Gratis hotline 0800 2633100
 
DVDFab Blu-ray Copy

DVDFab Blu-ray Copy

€ 81,29 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821288
 • D_01562
 • 2 Jaar
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Platform

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
DVDFab Blu-ray Copy DVDFab Blu-ray Copy is de eerste uitgebreide Blu-ray kopieer- en...meer

Productinformatie "DVDFab Blu-ray Copy"

DVDFab Blu-ray Copy

DVDFab Blu-ray Copy is de eerste uitgebreide Blu-ray kopieer- en brandsoftware die bijna elke Blu-ray kopieerbeveiliging kan omzeilen en elk type Blu-ray (inclusief 3D) kan kopiëren naar elke Blu-ray/DVD/AVCHD-schijf of Blu-ray naar de harde schijf met slechts één of een paar klikken.
Als de Blu-ray wordt beschermd door Cinavia, kan Blu-ray Copy to Bluray de exclusieve DVDFab Cinavia-verwijderingsoplossing
(afzonderlijk verkrijgbaar) gebruiken om de Cinavia-watermerken die in de audiotracks zijn opgenomen, permanent te verwijderen, zodat gebruikers kunnen genieten van de back-upschijven op afspeelapparaten met Cinavia-detectoren, zoals de PS3.

Kopieer elke Blu-ray naar Blu-ray/DVD-schijf of harde schijf

DVDFab Blu-ray Copy to Blu-ray Copy en Blu-ray Burn kunnen bijna elke Blu-ray kopieerbeveiliging omzeilen en zo Blu-ray scheuren ondanks de kopieerbeveiliging, maar ook uw Blu-ray film branden op elke lege Blu-ray disc zoals BD-R 25, BD-RE 25, BD-R 50 en BD-RE 50. Een opvallende eigenschap van Blu-ray Copy to Bluray Copy is dat u Blu-ray kunt branden op elk type DVD-schijf, zoals DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL en DVD-R DL, als u geen Blu-ray-schijf hebt, de voorkeur geeft aan DVD-back-ups tegen een goede prijs, of gewoon geld wilt besparen. Het kan ook een back-up maken van uw Blu-ray naar DVD-schijven, zodat u BD5 of BD9 als uitvoer kunt selecteren. Houd er rekening mee dat de uitvoer-DVD-discs in BD-formaat zijn en alleen kunnen worden afgespeeld op een Blu-ray-speler. Natuurlijk kunt u ook de Blu-ray naar HDD kopiëren.

DVDFab Blu-ray Copy Feature 1

Kopieer Blu-ray met 5 verschillende kopieermodi

Als full-featured Blu-ray kopieersoftware biedt DVDFab Blu-ray Copy in totaal 5 kopieermodi voor aanpassing tijdens het Blu-ray kopiëren. U kunt de hele Blu-ray of een speciaal benodigd onderdeel kopiëren.

Vul aan:
Hoofdfilm
Pas aan
Klonen/branden
Verbind

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig ontworpen

Blu-ray Copy to Blu-ray kopiëren is zeer eenvoudig te gebruiken vanwege de intuïtieve stap-voor-stap structuur, en is zelfs geschikt voor beginners om te leren hoe Blu-ray te kopiëren naar de harde schijf. Net als de hele DVDFab productfamilie biedt Blu-ray Copy vele instellingen voor uw eigen gemak, waaronder meertalige ondersteuning, een ingebouwd Blu-ray preview-venster, enz.

DVDFab Blu-ray Copy Feature 2

Technisch bekwaam om onberispelijke kwaliteit uit te voeren

Alle DVDFab producten ondergaan al jaren een constante ontwikkeling om hun hoge kwaliteit te behouden en altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste technologieën. DVDFab Blu-ray Copy als Blu-ray-kopieerapparaat en Blu-ray-brander is technologie-avavontuurlijk en stelt u in staat om razendsnel vloeiende Blu-ray-exemplaren te maken. Naast de indrukwekkende snelheid kan DVDFab een Blu-ray uitvoeren met een hoge kwaliteit die geenszins onderdoet voor de bron.

DVDFab Blu-ray-kopieerfunctie 3

Instructies

DVDFab Blu-ray Copy to Blue ray copy en Blu-ray burn is de snelste en krachtigste Blu-ray copier/schrijver/cloner. Het kan alle Blu-ray Discs/ISO bestanden/mappen herkennen als invoerformaten en deze vervolgens met een toonaangevende snelheid kopiëren.

Opmerking: een Blu-ray drive op uw computer is nodig om de BD-bron te lezen.

Systeemeisen

★ Vensters 10/8.1/8/7 (32/64 bit
)★ Kern-2 en
mehr★ 2 GB
gratis
Festplattenspeicher★ NVIDIA GeForce GTX 260 en
höher★ Eén Blu-ray
Laufwerk★ Een live internetverbinding voor het activeren van DVDFab (zeer laag datavolume)

Systeemvereisten voor Mac

★ MacOS 10.10 - 10
.15 ★ 1GHz Intel-processor of
höher★ 2GB RAM of
höher★ 100GB gratis
Festplattenspeicher★ Een Blu-ray
Laufwerk★ Een live internetverbinding voor het activeren van DVDFab (zeer laag datavolume)
Ondersteunde formaten

 • Invoer

  Blu-ray-videodisk, Blu-ray-map, Blu-ray ISO-beeldbestand

 • Uitgang

  Blu-ray-videodisk, Blu-ray-map, Blu-ray ISO-beeldbestand

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "DVDFab Blu-ray Copy"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken