Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
TurboCAD Mac Deluxe 2D/3D V12

TurboCAD Mac Deluxe 2D/3D V12

€ 193,14 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821130
 • Levenslang
 • EN | DE
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
TurboCAD Mac Deluxe 2D/3D V12 Precisie 2D-ontwerp & 3D-modellering TurboCAD Mac Deluxe...meer

Productinformatie "TurboCAD Mac Deluxe 2D/3D V12"

TurboCAD Mac Deluxe 2D/3D V12
Precisie 2D-ontwerp & 3D-modellering

TurboCAD Mac Deluxe 2D/3D is de all-purpose precisie-ontwerpoplossing. Ontwerp met krachtige 2D/3D teken- en ACIS-modelleringstools zonder in te boeten aan snelheid of gebruiksgemak. Toegangsbibliotheken van vooraf getekende symbolen en plattegronden. Importeer en exporteer veel gangbare bestandsformaten.

 

Beschrijving

 

Ontwerp alles met complete 2D/3D ontwerpgereedschappen

TurboCAD® Mac Deluxe 2D/3D is de complete precisie-ontwerpoplossing die het gemakkelijk maakt om alles te ontwerpen. Gebruik de design wizard om via een eenvoudige interface snel plattegronden, diagrammen en illustraties op te stellen. Kies voor geavanceerde architectuurtools voor 2D/3D huisontwerp of 3D-oppervlak en ACIS® solid modelling tools voor technische ontwerpen. Online hulp, videotutorials en gebruikerstips helpen u zelfs uw vaardigheden te verbeteren. Perfect voor architecten, ingenieurs, ontwerpers en meer.

Creëer en beheer eenvoudig gedetailleerde ontwerpen

Snelheidsontwerp met meer dan 38.000 vooraf getekende symbolen. Organiseer de lagen in lagenpakketten voor een optimaal beheer van de tekeningen.

Nauwkeurige architectonische ontwerpeigenschappen

Maak plattegronden met de tekenassistent of kies uit 1.000 vooraf getekende plattegronden. Snelheidsarchitectuur met parametrische deuren en ramen. Bij plaatsing in de zelfherstellende wanden zal TurboCAD automatisch een opening in de wand maken. Dak- en plaatgereedschappen zijn ook inbegrepen.

Mechanisch ontwerp / 3D-modellering

Modelleer snel complexe 3D-objecten met geavanceerde gaasmodellering, oppervlaktemodellering en de krachtige ACIS® solid modeling engine en bestandsfilters.

Ontwerpen delen met Ease

Bestaande ontwerpen eenvoudig importeren uit populaire CAD- en grafische ontwerpbestandsformaten, waaronder AutoCAD® 2016 DWG/DXF. Exporteer net zo gemakkelijk uw nauwkeurige ontwerpen en technische tekeningen van TurboCAD naar andere CAD-formaten, of kies een populair formaat voor desktop publishing om brochures of ander marketingmateriaal te maken. Zelfs een afdrukontwerp volgens uw specificaties met nieuwe, eenvoudig te gebruiken afdrukopties.

3D-afdrukgereedschappen

TurboCAD Mac Pro bevat een reeks hulpmiddelen om een onderdeel te controleren en voor te bereiden op 3D-printing. Deze omvatten een controle van de 3D-afdruk, een controle van de oppervlaktenormen, een analyse van de overhang, wanddikte, voorbeeldplaatjes, de automatische positie, de ondersteuningsstructuur, het printervolume en de printerdefinities.

VRML-structuurondersteuning

VRML (Virtual Reality Modelling Language) is een bestandsformaat dat wordt gebruikt om interactieve 3D-graphics voor het world wide web te beschrijven. TurboCAD ondersteunt VRML export.

OBJ-structuurondersteuning

Het OBJ-bestandsformaat werd bijgewerkt om het lezen en weergeven van texturen te ondersteunen.

Belangrijkste kenmerken

Ontwerp in 2D en 3D in één eenvoudig te gebruiken toepassing

TurboCAD Mac Deluxe heeft alle krachtige 2D-teken- en ontwerpkenmerken van TurboCAD Mac Designer, evenals extra tools voor het maken van 3D-modellen en gearceerde weergaven. Plus, TurboCAD Mac Deluxe wordt geleverd met tientallen functies om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren, waaronder:

 • 64-bits compatibiliteit voor het laden, verwerken en renderen van het ontwerp van bijna elke grootte.
 • Contextgevoelig helpsysteem om direct hulp te krijgen met elk hulpmiddel.
 • 3D Connexion Space Mouse en traditionele muisondersteuning.
 • Multi-step Drawing Wizard om snel uw tekening op te zetten.
 • Aangepaste werkbalk aanmaken voor snelle toegang tot uw favoriete tools.
 • Markup- en Redlining-tools voor 2D- of 3D-objecten.
 • Lagen en Lagen sets om uw ontwerp te organiseren en gemakkelijker te bewerken.

Waardevolle inhoud

Meer dan 38.000 2D/3D symbolen en onderdelen zijn nu inbegrepen voor AEC, Mechanical, Electrical, Process Plant en Piping ontwerp. Gewoonweg drag-and-drop naar snelheidsontwerp. Luik patronen en kleuren, evenals 2000 materialen zijn ook beschikbaar.

LogiCursor™

De LogiCursor™ denkt als een opsteller. Het weet automatisch waar de constructielijnen meestal gewenst zijn en geeft ze tijdelijk weer terwijl u tekent. Combineer met drukknopen om snel raakpunten en loodrechte punten te lokaliseren, of lijn uit op x, y, z-as randen, gezichten of werkvlakken, waardoor de TurboCAD Mac ideaal is voor het modelleren in 3D of het snel leggen van plattegronden, diagrammen en nog veel meer.

Complete set van 2D-ontwerpgereedschappen

TurboCAD Mac biedt een grote keuze aan 2D-hulpmiddelen, zodat je in elke situatie toegang hebt tot het juiste hulpmiddel voor de klus. Inclusief lijn-, boog- en krommingsgereedschappen, maar ook cirkel-, ellips-, veelhoekige en spline gereedschappen. Met behulp van kegelvormige gereedschappen kunnen gebruikers gemakkelijk een curve verkrijgen die wordt gegenereerd door de kruising van een kegel met een vlak. Plus toegang tot tekst- en dimensioneringstools, filet- en afschuiningstools, 2D modifier en transformatietools.

Gereedschap voor het modelleren van gaas

Maak 3D-gaasontwerpen van meerdere punten. De Quad Mesh tools stellen gebruikers in staat om primitieven, extrusies, afdekkingen, draaibanken en mazen per punt te creëren.

Gereedschap voor oppervlaktemodellering

Modelleer snel complexe 3D-objecten met geavanceerde ontwerp- en modificatietools. Primitieve, complexe en geavanceerde oppervlaktegereedschappen, evenals oppervlaktemodificatoren en transformatiegereedschappen zijn inbegrepen.

ACIS® Solid Modeling Tools

De krachtige ACIS 3D solid modeling engine en bestandsfilters ondersteunen 64 bit DLL's volledig om realistische, complexe 3D-objecten en gegevens te creëren die cruciaal zijn voor ingenieurs.

Geschiedenis Gratis Bewerken

Verplaats, schaal of draai de afzonderlijke componenten van uw onderdelen eenvoudig, zonder dat u een deelboom hoeft te onderhouden.

2D/3D architectonische ontwerpgereedschappen

TurboCAD Mac Deluxe bevat een reeks hulpmiddelen om het architectonisch ontwerp te versnellen, waaronder:

 • 1.000 vooraf getekende plattegronden die u kunt aanpassen om uw eigen plannen te maken.
 • 2D/3D zelfherstellende wanden die automatisch samenkomen, elkaar kruisen en die auto-afmeting updaten, de hoekpunten van de wand automatisch trimmen en automatisch openingen maken wanneer deuren of ramen worden toegevoegd.
 • Parametrische deuren, 3 stijlen - Enkel, enkelvoudig standaard, of dubbel
 • Parametrische ramen, 3 stijlen - Overlappende dorpel, standaard dorpel en strakke dorpel
 • Plakgereedschap dat platen aan bestaande muren bevestigt. Controleer de dikte en de offset.

Controleer uw ontwerpen

Een set geavanceerde tools voor oppervlakteanalyse helpt u bij het handhaven van de ontwerpintegriteit door het verstrekken van kritische informatie over uw ontwerpen, zoals het evalueren van de gladheid van een of meer oppervlakken, wat nuttig is voor het identificeren van oppervlakte-onregelmatigheden. Kies dan uit een van de vier krommingsplotstijlen Gaussian, Mean, Min Radius en Max Radius.

Volledige bestandscompatibiliteit & conversie-opties

Importeer eenvoudig uw grafische ontwerpbestanden in TurboCAD en zet ze om in nauwkeurige CAD-tekeningen met afmetingen. Exporteer net zo gemakkelijk technische tekeningen van TurboCAD naar een van de vele ondersteunde bestandsformaten om uw werk te delen. U kunt ook gebruik maken van TurboCAD's krachtige batch-conversietool om een verzameling tekeningen in een batch om te zetten naar andere bestandsformaten.

Importeren of exporteren van deze populaire formaten

3DS, Adobe® EPS (alleen import), Adobe® Illustrator (alleen export), Adobe® Photoshop®, BMP, AutoCAD® 2013 DWG/DXF, IGS, JPG, PICT, PNG met alpha channel export, ACIS® SAT, Spline, STL, STEP, TIFF, TEXT, Truespace COB (alleen import). Importfilters - EPS, Facet, PDF, PhotoShop, SketchUp, Exportfilters - OBJ, VRML

2D-druk

De Print by Layer Tool is uiterst nuttig wanneer u meerdere sets van gegevens binnen één bestand hebt die moeten worden afgedrukt. Voor minder complexe opdrachten gebruikt u de optie Afdrukvenster om eenvoudigweg met de muis over het gebied van uw ontwerp te slepen dat u wilt afdrukken. Gebruik paginalay-outs om uw ontwerp te publiceren vanuit maximaal 4 verschillende aanzichtshoeken op een enkele pagina, waarbij u de tekstgrootte en meer kunt regelen.

Opnemen, publiceren & PDF

Neem je scherm op met QuickTime Recording, inclusief audio-opname voor het maken van video's en tutorials. Sla ontwerpen op als enkele of meerdere pagina's tellende PDF's voor verzending via e-mail, of exporteer ze naar een van de vele desktoppublishing-formaten voor plaatsing in brochures en meer.

Nieuwe en verbeterde functies

3D-ontwerp

 

NIEUW! Split Mesh:

Met dit gereedschap kunt u een gaas in twee delen verdelen op basis van een snijvlak. Split Mesh is een ideaal hulpmiddel voor degenen die werken met gefacetteerde gegevens samen met 3D printen productieprocessen.NIEUW! Mesh Booleans:

Deze vooruitgang biedt een middel om materiaal toe te voegen aan of te verwijderen van een gaaslichaam. In eerdere versies waren alleen Booleaanse bewerkingen op vaste stoffen op basis van ACIS® toegestaan. Nu met de introductie van mesh Booleans, kunt u materiaal toevoegen/verwijderen dat wordt geïmporteerd uit STL, OBJ, 3DS en SketchUp.NIEUW! Gewicht- en volumetabellen:

Of u nu een vliegtuig, auto of picknicktafel ontwerpt, het gewicht is de belangrijkste controleparameter in een ontwerp. Het volgen van het gewicht van de materialen is een belangrijke controleparameter in het ontwerp. V12 introduceert een nieuwe Bill of Material (BOM) attribuut specifiek voor het maken van een summed weight tabel.

 

Opstelling en annotatie

 

NIEUW! Best Fit Line en Best Fit Circle:

Geweldig voor het traceren van precieze krommen over ruwe schetsen. Deze tool zal "best passen" bij een lijn of cirkel uit een monsterverzameling van punten.

 

NIEUW! Haakse Tolerantie Updates:

De hoektolerantie-interface is bijgewerkt om dynamisch input te leveren vanuit het dialoogvenster van de inspecteur.

 

 

Bruikbaarheid

 

NIEUW! Toon/verberg Gezicht:

De Show/Hide Face-tool verbergt gezichten binnen een onderdeel waardoor toegang en zichtbaarheid in de interne representaties van complexe modellen mogelijk is.NIEUW! Lagen opslaan met uitzicht:

Nu heb je de mogelijkheid om lagen op te slaan die geassocieerd zijn met weergave-oriëntaties.

 

NIEUW! Herhaal het vorige commando:

Deze "rechtermuisklik"-functie bespaart u veel tijd door een lijst met laatst gebruikte tekencommando's bij te houden. Selecteer een item in de lijst om het huidige gereedschap snel te wijzigen.

 

 

Interoperabiliteit

 

NIEUW! Nu kunt u werken met bestandstypen uit deze andere programma's:

- DWG/DXF 2020 Import/Export PDF Import

- Adobe Illustrator Importeren

- SketchUp 2020 Invoer/uitvoer

- Collada (DAE) Import/Export

systeemvereisten
Versie 12
Platform Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS 10.11 El Capitan, Mac OS 10.12 Sierra, Mac OS 10.13 High Sierra, Mac OS 10.15 Catalina
 • Intel® Mac®.
 • 8 GB aan ruimte op de harde schijf
 • 4 GB RAM of meer
 • Muisaanwijzer (wielknop aan te raden).

Mac OSX 64 bit

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "TurboCAD Mac Deluxe 2D/3D V12"
4 nov. 2020

alles ok und sehr günstig ; etwas mehr Support wäre wünschenswert

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken