Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
TurboCAD Pro Platinum 2022/2023

TurboCAD Pro Platinum 2022/2023

€ 457,51 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822444
 • TC-82723-LIC
 • Levenslang
 • DE | EN | FR
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
TurboCAD Pro Platinum 2022/2023 is de nieuwste versie van de krachtige CAD-software van IMSI...meer

Productinformatie "TurboCAD Pro Platinum 2022/2023"

TurboCAD Pro Platinum 2022/2023 is de nieuwste versie van de krachtige CAD-software van IMSI Design. Deze versie biedt professionele gebruikers een breed scala aan functies en gereedschappen voor het maken en bewerken van 2D- en 3D-modellen. Met TurboCAD Pro Platinum 2022/2023 kunnen gebruikers complexe ontwerptaken aanpakken in verschillende industrieën zoals architectuur, engineering, werktuigbouwkunde, productontwikkeling en meer.

De software biedt een intuïtieve gebruikersinterface die het gemakkelijk maakt om efficiënt en productief te werken. TurboCAD Pro Platinum 2022/2023 bevat een verscheidenheid aan gereedschappen voor het maken van parametrische samenstellingen, architectonische gereedschappen, mechanische ontwerptools en renderopties die een realistische visualisatie van modellen mogelijk maken. De software ondersteunt ook verschillende bestandsformaten zoals DWG, DXF, SKP, 3DM, 3DS, IGES, STEP, SAT, STL en meer.

Met TurboCAD Pro Platinum 2022/2023 kunnen gebruikers hun ontwerpen naadloos integreren met andere CAD-software of BIM-systemen. De software biedt ook PDF-ondersteuning, waardoor gebruikers PDF-bestanden in hun tekeningen kunnen invoegen, bewerken of exporteren.

Daarnaast biedt TurboCAD Pro Platinum 2022/2023 geavanceerde functies zoals AR/VR-ondersteuning, waarmee gebruikers hun 3D-modellen in een virtuele omgeving kunnen visualiseren. De software biedt ook automatische controle van ontwerpen op fouten en een gereedschapspalet voor het bewerken van tekst en lettertypen.

Al met al biedt TurboCAD Pro Platinum 2022/2023 een uitgebreide en krachtige oplossing voor professionele gebruikers die geavanceerde CAD-tools nodig hebben. Met zijn intuïtieve gebruikersinterface, geavanceerde functies en naadloze integratie met andere CAD-software en BIM-systemen is het de perfecte keuze voor veeleisende projecten in diverse industrieën.

Welke functies biedt TurboCAD Pro Platinum 2022/2023?

TurboCAD Pro Platinum 2022/2023 biedt een groot aantal functies en gereedschappen voor het maken en bewerken van 2D- en 3D-modellen. Hier zijn enkele van de belangrijkste functies:

 1. Parametrische assemblages: Met deze functie kunnen gebruikers complexe samenstellingen maken die zich dynamisch kunnen aanpassen aan veranderingen. Gebruikers kunnen de afmetingen en parameters van onderdelen en samenstellingen veranderen, en de andere elementen passen zich automatisch aan.
 2. Architectonische gereedschappen: TurboCAD Pro Platinum 2022/2023 biedt een verscheidenheid aan gereedschappen voor het maken van architectonische modellen, waaronder muren, ramen, deuren, trappen en meer.
 3. Mechanische ontwerpgereedschappen: De software bevat een uitgebreide bibliotheek van mechanische ontwerpgereedschappen, waaronder bouten, moeren, lagers en meer.
 4. Rendering opties: Met TurboCAD Pro Platinum 2022/2023 kunnen gebruikers hun modellen realistisch visualiseren door verschillende renderstijlen en materialen toe te passen.
 5. PDF-ondersteuning: De software ondersteunt het importeren en exporteren van PDF-bestanden en stelt gebruikers in staat om PDF-bestanden in hun tekeningen te integreren of hun tekeningen als PDF-bestanden te exporteren.
 6. AR/VR ondersteuning: Met deze functie kunnen gebruikers hun 3D modellen visualiseren en presenteren in een virtuele omgeving.
 7. Automatische foutcontrole: De software controleert de ontwerpen automatisch op fouten en geeft waarschuwingen als er problemen worden gevonden.
 8. Tekst- en lettertypegereedschappen: De software biedt een gereedschapspalet voor het bewerken van teksten en lettertypen, inclusief een grote selectie lettertypen.
 9. Ondersteuning voor diverse bestandsformaten: TurboCAD Pro Platinum 2022/2023 ondersteunt verschillende bestandsformaten zoals DWG, DXF, SKP, 3DM, 3DS, IGES, STEP, SAT, STL en meer.

Al met al biedt TurboCAD Pro Platinum 2022/2023 een uitgebreide en krachtige oplossing voor professionals die geavanceerde CAD-tools nodig hebben. Met zijn geavanceerde functies, naadloze integraties met andere CAD-software en BIM-systemen, en intuïtieve gebruikersinterface is het de perfecte keuze voor veeleisende projecten in uiteenlopende industrieën.

Verschillen tussen de versies TurboCAD Pro Platinum 2022/2023, TurboCAD 2D 2022/2023 en TurboCAD 2D/3D 2022/2023

 Er zijn drie hoofdversies van TurboCAD 2D/3D 2022/2023, TurboCAD 2D 2022/2023 en TurboCAD Pro Platinum 2022/2023. Hier volgen de belangrijkste verschillen tussen de drie versies:

 • TurboCAD 2D/3D 2022/2023: Deze versie is de meest uitgebreide en biedt een breed scala aan functies voor het maken en bewerken van 2D- en 3D-modellen. Het bevat alle functies van de andere twee versies, plus geavanceerde functies zoals architectonische gereedschappen, mechanische ontwerptools, renderopties en meer.
 • TurboCAD 2D 2022/2023: Deze versie is speciaal ontworpen voor het maken en bewerken van 2D modellen. Het bevat de basistekengereedschappen en functies die nodig zijn om 2D-modellen te maken. Het is een kosteneffectieve optie voor gebruikers die alleen 2D-modellering nodig hebben.
 • TurboCAD Pro Platinum 2022/2023: Deze versie bevat alle functies van TurboCAD 2D/3D 2022/2023 plus geavanceerde functies zoals parametrisch assemblageontwerp, fotorealistische rendering, PDF-ondersteuning en meer. Het is een optie voor professionele gebruikers die geavanceerde functies nodig hebben.

Samengevat zijn de verschillen tussen de drie versies van TurboCAD 2D/3D 2022/2023 vooral het gevolg van de beschikbare functies en gereedschappen voor het maken en bewerken van 2D- en 3D-modellen en de extra geavanceerde functies voor professionele gebruikers. Gebruikers moeten de specifieke eisen van hun projecten in overweging nemen om de meest geschikte versie van TurboCAD te kiezen.

Systeemvereisten van TurboCAD Pro Platinum 2022/2023

TurboCAD wordt geleverd als 64-bit versie om het beschikbare computergeheugen volledig te benutten bij het laden, verwerken en renderen van CAD-bestanden.

CPU type
1 GHz processor of sneller, 64-bit.

Minimale vereisten:
Microsoft Windows 11, Windows 10, Windows 8*, Windows 7 (64-bit) - 8 GB RAM.
* TurboCAD is ontworpen voor desktop PC's of laptops die aan de genoemde systeemvereisten voldoen. Windows RT-technologie voor gebruik op tablets wordt niet ondersteund.

Opmerking voor Windows 11-gebruikers: U kunt tijdens de installatie een waarschuwing krijgen van Microsoft Defender SmartScreen. Als je op "Toch uitvoeren" klikt, wordt het programma goed geïnstalleerd.

Aanbevolen:
De TurboLux™ rendering engine is opgenomen in TurboCAD Platinum en TurboCAD 2D/3D. Om TurboLux in OpenCL modi (GPU-gebaseerd) te draaien is een NVIDIA grafische kaart of GPU nodig die OpenCL 1.2 of hoger of NVIDIA's CUDA versie 10.0 of hoger ondersteunt. Het wordt aanbevolen om de laatste driver updates te installeren voordat je gaat renderen met TurboLux. Het werken met TurboCAD / TurboLux™ en de optioneel verkrijgbare RedSDK rendermodule wordt aanzienlijk verbeterd met een nieuwere generatie CPU met hogere snelheid, 8+ GB RAM en een beeldscherm met een grotere resolutie en betere grafische ondersteuning.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "TurboCAD Pro Platinum 2022/2023"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken