatteerd en zijn klaar voor toekomstig gebruik. Een prettige bijkomstigheid van deze functie is dat je door het formatteren ook eenvoudig kunt vaststellen of bijvoorbeeld een systeemfout te wijten was aan een bepaalde partitie.

Systemen soepel migreren

In kleine en middelgrote ondernemingen moeten systemen regelmatig worden gemigreerd naar nieuwe hardware. Gemiddeld moet dit om de drie tot vijf jaar gebeuren. Een soepele overgang is niet altijd eenvoudig - vooral niet als bijvoorbeeld besturingssystemen moeten worden overgezet van een HDD naar een SSD. Partition Master Server 18 neemt deze taak over en zorgt er zo voor dat medewerkers snel actief kunnen worden met de nieuwe hardware.

Systeemvereisten

 • Windows 11/Windows10/Windows8/Windows7 
 • Server 2022/Server 2019/Server 2016/Server 2012/Server 2008/Server 2003
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "EaseUS Partition Master Server 18"
2 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Super, hat alles sehr gut geklappt, wie immer!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken