Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
TurboCAD 2021 Professional, English

TurboCAD 2021 Professional, English

€ 813,39 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822040
 • Levenslang
 • EN
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Geavanceerde 2D/3D CAD-software Gebruiksklare 2D/3D CAD voor iedereen Complete 2D/3D...meer

Productinformatie "TurboCAD 2021 Professional, English"

Geavanceerde 2D/3D CAD-software

 • Gebruiksklare 2D/3D CAD voor iedereen
 • Complete 2D/3D ontwerptools
 • Gemakkelijk te leren en te gebruiken
 • 3D-printmogelijkheden
 • Uitstekend delen van bestanden
 • Architectonische ontwerpinstrumenten
 • Fotorealistische rendering, materialen en belichting
 • Fotorealistische rendering, materialen en belichting
 • NIEUW! Verborgen lijn zichtbaar maken Rendre mode
 • NIEUW! Direct bewerken van blokken in de tekening
 • NIEUW! Architecturaal raster


Inleiding tot TurboCAD Professional

TurboCAD Professional 2021 is gericht op ervaren 2D/3D CAD-gebruikers die al bekend zijn met AutoCAD® of AutoCAD® LT en op zoek zijn naar een krachtig alternatief. Het bevat alle functies van TurboCAD Professional 2021: 2D-tekenen, 3D-oppervlakmodellering, fotorealistische rendering en uitgebreide bestandsondersteuning.

TurboCAD Professional bevat ook een op AutoCAD®2020 lijkende 2D-tekeninterface met opdrachtregel en dynamische invoercursor, zodat u gemakkelijk kunt overschakelen van AutoCAD®2021.

Bovendien bevat TurboCAD Professional 2021 extra professionele functies die de productiviteit en interoperabiliteit verbeteren.


Belangrijkste kenmerken

Krachtige gebruikersinterface en prestaties
Als u nieuw bent met TurboCAD Pro Platinum, kunnen functies zoals de volledig aanpasbare gebruikersinterface, inclusief een optionele AutoCAD®-achtige 2D tekeninterface, u op weg helpen. Bespaar meer tijd met handmatige bewerking en een GPU-versnelde tekenengine. Zelfs het verzamelen en samenvoegen van alle externe bronnen en objecten die aan een tekening zijn gekoppeld voor distributie is eenvoudig met ePack.  Bovendien is TurboCAD 64-bit compatibel om zelfs de grootste CAD-bestanden te beheren.

DesignDirector
Organiseer, open en verken uw ontwerpalternatieven.  Het Design Director-palet biedt geavanceerde bedieningselementen voor lagen, laagfilters, het maken van lagenreeksen, het instellen en opslaan van werkvlakken, het regelen van benoemde weergaven en nog veel meer om het werk te stroomlijnen en de productiviteit te verhogen.

2D ontwerpen en bewerken
TurboCAD is rijk aan professionele 2D/3D ontwerptools en tekenhulpen die het ontwerpen versnellen. Maak weergaven en viewports van elke grootte en vorm. Toegang tot uitgebreide papierruimte en afdrukmogelijkheden. Meervoudige selectie van tekengereedschappen, dimensioneringsgereedschappen en meer.  

3D Oppervlaktemodellering
TurboCAD bevat een complete set gereedschappen voor 3D oppervlaktemodellering en -bewerking, waardoor het ideaal is voor het ontwerpen van afzonderlijke onderdelen en kleine assemblages.

Architectuur en GIS
TurboCAD bevat een geïntegreerde suite van architectuurgereedschappen die de productiviteit versnellen bij het ontwerpen en tekenen of documenteren van bestaande compatibele architectuurmodellen. Architectonische objecten zijn compatibel met AutoCAD® Architecture (ACA), zodat DWG-modellen met ACA-extensies naar behoefte kunnen worden gelezen, gewijzigd en gedocumenteerd.

Fotorealistische rendering & visualisatie
TurboCAD Pro Platinum bevat Lightworks om het ontwerpwerk te versnellen en verbluffende presentaties te maken.     Renderbeheer van materialen, luminantie, omgevingen, geavanceerde renderstijlen en meer helpen gebruikers om echt fotorealistische presentaties van hun ontwerpen te maken.

Interoperabiliteit / Bestandsondersteuning
TurboCAD maakt het gemakkelijk om uw investering in intellectueel eigendom te behouden en uw werk met anderen te delen. TurboCAD Pro ondersteunt de export van 3D-modellen naar 3D PDF-bestanden die interactief kunnen worden bekeken met Acrobat Reader. Gebruikers kunnen ook tot 35 bestandsformaten openen, invoegen of insluiten en tot 28 exporteren, waaronder .DWG, .DXF (van R14 tot 2017, inclusief AutoCAD® Architecture-extensies), .SKP (SketchUp™, tot versie 2015), .3DM (Rhinoceros®), .3DS (Autodesk® 3ds Max®), IGES, STEP, .OBJ, COLLADA (.DAE - Export) en nog veel meer.

Externe referenties (Xrefs)
Alle bestandsformaten die kunnen worden geopend en geïmporteerd, behalve bitmapafbeeldingen, kunnen als externe referentie (Xref) worden gebruikt. TurboCAD biedt Xref clipping voor tientallen bestandsformaten en binding van Xrefs, die vervolgens kunnen worden geëxplodeerd en bewerkt. Xref-lagen zijn ook gemakkelijk te beheren, zelfs met lagenfilters.

Wat is er nieuw in TurboCAD Professional 2021?

Prestaties, gebruikersinterface en bruikbaarheid

1. Zoekbesturing in aangepaste lintpagina
Met de zoekbesturing kan de gebruiker opdrachten/groepen/pop-ups/tabs in de lintstructuur zoeken of vinden.

2. Interactieve opstart Splash Screen

Het splash screen is toegevoegd als opstartscherm wanneer TurboCAD wordt opgestart om een betere interactieve gebruikersinterface te creëren. Het interactieve scherm toont recent aangemaakte bestanden en maakt het mogelijk een nieuw bestand te openen/aan te maken via het tabblad Maken. Via het tabblad Leren kunnen gebruikers de basisbeginselen van TurboCAD leren, inclusief video's over nieuwe functies, en het tabblad Nieuws biedt toegang tot de meest recente informatie over TurboCAD.

3. Snap Enhancement: Highlight Hit Graphic
Deze functie markeert randen voor snaps wanneer u een 3D-object verplaatst of twee 3D-objecten verbindt. Deze optie is toegevoegd aan zowel het venster Tekenhulpmiddelen als de bijbehorende instellingen in het dialoogvenster Programma-instellingen/voorkeuren als Instellingen visuele effecten, geselecteerd - Instellingen visuele effecten.

4. De grootte van de voorvertoning inhet blokkenpaletaanpassen
Er is een nieuwe schuifbalk toegevoegd aan het blokkenpalet waarmee de gebruiker de grootte van de voorvertoning van blokken in het blokkenpalet kan aanpassen.

5. Muiswielondersteuning inhet blokkenpalet
De gebruiker kan nu het muiswiel gebruiken om door het blokvoorbeeld in het blokkenpalet te scrollen.

6. Momenteel beschikbaar op
Aan de sectie Opdrachten van het menu Aanpassen is een nieuwe functie toegevoegd waarmee de gebruiker de locatie kan zien van een specifieke opdracht die beschikbaar is in het menu, de gebruikersinterface en de werkbalken.

7. Blok zoeken inhet Blokpalet
Er is een nieuwe zoekbalk toegevoegd aan het Blokpalet waarmee de gebruiker een blok op naam kan zoeken in het Blokpalet.

8. Verborgen lijnen in Viewport Prestatieverbetering
Een nieuwe optie "Gebruik Verborgen Lijn Cache" is toegevoegd aan de cache sectie van het Viewport eigenschappen venster. Wanneer deze optie is ingeschakeld, wordt het bewerken van het paper space viewport (hertekenen, pannen, zoomen) aanzienlijk versneld voor grote tekeningen.

2D tekenen en bewerken

1.Automatisch bijwerken van Xrefs
Als u een bestand met Xrefs gebruikt en een van deze externe bestanden wordt bijgewerkt, vraagt TurboCAD nu of u het bestand wilt regenereren met de bijgewerkte Xrefs.

2. Verbeteringen inde Leader afmetingen
Leader afmetingen in DWG bestanden worden nu correct weergegeven met TC2021.

3. Laden/lossen van Xrefs
Een nieuwe "Status"-optie, met twee waarden: "Geladen" en "Niet geladen" is toegevoegd aan het dialoogvenster "Xrefs bewerken". Wanneer een tekening waarnaar wordt verwezen (Xref) wordt gelost uit de huidige tekening, opent de tekening veel sneller en gebruikt minder geheugen.

Wanneer de Xref-definitie uit het tekeningbestand wordt gelicht, blijft de interne pointer naar de tekening waarnaar wordt verwezen behouden. U kunt dus alle informatie herstellen door de Xref te laden. Om de prestaties van TurboCAD te maximaliseren, is het raadzaam om alle bestanden waarnaar verwezen wordt te ontladen als ze niet nodig zijn in de huidige tekensessie, maar later gebruikt kunnen worden voor printen/plotten.

4. Edit Selected Block Command
Nu kan de gebruiker het geselecteerde blok direct in de TurboCAD tekening bewerken zonder de "Edit Content" optie in het Block Palette te hoeven selecteren. Om dit te doen, selecteert u het blok en klikt u op "Edit selected block", dat nu aan het menu is toegevoegd.

Architecturaal
Architecturaal raster
Het architecturaal raster is een nieuw hulpmiddel dat het uitlijnen van andere architecturale objecten in de tekening, zoals muren en kolommen, vergemakkelijkt. Gebruikers kunnen ook rechthoekige rasters importeren uit DWG tekeningen en de eigenschappen van het raster en de bubbelweergave wijzigen met behulp van het Selection Info palet.

Rendering en Visualization
1. Visualize Render Mode
Een nieuwe render mode "Visualize" is toegevoegd aan TurboCAD 2021. Visualize ondersteunt verschillende apparaatmodi: OpenGLES2, OpenGL en GDI, waarvan OpenGLES2 de meest geavanceerde en productieve modus is.

a. Visualize Hidden Line and Draft Render Mode
Het renderingtype Visualize met Hidden Line en Draft Render modes (inclusief Gouraud Shaded en Flat Shaded) is toegevoegd aan de Camera PropertiesRendering pagina.

Visualise Wireframe vs Hidden Line vs Design Render:

b.VisualizeImport LightWorks® en RedSDK Materials
De Visualize rendering technologie biedt de mogelijkheid om materialen te importeren van TurboCAD bestanden die in LightWorks of RedSDK zijn gerenderd. De Visualize renderer bevat momenteel geen eigen materialen voor TurboCAD. Momenteel ondersteunt Visualize Rendering kleur, textuur, transparantie map en bump maps, deze parameters kunnen worden geïmporteerd uit LightWorks of RedSDK materialen.

c.VisualizeAnti-Aliasing
Visualize Renderer ondersteunt twee soorten anti-aliasing: line smoothing en Fast Approximation Anti-Aliasing (FXAA).

d. Visualise AmbientOcclusion
Een Ambient Occlusion optie is opgenomen in Visualize. De opties hiervoor worden ingesteld in het dialoogvenster Tekeninstellingen en omvatten de volgende parameters: Lussen, Focus, Kracht, Onscherpe Straal, Onscherpe Kracht.

e. Visualize Lighting
Verlichtingsopties zijn opgenomen in Visualize. De opties hiervoor worden ingesteld in het dialoogvenster Tekeninstellingen en omvatten de volgende parameters: Defaults, Intensiteit. Dit kan worden ingeschakeld met het OpenGLES2-apparaattype.

f. Visualize ondersteunt afbeeldingen met alfatransparantie
Ondersteuning voor afbeeldingen met alfatransparantie is opgenomen in Visualize. Wanneer de optie Ondoorzichtige achtergrond is uitgeschakeld (deze is standaard ingeschakeld), worden alle pixels van een bepaalde kleur doorzichtig (100% doorzichtigheid). In de Visualize mode komt de transparantie van elke pixel overeen met de alpha-transparantiewaarde voor die pixel die in het alpha-kanaal is gespecificeerd.

g. Visualisatie-instellingen
Er zijn visualisatie-instellingen toegevoegd aan het venster Programma-instellingen.

Interoperabiliteit

1. Bijgewerkte DWG- en DXF-ondersteuning
De ondersteuningvoor het lezen en schrijven van DWG- en DXF-bestanden is bijgewerkt.

2. Publiceren naar PDF
Publiceren naar PDF De gecombineerde functionaliteit van 2D en 3D PDF filters is geïntegreerd in één enkel Publiceer naar PDF hulpmiddel dat is toegevoegd aan het menu Bestand.

3. Verbetering van de STL-importprestaties
De prestaties van het importeren van STL-bestanden zijn met een factor 10 verbeterd.

4. SKP filter bijgewerkt
TurboCAD ondersteunt nu de import en export van het SketchUp 2021 bestandsformaat.

Voordelen

 • Complete 2D/3D ontwerptools voor tekenen, modelleren, modificeren, dimensioneren en annoteren.
 • Gemakkelijk te leren en te gebruiken met setup wizards, contextuele hulp, snapshots, uitlijningsgidsen en handvatgebaseerde bewerking.
 • Tools voor oppervlaktemodellering, zoals 2D/3D Booleans, Extruderen, Roteren, Sweeps en meer.
 • Professionele onderdelenboom die kan fungeren als selectief ongedaan maken/redo voor alle 2D/3D bewerkingen.
 • Krachtig tekenpalet dat associatieve doorsneden en doorsnedevlakken creëert.
 • Ontdek "TurboCad Pro Platinum 2021"

Systeemeisen

Versie 2021
Grootte 880 Mb
Platform Windows 7, Windows 8, Windows 10
CPU Type

1 gigahertz (GHz) of sneller 32-bit (x86) of 64-bit (x64) Processor
64-bit Systeemvereisten

Microsoft Windows 10, Windows 8* 64-bit, Windows 7 (64-bit), Vista (64-bit)
8 GB WERKBARE RUIMTE
32-bit Systeemvereisten:

Microsoft Windows 10, Windows 8*, Windows 7
4 GB RAM
*TurboCAD is ontworpen voor desktops of laptops die voldoen aan de opgegeven systeemvereisten. Windows RT-technologie die op sommige tablets wordt gebruikt, wordt niet ondersteund.

Aanbevolen:

Uw ervaring met TurboCAD Professional zal sterk worden verbeterd met een nieuwere generatie, snellere CPU-snelheid en 16 GB RAM.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "TurboCAD 2021 Professional, English"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken