Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Stellar Toolkit for Data Recovery Professional for MAC

Stellar Toolkit for Data Recovery Professional for MAC

€ 406,67 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822170
 • 1 jaar
 • DE | EN | FR | IT | ES | JP
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Herstel verloren of verwijderde gegevens van Mac eenvoudiger & krachtiger gemaakt Herstelt...meer

Productinformatie "Stellar Toolkit for Data Recovery Professional for MAC"

Stellar Certified Reseller badge
Uw partner voor Stellar: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Stellar-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Herstel verloren of verwijderde gegevens van Mac eenvoudiger & krachtiger gemaakt

 • Herstelt verwijderde documenten, foto's, video's, audio en meer.
 • Herstelt gegevens van een gecrashte of niet meer opstartbare Mac met behulp van een herstelschijf.
 • Herstelt bestanden die verloren gingen door corruptie van de USB, verlies van partities of een niet herkende schijf.
 • Compatibel met Macs met M1 en T2 chip.
 • Ondersteunt de nieuwste versies van macOS Monterey 12.0 en lager.

Herstel gegevens van alle macOS opslagapparaten met Stellar Toolkit for Data Recovery Professional voor MAC

Je kunt gegevens van Mac opslag kwijt raken - overal en altijd! Stellar breidt je mogelijkheden uit om gegevens op Mac te herstellen van alle op macOS gebaseerde opslagmedia.

 • Herstelt bestanden van HDD, SSD, Fusion Drive (Hybride schijf) en SD Kaart
 • Herstelt gegevens van Thunderbolt 3 (USB-C) en andere USB opslagmedia
 • Herstelt gegevens van Mac opslagschijven met grote opslagcapaciteit (>5 TB)

Stellar Toolkit for Data Recovery Professional voor MAC kan alle bestandsformaten met gemak herstellen

Herstel verloren of verwijderde Mac bestanden van elk type en formaat met de beste Mac bestandsherstel software.

 • Herstel verwijderde document bestanden uit Office programma's - Word, PowerPoint, Excel
 • Herstel bestanden uit ingebouwde apps - Foto's, iMovie, GarageBand, Pages, TekstEdit, Mail
 • Herstel bestanden uit professionele toepassingen - Logic Pro, InDesign, Final Cut Pro, iMovie & meer
 • Gebruik aanpasbaar herstel om ELK bestandsformaat te herstellen zonder enige beperking

Andere fantastische eigenschappen van Stellar Toolkit for Data Recovery Professional voor MAC zijn

HersteltMac bestanden uit geleegde Prullenbak
Stellar Phoenix Mac data recovery software, nu Stellar Data Recovery Professional voor Mac, kan verwijderde bestanden herstellen, zelfs als ze permanent uit de Prullenbak zijn verwijderd of geleegd. Voorkom dat verwijderde bestanden op de Mac overschreven worden, start de Stellar software om je boot drive te scannen en verwijderde Mac bestanden naar een locatie van je keuze te herstellen. Door per ongeluk de prullenbak leeg te maken raak je nooit meer belangrijke documenten, foto's en video's kwijt waarvan je dacht dat je ze niet meer nodig had.

HerstelGegevens van Geformatteerde APFS/HFS+ Partitie
Formatteren leidt tot verlies van gegevens die vóór het formatteren op een partitie of volume waren opgeslagen. Stellar Mac File Recovery Tool kan diepgaand geformatteerde opslagpartitie of -volume scannen om gegevensherstel op Mac te maximaliseren. Het implementeert zoektechniek op basis van bestandshandtekening om fragmenten van de verloren gegevens op te sporen en ze samen te voegen tot een complete integrale eenheid. Deze geavanceerde herstelfunctie van de software werkt ook in het geval van beschadigde of verloren partities.

Hersteltbestanden van een verwijderde Mac partitie
Je kunt op de Mac gegevens verloren hebben door partitieverlies dat het gevolg kan zijn van corruptie van de partitietabel (d.w.z. corrupte partitie), verwijdering van partities, onjuiste herschaling van partities, slechte sectoren, corruptie van het bestandssysteem enz. In zulke gevallen gaat de toegang tot de gegevens verloren omdat de partitie verloren gaat of onzichtbaar is voor macOS. Stellar software is gespecialiseerd in het herstellen van bestanden van elk Mac apparaat in zulke situaties door de verloren partitie diep te scannen en de gegevens naar een veilige plaats terug te zetten. Het helpt ook bij het herstellen van gegevens van per ongeluk verwijderde BootCamp partities. De software kan elke partitie of elk volume dat ooit gemaakt werd herstellen!

Stressvrij herstel van gecrashte Macs
MacBook Pro/Air, iMac, Mac mini of andere Mac apparaten crashen soms of hebben het probleem van de "ronddraaiende strandbal des doods" (of erger nog van het "grijze scherm des doods"). De software helpt in deze situatie door de creatie van een opstartbare herstelschijf mogelijk te maken. Met de opstartbare USB flash drive heb je toegang tot je Mac, kun je de opstartschijf scannen en Mac gegevens herstellen voordat je op zoek moet gaan naar een data recovery service om ontoegankelijke gegevens van een dode Mac harde schijf te halen. Leer Meer

Meest Uitgebreide Mac Data Herstel Programma
Als je een Mac gebruiker bent, moet je niet naar andere data herstel software zoeken. Deze software biedt gegevensherstel van alle Mac apparaten, verliesscenario's, merk en model van de opslagschijf, bestandstypen en -formaten, bestandssystemen en macOS versies. Hij werkt met MacBook Pro, MacBook Air, iMac, Mac mini en andere modellen. Het herstelt Mac gegevens van SSD, HDD en SD kaarten van de merken Western Digital, Samsung, Toshiba en SanDisk die van nature op Mac gebruikt worden. En je kunt vertrouwen op de Stellar® software, of je nu macOS Big Sur, Catalina, Mojave of een eerdere OS X versie draait, terwijl je geniet van volledige ondersteuning voor APFS, HFS, HFS+, FAT en NTFS schijven. Er is ook ondersteuning voor sparse bestanden toegevoegd voor APFS [Nieuw].

Een mengeling van comfort en gemak
De software kan herstelprocedures op maat uitvoeren door je in staat te stellen bepaalde bestandstypen te selecteren, zoals documenten, e-mails, foto's, video's, audio bestanden, enz. en ook de opslagschijf of partitie. Aanpasbaar scannen maakt sneller herstel van specifieke bestanden mogelijk. Wat gemak betreft gaat de GUI van de Stellar software naadloos over in de macOS ervaring met een strak ontwerp, een eenduidige interface en gemakkelijke herstelactie. Bovendien worden alle herstelbare gegevens in een duidelijke boomstructuur getoond, zodat je de gewenste gegevens of bestanden kunt bekijken en selecteren voor herstel. Met de scan mode switcher in de software kun je gemakkelijk overschakelen tussen Quick Scan en Deep Scan modes om het soort media scan te kiezen dat nodig is voor specifieke gegevensverliezen. Bovendien kun je met de software het scanresultaat van de opslagschijf opslaan als een bestand, dat later op elk moment via de software opnieuw kan worden geladen om het proces van Mac gegevensherstel voort te zetten.

Schijf-imaging voor veilig en snellerherstel
De gegevensherstelsoftware voor Mac maakt een image van een harde schijf met slechte sectoren om sneller en veilig gegevens te kunnen herstellen zonder risico op verlies door plotseling uitvallen van de bronschijf. De schijf-imaging functie is nuttig bij het veilig herstellen van gegevens van schijven die gevoelig zijn voor fouten en de spanningen van een direct herstelproces niet kunnen weerstaan. Zodra het image bestand van de opslagschijf gemaakt is, scant de software het image om Mac gegevens te herstellen. Schijf-imaging stelt de software in staat veilig en sneller gegevens op de Mac te herstellen.

Bewaking van de schijfgezondheid en klonen
De Stellar Drive Monitor in de software bewaakt de temperatuur, prestaties en gezondheid van de harde schijf. Het toont ook de SMART kenmerken van de harde schijf om de algemene gezondheid ervan te bepalen. De Scan Disk module van de schijfmonitor scant en rapporteert slechte sectoren op de harde schijf om te beoordelen of klonen voor back-up nodig is en veilig herstel van gegevens mogelijk te maken. De functie Clone Disk maakt een kopie van de aangetaste schijf om een veilig herstel uit te voeren.

Systeemeisen

 • Processor Intel-compatibel (x86, x64)
 • Besturingssysteem macOS Monterey 12, Big Sur 11, Catalina 10.15, 10.14, 10.13, 10.12 & 10.11
 • RAM Minstens 4 GB (8 GB aanbevolen)
 • Hardeschijf 250 MB voor installatiebestanden

 

Wat is er nieuw in Stellar Data Recovery for MAC Versie 11.0.0.0
Hieronder staan de nieuwe updates in versie 11 van Stellar's Mac data recovery software. De software ondersteunt nu gegevensherstel naar APFS Encrypted Drive. Ondersteuning voor APFS File Vault (versleuteld) herstel is toegevoegd. De software ondersteunt APFS Fusion Drive (ingebouwd in de iMac, niet versleuteld). Ondersteuning toegevoegd voor Grote Sectoren 4K/2K schijven scannen, bekijken en herstellen van APFS, HFS+, FAT32, NTFS en EXFAT. Evenzo ondersteunt de software nu Large Sector 4K/2K Drive voor Can't find Volume en Create Image functie. Tenslotte is de software nu ook beschikbaar in het Japans.
Kan ik elk type bestanden herstellen met Stellar MAC Data Recovery?
Ja, dat kan. De meest voorkomende bestandsformaten kunnen zonder problemen hersteld worden. Als je een bestandsextensie kent die niet door de software hersteld kan worden, kun je die gewoon toevoegen aan de bestaande lijst onder Instellingen/Headers. Je kunt ook een bepaald bestandstype of formaat filteren om je gegevensherstel voor Mac OS te versnellen.
Hoe lang kan een herstelscan duren?
Dit hangt vooral af van de grootte van de schijf die je scant en of de Deep Scan optie geselecteerd is. De Deep Scan controleert elk blok dat het op de schijf kan vinden om verloren informatie volledig te herstellen, wat het tijdrovender maakt. Het toepassen van filters voor bestandstypen (foto, video, audio) en bestandsformaten (zoals JPEG, BMP, enz.) kan het proces van gegevensherstel aanzienlijk verkorten als je weet dat je alleen bepaalde bestandstypen nodig hebt.
Kan ik externe harde schijven of USB sticks scannen?
Ja, ze verschijnen in de schijflijst naast al je interne opslagmedia. Data Recovery voor Mac ondersteunt APFS, HFS, HFS+, FAT, FAT16, FAT32, ex-FAT en NTFS formaten. Je kunt ook de nieuwe map kiezen voor de herstelde bestanden. .
Kan ik een beschadigde MAC boot partitie herstellen?
Ja, maar je hebt een herstelpartitie of een besturingssysteem-DVD met een werkend macOS nodig om het systeem op te starten en Mac Data Recovery te gebruiken, hetzij op deze aparte schijf, hetzij op een schone partitie van je computer. Na succesvol opstarten open je de Mac Data Recovery software en maak je een herstelbaar image van de oorspronkelijke, beschadigde opstartschijf.
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke factoren beïnvloeden onze prijsstelling?

Onze prijsstelling is gebaseerd op een verscheidenheid aan factoren die een combinatie van beproefde softwarehandelsstrategieën omvatten:

 • Inkoopstrategieën
  Door volumebundeling, onze 14 jaar marktervaring in een internationale context en expertise in softwarehandel bereiken we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.      
 • Vervallen van leverings- en opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistiekkosten.
 • Leveranciersrelatiebeheer
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om bemiddelingskosten te vermijden en exclusieve speciale voorwaarden aan te bieden.
 • Regionale prijsstelling
  We passen onze prijzen aan per regio en valuta om rekening te houden met de mondiale marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën stelt ons in staat om bestellingen en klantvragen efficiënt te beheren, waardoor de kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in marketing
  Onze belangrijkste advertentietrategie richt zich op klanttevredenheid en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenkring, waardoor we een slanke winstmarge kunnen handhaven.

 

Veiligheid en kwaliteit: Onze belofte aan u

Kwaliteit komt op de eerste plaats

De kwaliteit van onze producten blijft ondanks onze concurrerende prijzen op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten topkwaliteit voor de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u een bescherming tot € 20.000 via Trusted Shops.

Onze online shop is wettelijk beveiligd door het EHI-keurmerk, zodat u zorgeloos kunt winkelen.

 

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Toolkit for Data Recovery Professional for MAC"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken