Gratis hotline 0800 54 45 8
 
TurboCAD Mac Pro V12

TurboCAD Mac Pro V12

€ 701,55 * € 762,40 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821126
 • Levenslang
 • EN | DE
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
TurboCAD Mac Pro V12 Professioneel 2D/3D ontwerpen, modelleren & renderen TurboCAD Mac...meer

Productinformatie "TurboCAD Mac Pro V12"

TurboCAD Mac Pro V12
Professioneel 2D/3D ontwerpen, modelleren & renderen

TurboCAD Mac Pro levert ongeëvenaarde waarde en productiviteit in een professioneel 2D/3D CAD-pakket met volledig geïntegreerde 2D tekentools, 3D-oppervlak en ACIS® solid modeling tools, assemblagetools, geavanceerde architectuurtools, krachtige LightWorks fotorealistische rendering, nieuwe 3D-afdrukfuncties en uitgebreide bestandsondersteuning.

Beschrijving

Uitzonderlijke waarde in 2D/3D CAD

TurboCAD® Mac Pro levert ongeëvenaarde waarde en productiviteit in een professioneel 2D/3D CAD-pakket. Volledig geïntegreerde 2D tekentools, 3D-oppervlak en ACIS® solid modeling tools, assemblagetools, geavanceerde architecturale tools en krachtige LightWorks fotorealistische rendering gaan gepaard met duizenden symbolen, materialen, stickers en meer.

Professionele controle en flexibiliteit

Aanpasbare werkbalken, een set-up wizard en contextgevoelige hulp verbeteren de bruikbaarheid, terwijl de mogelijkheid om snel lagen en laagsets te organiseren het beheer van de tekening optimaliseert. Plus complete druk- en publicatietools en uitgebreide bestandsondersteuning, waaronder AutoCAD .DWG, voldoen aan de behoeften van professionele architecten, ingenieurs, illustratoren, ontwerpers en nog veel meer.

Industrie specifiek gereedschap

Krijg superieure controle en flexibiliteit met tools die specifiek zijn voor uw werk. TurboCAD Mac Pro bevat deze suites met professionele ontwerphulpmiddelen:

 • Geavanceerd 2D/3D Architectuurontwerp - zelfherstellende, auto-dimensionale wanden, parametrische deuren en ramen, dak- en plaatgereedschappen, symbolen, materialen, stickers en vooraf getekende plattegronden.
 • Geavanceerd mechanisch ontwerp - Snelle modellering van complexe 3D-objecten met geavanceerde tools voor het ontwerpen en modificeren van gaas, oppervlakken en ACIS-solid modellering.
 • Houtbewerking - Maak verbindingen met slechts een paar klikken, waaronder Rabbet-verbindingen, Dado-verbindingen, Miter-verbindingen, Zwaluwstaartverbindingen en Tong en Groef-verbindingen.

Krachtige verlichtingsopties

Als het tijd is om je ideeën te presenteren, levert TurboCAD Mac Pro verbluffende fotorealistische renderings. Materialen en stickers aanbrengen. Stel verlichting, schaduw, reflectie, ruwheid en milieueffecten in. Geef vervolgens weer met de krachtige LightWorks fotorealistische rendering-engine. Er zijn ook schetsweergaveopties beschikbaar voor een handgetekende look, passend in de vroege stadia van het conceptuele ontwerp.

Flexibele opties voor het delen en publiceren van bestanden

Importeer eenvoudig bestaande ontwerpen uit populaire CAD- en grafische ontwerpbestandsformaten, waaronder AutoCAD® .DWG Net zo gemakkelijk kunt u ontwerpen van TurboCAD opslaan in andere CAD-formaten of kiezen voor een populaire desktop publishing-formaten zoals EPS TIFF, CGM en meer, om brochures of ander marketingmateriaal te maken. Zelfs een printontwerp volgens uw specificaties met opties voor een betere controle over hoe het gedrukte document eruit zal zien.

3D-afdrukgereedschappen

TurboCAD Mac Pro bevat een reeks hulpmiddelen om een onderdeel te controleren en voor te bereiden op 3D-printing. Deze omvatten een controle van de 3D-afdruk, een controle van de oppervlaktenormen, een analyse van de overhang, wanddikte, voorbeeldplaatjes, de automatische positie, de ondersteuningsstructuur, het printervolume en de printerdefinities.

VRML-structuurondersteuning

VRML (Virtual Reality Modelling Language) is een bestandsformaat dat wordt gebruikt om interactieve 3D-graphics voor het world wide web te beschrijven. TurboCAD ondersteunt VRML export.

OBJ-structuurondersteuning

Het OBJ-bestandsformaat werd bijgewerkt om het lezen en weergeven van texturen te ondersteunen.

Belangrijkste kenmerken

Het ultieme in ontwerpproductiviteit

Met TurboCAD® Mac Pro kun je eenvoudig ontwerpen in 2D of 3D met een setup-wizard, aanpasbare werkbalken en de meest bruikbare functies, waaronder:

 • 64-Bit Compatibel, zodat u modellen van bijna elk formaat kunt laden, verwerken en renderen.
 • Contextgevoelig helpsysteem om direct hulp te krijgen met elk hulpmiddel.
 • Grijper Gereedschap om dynamisch objecten te verplaatsen, te roteren en te schalen in 2D of 3D. Uitgebreide functies omvatten nu ook duplicatie, vertaling en gezichtkopie voor extra veelzijdigheid.
 • Viewport Layouts geven meerdere weergaven van uw tekening in één keer.
 • 3D Connexion Space Mouse en traditionele muisondersteuning.
 • Tekenwizard om uw tekening in te stellen, het eenheidsformaat, het papierformaat, de afdruk, de instellingen voor de aantekeningen op de schaal, de tekst en de afmetingen te definiëren.
 • Aangepaste werkbalk aanmaken voor snelle toegang tot uw favoriete tools.
 • Lagen en Lagen sets om uw ontwerp te organiseren en gemakkelijker te bewerken.
 • Meer dan 38.000 2D/3D symbolen en onderdelen voor AEC, Mechanical, Electrical, Process Plant en Piping.
 • 1.5 Uren van Video Tutorials samen met stap voor stap gidsen en voorbeeldmodellen.

Complete set van 2D-ontwerpgereedschappen

TurboCAD Mac Pro biedt onbeperkte 2D-ontwerpopties. Kies uit een aantal 2D tekengereedschappen, waaronder lijn-, boog-, curve-, cirkel-, ellips- en splijtgereedschappen. Toegang tot tekst, dimensioneringstools, modifier en transformatietools voor eenvoudige bewerking. Hier is een staaltje van 2D-gereedschappen.

 • Polygoon Gereedschap - Slot polygoon, N-Zijdige polygoon en polygoon van krommingsgereedschap.
 • Conische Gereedschappen, ook wel conische doorsnijdingstools genoemd, stellen gebruikers in staat om gemakkelijk een curve te verkrijgen die wordt gegenereerd door de kruising van een kegel met een vlak.
 • Connect Curve Tool - Join Option - De Join Curve-optie vervangt de twee curven die u selecteert door een nieuwe spline curve. Deze tool zal ook twee polylijnen verbinden
 • Sketch Spline Tool - monsters wijzen naar de punten terwijl de cursor beweegt en creëren een vloeiende spline door de bemonsterde gegevens. Eenmaal geselecteerd heeft dit gereedschap twee opties, de Sketch Spline tool en Sketch on a Surface tool.
 • Fair Spline Tool - Het Fair Spline commando biedt een hulpmiddel om wereldwijd een curve af te vlakken. De kuip van een spline verplaatst de controlepunten optimaal naar locaties die grote krommingsvariaties minimaliseren.

Geavanceerde 2D/3D architectonische ontwerpgereedschappen

TurboCAD® Mac Pro bevat geavanceerde hulpmiddelen voor professioneel architectonisch ontwerp en duizenden symbolen, materialen, stickers en vooraf getekende plattegronden. Zelfherstellende muren auto-dimensioneren als ze worden getekend, auto trimmen muur vertices, en zorgen voor de toewijzing van de luik patronen en kleur. Dak- en plaatgereedschappen zorgen voor een snelle bevestiging aan bestaande muren en wanneer er parametrische deuren en ramen worden toegevoegd, creëert de ingebouwde intelligentie automatisch de benodigde openingen.

Gereedschap voor het modelleren van gaas

Creëer snel viermazige primitieven, extrusies, afdekkingen, draaibanken en mazen per punt. Gebruik subdivisie modelleertools om met een paar klikken een quad mesh glad te strijken. Gebruik in combinatie met de grijpertool voor directe manipulatie, zodat u gemakkelijk meer organische vormen kunt creëren.

Gereedschap voor oppervlaktemodellering

Modelleer snel complexe 3D-objecten met geavanceerde ontwerp- en modificatietools. Primitieve, complexe en geavanceerde oppervlaktegereedschappen, evenals oppervlaktemodificatoren en transformatiegereedschappen zijn inbegrepen.

ACIS® Solid Modeling Tools

De krachtige ACIS 3D solid modeling engine en bestandsfilters ondersteunen 64 bit DLL's volledig om realistische, complexe 3D-objecten en gegevens te creëren die cruciaal zijn voor ingenieurs.

Houtbewerkingsgereedschappen

TurboCAD Mac Pro maakt het eenvoudiger om je volgende houtbewerkingsproject te visualiseren met een reeks gereedschappen voor houtbewerkingsvoegen. Maak deze verbindingen met een paar klikken:

 • Rabbetsamenstellingen
 • dadoverbindingen
 • Verstekverbindingen
 • Zwaluwstaartverbindingen
 • Tong en groefverbindingen

assemblagegereedschappen

Een reeks montagegereedschappen versnelt het 3D-ontwerp, terwijl drukknopen en uitlijnhulpmiddelen zorgen voor nauwkeurigheid.

 • Montage Aansluiten - verbindt de ene vaste stof met de andere op een bepaald aansluitpunt.
 • Assemblage Mate - Mate planaire gezichten. U kunt een offset-afstand tussen de gekoppelde gezichten opgeven.
 • Assemblage Uitlijnen - Lijn een zijde van twee vaste objecten uit en ondersteunde cilindrische, sferische en vlakke zijden.
 • Assemblage-inzetstuk - Lijn de gezichten van twee vaste objecten uit en stuur ze met elkaar mee. De uitlijningsvlakken moeten cilindrisch zijn en de stuurmansvlakken moeten vlak zijn. Dit gereedschap is zeer nuttig voor het inbrengen van bouten in gaten.

Deel Boom

TurboCAD Mac Pro biedt een volledig bewerkbare, hiërarchische onderdelenstructuur voor Solids en Surfaces. De Part Tree kan worden gezien als een selectieve UNDO/REDO-tool: pas de parameters van een bocht aan, bijvoorbeeld, zonder de ontwerpstappen te hoeven UNDO'en die sinds de oorspronkelijke instelling van de parameters van dat object in het model zijn gemaakt. Elke volgende stap zal correct worden toegepast op de nieuw bijgewerkte geometrie.

Krachtige fotorealistische en schetsmatige rendering

Voeg materialen, verlichting, inclusief speciale effectenverlichting, en milieueffecten toe om verbluffende fotorealistische renderings te creëren. High Dynamic-Range Images (HDRI) worden ondersteund, evenals het exporteren van afbeeldingen op posterformaat. U kunt zelfs een schetsweergave stijlen zoals cartoon, colour wash, potlood, mozaïek en meer selecteren voor een artistiek effect.

2D-afdrukken

De Print by Layer Tool is uiterst nuttig wanneer u meerdere sets van gegevens binnen één bestand hebt die moeten worden afgedrukt. Voor minder complexe opdrachten gebruikt u de optie Afdrukvenster om eenvoudigweg met de muis te slepen over het gebied van uw ontwerp dat u wilt afdrukken. Gebruik paginalay-outs om uw ontwerp te publiceren vanuit maximaal 4 verschillende aanzichtshoeken op een enkele pagina, waarbij u de tekstgrootte en meer kunt regelen.

3D-afdrukgereedschappen

TurboCAD Mac Pro bevat een reeks hulpmiddelen om een onderdeel te controleren en voor te bereiden op 3D-printing. Deze omvatten een 3D Print Check, Oppervlakte Normalisatie Check, Overhang Analyse, Wanddikte, Preview Slices, Automatische Positie, Ondersteuningsstructuur, Toon Printervolume en Printerdefinities.

Opnemen, publiceren & PDF

Neem je scherm op met QuickTime Recording, inclusief audio-opname voor het maken van video's en tutorials. Sla ontwerpen op als enkele of meerdere pagina's tellende PDF's voor verzending via e-mail, of exporteer ze naar een van de vele desktoppublishing-formaten voor plaatsing in brochures en meer.

Superieure bestandscompatibiliteit

Een groot aantal standaardformaten in de industrie maken samenwerking eenvoudig, waaronder de nieuwste AutoCAD DWG, 3DS, Adobe® EPS, Illustrator® en Photoshop®, DXF, IGES, PICT, PNG, ACIS SAT, STL, STEP, TIFF, Trimble SketchUp en nog veel meer.

Nieuwe functies

3D-ontwerp

 

NIEUW! Split Mesh:

Met dit gereedschap kunt u een gaas in twee delen verdelen op basis van een snijvlak. Split Mesh is een ideaal hulpmiddel voor degenen die werken met gefacetteerde gegevens samen met 3D printen productieprocessen.

 NIEUW! Mesh Booleans:

Deze vooruitgang biedt een middel om materiaal toe te voegen aan of te verwijderen van een gaaslichaam. In eerdere versies waren alleen Booleaanse bewerkingen op vaste stoffen op basis van ACIS® toegestaan. Nu met de introductie van mesh Booleans, kunt u materiaal toevoegen/verwijderen dat wordt geïmporteerd uit STL, OBJ, 3DS en SketchUp.

 

NIEUW! Inpakken:

De Wrap tool helpt u bij het plaatsen van tekst, bedrijfslogo's of complexe 2D-patronen op 3D-oppervlakken. De resultaten zijn perfect om te bedrukken, te embossen of te graveren.

 

 

NIEUW! PhotoRender SpotLight:

Deze nieuwe visualisatietool creëert een zachte schaduw direct onder een groep objecten. Dit is een alternatief voor de standaard PhotoRendering-methode die gebruik maakt van een verre lichtafstand.NIEUW! LightWorks® PhotoRender-ondersteuning van geïmporteerde texturen:

Textuurmateriaal dat wordt geïmporteerd met de OBJ-, 3MF-, 3DS- en SketchUp-gegevensvertalers wordt herkend met behulp van de functies voor fotorendering, waaronder schermrenders en uitvoerbestanden met een hoge resolutie.

NIEUW! Gewicht- en volumetabellen:

Of u nu een vliegtuig, auto of picknicktafel ontwerpt, het gewicht is de belangrijkste controleparameter in een ontwerp. Het volgen van het gewicht van de materialen is een belangrijke controleparameter in het ontwerp. V12 introduceert een nieuwe Bill of Material (BOM) attribuut specifiek voor het maken van een summed weight tabel.


Opstelling en annotatie

 

NIEUW! Best Fit Line en Best Fit Circle:

Geweldig voor het traceren van precieze krommen over ruwe schetsen. Deze tool zal "best passen" bij een lijn of cirkel uit een monsterverzameling van punten.

 

NIEUW! Haakse Tolerantie Updates:

De hoektolerantie-interface is bijgewerkt om dynamisch input te leveren vanuit het dialoogvenster van de inspecteur.

 

 

Bruikbaarheid

 

NIEUW! AutoLayer:

AutoLayer is een tool die automatisch een entiteit toewijst aan een laag op basis van dezelfde vorm of op basis van de naam van de entiteit. Gebruik AutoLayer om te helpen bij het organiseren van bestanden die zijn geïmporteerd vanuit andere toepassingen die geen gelaagdheid ondersteunen.

 

NIEUW! Herhaal het vorige commando:

Deze "rechtermuisklik"-functie bespaart u veel tijd door een lijst met laatst gebruikte tekencommando's bij te houden. Selecteer een item in de lijst om het huidige gereedschap snel te wijzigen.

 

 

Interoperabiliteit

 

NIEUW! Nu kunt u werken met bestandstypen uit deze andere programma's:

- DWG/DXF 2020 Import/Export PDF Import

- Adobe Illustrator Importeren

- SketchUp 2020 Invoer/uitvoer

- Collada (DAE) Import/Export

systeemvereisten
Versie 12
Platform Mac OS 10.11 El Capitan, Mac OS 10.12 Sierra, Mac OS 10.13 High Sierra, Mac OS 10.14 Mojave, Mac OS 10.15 Catalina
 • Intel® Mac®.
 • 8 GB aan ruimte op de harde schijf
 • 4 GB RAM of meer
 • Muisaanwijzer (wielknop aan te raden).

Mac OSX 64 bit

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "TurboCAD Mac Pro V12"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken