Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Trend Micro ScanMail for MS Exchange Suite

Trend Micro ScanMail for MS Exchange Suite

€ 40,62 *

incl. BTW gratis verzending

 • TM1001.15
 • SS00733082
 • 1 Jaar
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Vers.:

Type Licentie:

Jaar/jaren:

Gebruiker(s):

[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Trend Micro ScanMail voor MS Exchange Suite: Beveiliging op het hoogste niveau De wereld...meer

Productinformatie "Trend Micro ScanMail for MS Exchange Suite"

Trend Micro ScanMail voor MS Exchange Suite: Beveiliging op het hoogste niveau

De wereld van cyberbedreigingen verandert voortdurend en ondernemingen staan voor de uitdaging om hun gevoelige gegevens te beschermen tegen de nieuwste aanvallen. Een van de populairste communicatieplatforms voor bedrijven is Microsoft Exchange. Veilig beheer en bescherming van dit platform is van cruciaal belang. Dit is waar de "Trend Micro ScanMail for MS Exchange Suite" om de hoek komt kijken.

Wat is Trend Micro ScanMail voor MS Exchange Suite?

Trend Micro ScanMail for MS Exchange Suite is een krachtige beveiligingsoplossing die speciaal is ontworpen voor Microsoft Exchange. Het biedt uitgebreide bescherming tegen virussen, malware, phishing-aanvallen en andere bedreigingen die zich via e-mail kunnen verspreiden.

De voordelen van Trend Micro ScanMail voor MS Exchange Suite

 • Superieure virusdetectie: de ScanMail-oplossing van Trend Micro maakt gebruik van geavanceerde technologieën voor virus- en malwaredetectie. Hiermee worden schadelijke bijlagen en koppelingen in e-mails effectief geïdentificeerd en geblokkeerd.
 • Spambescherming: De "Trend Micro ScanMail for MS Exchange Suite" filtert op betrouwbare wijze spamberichten uit e-mailverkeer. Hierdoor wordt de inbox van medewerkers niet onnodig overspoeld met ongewenste inhoud.
 • Phishing-preventie: Phishing-aanvallen zijn een van de grootste bedreigingen voor bedrijven. De ScanMail oplossing detecteert verdachte phishing e-mails en voorkomt dat werknemers op gevaarlijke links klikken of vertrouwelijke informatie prijsgeven.
 • Inhoudfiltering: De suite stelt organisaties in staat om beleidsregels voor inhoudfiltering op te stellen om e-mailverkeer te screenen en te blokkeren op ongepaste of vertrouwelijke inhoud.
 • Zero-day bescherming: De oplossing van Trend Micro maakt gebruik van proactieve technieken om bescherming te bieden tegen tot nu toe onbekende bedreigingen die mogelijk nog geen handtekening hebben.
 • Gecentraliseerd beheer: ScanMail Suite biedt een gecentraliseerde beheerconsole waarmee beheerders eenvoudig beveiligingsbeleidslijnen voor de hele onderneming kunnen implementeren en beheren.
 • Flexibele inzet: De ScanMail oplossing kan worden ingezet in de cloud, op locatie of in een hybride omgeving, afhankelijk van de behoeften van de onderneming.

Hoe kan de "Trend Micro ScanMail for MS Exchange Suite" ondernemingen beschermen?

 1. Bescherming tegen malware: ScanMail Suite combineert detectie op basis van handtekeningen met proactieve technieken en blokkeert schadelijke bijlagen en koppelingen die malware verspreiden.
 2. Vroege detectie van bedreigingen: De oplossing detecteert ook zero-day bedreigingen met behulp van gedragsanalyse en machine learning voordat ze schade kunnen aanrichten.
 3. Verdediging tegen phishing-aanvallen: ScanMail Suite identificeert phishing-pogingen en beschermt medewerkers tegen pogingen om gevoelige gegevens door te geven aan onbevoegde derden.
 4. Filteren op ongepaste inhoud: Organisaties kunnen beleid voor het filteren van inhoud instellen om ervoor te zorgen dat e-mails met beledigende of ongepaste inhoud niet worden afgeleverd.
 5. Spamdetectie: De oplossing filtert spammails uit om de productiviteit van werknemers te verhogen en het e-mailverkeer te verminderen.

In de wereld van vandaag waar cyberbedreigingen alomtegenwoordig zijn, is het essentieel voor bedrijven om hun e-mailcommunicatie te beschermen. De "Trend Micro ScanMail for MS Exchange Suite" biedt een uitgebreide beveiligingsoplossing voor bedrijven die Microsoft Exchange gebruiken. Met de best-in-class virusdetectie, phishing-preventie, spambeveiliging en flexibele inzetbaarheid stelt de suite ondernemingen in staat om een veilige werkomgeving te handhaven en zich te beschermen tegen de nieuwste bedreigingen.

Dus, waar wacht je nog op? Als je je e-mailbeveiliging wilt verbeteren, koop dan nu Trend Micro ScanMail for MS Exchange Suite en bescherm jezelf tegen de vele bedreigingen die op de loer liggen in de digitale wereld.

Systeemvereisten

Om het meeste uit "Trend Micro ScanMail for MS Exchange Suite" te halen, moet je aan de volgende systeemvereisten voldoen:

 • Microsoft Exchange Server (versies: 2010, 2013, 2016, 2019)
 • Ondersteunde besturingssystemen: Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Server 2019
 • Processor: 64-bits CPU met 2,0 GHz of hoger
 • RAM: minstens 4 GB
 • Harde schijf: Ten minste 2 GB vrije ruimte
 • Webbrowser: Internet Explorer 11 of hoger
eigenschappen: "Trend Micro ScanMail for MS Exchange Suite"
Besturingssysteem:
Windows Server
Inbegrepen Toepassingen:
Spamfilter
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Trend Micro ScanMail for MS Exchange Suite"
Besturingssysteem:
Windows Server
Inbegrepen Toepassingen:
Spamfilter
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Trend Micro ScanMail for MS Exchange Suite"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken