Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Stellar Data Recovery 9 Standard

Stellar Data Recovery 9 Standard

€ 40,62 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821453
 • 8906039731637
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Stellaire gegevensherstel 9 - Betrouwbare gegevensherstel Het verlies van gegevens is vandaag...meer

Productinformatie "Stellar Data Recovery 9 Standard"

Stellaire gegevensherstel 9 - Betrouwbare gegevensherstel

Het verlies van gegevens is vandaag de dag een van de grootste problemen. Dit geldt zowel voor bedrijven als voor particulieren. Gebruikers die Stellar Data Recovery 9 kopen, krijgen de uitgebreide oplossing voor het herstellen van gegevens die om verschillende redenen verloren zijn gegaan. Of het gegevensverlies nu plaatsvindt op interne harde schijven van computers en notebooks, externe harde schijven, SSD's, RAID-schijven, virtuele machines, flashgeheugen of beschadigde optische media. Met Stellar Data Recovery kunnen gegevens worden gevonden, geïnspecteerd, hersteld en opgeslagen op de gewenste locatie dankzij de krachtige motor.

Herstel van smartphones en beschadigde harde schijven

Beschadigde opslagapparaten en -media zijn een van de belangrijkste redenen voor het verlies van gegevens. Met de geavanceerde functies van Stellar Data Recovery is dataverlies niet langer een horror. De software herstelt gegevens van beschadigde harde schijven net zo betrouwbaar als van CF, SD, micro-SD, SDHC-geheugenkaarten en minischijven. Minstens zo vervelend is het verlies van gegevens op de smartphone. Of het nu gaat om een belangrijke presentatie of om speciale momenten van de laatste vakantie. Sluit uw smartphone aan op uw computer en de software herstelt de gegevens.

De belangrijkste functies van Stellar Data Recovery

 • Effectief zoeken naar gegevens: zelfs verborgen gegevens kunnen gemakkelijk worden gevonden met de software. Stellar Data Recovery biedt gebruikers de mogelijkheid om te zoeken naar bestanden op virtuele en fysieke schijven met behulp van verschillende filterinstellingen.
 • Herstel van verschillende bestandssystemen: In de praktijk wordt een grote verscheidenheid aan bestandssystemen gebruikt. Stellar Data Recovery ondersteunt deze eis ook met toegang en herstel van opslagapparaten in APFS, HFS, HFS+, NTFS, FAT en ex-FAT-bestandssystemen. Zo worden bijvoorbeeld ook met bitlockers gecodeerde schijven ondersteund.
 • Snelle & diepe scan: Gebruikers die Stellar Data Recovery 9 kopen, zullen profiteren van twee scanmethoden voor het zoeken naar bestanden. Hoewel de Quick Scan meestal voldoende is om de meeste verloren gegevens te herstellen, wordt de Deep Scan altijd gebruikt als de Quick Scan niet voldoende is. En het beste is dat de software automatisch de diepe scan activeert als de Quick Scan niet is uitgevoerd.
 • Sorteren van gegevens gemakkelijk gemaakt: Met Stellar Data Recovery worden de herstelde gegevens niet willekeurig opgeslagen. De software biedt de mogelijkheid om bestanden met slechts enkele instellingen te sorteren en op een georganiseerde manier te herstellen.
 • Herstel na Crash: Met Stellar Data Recovery kunnen gebruikers eenvoudig een opstartbaar herstelstation maken om gegevens te herstellen na een crash van een besturingssysteem[/ul].
 • Ga later verder met de sessies: Het herstellen van grote hoeveelheden gegevens kan vele uren duren. Met Stellar Data Recovery hoeft dit proces niet in één keer te gebeuren. Scanresultaten kunnen eenvoudig worden opgeslagen. Hierdoor kunt u het herstelproces op een later tijdstip hervatten zonder opnieuw te hoeven scannen.
 • Meerdere bestandssystemen: Voor de beste resultaten kunt u met de software meerdere bestandssystemen tegelijk scannen.
 • 8. E-mailherstel: Zelfs verloren of verwijderde e-mailgegevens gaan niet verloren voor gebruikers die Stellaire Gegevensherstel aanschaffen. Naast Microsoft Outlook Express (PST) bestanden zijn ook Exchange Server (EDB) en Lotus Notes (NSF) bestanden compatibel.

Systeemeisen

PlatformWindows

BesturingssysteemMicrosoft
Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10

ProcessorIntel
Pentiumprocessor of gelijkwaardig (minimaal)
 
Geheugen2
GB RAM (minimaal), 4 GB RAM of meer (aanbevolen)

grafische kaart[/td] 
n.v.t.


Geluidskaart
.A.

Harde schijf250
MB harde schijfruimte voor installatieScherm1024
× 768 Pixel

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Data Recovery 9 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken