Gratis hotline 0800 2633100
 
DVDFab Blu-ray to DVD Converter

DVDFab Blu-ray to DVD Converter

€ 50,79 * € 71,07 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821113
 • P25805-01
 • 2 Jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Platform

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
DVDFab Blu-ray naar DVD Converter (Win) DVDFab Blu-ray to DVD Converter is zeker 's...meer

Productinformatie "DVDFab Blu-ray to DVD Converter"

DVDFab Blu-ray naar DVD Converter (Win)

DVDFab Blu-ray to DVD Converter is zeker 's werelds beste Blu-ray to DVD-software die elke Blu-ray kan omzetten naar DVD om het af te spelen op thuis-DVD-spelers zonder al te veel van de fantastische audiovisuele kwaliteit te comprimeren. Toch werkt deze Blu-ray naar DVD Converter zeer snel. Met behulp van de Cinavia Removal Solution (afzonderlijk verkrijgbaar) kunt u de Cinavia-watermerken in met Cinavia geïnfecteerde Blu-rays permanent verwijderen, zodat u de resulterende dvd's kunt afspelen op afspeelapparatuur met Cinavia-detectoren, zoals de PS3.

 

Converteer elke Blu-ray naar DVD

DVDFab Blu-ray to DVD Converter om Blu-ray te converteren naar DVD zal u helpen om alle Blu-ray content in het diskdrive, ISO-beeldbestand of -map gemakkelijk af te spelen en te converteren naar DVD-Video-disc (DVD-5, DVD-9), ISO-bestand of -map. Het kan Blu-ray naar DVD converteren en Blu-ray naar DVD-formaten converteren die zeer compatibel zijn met alle DVD-spelers en DVD-spelersoftware zonder de hulp van een derde partij.

Supersnelle snelheid en hoge video/audiokwaliteit

DVDFab Blu-ray to DVD Converter voor het omzetten van Blu-ray naar DVD, ondersteunt batch-conversie en de nieuwste technologieën zoals multi-core CPU's, NVIDIA CUDA, Intel Quick Sync, enz. Het kan Blu-ray-titels in batch omzetten van Blu-ray naar DVD en toch genieten van de snelst denkbare conversiesnelheid. De DVD-uitgang van deze Blu-ray naar DVD Converter is perfect in A/V-synchronisatie, beeld en geluid, en de originele kwaliteit wordt maximaal gehandhaafd.

Nuttige en handige functies

DVDFab Blu-ray to DVD Converter voor het omzetten van Blu-ray naar DVD, kan een aantal Blu-ray-titels combineren op een DVD-5 of DVD-9 met behoud van de originele hoofdstuk posities, maar kan ook veranderen volgens uw behoeften. Het omzetten van Blu-ray naar DVD output content is volledig onder uw controle. U kunt de hele Blu-ray disc of slechts een deel ervan converteren, vrijelijk een audiotrack en ondertitels van de bron selecteren en converteren naar DVD-standaard sub-videostreams. U kunt ook duidelijk zien hoe ver het proces van het omzetten van Blu-ray naar DVD vordert met de weergave van de resterende tijd, de verstreken tijd, het huidige percentage, enz.

Technische expertise voor een hoge kwaliteit van de output

DVDFab Blu-ray to DVD Converter voor het omzetten van Blu-ray naar DVD, is ontwikkeld voor jaren om bij te blijven met de nieuwste technologieën. Ondanks de razendsnelle snelheid krijgt u een soepel proces en een perfect uitvoerbestand met de maximale originele kwaliteit.

 

Instructies

DVDFab Blu-ray naar DVD Converter om Blu-ray naar DVD te converteren is de eerste op Windows gebaseerde Blu-ray naar DVD converter software in de wereld. Het kan alle soorten Blu-ray Discs/ISO's/mappen herkennen en deze converteren naar DVD-Video Disc, ISO-bestanden of mappen in een standaard DVD-formaat.

Start DVDFab Blu-ray naar DVD Converter en laadt de bron

Dubbelklik op DVDFab 11 en selecteer de kopieeroptie. Klik vervolgens op de wisselaarmodus en selecteer "naar DVD" om Blu-ray om te zetten naar DVD.

Plaats uw BD in het externe Blu-ray station of gebruik de "Add" knop op de UI als deze al is geplaatst. Als de bron een ISO-bestand of -map is, sleep deze dan gewoon naar de hoofd-UI om te beginnen met het omzetten van Blu-ray naar DVD.

 

Systeemeisen

 •  Vensters 10/8.1/8/7 (32/64 bit)
 •  Kern 2 en meer
 •  2GB RAM
 •  100GB vrije ruimte op de harde schijf of meer
 •  NVIDIA GeForce GTX 260 en hoger
 •  Een Blu-ray drive
 •  Een live internetverbinding voor de activering van DVDFab (zeer laag datavolume)

 

Ondersteunde formaten

 • Invoer

  Blu-ray-videodisk, Blu-ray-bestandsmap, ISO-beeldbestand

 • Uitgang

  DVD-videodisc, DVD-bestandsmap, DVD-ISO-beeldbestand

   


   

   

  DVDFab Blu-ray naar DVD Converter MAC.

  DVDFab Blu-ray naar DVD Conveter voor Mac is zeker 's werelds krachtigste Blu-ray naar DVD converter software voor Mac, die elke Blu-ray naar DVD-Video disc kan converteren voor weergave op DVD-speler of DVD-speler software met weinig schade aan de originele beeld- en geluidskwaliteit op grote snelheid.
  Wanneer de Blu-rays van Cinavia zijn beschermd, kan deze Blu-ray naar DVD Converter software de Cinavia-watermerken die in de audiotracks zijn ingebed permanent verwijderen met behulp van de DVDFab exclusieve Cinavia verwijderde oplossing (afzonderlijk verkrijgbaar), zodat gebruikers kunnen genieten van de back-upschijven op afspeelapparaten met Cinavia-detectoren zoals PS3.

   

  Converteer elke Blu-ray naar DVD

    DVDFab Blu-ray to DVD Converter for Mac helpt u bij het detecteren van elke Blu-ray van schijfstation, ISO-beeldbestand en -map, en zet ze vervolgens om naar DVD-Video-disc (DVD-5, DVD-9), ISO-bestand of -map met DVD-formaat zonder enige hulp van derden, die zeer compatibel is met alle DVD-spelers en DVD-weergavesoftware.

   Supersnelle snelheid en hoge video/audiokwaliteit

Met de ondersteuning van batch-conversie en de nieuwste technologieën zoals multi-core CPU's etc., kan DVDFab Blu-ray naar DVD Converter voor de Mac batch-conversie van Blu-ray-titels om u te voorzien van de snelste verwerkingssnelheid. De DVD-output van Blu-ray naar DVD Converter is perfect in A/V synchronisatie, beeld en geluid, met behoud van de originele kwaliteit tot het maximum.

 

 

Nuttige en handige functies

DVDFab Blu-ray to DVD Converter voor Mac kan meerdere Blu-ray-titels combineren tot één DVD-5 of DVD-9. Met Blu-ray to DVD Convertor worden de geselecteerde Blu-ray-titels volgens uw wensen en met behoud van de oorspronkelijke kapitaalposities op een geordende manier ingevoegd. U kunt de volgorde van deze titels aanpassen aan uw voorkeuren. De output content is volledig onder uw controle, u kunt ervoor kiezen om de hele Blu-ray disc of een deel ervan om te zetten. En alle audiotracks en ondertitels van de bron kunnen vrij worden geselecteerd op basis van uw behoeften en vervolgens worden omgezet naar standaard DVD-ondertitels. De voortgang van de conversie kan worden gecontroleerd met gedetailleerde informatie zoals de totale verwerkingstijd, de resterende tijd, het huidige verwerkingspercentage, enz. Wat u misschien spannend vindt, is dat het hele proces kan worden geobserveerd met duidelijke beelden uit de film.

 

Technologie-affiniteit voor hoogwaardige output

DVDFab Blu-ray to DVD Converter voor Mac ontwikkelt zich al jaren om de trends van de nieuwste technologie in te halen. Naast de snelle verwerkingssnelheid, kan het u toelaten om een vlotte werking en een perfecte output te bekomen zonder kwaliteitsverlies, wat zeker niet slechter is dan de bron.

 

Handleiding

DVDFab Blu-ray naar DVD Converter voor Mac is de eerste Mac-gebaseerde Blu-ray naar DVD converter software in de wereld. Het kan alle soorten Blu-ray-schijven/ISO's/mappen herkennen en deze converteren naar DVD-Video-disc, ISO-bestanden of mappen in standaard DVD-formaat.

Voer DVDFab Blu-ray naar DVD Converter voor Mac en download de bron

Dubbelklik op het pictogram van de DVDFab 11 en selecteer de kopieeroptie. En klik dan op de modus aan de linkerkant om de modus te selecteren van "naar DVD". Plaats uw BD in het externe Blu-ray station of navigeer ermee met de "Add" knop op de hoofdinterface. Als de bron een ISO-bestand of -map is, sleep deze dan gewoon in de hoofdinterface.

 

Systeemeisen

 •  macOS 10.10 - 10.15
 •  1 GHz Intel® processor of hoger
 •  2GB RAM of hoger
 •  100GB vrije ruimte op de harde schijf of meer
 •  Een Blu-ray drive en een DVD drive
 •  Een live internetverbinding voor de activering van DVDFab (zeer laag datavolume)

 

Ondersteunde formaten

 • Invoer

  Blu-ray-videodisk, Blu-ray-bestandsmap, ISO-beeldbestand

 • Uitgang

  DVD-videodisc, DVD-bestandsmap, DVD-ISO-beeldbestand

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "DVDFab Blu-ray to DVD Converter"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

€ 35,62 opgeslagen
€ 5,13 opgeslagen
Aiseesoft Blu-ray Creator Aiseesoft Blu-ray Creator
€ 35,54 * € 40,67 *
€ 25,46 opgeslagen
Cyberlink PowerDVD 20 Ultra Cyberlink PowerDVD 20 Ultra
€ 66,04 * € 91,50 *
Laatst bekeken