Gratis hotline 0800 54 45 8
 
VEGAS Pro 365
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

VEGAS Pro 18 VEGAS Pro 18
VEGAS Pro 18 Beheer uw media en uw bewerking met VEGAS Pro 18 Uitzonderlijk snelle en efficiënte videoproductie VEGAS Pro gebruikt de kracht van kunstmatige intelligentie om uw videoproductie nog verder te...
€ 304,99 * € 609,07 *
VEGAS Pro 365   Ontdek de geavanceerde toolset VEGAS Pro 18...meer

Productinformatie "VEGAS Pro 365"

VEGAS Pro 365

 

Ontdek de geavanceerde toolset

VEGAS Pro 18 onderscheidt zich opnieuw als innovatieleider op het gebied van niet-lineaire videoverwerking. De moderne, volledig aanpasbare gebruikersinterface biedt zowel functionaliteit als een maximum aan flexibiliteit. Innovatieve benaderingen en tools versnellen uw workflow en maken u efficiënter en creatiever dan ooit tevoren. Met VEGAS Pro kunt u zich eindelijk concentreren op uw creativiteit in plaats van op uw gereedschap.

Eersteklas beeldstabilisatie

Zet wankele beelden om in vloeiende, professioneel ogende video's. De beeldstabilisatiemotor is vanaf de basis opnieuw ontworpen met behulp van de nieuwste technologie, wat resulteert in een eenvoudigere bediening en soepele resultaten.

Vlakke beweging bijhouden

Niet elk object staat loodrecht op de camera. Planares Motion Tracking helpt om een perfecte bewegingsvolging te garanderen, zelfs vanuit ongewone perspectieven. Volg en speld tekst of pas kleurcorrecties toe op objecten die in perspectief bewegen. Zelfs objecten die in de richting van de camera draaien, zich van de camera verwijderen of zelfs van dimensie veranderen als het perspectief verandert.

Genestelde tijdlijnen

Organiseer projecten en versnel uw workflow met genestelde tijdlijnen die zijn gemaakt vanuit een willekeurige clip in uw hoofdtijdlijn. Bovendien kunt u nog steeds toegang krijgen tot uw Nested Timelines als zelfstandige projecten. Dit maakt het gemakkelijk om een deel van je project te delen met een collega en tegelijkertijd de controle over het hoofdproject te behouden.

Geluidsreductie

Verminderen van videoruis, dat meestal wordt veroorzaakt door slechte lichtomstandigheden. Dit brengt meer scherpte en detail in uw video terug.

HLG HDR-ondersteuning

Werken met toonaangevende HDR-gereedschappen in VEGAS Pro. Corrigeer uw kleuren met HDR-kleurengereedschappen, terwijl u een voorbeeld van de kleuren in HDR in VEGAS Pro of op externe HDR-hardware kunt bekijken. Allemaal op basis van GPU-gebaseerde open kleuren-I/O-verwerking en met nieuwe ACES 1.1-kleurenstandaarden. HDR10 en HLG ondersteunen u van begin tot eind.

Unified color grading workflow

VEGAS Pro biedt een efficiënte, logische workflow voor het sorteren van kleuren. Stel alles nauwkeurig af met kleurwielen en enveloppen. Uitgebreide opties zoals een belichtingscontrole-instrument, een instelbare Skin Tone Line in de vectorscoop en een gecombineerde RGB-parade maken een nauwkeurige kleurgradatie mogelijk.

Verbeterde kleurcurves

Kleurcurves zijn een onmisbaar hulpmiddel voor professionals, en nu heeft VEGAS Pro nog krachtigere curveweergaven. We hebben onze tool voor kleurcurves uitgebreid met automatische kleurinstelling. Pas automatische correcties toe met de mogelijkheid van handmatige aanpassing om de kleuren exact aan te passen aan uw wensen.

Drie keer insteekvermogen van Boris FX

De professionals in de film- en televisie-industrie kiezen voor Boris FX Continuum Deze indrukwekkende collectie van professionele visual effects plug-ins bevat de nieuwste versies van de Particles Unit, Image Restoration Unit en Film Style Unit. Ook inbegrepen zijn de Oscar-winnende en eenvoudig te gebruiken Mokka maskeer- en volginstrumenten.

Stijloverdracht

Gebruik de kracht van kunstmatige intelligentie! Breng de stijl van beroemde kunstenaars als Picasso of van Gogh over op uw video's, die er dan uitzien alsof ze getekend zijn.

Inkleuren

Zwart-wit beelden inkleuren met behulp van kunstmatige intelligentie en machinaal leren. Zo kunt u oude foto's tot leven wekken en ze levendiger doen lijken dan voorheen.

SOUND FORGE Pro 14

Als essentieel onderdeel en nauw geïntegreerd in de VEGAS Pro, breidt SOUND FORGE Pro uw audioworkflow uit. Importeer uw dialogen, Sound-FX of muziek voor een nauwkeurige bewerking. Gebruik audiorestauratiehulpmiddelen zoals automatische ruisonderdrukking. Lever een perfecte eindmix af en breng deze direct terug naar de VEGAS Pro tijdlijn. Maak ook gebruik van industriestandaard meet- en visualisatiehulpmiddelen. Dankzij een naadloze round-trip optie tussen VEGAS Pro en SOUND FORGE Pro is alles snel gedaan.

Uitgebreide hardwareversnelling

Profiteer van de hardwareversnelling van moderne Nvidia- en AMD-videokaarten en Intel's QSV (Quick Sync Video)-technologie voor soepele weergave en snelle rendering. Voor maximale prestaties configureert VEGAS Pro automatisch de grafische kaart en controleert of de stuurprogramma's up-to-date zijn. Zo niet, dan informeert VEGAS Pro u.

 

 

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "VEGAS Pro 365"
3 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Hat Alles super geklappt.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken