Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
TurboCAD LTE V9, English

TurboCAD LTE V9, English

€ 142,30 * € 151,50 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821123
 • Levenslang
 • EN
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
TurboCAD LTE V9 Werkt als AutoCAD LT® en meer! Geavanceerd ontwerpen & detailleren...meer

Productinformatie "TurboCAD LTE V9, English"

TurboCAD LTE V9

Werkt als AutoCAD LT® en meer!

 • Geavanceerd ontwerpen & detailleren
 • Uitstekende compatibiliteit
 • lage leercurve
 • Nieuw! Gereedschap voor gleuven
 • Nieuw! ISO-cirkel/Grid
 • Verbeterd! conceptuele selector

 

Beschrijving
 

Volledige opmaak en detaillering
TurboCAD® LTE v8 is een uitgebreid 2D CAD-pakket dat een AutoCAD-achtige UI en opdrachtregel biedt, evenals alle functies die u zoekt in AutoCAD LT, tegen een fractie van de prijs.

Meer dan een AutoCAD-werkachtige
Meer dan een AutoCAD LT-werkachtige, biedt TurboCAD LTE veel krachtigere functies, waaronder

 • 64-bits versie
 • GPU-versnelde tekenmotor
 • Zelfherstellende wanden en zelfrichtende blokken
 • Ondersteuning voor Xrefs
 • op het handvat gebaseerde bewerking
 • Slimme dimensioneringstools
 • Verbeterde laagmanager
 • Luikpatroon-editor
 • Transparante vullingen
 • Bestandsondersteuning voor .DWG, .DXF, .SKP en meer!

Lage leercurve
Als u al bekend bent met AutoCAD LT, maken de toetsaanslagen, de opdrachtregel en de interface in TurboCAD LTE Pro het gemakkelijk om er meteen in te springen. Je hoeft niet opnieuw te leren wat je al weet.

Hoge CAD-bestandscompatibiliteit
TurboCAD LTE biedt een superieure workflow met AutoCAD, SketchUp en nog veel meer CAD- en grafische bestandsformaten.

Belangrijkste kenmerken

AutoCAD-achtige gebruikersinterface
Als u een AutoCAD-gebruiker bent, hoeft u niet opnieuw te leren wat u al weet. In plaats daarvan kunt u zich met de AutoCAD LTE-achtige UI van TurboCAD LTE concentreren op uw ontwerp:

 • Werkbalken, pictogrammen en menu's functioneren op dezelfde manier als AutoCAD LT.
 • Dynamische invoer op de cursor en het bekende hoofddisplay.
 • Commandoregel, gemeenschappelijke toetsenbord-aliassen en sneltoetsen.
 • Gereedschapspaletten om toegang te krijgen tot gangbare en aanpasbare gereedschappen.

Volledige 2D CAD-functionaliteit
TurboCAD LTE biedt een complete set van 2D teken- en detailleringstools voor het tekenen, aanpassen en dimensioneren. Met behulp van drukknopen en tekenhulpmiddelen bent u in staat om snel uw ontwerpen te ontwerpen en te documenteren.

64-bits versie
De 64-bits versie van TurboCAD LTE adresseert tot 32GB geheugen, waardoor RAM-intensieve processen veel sneller verlopen. Laadt, verwerkt en rendert veel grotere CAD-bestanden. Er is ook een 32-bits versie beschikbaar.

Versnelde grafische prestaties
Verhoog de zoom- en panfunctie. De krachtige Redsdk 3.5.0.2 tekenmotor maakt gebruik van GPU-gebaseerde grafische kaarten voor bliksemsnelle wireframedisplays. Deze release bevat nu ook een nieuwe Displacement Shader in het RedSDK materiaal.

Ondersteuning voor Xrefs
Alle bestandsformaten die kunnen worden geopend en geïmporteerd (behalve bitmaps), kunnen worden gebruikt als een externe referentie (Xref). U kunt bijvoorbeeld in AutoCAD of SketchUp blijven werken terwijl het opstellen in TurboCAD LTE doorgaat. Dit helpt om duplicatie van de geometrie te minimaliseren, waardoor het bewerken efficiënter wordt en tekeningen synchroon blijven lopen. Xrefs helpen ook om de bestandsgrootte laag te houden wanneer u dezelfde grote onderdelen in meerdere tekeningen gebruikt, en maken het mogelijk om tegelijkertijd gegevens te delen.

Architectonisch ontwerp
Als Architectural Design Tools zijn wat u zoekt, raden wij TurboCAD LTE Pro aan. Maar TurboCAD LTE biedt wel architectonische wanden (recht en gebogen; uiteinden en kruisingen) die zelfgenezend zijn met automatische reiniging. Ze zijn compatibel met AutoCAD Architecture. Elk blok kan dus worden gebruikt als een op maat gemaakt architectonisch element en zal automatisch worden uitgelijnd met zelfherstellende muren wanneer het wordt geplaatst.

Verbeterde Layer Manager
TurboCAD LTE's verbeterde layer manager is modelmatig en in staat tot multi-selectie. Gebruik het om lagen te creëren en sorteer vervolgens objecten in je tekening op type, op aanmaakvolgorde, of op de criteria die passen bij de manier waarop je werkt. U kunt ook laageenheden maken, handig om bepaalde aspecten van een tekening weer te geven zonder de zichtbaarheidsinstellingen van elke laag afzonderlijk te wijzigen.

Aangepaste borstelstijlen, bitmapvullingen, transparante lagen
TurboCAD LTE maakt het mogelijk om luikpatronen en hellingen transparant te gelaagd te maken. Ook aangepaste bitmaps, zoals uw bedrijfslogo, kunnen worden gebruikt. Dit stelt u in staat om veel duidelijker en preciezer te communiceren over bouw- of montagedetails.

Smart Dimension Tool
Selecteer automatisch de juiste afmeting voor het type entiteit (d.w.z. boog, lijn, cirkel) dat wordt gedimensioneerd. U hoeft niet terug te gaan naar het menu Dimension om telkens een ander dimensioneringstype te selecteren als een ander type object gedimensioneerd moet worden.

Snelle maatvoering
Met het snelle maatvoeringsgereedschap kunnen meerdere afmetingen tegelijk worden getekend, wanneer deze van hetzelfde type zijn, d.w.z. radiusafmetingen of lineaire afmetingen.

Dimensie Tekst
Aangepaste tekstopmaak voor afmetingen omvat bolding, superscript, subscript, cursief, ondersteuning voor meerdere lettertypeschalen, en multi-lijn, en u kunt dimensietekst zo instellen dat deze altijd naar de gebruiker gericht is, ongeacht de oriëntatie van de tekening.

3D-perspectief en Ortho-views
Dit kan een 2D CAD-programma zijn, maar TurboCAD LTE werkt met 3D-modellen. Bekijk een object in 3D-perspectief of gebruik Orthogonal Views voor objecten met een dimensie, om papieren ruimtes met verbeterde visualisaties te creëren, of voor presentaties.

Explodeer Viewports
Zet de zichtbare geometrie in uw viewports om in afgevlakte, bewerkbare 2D geometrie binnen uw lay-outs, zelfs verborgen lijnweergaven. Uw conceptuele aanzichten worden ook omgezet in standaard bitmaps. Associatieve viewport-dimensies stellen u in staat om dimensies toe te voegen aan een object door middel van een viewport in paperspace en de dimensies zullen worden bijgewerkt als het model verandert. Synchroniseer de rotatie van kijkvensters en aanzichten met behoud van de mogelijkheid tot discrete rotatie.

Detailgedeelte
Knip een 2D-gedeelte van uw tekening en plaats en schaal de clip voor detailaanzichten.

Ware eenheden bewaard tussen tekeningen met verschillende eenheidsinstellingen
Voor het openen of invoegen van een in inch gemaakte tekening in een in meter gemaakte tekening - of een andere combinatie van eenheden - is het niet nodig om het formaat te wijzigen of te herschalen.

Flexibele afdrukopties
Beheer het afdrukken van alle ruimtes, modellen en papier uit de afdrukwachtrij. Controleer de lay-out en wijs de printers aan voor elke ruimte. Gebruik het Afdrukvenster om coördinaten in te voeren, of gebruik de muis om een gebied op te geven dat u wilt afdrukken, en druk precies af wat u wilt.

Verbeterde Formaatschilder
De verbeterde Format Painter van TurboCAD LTE komt overeen met meer dan 2x zoveel objecteigenschappen als AutoCAD's Match Properties. Gebruik de Format Painter om Aangepaste Eigenschappen en Eigenschapenset Definities (PSD) over te dragen van het ene object naar het andere. Deze enorme productiviteitsverbetering is ook een cruciale eigenschap voor de uitbreiding van BIM/IFC-modellen.

Sync blok kenmerken
Selecteer een of meer blokken en druk op de knop Sync om de attributen in alle blokken te resetten. De waarde van het attribuut wordt opgeslagen als de attribuutdefinitie met het bijbehorende label in het blok bestaat en alle attribuuteigenschappen worden vanuit de blok-attribuutdefinitie gereset.

Gereedschapsoptie "Knooppuntfilter" bewerken
Bij objecten met een groot aantal nodes kunt u met TurboCAD LTE een subset van nodes selecteren om de prestaties en het gebruiksgemak te optimaliseren.

Meer bruikbaarheidsvoordelen

 • conceptuele selector
 • Superkeuzemodi
 • Handle-Based Editing
 • Object Snap Prioritization
 • Dubbelklik aanpassing
 • reinigingsinstrument
 • Aanpasbare UI

Hoge CAD-bestandscompatibiliteit
Wilt u CAD-bestanden delen met anderen? TurboCAD LTE ondersteunt de nieuwste bestandsformaten in de industrie. Openen en opslaan van .DWG en .DXF formaten van AutoCAD R14 tot 2016. Geniet van een superieure workflow met SketchUp en SketchUp Pro .SKP bestanden. Plus TurboCAD Windows .TCW (voor LTE), HP .PLT, DoubleCAD .2CD en vele andere formaten worden ondersteund.

Wat is er nieuw?

Nieuwe sleufgereedschappen voor houtbewerking en meubelontwerp, een verbeterde conceptuele keuzeschakelaar en nog veel meer.

 

mechanisch ontwerp

Nieuwe gleuven

Drie nieuwe sleuven voor uitvinders, houtbewerking en meubelontwerp. Dat is inclusief:

 • Slot
 • cirkelvormige gleuf
 • Cirkelvormige sleuf per centrum en straal 

Algemeen

NIEUW! ISO-cirkel/Grid

Met dit nieuwe gereedschap kunt u eenvoudig isometrische cirkels construeren.
 

gebruikersinterface

BELANGRIJK! conceptuele selector

 • Sleep referentiepunt en rotatiebalken met CTRL
 • Schaalhandvatten op de grensdoosdoos zoals in de klassieke modus

Nieuw! Highlighting (alleen Redsdk)

UI-verbetering die 3D-objecten en delen van 3D-objecten belicht terwijl bepaalde hulpmiddelen in de Redsdk-modus worden gebruikt, waaronder inprenten, snel trekken & 3D-kopiëren in de spiegel.

Nieuw! Spaties

Beheer al uw ruimtes via de design director, inclusief modelruimte, en alle papierruimtes, zodat u efficiënter met ruimtes om kunt gaan dan de tabinterface toelaat.

systeemvereisten
Versie 9
Platform Windows Vista 64-bit, Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit, Windows 10

TurboCAD LTE en TurboCAD LTE Pro worden geleverd in een 64-bits versie om optimaal gebruik te maken van het beschikbare computergeheugen van uw hardware om CAD-bestanden te laden, te verwerken en te renderen. 

CPU-type

 • 1 gigahertz (GHz) of snellere 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor

Systeemeisen:

 • Microsoft Windows® 10 64-bits, Windows 8* 64-bits, Windows 7 (64-bits), Vista (64-bits) 
 • 2 GB RAM

Aanbevolen:

Uw ervaring met TurboCAD zal sterk worden verbeterd met een nieuwere generatie, een snellere CPU, 4+ GB RAM, en een grotere schermresolutie en grafische ondersteuning.

De optionele GPU-versnelde Redsdk-rendermodus vereist een ondersteunde grafische verwerkingseenheid (een chip op het bord, of op een videokaart). De nieuwste videostuurprogramma's zijn meestal vereist. Nieuwere borden met meer vermogen en VRAM zorgen over het algemeen voor betere prestaties.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke factoren beïnvloeden onze prijsstelling?

Onze prijsstelling is gebaseerd op een verscheidenheid aan factoren die een combinatie van beproefde softwarehandelsstrategieën omvatten:

 • Inkoopstrategieën
  Door volumebundeling, onze 14 jaar marktervaring in een internationale context en expertise in softwarehandel bereiken we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.      
 • Vervallen van leverings- en opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistiekkosten.
 • Leveranciersrelatiebeheer
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om bemiddelingskosten te vermijden en exclusieve speciale voorwaarden aan te bieden.
 • Regionale prijsstelling
  We passen onze prijzen aan per regio en valuta om rekening te houden met de mondiale marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën stelt ons in staat om bestellingen en klantvragen efficiënt te beheren, waardoor de kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in marketing
  Onze belangrijkste advertentietrategie richt zich op klanttevredenheid en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenkring, waardoor we een slanke winstmarge kunnen handhaven.

 

Veiligheid en kwaliteit: Onze belofte aan u

Kwaliteit komt op de eerste plaats

De kwaliteit van onze producten blijft ondanks onze concurrerende prijzen op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten topkwaliteit voor de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u een bescherming tot € 20.000 via Trusted Shops.

Onze online shop is wettelijk beveiligd door het EHI-keurmerk, zodat u zorgeloos kunt winkelen.

 

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "TurboCAD LTE V9, English"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken