Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Stellar Toolkit for File Repair

Stellar Toolkit for File Repair

€ 91,46 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822195
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Geavanceerd "4-in-1 Speciaal Gereedschap" dat wereldwijd door gebruikers en IT professionals...meer

Productinformatie "Stellar Toolkit for File Repair"

Geavanceerd "4-in-1 Speciaal Gereedschap" dat wereldwijd door gebruikers en IT professionals wordt aanbevolen om Word, Excel, PowerPoint en PDF bestanden te repareren, compatibel met Microsoft Office 2019, 2016, 2013, 2010 en eerdere versies.

 • Repareert Word (.doc en .docx) bestanden met de oorspronkelijke opmaak
 • Repareert Excel (.XLS/.XLSX) bestanden en herstelt alle bestandscomponenten
 • Repareert PowerPoint (.ppt/.pptx/.pptm) bestanden en herstelt ze in hun oorspronkelijke opmaak
 • Repareert beschadigde, corrupte of ontoegankelijke PDF bestanden en herstelt alle items


Wanneer moet je Stellar Toolkit gebruiken voor bestandsreparatie?

Moet je Microsoft Office documenten repareren?
Het herstellen van beschadigde Microsoft Office documenten zoals Word, Excel en PowerPoint kan een uitdaging zijn, afhankelijk van de mate van corruptie en de bestandsgrootte. Als je een ondeskundige methode of hulpmiddel gebruikt, kan het document niet gerepareerd worden en bestaat het risico dat het bestand verder beschadigd wordt. Stellar File Repair Toolkit biedt een effectieve oplossing om een beschadigd Word, Excel of PowerPoint bestand van elke grootte te repareren.

Moet je een corrupt PDF bestand repareren?
Het is niet mogelijk een corrupt PDF bestand te openen of te bekijken, tenzij de gebruiker het repareert. Het is echter belangrijk de juiste methode of het juiste gereedschap voor PDF reparatie te kiezen om succes te verzekeren en tegelijk de PDF gegevens te behouden. Stellar Repair for PDF in de toolkit kan een beschadigd PDF bestand repareren zonder de gegevens aan te tasten. Het extraheert en herstelt alle componenten zoals tekst, hyperlinks, formulieren, labels, afbeeldingen, tabellen, enz.

Moet je meerdere Office en PDF documenten repareren?
Wil je meerdere MS Office bestanden of PDF documenten tegelijk repareren? Stellar File Repair Toolkit helpt bij batch herstel van meerdere Word documenten, Excel spreadsheets, PowerPoint presentaties en PDF documenten in een enkele bewerking. Het helpt ook om alle gerepareerde bestandsgegevens in een paar kliks te herstellen zonder de oorspronkelijke formattering aan te tasten.

Software in Stellar File Repair Toolkit

Stellar Repair for Word
Krachtig hulpmiddel dat vertrouwd wordt door Microsoft Office gebruikers en IT professionals om hun beschadigde .doc/.docx bestand te repareren. Het herstelt het hele Word document in RAW tekst of in een machinaal leesbaar formaat. Het bewaart het gerepareerde bestand op zijn oorspronkelijke of aangepaste plaats op de harde schijf.

 • Reparaties corruptie, ontoegankelijkheid, herpublicatie, enz.
 • Repareert video's en afbeeldingen die in een Word bestand zijn ingevoegd
 • Biedt eenvoudige, geavanceerde en ruwe herstelmogelijkheden voor Word

Stellar Repair voor Excel
Geavanceerde bestand reparatie tool om Excel bestand corruptie te herstellen en .XLS/.XLSX bestand gegevens te herstellen. Het herstelt alle soorten Excel corruptiefouten, zoals onherkenbaar formaat, onleesbare inhoud, enz. Ondersteunt Microsoft Excel 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 en 2000.

 • Repareert meerdere .XLS & .XLSX bestanden
 • Herstelt tabellen, afbeeldingen, grafieken, formules, enz
 • Behoudt werkblad eigenschappen en celopmaak

Stellar Repair for PowerPoint
Krachtig hulpprogramma om beschadigde of ontoegankelijke PowerPoint (PPT/PPTX/PPTM) dia's te repareren. Het voert ruw herstel uit van zwaar beschadigde PPT bestanden. Het gereedschap herstelt alle PowerPoint onderdelen. Ondersteunt PowerPoint 2019, 2016, 2013, 2010, 2007 en 2003.

 • Repareert beschadigde PPT, PPTX en PPTM bestanden met gemak
 • Behoudt de opmaak van de presentatie
 • Herstelt VBA code, OLE objecten, hyperlinks, tabellen, enz

Stellar Repair for PDF
Geavanceerde software om beschadigde of ontoegankelijke PDF bestanden te repareren. Het extraheert en herstelt alle componenten van het PDF bestand zonder het originele bestand te wijzigen. Ondersteunt PDF bestand versies 1.3, 1.4, 1.5, 1.6 en 1.7.

 • Repareert beschadigde PDF bestanden en extraheert alle bestanddelen
 • Herstelt tekst, hyperlinks, formulieren, kop- en voetteksten, enz
 • Repareert meerdere PDF bestanden in een enkel batch proces


Belangrijkste kenmerken van Stellar Toolkit voor Bestandsherstel

Repareert beschadigde Word bestanden
Stellar Repair for Word software in de toolkit repareert beschadigde Word .doc en .docx bestanden en herstelt de volledige bestandsgegevens met behoud van de oorspronkelijke opmaak. De Microsoft office reparatie toolkit herstelt elke vorm van corruptie van Microsoft word bestanden.

Repareert beschadigde Excel bestanden
Stellar Repair for Excel repareert ernstig beschadigde XLS en XLSX bestanden en herstelt alle Excel werkmap gegevens zonder het oorspronkelijke formaat te veranderen. Het gereedschap kan alle Excel bestandsobjecten herstellen, zoals tabellen, afbeeldingen, aangepaste grafieken, celcommentaren, formules, sorteringen en filters, enz.

Repareert beschadigde PowerPoint bestanden
Stellar Repair for PowerPoint software repareert enkele of meerdere PPT, PPTX of PPTM bestanden met enkele muisklikken. Het biedt de mogelijkheid om standaard herstel of RAW herstel op de PPT uit te voeren. PowerPoint reparatie gereedschap helpt om alle beschadigde presentatie objecten te herstellen met alle attributen en oorspronkelijke opmaak.

Repareert beschadigde PDF bestanden
Het repareren van PDF bestanden is een andere belangrijke eigenschap van Office file repair toolkit die helpt bij het repareren van beschadigde PDF documenten op externe opslagmedia. Het kan ook de tekst, commentaar, labels, afbeeldingen enz. uit het PDF bestand halen.

Repareert Office bestanden in een batch
De Microsoft Office Repair Toolkit helpt gebruikers om meerdere beschadigde bestanden in een batch te selecteren en te repareren. Hiermee kunnen gebruikers meerdere documenten, PPT's, Excel werkbladen of PDF bestanden tegelijk repareren, handig en efficiënt.

Bekijk een voorbeeld van het gerepareerde bestand
De bestandsreparatie toolkit stelt gebruikers in staat een voorbeeld te bekijken van de gerepareerde gegevens van Word, PPT, Excel en PDF bestanden voordat ze de bestanden op een bepaalde plaats opslaan. De preview functie van de toolkit helpt gebruikers te controleren of de reparatie resultaten overeenkomen met de originele gegevens van de geselecteerde bestanden.

Systeemvereisten

Processor
Intel-compatibel (x86, x64)

Besturingssysteem
Windows 11, 10, 8.1, 8, 7

Geheugen
Minstens 4 GB (8 GB aanbevolen)

Harde schijfruimte
250 MB voor installatiebestanden

Is er een limiet aan de grootte van MS Office bestanden die ik kan repareren met Stellar Toolkit voor bestandsreparatie?
Nee, met deze software kunnen gebruikers een Office bestand zoals Word, Excel en PPT van elke grootte repareren.
Kan ik deze toolkit op meerdere PC's gebruiken?
Ja, je kunt de Technician Editie van deze toolkit gebruiken om je documenten op meerdere systemen op een enkele plaats te repareren.
Kan Stellar File Repair Toolkit Office 2019 en Office 2016 bestanden repareren?
Ja, de gereedschapsset kan MS Office 2019 en 2016 Word documenten (.doc, .docx), Excel bestanden (.xls, .xlsx) en PowerPoint dia's (.ppt/.pptx/.pptm) repareren. Het herstelt ook de beschadigde PDF bestanden.
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Toolkit for File Repair"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken