Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Stellar Data Recovery 9 Standard

Stellar Data Recovery 9 Standard

€ 60,96 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821453
 • 8906039731637
 • 1 jaar
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Stellaire gegevensherstel 9 - Betrouwbare gegevensherstel Het verlies van gegevens is vandaag...meer

Productinformatie "Stellar Data Recovery 9 Standard"

Stellaire gegevensherstel 9 - Betrouwbare gegevensherstel

Het verlies van gegevens is vandaag de dag een van de grootste problemen. Dit geldt zowel voor bedrijven als voor particulieren. Gebruikers die Stellar Data Recovery 9 kopen, krijgen de uitgebreide oplossing voor het herstellen van gegevens die om verschillende redenen verloren zijn gegaan. Of het gegevensverlies nu plaatsvindt op interne harde schijven van computers en notebooks, externe harde schijven, SSD's, RAID-schijven, virtuele machines, flashgeheugen of beschadigde optische media. Met Stellar Data Recovery kunnen gegevens worden gevonden, geïnspecteerd, hersteld en opgeslagen op de gewenste locatie dankzij de krachtige motor.

Herstel van smartphones en beschadigde harde schijven

Beschadigde opslagapparaten en -media zijn een van de belangrijkste redenen voor het verlies van gegevens. Met de geavanceerde functies van Stellar Data Recovery is dataverlies niet langer een horror. De software herstelt gegevens van beschadigde harde schijven net zo betrouwbaar als van CF, SD, micro-SD, SDHC-geheugenkaarten en minischijven. Minstens zo vervelend is het verlies van gegevens op de smartphone. Of het nu gaat om een belangrijke presentatie of om speciale momenten van de laatste vakantie. Sluit uw smartphone aan op uw computer en de software herstelt de gegevens.

De belangrijkste functies van Stellar Data Recovery

 • Effectief zoeken naar gegevens: zelfs verborgen gegevens kunnen gemakkelijk worden gevonden met de software. Stellar Data Recovery biedt gebruikers de mogelijkheid om te zoeken naar bestanden op virtuele en fysieke schijven met behulp van verschillende filterinstellingen.
 • Herstel van verschillende bestandssystemen: In de praktijk wordt een grote verscheidenheid aan bestandssystemen gebruikt. Stellar Data Recovery ondersteunt deze eis ook met toegang en herstel van opslagapparaten in APFS, HFS, HFS+, NTFS, FAT en ex-FAT-bestandssystemen. Zo worden bijvoorbeeld ook met bitlockers gecodeerde schijven ondersteund.
 • Snelle & diepe scan: Gebruikers die Stellar Data Recovery 9 kopen, zullen profiteren van twee scanmethoden voor het zoeken naar bestanden. Hoewel de Quick Scan meestal voldoende is om de meeste verloren gegevens te herstellen, wordt de Deep Scan altijd gebruikt als de Quick Scan niet voldoende is. En het beste is dat de software automatisch de diepe scan activeert als de Quick Scan niet is uitgevoerd.
 • Sorteren van gegevens gemakkelijk gemaakt: Met Stellar Data Recovery worden de herstelde gegevens niet willekeurig opgeslagen. De software biedt de mogelijkheid om bestanden met slechts enkele instellingen te sorteren en op een georganiseerde manier te herstellen.
 • Herstel na Crash: Met Stellar Data Recovery kunnen gebruikers eenvoudig een opstartbaar herstelstation maken om gegevens te herstellen na een crash van een besturingssysteem[/ul].
 • Ga later verder met de sessies: Het herstellen van grote hoeveelheden gegevens kan vele uren duren. Met Stellar Data Recovery hoeft dit proces niet in één keer te gebeuren. Scanresultaten kunnen eenvoudig worden opgeslagen. Hierdoor kunt u het herstelproces op een later tijdstip hervatten zonder opnieuw te hoeven scannen.
 • Meerdere bestandssystemen: Voor de beste resultaten kunt u met de software meerdere bestandssystemen tegelijk scannen.
 • 8. E-mailherstel: Zelfs verloren of verwijderde e-mailgegevens gaan niet verloren voor gebruikers die Stellaire Gegevensherstel aanschaffen. Naast Microsoft Outlook Express (PST) bestanden zijn ook Exchange Server (EDB) en Lotus Notes (NSF) bestanden compatibel.

Systeemeisen

PlatformWindows

BesturingssysteemMicrosoft
Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10

ProcessorIntel
Pentiumprocessor of gelijkwaardig (minimaal)
 
Geheugen2
GB RAM (minimaal), 4 GB RAM of meer (aanbevolen)

grafische kaart[/td] 
n.v.t.


Geluidskaart
.A.

Harde schijf250
MB harde schijfruimte voor installatieScherm1024
× 768 Pixel

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Data Recovery 9 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken