Gratis hotline 0800 2633100
 

DVDFab Blu-ray Ripper

€ 91,50 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821293
 • 2 Jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Platform

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
DVDFab Blu-ray Ripper DVDFab Blu-ray Ripper is de eerste full-featured Blu-ray ripping en...meer

Productinformatie "DVDFab Blu-ray Ripper"

DVDFab Blu-ray Ripper

DVDFab Blu-ray Ripper is de eerste full-featured Blu-ray ripping en Blu-ray conversie software die bijna alle kopieerbeveiligingen kan verwijderen en elke 2D/3D Blu-ray kan rippen naar 2D of 3D video, inclusief H.265 video voor het afspelen op mobiele apparaten en thuisbioscoop. Door samen te werken met Enlarger AII(apart verkrijgbaar) kunnen de outputvideo's met 300% worden vergroot en een echt 4K-niveau bereiken. Met behulp van de DVDFab Cinavia-verwijderingsoplossing (afzonderlijk verkrijgbaar) kunnen de ingebouwde Cinavia-watermerken in Blu-ray-audiotracks permanent worden verwijderd en kunnen de uitgangsvideo's eenvoudig worden afgespeeld op afspeelapparatuur met Cinavia-detectoren, zoals de PS3.

Rip elke Blu-ray naar elk video/audioformaat

DVDFab Blu-ray Ripper voor Bluray rippen is de eerste full-featured Bluray Ripper software die bijna alle kopieerbeveiligingen kan verwijderen en alle soorten Blu-ray Discs/ISO/mappen kan lezen en rippen en converteren naar mainstream audioformaten, 2D & 3D-videoformaten of andere apparaten voor gratis afspelen. Met DVDFab Blu ray Ripper om Blu ray om te zetten in Blu-ray, ervaar je de nieuwste en meest geavanceerde technologieën zoals Passthrough, HEVC, 4K, etc. Constante updates zorgen ervoor dat nieuwe releases en apparaten worden ondersteund. Daarnaast wordt tijdens het conversieproces de metadata informatie van de bronnen, met name tv-programma's, vastgelegd en vervolgens toegepast op de resulterende video's, waarbij elke aflevering wordt benoemd met titel, seizoen en afleveringnummer, zodat uw mediaserver, zoals DVDFab Movie Server, of uw spelerssoftware, zoals DVDFab Player 6, deze duidelijk kan opsommen en gemakkelijk kan vinden en afspelen.

dvdfab blu-ray ripper functie 1

Krachtig om inhoud op uw manier te creëren

De DVDFab Blu-ray Ripper te rippen en te converteren Blu-ray is krachtig genoeg om Blu-ray te branden op uw favoriete manier, met al zijn nieuwste technologieën en sterke stabiliteit. Deze Blu-ray-brander geeft u de mogelijkheid om de outputvideo vrij aan te passen en te personaliseren met de Video Editor om het resultaat te krijgen dat u wilt.

dvdfab blu-ray ripper functie 2

Snelle en professionele Blu-ray ripping

De DVDFab Blu ray Ripper voor Blu-ray rippen ondersteunt batch-conversie, multi-threading, multi-core, de nieuwste NVIDIA CUDA en Intel Quick Sync en is daarom bijzonder efficiënt voor Blu-ray rippen. U kunt ook duidelijk zien hoe ver de taak is gevorderd. De rijke profielen zijn geoptimaliseerd met duidelijke categorieën en extra profielen, waardoor het gemakkelijk is om de juiste profielen voor uw apparaten te vinden.

dvdfab blu-ray ripper functie 3

Werkt met Enlarger AI om 1080 te upgraden naar 4K

Met behulp van DVDFab Enlarger AI (apart verkrijgbaar), de eerste AI-aangedreven video-opschalingsoplossing, wordt de kwaliteit van de outputvideo exponentieel verbeterd, van 1080p tot 4K-kwaliteit.

dvdfab blu-ray ripper functie 4

Instructies

DVDFab Blu ray Ripper to Rip and Convert Blu-ray is de eerste full-featured Blu-ray Ripper software die alle soorten Blu-ray-schijven/ISO's/mappen herkent en kan rippen en converteren naar elk gewenst audioformaat, 2D&3D-videoformaat of apparaat voor een soepele weergave.

Opmerking: Een externe Blu-ray drive op uw computer is vereist als uw bron een BD is.

Systeemeisen

★ Vensters 10/8.1/8/7 (32-bit/64-bit
)★ Pentium II 500
MHz
gratis
Festplattenspeicher★ Een Blu-ray
Laufwerk★ Een live internetverbinding voor het activeren van DVDFab (zeer laag datavolume)
Systeemeisen

★ MacOS 10.10 - 10
.15★ 1 GHz Intel® processor of
höher★ 2GB RAM of
höher★ 100GB gratis
Festplattenspeicher★ Een Blu-ray
Laufwerk★ Een live internetverbinding voor het activeren van DVDFab (zeer laag datavolume)
Ondersteunde formaten

 • Invoer

  Blu-ray Disc (2D & 3D), Blu-ray-map, Blu-ray ISO-beeldbestand

 • Uitgang

  3D-video's: 3D MKV.H.265, 3D MP4.H.265 3D MP4.4K, 3D MKV.4K, 3D AVI, 3D MP4, 3D WMV, 3D MKV, 3D M2TS, 3DTS2D-video's: H.265, MP4.4K, MKV.4K, MPEG-4, MP4 Passthrough, MKV Passthrough, MP4, FLV, MKV, AVI, WMV, M2TS, TS, etc.Audio: MP3, MP4, M4A, WMA, WAV, AAC, AC3, DTS, etc.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "DVDFab Blu-ray Ripper"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken