Gratis hotline 0800 2633100
 

Symantec Norton 360 Premium, 75 GB cloudback-up, 1 gebruiker 10 apparaten, 12 MO jaarlijkse licentie, download

€ 26,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820567
 • 21405825
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Europa (Eurozone)
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Koop Symantec Norton 360 Premium voor meer veiligheid Bedreigingen in de digitale ruimte...meer

Productinformatie "Symantec Norton 360 Premium, 75 GB cloudback-up, 1 gebruiker 10 apparaten, 12 MO jaarlijkse licentie, download"

Koop Symantec Norton 360 Premium voor meer veiligheid

Bedreigingen in de digitale ruimte worden een steeds groter gevaar. Daarom is het belangrijk om uw eigen programma's en toepassingen effectief te beschermen en uw privacy te behouden. In combinatie met een professionele wachtwoordmanager en de mogelijkheid om zelfstandig scans te autoriseren, biedt Norton 360 Premium een handige oplossing. Iedereen die wil werken aan het optimaliseren van de veiligheid van het apparaat kan daarom vertrouwen op de toepassing voor dagelijks gebruik.

Premium bescherming met Norton 360 Premium

In combinatie met de juiste productsleutel kunnen tal van apparaten worden beschermd. Het concept van beveiliging wordt in deze context op verschillende niveaus gezien, waarbij enerzijds de horizontale beveiliging wordt gewaarborgd door zich te verdedigen tegen malware en anderzijds de verticale bescherming wordt gewaarborgd door de eigen privacy te waarborgen. De eenvoudige installatie maakt het gemakkelijk om te profiteren van de voordelen en optimaliseert de veiligheid van het systeem.

De mogelijke bescherming heeft betrekking op tal van apparaten in het huishouden. Elke onbeveiligde verbinding vormt een groter risico, maar met Norton 360 Premium kan dit risico op elk moment worden verminderd. Door de software doelgericht te gebruiken hoeft het niet moeilijk te zijn om alle huishoudelijke apparaten te beveiligen en een uitstekende bescherming tegen bedreigingen te bieden.

De belangrijkste voordelen op een rijtje

 • Actieve dreigingsbescherming in real time
 • Integratie van een flexibel VPN
 • Implementatie van een eenvoudige paswoordmanager
 • Snelle installatie voor elk gebied
 • Moderne oplossing op tal van apparaten
 • Uitstekende structuren voor meer privacy

Ideaal voor een hoge mate van privacy op alle apparaten

Privacy is voor veel mensen de belangrijkste troef. Daarom wordt aanbevolen om Norton 360 Premium te gebruiken om een goede structuur te creëren voor elke omgeving en om uw eigen gegevens te beschermen. Dit geldt zowel voor zakelijke gegevens als voor privé-informatie, die niet in handen van derden mag vallen. In verband met een effectief VPN is dit zonder problemen mogelijk om geen grote sporen achter te laten op het internet.

Maar Norton 360 Premium is niet alleen een goede keuze voor bescherming tegen invloeden van buitenaf. Ook voor de eigen kinderen zijn er tal van mechanismen beschikbaar in de applicatie, om de verscheidenheid van het internet niet te laten uitgroeien tot een gebied van gevaar. Dit maakt het voor de kleintjes gemakkelijk om te wennen aan de omgeving van alle gegevens en om zonder zorgen te surfen op het beveiligde netwerk.

Koop nu Norton 360 Premium en bespaar!

Het kopen van Norton Premium is daarom een goede beslissing om het gebruik van uw eigen systemen te vereenvoudigen. De bescherming van de privacy en de daarmee samenhangende gegevens kan op een aantal manieren worden vereenvoudigd, waardoor het werken met het internet in de toekomst veel veiliger kan worden. Voor zowel kinderen als volwassenen is Norton 360 Premium daarom een echte verrijking en maakt het internet een veiliger plek.

Interessante feiten over het programma

 • Wat doet Norton 360 Premium precies?

Wie Norton Premium wil kopen, heeft toegang tot handige anti-spyware en antivirussoftware. Dit maakt het eenvoudig om de veiligheid van het apparaat te verhogen, duidelijke back-ups te maken en elke denkbare gebruikersgroep te beschermen.

 • Welke apparaten zijn geschikt voor de toepassing?

Alle huidige PC's, laptops, smartphones en tablets zijn geschikt voor het gebruik van de software. Dit maakt het gemakkelijk om meer veiligheid te bieden op meerdere apparaten tegelijk en om professioneel een back-up te maken van uw eigen gegevens.

 • Wat maakt het programma een goede keuze?

Norton 360 Premium wordt gekenmerkt door de eenvoudige combinatie van talrijke details en functies. Met bescherming voor maximaal 10 apparaten kan de gehele bestaande technologie worden beveiligd om de bescherming effectief uit te breiden.

 • Hoe worden de sporen onzichtbaar op het internet?

Door het gebruik van een Secure VPN kunt u op elk gewenst moment uw eigen tracks afdekken. Op deze manier wordt de anonimiteit gehandhaafd om het aftappen van belangrijke wachtwoorden en bankgegevens te voorkomen en de veiligheid van de PC aanzienlijk te verhogen.

 • Waarmee moet rekening worden gehouden bij het verlenen van vergunningen?

Met onze eenvoudige licentie is Norton 360 Premium beschikbaar voor in totaal één Jaar. Uiteraard kan het pakket ook achteraf worden vernieuwd om de gekoppelde apparaten permanent te beveiligen.


Systeemeisen

Windows®-besturingssystemen

- Microsoft® Windows® 10 (alle versies behalve Windows 10S).
- Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies). Sommige beveiligingsfuncties zijn niet
beschikbaar
in
browser-apps op het opstartscherm van Windows 8


- Microsoft Windows 7 (alle versies) van Service Pack 1 (SP 1)


Mac®-besturingssystemen

- De huidige en de twee voorgaande versies van macOS®.

- ondersteunde functies: Norton ouderlijk toezicht en Norton Cloud-Backup

Android-besturingssystemen Android

- Android versie 6.0 of hoger en de Google Play app moet worden geïnstalleerd.
- Automatisch scannen van apps naar Google Play wordt
ondersteund
op Android vanaf versie 4.1
, behalve op Samsung-apparaten
.
Samsung mobiele toestellen met Android
vanaf versie 4.2 worden ondersteund
.

- Voor eerdere versies van Android moet de Google Play-functie "Share"
worden gebruikt
om
apps in Google Play te scannen
.Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Systeem: Android, iOS, Mac, Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen, Cloud Backup, Firewall, Kinderslot, Multi Apparaat, Password Manager, VPN
Beschikbare downloads:
eigenschappen: "Symantec Norton 360 Premium, 75 GB cloudback-up, 1 gebruiker 10 apparaten, 12 MO jaarlijkse licentie, download"
Systeem: Android, iOS, Mac, Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen, Cloud Backup, Firewall, Kinderslot, Multi Apparaat, Password Manager, VPN
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Symantec Norton 360 Premium, 75 GB cloudback-up, 1 gebruiker 10 apparaten, 12 MO jaarlijkse licentie, download"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken