Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
WinZip 27 PRO
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

Corel WinZip 28 Pro WinZip 28 Pro
WinZip 28 Pro: De evolutie van bestandsbeheer WinZip 28 Pro vertegenwoordigt de nieuwste generatie van de wereldberoemde en gewaardeerde software voor bestandscompressie en -beheer. Deze krachtige tool gaat veel verder dan alleen het...
€ 71,13 *
Verhoog de productiviteit, vereenvoudig het delen van bestanden en bescherm vertrouwelijke...meer

Productinformatie "WinZip 27 PRO"

Verhoog de productiviteit, vereenvoudig het delen van bestanden en bescherm vertrouwelijke informatie met WinZip 27 Pro

Uitpakken met WinZip 27 Pro

 • Open alle populaire compressieformaten: Zip, Zipx, RAR, 7z, TAR, GZIP, VHD, XZ, POSIX TAR en vele andere.

Versleutel

 • Als je bestanden comprimeert, kun je ze versleutelen om informatie en gegevens te beschermen. Om te voorkomen dat bestanden worden gekopieerd, kun je alleen-lezen PDF-bestanden maken en watermerken toevoegen.

Beheer

 • Je kunt bestanden zoeken, openen, bewerken, verplaatsen en delen, ongeacht of ze zijn opgeslagen op je computer, netwerk of clouddiensten.

Links publiceren

 • Grote bestanden kunnen worden gedeeld via e-mail, clouddiensten, sociale media en instant messaging.

Nieuw en verbeterd in WinZip 27 Pro

WinZip 27 Pro SafeShare
Een gemoderniseerde ervaring met het delen van bestanden. Veilig bestanden delen in een intuïtieve, rommelvrije omgeving. Deze krachtige WinZip toepassing biedt een eenvoudige interface voor het comprimeren, versleutelen en delen van bestanden. Je kunt gemakkelijk bestanden overbrengen naar een of meer locaties. Tijdens de overdracht worden bestanden verder beschermd door encryptie en geplande functies van militaire kwaliteit.

WinZip 27 ProDouble File Finder
Bespaar kostbare tijd en opslagruimte met het nieuwe deduplicatiehulpmiddel, nu beschikbaar als bureaubladtoepassing. Dubbele bestanden blijven vaak onopgemerkt, en het kan erg tijdrovend zijn om ze handmatig op te sporen. WinZip biedt een snelle, eenvoudige oplossing met voorinstellingen en automatische opties, evenals aanpasbare detectie- en verificatieberichten voor extra beveiliging.

WinZip 27 Pro PDF Express
De kracht en het gebruiksgemak van deze toepassing, die veel meer biedt dan een eenvoudige PDF-lezer, is verder verbeterd. Het kan PDF's exporteren als Word- of afbeeldingsbestanden en PDF's maken van elk document. Pagina's kunnen worden toegevoegd of verwijderd en ook herschikt. Het is ook mogelijk om meerdere documenten samen te voegen tot één PDF-bestand. Bestanden kunnen worden beschermd met een watermerk voordat ze worden gedeeld.

WinZip 27 Pro Image Manager
De prestaties en bruikbaarheid van dit programma zijn verbeterd. In één speciaal programma kun je al je afbeeldingen beheren, delen en back-uppen. Zet eenvoudig de grootte van een of meer afbeeldingen om. Je kunt afbeeldingen ook roteren, verkleinen en bijsnijden. Naast lossless compressie en bank-grade encryptie kunnen camera informatie en EXIF gegevens (inclusief GPS locatie) worden verwijderd voor extra veiligheid.

WinZip 27 Pro functies die een efficiëntere workflow mogelijk maken

WinZip 27 Pro biedt niet alleen uitgebreide bestandscompatibiliteit en naadloze cloud-integratie, maar ook alle hulpmiddelen en functies die je nodig hebt om je bestanden te beschermen en je productiviteit te verhogen.

Bespaar kostbare tijd en ruimte op je pc.
Met efficiënte bestandscompressie en hulpmiddelen voor detectie van dubbele bestanden kun je zowel meerdere als grote bestanden snel en gemakkelijk opslaan, openen, comprimeren, versleutelen en delen. De krachtige functies van WinZip 27 Pro brengen orde in je computer en vereenvoudigen tijdrovende handelingen. Je tijd is kostbaar, gebruik hem voor de belangrijke dingen.

Beheer al je bestanden op één plek
Open, organiseer en beheer je bestanden op je computer, netwerk en clouddiensten. De alles-in-één oplossing van WinZip biedt hulpmiddelen om je computer op orde te houden, tijdrovende taken te versnellen en de extra rompslomp van het gebruik van meerdere toepassingen te voorkomen.

Bescherm je gegevens
Het opslaan van waardevolle persoonlijke gegevens, wachtwoorden en vertrouwelijke informatie op je computer kan een reden tot zorg zijn. WinZip biedt gemoedsrust met zijn gebruiksvriendelijke versleutelingsfuncties die je informatie en gegevens beschermen. Om te voorkomen dat je bestanden worden gekopieerd, kun je ze tegelijkertijd comprimeren en versleutelen, alleen-lezen PDF's maken en watermerken toevoegen.

Open alle formaten en deel je bestanden waar je maar wilt
Met WinZip kun je alle populaire formaten openen, bekijken, comprimeren en delen. Deel grote bestanden via e-mail, clouddiensten, sociale media en instant messaging. Deel snel en gemakkelijk links naar je cloudbestanden.

Stel achtergrondtools eenmalig in
Geautomatiseerdeachtergrondtools zijn een snelle en handige manier om de productiviteit te verhogen en je computer te beschermen. Laat je computer automatisch opschonen en bepaalde activiteiten uitvoeren, en plan back-up routines om je bestanden met één klik en zonder handmatig werk te beschermen en organiseren.

WinZip 27 Pro systeemvereisten

Compatibiliteit van het besturingssysteem
32-bit en 64-bit versies van:
Windows 11
Windows 10

Minimale processor
1 gigahertz (GHz) of snellere processor

Minimaal geheugen
1 gigabyte (GB) voor 32-bit of 2 GB voor 64-bit


235 MB

Aanvullende specificaties
.NET versie 4.5
Minimale webbrowser versie: Internet Explorer 8
Minimale grafische hardware/software vereisten: DirectX 9 of hoger met WDDM 1.0 driver.
Minimale schermresolutie: 800 x 600

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "WinZip 27 PRO"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken