Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
WinZip 25 PRO
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

WinZip 27 PRO WinZip 27 PRO
Verhoog de productiviteit, vereenvoudig het delen van bestanden en bescherm vertrouwelijke informatie met WinZip 27 Pro Uitpakken met WinZip 27 Pro Open alle populaire compressieformaten: Zip, Zipx, RAR, 7z, TAR, GZIP, VHD, XZ,...
€ 66,04 *
Comprimeer, bescherm, deel en beheer al je bestanden snel en gemakkelijk met de toonaangevende...meer

Productinformatie "WinZip 25 PRO"

Comprimeer, bescherm, deel en beheer al je bestanden snel en gemakkelijk met de toonaangevende compressietool

 •     Alle belangrijke bestandsformaten uitpakken
 •     Bestanden comprimeren om de grootte van e-mailbijlagen te beperken
 •     Bescherm je bestanden met versleuteling van bankniveau
 •     Beheer bestanden op je pc, netwerk en wolken
 •     Verbind WinZip met Dropbox, Google Drive, OneDrive en andere diensten

Wat is er NIEUW in WinZip 25 PRO?

 • Efficiëntere bestandscompressie met detectie van dubbele bestanden. Je beseft het misschien niet, maar je Zipx-bestanden bevatten vaak dubbele bestanden, waardoor je Zip-bestand groter wordt. WinZip 25 scant op dubbele bestanden, slaat de duplicaten over en bewaart ze in plaats daarvan als links om ruimte te besparen. Je bestanden blijven hetzelfde -maar je Zipx bestanden zijn kleiner dan ooit.
 • Organiseer je foto's in de cloud. Gebruik WinZip om al je foto's per jaar en maand te ordenen. Zeg maar dag tegen eindeloos scrollen om foto's te vinden - nu kun je je belangrijkste herinneringen gemakkelijker dan ooit tevoren opslaan, beheren en delen.
 • Werk de inhoud van een zipbestand bij op basis van de bronmap. De inhoud van een zip-bestand bijwerken zodat het overeenkomt met de inhoud van de oorspronkelijke bronmap. De documenten die je comprimeert veranderen voortdurend, en nu kun je met minder klikken al je Zip-bestanden up-to-date houden.
 • Met WinZip 25 Pro kun je al je PDF-bestanden samenvoegen, zelfs die welke door WinZip-conversie zijn gemaakt. Je kunt nu in één eenvoudige stap verschillende bestanden en afbeeldingen in één PDF combineren
 • Nieuwe en bestaande PDF-bestanden ondertekenen. Gebruik WinZip Pro om PDF-bestanden direct op je computer te ondertekenen. Alle soorten PDF's worden ondersteund - of je ze nu van anderen hebt gekregen of met WinZip naar PDF hebt geconverteerd. Belangrijke documenten onderteken en verstuur je in enkele seconden, en met de bank-grade encryptie van WinZip is het zorgeloos.
 • Bestanden openen en bewerken die anderen met je gedeeld hebben. Gemakkelijk toegang tot gedeelde mappen in OneDrive en Google Drive om effectiever samen te werken met je team. Je kunt gemakkelijk zien welke mappen van iemand anders zijn. Bovendien kun je met WinZip 25 bestanden in gedeelde mappen comprimeren, uitpakken, versleutelen en ontsleutelen.
 • Cloudbestanden automatisch opslaan. WinZip heeft het je altijd gemakkelijk gemaakt om te werken met bestanden die in de cloud zijn opgeslagen, maar WinZip 25 tilt dit naar een heel nieuw niveau. WinZip 25 slaat je werk automatisch op in cloud-gebaseerde bestanden, zodat je nooit belangrijk werk kwijtraakt.
 • Eenvoudige toegang tot Achtergrond Tools. De Background Tools van WinZip houden je mappen netjes en opgeruimd - het is alsof er een onzichtbaar leger technici aan je computer werkt. Met WinZip 25 heb je direct vanuit het WinZip-lint toegang tot deze krachtige hulpmiddelen en kun je achtergrondtaken inplannen om ze gelijktijdig uit te voeren.
 • Naadloze integratie van Microsoft Teams. Met de gloednieuwe Microsoft Teams-integratie van WinZip kun je nu Zip-bestanden delen met je collega's in Microsoft Teams. Gebruik gewoon de instant messaging functie van WinZip om Zip-bestanden eenvoudig te publiceren naar het Microsoft Teams kanaal van je keuze.

Systeemvereisten

Ondersteund besturingssysteem Microsoft Windows Vista / 7 / 8 / 10
Extra vereisten DVD-ROM, internetverbinding, Internet Explorer 8.0 of hoger

WinZip 25 PRO

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Onze commentaar bij "WinZip 25 PRO"
oude download, die ongeldig is: https://dl.cleverbridge.com/1494/r9b1gx-28695-F8B45A47-306076839/winzip25-promo.exe
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "WinZip 25 PRO"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken