Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Stellar Repair for Access

Stellar Repair for Access

€ 132,13 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822197
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Krachtig hulpmiddel, aanbevolen door Microsoft MVP's en gewaardeerd door gebruikers en...meer

Productinformatie "Stellar Repair for Access"

Krachtig hulpmiddel, aanbevolen door Microsoft MVP's en gewaardeerd door gebruikers en beheerders over de hele wereld, om MS Access databases te repareren en hun objecten terug te zetten in een nieuwe database. Geeft een voorbeeld van alle te herstellen objecten, waaronder tabellen, queries, formulieren, rapporten, enz. alvorens ze op te slaan. De software ondersteunt Office 365, Access 2019, 2016, 2013 en lagere versies. Het kan ook werken met de nieuwste Windows 11 en eerdere versies.

 • Repareert beschadigde .ACCDB en .MDB bestanden
 • Repareert gesplitste databases
 • Repareert en geeft een voorbeeld van tabellen, verwijderde records, macro's, modules, enz.


Wanneer gebruik je Stellar Repair for Access?

Het programma Compact and Repair Database is mislukt?
Het commando Compact and Repair Database wordt gebruikt om de bestandsgrootte van de databank te verkleinen en de problemen op te lossen die veroorzaakt worden door grote databanken en incidentele corruptie. Maar het gereedschap kan al te ernstige corruptie in een Access database niet verhelpen. Stellar Repair for Access software, voorheen bekend als Stellar Phoenix Access Database Repair, helpt om ernstig beschadigde Access database bestanden (.ACCDB/.MDB) snel en efficiënt te repareren.

Access database is in een inconsistente toestand?
Foutcode 9505 treedt op als de Access Jet engine inconsistenties vindt in de tabeldefinities of tabelgegevens. Het Access Compact and Repair hulpprogramma probeert de inconsistenties te herstellen, maar het kan mislukken. Met Access data recovery software van Stellar® kun je inconsistenties in de database verhelpen en hem weer normaal maken.

Onopgemerkte databasefout?
De fout Unrecognised database kan optreden om redenen als onvoldoende rechten om de database te benaderen, het gebruik van Access 2016 met Visual Studio 2012 of het openen van de database in verschillende versies. Stellar Microsoft Access database reparatie tool kan het probleem verhelpen en de database in zijn oorspronkelijke staat herstellen.

Kenmerken van Stellar Repair voor Access

Repareert MDB en ACCDB bestanden
De Microsoft Access reparatiesoftware van Stellar® repareert beschadigde MDB en ACCDB bestanden van Access databases. De software kan corruptiefouten herstellen die veroorzaakt worden door hardwarestoringen, software conflicten en inconsistenties in het ontwerp van de database.

Repareert alle database objecten
Stellar Phoenix Access Database Repair Software, nu bekend als Stellar Repair for Access, helpt bij het repareren van alle objecten uit de beschadigde Access database bestanden, waaronder tabellen, queries, formulieren, macro's, gekoppelde tabellen, indexen, modules, bijlagegegevens, enz. Het kan ook het gegevenstype lange getallen repareren voor Microsoft Access 2019.

Repareert gesplitstedatabank
Access database reparatie tool repareert gesplitste databanken en herstelt beschadigde gekoppelde tabellen. Het helpt ook bij het herstellen van gegevens die opgeslagen zijn in beschadigde tabellen die verbonden zijn met databases uit verschillende bronnen.

Herstellen van verwijderde records uit Access databases
Microsoft Access heeft geen standaard functie om verwijderde records te herstellen. Als een record gewist is, kan het alleen hersteld worden via de reservekopie, mits die bijgewerkt en in werkende staat is. Met het Access database reparatie gereedschap kun je verwijderde tabelrecords herstellen.

Andere geweldige eigenschappen van Stellar Repair for Access

Preview database objecten
De software geeft een preview van database objecten, waaronder tabellen, gekoppelde tabellen, queries, formulieren, rapporten, indexen, macro's en modules enz. Voor tabellen toont het gereedschap een voorbeeld van de "tabelgegevens" en "kolominformatie". Bovendien kun je met de optie "Search" voorwerpen zoeken in de lijst van gescande voorwerpen. De preview functie maakt ook het herstel van specifieke objecten uit de Access database mogelijk.

Repareert alle soorten Access databasecorruptie
Stellar MS Access database repair software kan alle soorten Access database corruptiefouten repareren, zoals "ID is geen index in deze tabel", "MS Access kan de database niet openen", "Database is in inconsistente toestand", Access database fout 2950", "Access database al in gebruik", enz. De software voert corrupte Access database reparaties uit en herstelt gegevens met behoud van hun consistentie en integriteit.

Repareert met wachtwoord beveiligde formulieren en modules
Stellar Repair for Access software repareert beschadigde met wachtwoord beveiligde formulieren en modules veilig zonder enig gegevensverlies. De software herstelt efficiënt alle inhoud van de met een wachtwoord beveiligde formulieren en modules, terwijl de gegevensintegriteit behouden blijft.

Hersteltniet-Engelse taal gegevens
Het Access database reparatiehulpmiddel kan de niet-Engelse taalgegevens herstellen waarin databasetabellen gevuld zijn. Stellar Access Database Reparatie gereedschap kan de details ophalen en de gegevens herstellen die in regionale talen zijn ingevuld, zelfs als de gebruiker de Engelstalige uitvoer van Access database gebruikt.

Stellar Repair for Access - Technician Version
Met de technicus versie van Stellar Repair for Access kun je beschadigde Access database bestanden op meerdere systemen op dezelfde locatie repareren.

Selectief herstel van database objecten
Access database reparatie tool ondersteunt selectief herstel van database objecten zoals tabellen, formulieren, modules, enz. Je kunt een enkel of specifiek object in het voorbeeldvenster selecteren en het op de gewenste bestemming opslaan.

Systeemvereisten

Processor
Intel-compatibel (x86, x64)

Besturingssysteem
Windows 11, 10, 8.1, 8, 7

Geheugen
Minstens 4 GB (8 GB aanbevolen)

Harde schijf
250 MB vrije schijfruimte

Hoe beschadigde MS Access database.mdb of .accdb bestanden repareren?
Volg deze instructies om beschadigde '.mdb' of '.accdb' bestanden te repareren met Stellar Repair for Access software: Download en installeer de demonstratieversie van de software Blader' of 'Zoek' het beschadigde MDB/ACCDB bestand Klik op 'Repair' om het reparatieproces te starten Als daarom gevraagd wordt, klik je op 'OK' om een voorbeeld te zien van de gerepareerde database objecten Klik op de optie 'Save Database' in het menu 'File' Kies de plaats voor het gerepareerde databestand en klik dan op 'OK'.
Hoe kan ik een gesplitste database repareren?
Volg deze stappen om een gesplitste database te repareren: Kies het gesplitste databestand dat je wilt repareren door op de knop Bladeren of Zoeken te klikken. Klik op Repair om de reparatie van de gesplitste databank te starten. Opmerking: Er kan een dialoogvenster Database Components Missing verschijnen met details over de ontbrekende items in het gekoppelde databasepad. Klik op OK om verder te gaan. Klik op OK als het berichtvenster Repair Complete opent. Een voorbeeld van de te herstellen items, waaronder tabellen, gekoppelde tabellen, queries, formulieren, enz. wordt getoond. Nadat je de gegevens bekeken hebt, klik je op Save Database in het File menu. -Kies de plaats voor het gerepareerde bestand. Het gerepareerde gesplitste databestand wordt op de gekozen plaats opgeslagen.
Hoe kan ik een specifieke tabel in de gerepareerde database opslaan?
Als het herstelproces klaar is, wordt een voorbeeld van alle database objecten getoond. Kies de tabel die je wilt opslaan. Klik dan op Save database file in het topmenu en volg de instructies op het scherm.
Kan de software beschadigde gekoppelde tabellen repareren?
Ja, de software kan de beschadigde gekoppelde tabellen herstellen.
Kan ik de Access database gebruiken tijdens het reparatieproces?
Nee, je moet ervoor zorgen dat de database niet in gebruik is terwijl de software het reparatieproces uitvoert.
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Repair for Access"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken