Gratis hotline 0800 2633100
 
DVDFab Player 6 Standard

DVDFab Player 6 Standard

€ 91,50 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821295
 • 0003046498169
 • 1 Jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Platform

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
DVDFab-speler 6 Standaard Levenslange licentie Waarschijnlijk 's werelds beste 4K...meer

Productinformatie "DVDFab Player 6 Standard"

DVDFab-speler 6 Standaard

Levenslange licentie

Waarschijnlijk 's werelds beste 4K UHD mediaspeler
met menu & HDR10 ondersteuning op 4K Ultra HD Blu-ray
.

 • Dvd's afspelen met menu-weergave
 • Afspelen van Blu-ray hoofdfilmtitels
 • Afspelen van niet-4K UHD/HEVC-video's
 • Importeren van DVD & Blu-ray Discs in de lokale mediabibliotheek (Nieuw)
 • PC- en TV-weergavemodi beschikbaar
 • Verwissel UI-huiden met een stijlvolle uitstraling
 • BDAV-schijven afspelen

 

Organiseer en beheer de lokale mediabibliotheek met posters

Heeft u tonnen films, tv-series en andere video's op uw lokale harde schijven, maar het beheren van mediabibliotheken voor dergelijke hoeveelheden klinkt als te veel werk? Hier komt de oplossing! Als het een lokale bibliotheek creëert, kan DVDFab Player 6, de beste UHD Blu-ray speler en 4K speler ter wereld, de posters van al uw mediabestanden van het internet schrapen en downloaden en ze in de juiste groepen ordenen. Wat je ziet is een precieze en goed georganiseerde posterwand. Wanneer u op een poster klikt, komt u op een gedetailleerde mediapagina waar u alle metadata informatie over de films/TV vindt.

dvdfab-mediaspelerfunctie

Menunavigatie op DVD, Blu-ray en 4K Ultra HD Blu-ray

De menunavigatie is een belangrijk onderdeel van een premium ervaring en afspeelcontrole. De nieuw ontworpen DVDFab speler 6, 's werelds beste Blu-ray speler software, ondersteunt nu het volledig afspelen van Menu Navigatie op DVD, Blu-ray en de nieuwe generatie 4K Ultra Blu-ray, ongeacht het formaat, of het nu op de originele disc is, of geript als ISO beeldbestand of map.

dvdfab-mediaspelerfunctie

Creëren, organiseren en beheren van een slimme lokale muziekbibliotheek

Importeer tonnen muziek die op uw harde schijf zijn verzameld in deze dvd-spelersoftware om deze op een slimme manier te organiseren en te beheren. Vind specifieke nummers, albums, artiesten of genres makkelijker dan ooit tevoren met deze 4K Blu-ray speler.

 • Ondersteunt meerdere formaten

  Bijna alle populaire audioformaten zoals MP3, WAV, M4A, FLAC, OGG, CUE APE en meer worden door deze 4K speler ondersteund.

 • Organiseert muziek op een slimme manier

  Deze UHD Blu-ray speler organiseert uw muziekcollectie en geeft deze weer per album, artiest of genre, afhankelijk van welke metadata informatie de muziekbestanden bevatten.

 • Automatisch downloaden van metagegevens

  Deze mediaspelersoftware downloadt automatisch de juiste metadata uit grote online muziekdatabases om details toe te voegen aan uw muziekcollectie.

 • Creëert aangepaste afspeellijsten

  Deze Blu-ray speler software maakt zoveel aangepaste afspeellijsten als u nodig heeft, voor een beter beheer en een eenvoudigere controle over het afspelen.

 • Graag toevoegen aan favorieten

  Iedereen geniet van zijn favoriete muziek. Het toevoegen van een bestand aan uw favorieten is eenvoudig. Klik op "FAVORITE ME" en het is er.

 • Professionele visualisatie-effecten

  Zodra de muziek begint te spelen, worden professionele visuele effecten weergegeven op het afspeelscherm van deze 4K-speler om de visuele ervaring te verbeteren.

Hi-Res audio-uitvoerondersteuning, tot Dolby Atmos & DTS: X

Als u thuis een akoestisch systeem heeft met de nieuwste technologieën, dan is onze professionele mediaspeler software / 4K Blu-ray speler precies wat u nodig heeft. Het kan lossless, hoge resolutie audio afspelen zoals Dolby Atmos, Dolby TrueHD, DTS-HD Master en DTS:X etc., met maximaal 7.1 kanaals uitgangsondersteuning. Een perfecte partner voor uw hoogwaardige apparatuur.

dvdfab-mediaspelerfunctie

All-inclusive ondersteuning op 4K UHD, HEVC en andere mediabestanden

De afspeelmogelijkheden vormen de basis van een mediaspelersoftware. Als de 6e generatie van de DVDFab Media Player en 's werelds beste UHD Blu-ray speler, biedt de DVDFab Player 6 een eersteklas weergave op alle mediaformaten, inclusief MP4, MKV, MOV, VOB, M2TS en nog veel meer..., ongeacht welke codecs, H.264, H.265 (HEVC), WMV, etc., en de resoluties, 720p, 1080p, tot 4K UHD.

dvdfab-mediaspelerfunctie

Veelzijdige 3D-weergave op alle formaten met 3D-inhoud

Om het meeste uit uw 3D TV te halen, bevat DVDFab Player 6, 's werelds beste 4K UHD speler, veelzijdige ondersteuning voor 3D-weergave op echte 3D Blu-ray Discs, ISO-bestanden en SBS (side-by-side) of 3D MKV-video's aan de boven- en onderkant. Er zijn ook vier 3D-uitvoermodi om uit te kiezen: Anaglyph Red/Cyan, 3D-Ready HDTV (schaakbord), Micro-Polarizer LCD 3D (interlaced) en HDMI 1.4 voor 3D TV.

dvdfab-mediaspelerfunctie

Importeer DVD & Blu-ray Discs naar lokale bibliotheken als ISO-bestanden

Omdat er steeds nieuwe films en tv-series worden uitgebracht, moet u uw nieuw aangeschafte dvd & Blu-ray-discs telkens aan uw plaatselijke bibliotheek toevoegen. In dit geval zal de Disc Import functie in deze krachtige 4K Blu-ray speler van voordeel zijn. Met slechts één klik kan het een DVD of Blu-ray Disc van het optische station importeren in uw lokale bibliotheek en opslaan als een ISO-bestand.

dvdfab-mediaspelerfunctie

PC/TV-weergavemodi geoptimaliseerd voor kleine/grote schermen

De opnieuw ontworpen DVDFab-speler 6 en 's werelds beste UHD Blu-ray-speler bevat twee afspeelmodi met kenmerkende UI-ontwerpen. De PC-modus is geoptimaliseerd voor immersieve media-ervaring op computerschermen. De TV-modus biedt een audiovisuele ervaring op grote TV-schermen zoals in de bioscoop. Deze modus is ook compatibel met de afstandsbediening van het Windows Media Center.

dvdfab-mediaspelerfunctie

Een snel en accuraat overzicht met aanpasbare miniaturen

Vaak wil je een deel van een film op voorhand bekijken om te beslissen of het je tijd waard is of niet. Maar soms wil je gewoon een heel specifieke scène vinden. Beweeg de muisaanwijzer over een willekeurig deel van de afspeeltijdlijn en er verschijnt een miniatuur met tijdstempel. Of gebruik de extra voorbeeldfunctie in deze mediaspelersoftware, die ook miniaturen weergeeft, maar dan met aanpasbare tijdsintervallen en tijdstempels.

dvdfab-mediaspelerfunctie

Aanpasbare afspeellijst met attente en flexibele instellingen

Voor grote fans van tv-series en degenen die graag films van specifieke series verzamelen, zoals Marvel Studios: Selecteer het hele seizoen van een serie of films uit dezelfde serie in deze 4K-speler en gebruik drag and drop om ze te verplaatsen naar het afspeelvenster om uw eigen afspeellijst te maken. U kunt ze dan sorteren op naam of type, ze in volgorde afspelen, een enkel nummer herhalen of ze allemaal herhalen. Jouw lijst, jouw keuze.

dvdfab-mediaspelerfunctie

 

Systeemvereisten voor Windows


★ Windows 10/8.1/8/7 (32/64-bit
)★ Core 2 en
mehr★ 2 GB
RAM★ Een Blu-ray
Laufwerk★ NVIDIA grafische kaart van GeForce GTX 9 series (Pascal) en hoger (Vereist voor de HDR-stand
)★ HDR-compatibele TV of het beeldscherm (Vereist voor de HDR-stand
)★ Internetverbinding die nodig is voor de software-autorisatie, de functie van de filmbibliotheek en het afspelen van DVD's, Blu-stralen, 4K Ultra HD Blu-stralen, en netwerkbronnen.

 

Systeemvereisten voor Mac


★ MacOS 10.10 - 10
.15★ Core 2 Quad of
höher★ 2GB
RAM★ Een Blu-ray
Laufwerk★ Intel UHD Graphics 615 of hoger (Vereist voor 4K Ultra HD Blu-ray weergave
)★ HDR-compatibele TV of display monitor (Vereist in HDR-modus
)★ Internetverbinding nodig voor software-autorisatie, film bibliotheek functie en het afspelen van DVD's, Blu-stralen, 4K Ultra HD Blu-stralen en netwerkbronnen.

   
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "DVDFab Player 6 Standard"
4 nov. 2020

Good!

Fast and reliable.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken