Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Trend Micro Smart Protection for Endpoints

Trend Micro Smart Protection for Endpoints

€ 37,51 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821836
 • CT00921921
 • 1 Jaar
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Type Licentie:

Jaar/jaren:

Gebruiker(s):

[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Trend Micro heeft van het beschermen van uw gebruikers een kunstvorm gemaakt. De...meer

Productinformatie "Trend Micro Smart Protection for Endpoints"

Trend Micro heeft van het beschermen van uw gebruikers een kunstvorm gemaakt.

De beveiligingsoplossingen passen zich aan de huidige, veranderende bedreigingen aan, anticiperen erop en blijven ze zo een stap voor. Dit omvat bedreigingen zoals bestandsloze malware, gerichte aanvallen, ransomware en cryptomining.

Maximale eindpuntbeveiliging die slim, geoptimaliseerd en verbonden is

Vroeger was het dreigingslandschap zwart-wit - je hield het slechte spul buiten en het goede binnen. Nu is het moeilijker om het goede van het slechte te onderscheiden, waardoor ransomware en onbekende bedreigingen erdoorheen kunnen glippen. Next-generation technologieën helpen tegen sommige bedreigingen, maar niet tegen andere. en het toevoegen van meerdere anti-malware tools op één endpoint leidt tot veel producten die niet samenwerken. Om het nog ingewikkelder te maken, krijgen uw gebruikers steeds vaker toegang tot bedrijfsbronnen vanaf meerdere locaties en apparaten, en verplaatst u diensten naar de cloud. U hebt endpointbeveiliging nodig die multidimensionale bescherming biedt tegen alle soorten bedreigingen, van een bewezen leverancier die u kunt vertrouwen.

Trend Micro™ Smart Protection for Endpoints zijn slim, geoptimaliseerd en verbonden om gebruikers optimale bescherming te bieden.
SMART: De innovatieve oplossingen zijn gebaseerd op een unieke combinatie van generatie-overschrijdende XGen™-bedreigingstechnieken en toonaangevende informatie over bedreigingen vanuit de hele wereld die effectievere bescherming biedt tegen een breed scala aan bedreigingen, waaronder ransomware, malware-exploits, compromittering van zakelijke e-mail, kwetsbaarheden, bestandsloze malware en meer.
OPTIMISED: Smart Protection for Endpoints minimaliseert de belasting van IT en beheerders met efficiënte oplossingen die speciaal zijn ontworpen voor toonaangevende platforms van klanten (endpoints en mobiele apparaten) platforms (endpoints en mobiele apparaten), geïntegreerde bedrijfstoepassingen en cloudtoepassingen.
CONNECTED: Smart Protection for Endpoints versnelt de reactietijd met gecentraliseerd overzicht en controle, en automatische uitwisseling van informatie over bedreigingen tussen beveiligingsoplossingen (of -lagen).

Voordelen van Trend Micro Smart Protection voor endpoints

Maximum XGen™ Security
Combineert hoogwaardige machine learning met andere detectietechnieken voor de meest uitgebreide bescherming tegen ransomware en geavanceerde aanvallen.

Screenshot_12xtJmrzKnIED99

 • Filtert bedreigingen stapsgewijs uit met behulp van de meest efficiënte technieken voor maximale detectie zonder valse positieven.
 • Combineert technieken zonder handtekening, zoals machinaal leren, gedragsanalyse, variantbescherming, controle van tellingen, controle van toepassingen, exploitpreventie en controle van goede bestanden, met andere technieken zoals bestandsreputatie, webreputatie en blokkering van command and control (C&C).
 • High-fidelity machine learning maakt gebruik van zowel pre-executie als runtime analyse, in tegenstelling tot andere verkopers van machine learning die slechts één techniek gebruiken.
 • Maakt gebruik van ruisonderdrukkingstechnieken zoals tellen en whitelistcontrole op elk niveau om valse positieven te verminderen.
 • Maakt gebruik van Trend Micro's 11 jaar ervaring met machinaal leren bij het filteren van spam en het analyseren van websites.
 • Deelt onmiddellijk informatie over verdachte netwerkactiviteiten en bestanden met andere beveiligingslagen om volgende aanvallen te stoppen.
 • Mobiele beveiliging beveiligt de mobiele apparaten van uw werknemers en bedrijfsgegevens met MDM (Mobile Device Management) en gegevensback-up.
 • Beschermt gegevens met volledige schijf-, bestands- en mappencodering om gegevens privé te houden, ingebouwde, op sjablonen gebaseerde Data Loss Prevention (DLP) om gevoelige gegevens te beschermen en apparaatcontrole om te voorkomen dat informatie daar terechtkomt waar deze niet thuishoort, zoals USB-geheugensticks. waar deze niet thuishoort, zoals USB-geheugensticks of cloud-opslag.

Minimale impact
Verminder de impact op de gebruiker en de beheerskosten

Screenshot_13vYZr5v0QtgEF6

 • Lichtgewicht en geoptimaliseerde beveiliging gebruikt de juiste detectietechniek op het juiste moment om de impact op apparaten en netwerken tot een minimum te beperken.
 • Een uitgebreid gecentraliseerd overzicht van de beveiliging van gebruikers maakt een snelle en efficiënte analyse van gegevens en bedreigingen in de hele oplossing mogelijk.
 • Dankzij de gebruikersgerichte zichtbaarheid in de cloud en op locatie kunt u eenvoudig begrijpen welke gevolgen bedreigingen hebben voor een specifieke gebruiker in meerdere systemen.
 • Het automatisch delen van bedreigingsgegevens tussen verschillende beveiligingslagen maakt bescherming tegen nieuwe bedreigingen in de hele onderneming mogelijk. hele organisatie.
 • Aanpasbare dashboards voor verschillende administratieve taken.
 • Flexibiliteit om endpointbeveiliging in te zetten op de manier die het beste aansluit bij uw veranderende bedrijfsmodellen - on-premise, in de cloud.
 • Combinatie van cloud- en on-premises-producten zonder wijziging van de commerciële overeenkomst.
 • 24x7 ondersteuning betekent dat als zich een probleem voordoet, Trend Micro er snel bij is om het op te lossen.

Trend Micro Smart Protection voor eindpunten

Bouw gelaagde bescherming op het eindpunt om de eindgebruiker volledig te beschermen, met brede platformondersteuning die beveiliging voor heterogene omgevingen en bescherming voor uw unieke netwerkconfiguratie omvat.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Trend Micro Smart Protection for Endpoints"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken