Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Trend Micro Deep Security - Network Security - per Server (VM)

Trend Micro Deep Security - Network Security - per Server (VM)

€ 48,04 *

incl. BTW gratis verzending

 • TM1003.13
 • DX01001711
 • 1 Jaar
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Vers.:

Type Licentie:

Jaar/jaren:

Gebruiker(s):

[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Koop Trend Micro Deep Security - Netwerkbeveiliging - per server (VM): Maximale beveiliging...meer

Productinformatie "Trend Micro Deep Security - Network Security - per Server (VM)"

Koop Trend Micro Deep Security - Netwerkbeveiliging - per server (VM): Maximale beveiliging voor uw virtuele machines

De beveiliging van virtuele machines is van groot belang voor ondernemingen die actief zijn in de huidige digitale wereld. Cyberbedreigingen nemen voortdurend toe en kunnen ernstige gevolgen hebben voor ondernemingen. Dat is waar Trend Micro Deep Security - Network Security - per Server (VM) om de hoek komt kijken, een krachtige beveiligingsoplossing die speciaal is ontworpen voor virtuele omgevingen.

Wat is Trend Micro Deep Security - Netwerkbeveiliging - per server (VM)?

"Koop Trend Micro Deep Security - Network Security - per Server (VM)" is een uitgebreide beveiligingsoplossing die speciaal is ontworpen om virtuele machines te beschermen. Het biedt geavanceerde beveiligingsfuncties om je VM's te beschermen tegen een breed scala aan bedreigingen, waaronder malware, ransomware, zero-day exploits en meer.

Trend Micro Deep Security - Netwerkbeveiliging - per server (VM) Voordelen

 • 1.Gelaagde beveiliging: De oplossing biedt een combinatie van beveiligingstechnologieën, waaronder antivirus, firewall, inbraakpreventie en toepassingscontrole voor gelaagde beveiliging van je virtuele machines.
 • 2. Geautomatiseerde beveiligingsmaatregelen: Deep Security Suite gebruikt geautomatiseerde beveiligingsmaatregelen om verdacht gedrag en aanvallen in realtime te detecteren en te blokkeren zonder de prestaties van je VM's te beïnvloeden.
 • 3.Optimalisatie van resources: De oplossing is speciaal ontworpen voor gevirtualiseerde omgevingen en maakt efficiënt gebruik van resources om de prestaties van uw VM's te maximaliseren.
 • 4.Gecentraliseerd beheer: Deep Security biedt een gecentraliseerde beheerconsole waarmee je eenvoudig alle beveiligingsfuncties van je virtuele machines kunt bewaken en beheren.
 • 5. Bescherming tegen zero-day bedreigingen: De oplossing detecteert en blokkeert zero-day bedreigingen met behulp van gedragsanalyse en machine learning om je VM's te beschermen tegen nieuwe en nog onbekende aanvallen.

Hoe kan "Trend Micro Deep Security - Netwerkbeveiliging - kopen per server (VM)" jouw onderneming beschermen?

De beveiliging van je virtuele machines is cruciaal, want een succesvolle aanval kan ernstige gevolgen hebben. Met Trend Micro Deep Security - Network Security - per server (VM) kun je je onderneming op verschillende manieren beschermen:

 • 1.Bescherming tegen malware: de suite biedt realtime bescherming tegen malware en andere bedreigingen om je VM's veilig te houden.
 • 2.Voorkomen van gegevensverlies: de oplossing voorkomt ongeautoriseerde toegang tot je VM's en beschermt gevoelige gegevens tegen diefstal of gegevenslekken.
 • 3. Minimale downtime: De proactieve beveiligingsmaatregelen kunnen potentiële bedreigingen vroegtijdig detecteren en elimineren om downtime tot een minimum te beperken.
 • 4.Bescherming tegen exploits: De suite blokkeert bekende en onbekende exploits om kwetsbaarheden in je VM's te beschermen.

Met "Trend Micro Deep Security - Netwerkbeveiliging - per server (VM)" kun je de beveiliging van je virtuele machines naar een hoger niveau tillen. De uitgebreide beveiligingsoplossing biedt meerlaagse beveiliging, geautomatiseerde beveiligingsmaatregelen en bescherming tegen zero-day bedreigingen. Met gecentraliseerd beheer en efficiënt gebruik van resources stelt de suite organisaties in staat om een veilige en geoptimaliseerde gevirtualiseerde omgeving te hebben.

Wacht dus niet langer en koop nu "Trend Micro Deep Security - Network Security - per Server (VM) Purchase" om je virtuele machines te beschermen tegen de toenemende cyberdreigingen en de integriteit van je onderneming te behouden.


Systeemvereisten

Om optimaal te profiteren van "Trend Micro Deep Security - Network Security - per Server (VM)", moet je voldoen aan de volgende systeemvereisten:

 • Virtualisatie: VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, Citrix Hypervisor (voorheen XenServer) of andere ondersteunde virtuele omgevingen
 • Ondersteunde besturingssystemen voor de VM's: Windows, Linux, Unix
 • Processor: 64-bits CPU met 2 GHz of hoger
 • RAM: Ten minste 4 GB RAM (aanbevolen: 8 GB of meer)
 • Harde schijf: Ten minste 2 GB vrije ruimte
 • Netwerk: TCP/IP netwerkprotocol
 • Browser: Internet Explorer 11 of hoger

 

eigenschappen: "Trend Micro Deep Security - Network Security - per Server (VM)"
Besturingssysteem:
Linux
Windows Server
Inbegrepen Toepassingen:
Bescherming Tegen Virussen
Firewall
Malware
Server Bescherming
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Trend Micro Deep Security - Network Security - per Server (VM)"
Besturingssysteem:
Linux
Windows Server
Inbegrepen Toepassingen:
Bescherming Tegen Virussen
Firewall
Malware
Server Bescherming
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Trend Micro Deep Security - Network Security - per Server (VM)"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken