Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Stellar Converter for EDB

Stellar Converter for EDB Corporate

€ 406,67 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822171
 • 1 jaar
 • DE | EN | FR | IT | ES
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Stellar Converter for EDB converteert offline of gehoste EDB bestanden en haalt de mailboxen...meer

Productinformatie "Stellar Converter for EDB Corporate"

Stellar Converter for EDB converteert offline of gehoste EDB bestanden en haalt de mailboxen eruit zonder de database te ontmantelen. De software wordt aanbevolen door Microsoft MVP's en IT beheerders, en kan afzonderlijke of meervoudige postvakken exporteren en prioriteit geven aan het converteren van postvakken zonder de serverprestaties te beïnvloeden. Ondersteunt parallelle verwerking van mailboxen voor snellere conversie.

 • Migreert grote EDB bestanden naar PST's - geen beperking in bestandsgrootte
 • Exporteert offline EDB bestanden en openbare mappen naar Live Exchange of Office 365
 • Ondersteunt Exchange 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003, 2000 & 5.5 versies

PowerShell mislukt?

Exchange PowerShell cmdlets, zoals NewMailboxExportRequest, kunnen om allerlei redenen mislukken, o.a. weinig ruimte op de server, losgekoppelde mailboxen, onjuiste machtigingen, enz. Met Stellar's EDB to PST Converter software kun je echter zelfs grote mailboxen van verschillende Exchange versies zoals 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003, 2000 en 5.5 met minimale inspanning naar PST bestanden exporteren.

Geen toegang tot oude EDB?

Je kunt een oud EDB bestand niet openen met Database Portabiliteit of Recovery Database (RDB). Je kunt echter Stellar Converter for EDB gebruiken om postvakken uit oude EDB bestanden te halen en ze in PST bestanden op te slaan. De software heeft geen Exchange server of Active Directory nodig om oude EDB bestanden te openen. Je kunt ook mailboxen uit oude EDB bestanden rechtstreeks naar Office 365 of Live Exchange servers exporteren.

Openbare mappen kunnen niet geëxporteerd worden?

In Exchange kun je geen openbare mappen naar PST exporteren met PowerShell cmdlets zoals NewMailboxExportRequest of Exchange Admin Center (EAC). Je kunt echter zowel openbare als privé mappen van EDB naar PST exporteren met behulp van Stellar Converter for EDB. Je kunt ook openbare mappen exporteren van een offline EDB bestand naar een actieve Exchange server of Office 365 account.

Kenmerken van Stellar Converter voor EDB

Migreert Offline EDB naar PST
Dit EDB naar PST conversie gereedschap extraheert alle mailbox componenten uit het offline EDB bestand en zet ze om in overeenkomstige Outlook PST bestanden, waarbij hun oorspronkelijke formaat intact blijft. De nieuw aangemaakte PST bestanden kunnen in Outlook geïmporteerd worden. In offline modus (server downtime) helpt het hulpmiddel beheerders bij het migreren van mailboxen en geeft het gebruikers toegang tot mailboxgegevens.


Exporteert offline EDB naar live Exchange
Met dit Exchange migratie gereedschap kunnen meerdere mailboxen direct van een offline EDB bestand naar een live Exchange server worden gemigreerd zonder het handmatige proces van herconfigureren van Exchange gebruikers te doorlopen. Het gereedschap brengt tijdens de export de geconverteerde postvakken automatisch in kaart met de postvakken op de doelserver en biedt een optie om een nieuw postvak voor de gebruikers op de doelserver aan te maken.

Snellere conversie met parallelle verwerking
De Exchange EDB naar PST conversie software gebruikt parallelle verwerkingstechnologie om tot 4 mailboxen van offline Exchange database bestanden (EDB) tegelijk te verwerken en op te slaan. Dit verkort de tijd die nodig is om mailboxen te migreren of te exporteren van EDB naar PST, Live Exchange of Office 365. Met de software kun je ook mailboxen uit de verwerkingswachtrij verwijderen of eerder verwijderde mailboxen weer opslaan.


Prioriteitgeven aan Mailbox Conversie
De EDB naar PST migratie software biedt een optie om de prioriteitsvolgorde in te stellen of te veranderen voor de export van mailboxen bij het exporteren van EDB naar PST, Live Exchange of Office 365. Je kunt de prioriteitswachtrij selecteren, deselecteren of invoeren en veranderen om bepaalde mailboxen eerst of vóór bepaalde mailboxen te converteren. Hiermee kunnen beheerders kritieke postbussen eerst naar de Live Exchange server, Office 365 account of PST formaat migreren of opslaan.

Andere geweldige eigenschappen van Stellar Converter voor EDB zijn

Ondersteunt selectieve mailbox conversie
EDB converter software biedt gedetailleerde preview van Exchange mailboxen en items. De software stelt gebruikers in staat naar eigen behoefte enkele of meervoudige postbussen en e-mail items te selecteren of te deselecteren en de gewenste postbussen of e-mail items in meerdere formaten op te slaan. Zo voorkom je dat je verouderde of overbodige post opslaat.

Ondersteunt archief mailbox conversie
Deze EDB software converter converteert en bewaart ook gegevens van archief mailboxen en openbare mappen naar PST, Live Exchange of Office 365 accounts. De geconverteerde archief postbus gegevens in PST formaat kunnen gemakkelijk in Outlook Profiel geïmporteerd worden. Dit geeft gebruikers toegang tot hun gearchiveerde e-mails en andere e-mail items.

Zet EDB bestanden om in verschillende formaten
Behalve in PST formaat, zet het EDB naar PST conversie gereedschap EDB bestanden om in EML, MSG, HTML, RTF en PDF formaten. Het omzettingsproces naar EML en MSG formaten is het snelst. De EML en MSG bestanden kunnen bekeken worden door ze in Outlook Express of Microsoft Outlook te importeren. Op dezelfde manier kun je HTML, RTF en PDF bestanden bekijken in een web browser of tekstverwerkingsprogramma op je PC.

Converteert Hosted Exchange EDB naar PST
Het EDB naar PST Converter gereedschap helpt bij het exporteren van Exchange postvakken naar PST in online mode. Exchange beheerders kunnen alle mailboxen in één keer converteren zonder de gebruikersdiensten te hinderen of enige verstoring te veroorzaken. Het biedt ook een optie om de ontkoppelde postbussen bij te werken nadat toestemming is verleend om ze als verbonden postbussen op te nemen. Gebruikers moeten Server Console.exe downloaden om de ontkoppelde postbussen volledige postbusrechten te geven.

Exporteert Offline EDB naar Office 365
Dit gereedschap exporteert mailboxen uit de offline Exchange database direct naar het actieve Office 365. Het mapt de mailboxen automatisch op de Office 365 server en biedt een handmatige mailbox mapping optie om bron en doel mailboxen bij elkaar te brengen tijdens de Office 365 export. Je kunt kiezen om enkele of meerdere postvakken naar Office 365 te exporteren. Je hebt alleen volledige mailbox rechten nodig en volledige toegang tot de gebruikersaccount. Je kunt ook een prioriteitsvolgorde instellen voor de uitvoer van postvakken en geavanceerde filters toepassen om e-mailberichten wel of niet mee te exporteren naar Office 365.

Exporteer postbussen naar openbare mappen in Exchange of Office 365
De EDB naar PST converter software helpt ook Exchange admins om geconverteerde postbussen snel naar openbare mappen van Exchange Server en Office 365 account te exporteren. Dit helpt om gebruikers toegang te geven tot geconverteerde postbussen via een gedeelde map. Stellar EDB naar PST conversie software vermindert de tijd en kosten die gepaard gaan met het exporteren van meerdere postbussen en e-mail items naar Exchange of Office 365 openbare mappen.

Ondersteunt kiestoonherstel
Met het kiestoonherstelproces kun je een lege kiestoondatabase op de Exchange doelserver maken en tijdelijke mailboxen voor gebruikers aanmaken om de bedrijfscontinuïteit te garanderen. Gebruik dan Stellar Converter for EDB software om de postvakken uit de offline EDB naar de kiestoon database te exporteren. De software koppelt automatisch gebruikers aan postbussen en exporteert dan de postbussen naar de juiste gebruikers op de doelserver.

Hiermee kunnen gebruikers specifieke emails zoeken in de offline EDB
Zoeken naar specifieke emails na conversie is mogelijk met dit hulpprogramma. Gebruikers kunnen specifieke e-mails zoeken met behulp van verschillende criteria, zoals "Aan", "Van", "Cc", "Onderwerp", "Onderwerp", "Naam van de bijlage", "Belang", "Item Type", enz. Om het zoeken verder te vereenvoudigen kunnen ook instellingen als "Any criteria", "Exact match" en "Both" gebruikt worden. Klik op het Zoek of Zoek Bericht icoon om de specifieke zoekresultaten van het gescande EDB bestand te bekijken.

Creëert Mailbox
Met Stellar Converter for EDB kun je een nieuwe mailbox aanmaken om de gebruiker toe te wijzen. Je kunt mailboxen in Exchange maken door de software te draaien op de Exchange server of op een lokaal systeem dat in het Exchange server domein zit en beheerdersbevoegdheden heeft. Klik eenvoudig op de knop Create Mailbox in het Map Mailboxes venster om een nieuwe postbus te maken en in kaart te brengen.

Exporteert Exchange contacten naar CSV formaat
Met de EDB-PST converter kun je contacten opslaan in CSV formaat - een handige functie voor het combineren en verplaatsen van alle contacten die in een enkele database zijn opgeslagen. Het Tools tabblad in het hoofdmenu van de software-interface bevat een Save Contacts knop om alle contacten uit te voeren, inclusief de globale adreslijst.

Schakel voorvertoning vanmailboxen in vóór de conversie
Het EDB naar PST conversie gereedschap biedt een gratis, geavanceerd voorvertoning van alle mailboxen en items, zoals e-mails, bijlagen, contacten, enz. voordat de gegevens in PST of andere formaten worden opgeslagen. Je kunt kiezen uit verschillende voorvertoningsopties, zoals Zwevend, Docking, Document met tabbladen, Automatisch verbergen, en Verbergen. Je kunt ook de Auto Hide Preview optie gebruiken om het voorbeeldvenster te pinnen/ontpinnen of te sluiten/verbergen. Met deze functie kun je de gewenste postbussen en poststukken selecteren voor conversie en zien hoe de gegevens eruit zullen zien als het proces voltooid is.

Geavanceerde Filter Optie
De Exchange Mailbox Database conversie software biedt een geavanceerde "Apply Filter" optie om specifieke e-mails of e-mail items te filteren. Door geavanceerde filteropties toe te passen kun je kiezen om e-mail items op basis van een datumbereik op te nemen of uit te sluiten, of ongewenste of verwijderde e-mails uit te filteren tijdens de conversie van EDB naar PST of het exporteren van mailboxen naar Live Exchange of Office 365. Je hebt ook de mogelijkheid om emails uit te sluiten op basis van het emailadres.

Converteert Unicode EDB bestanden
Naast de gebruikelijke conversie van EDB bestanden naar PST formaat, kun je met de nieuwste versie van Stellar Converter for EDB ook EDB bestanden in een willekeurige taal converteren naar PST formaat. Deze functie is ingebouwd om incompatibiliteitsproblemen te elimineren die gebruikers tijdens het conversieproces kunnen tegenkomen.

Converteer een vooraf gescand EDB bestand op elk gewenst moment
Met de EDB naar PST conversie software kun je de EDB scan informatie als een afbeelding op een gewenste plaats op de harde schijf opslaan om er later bij te kunnen. Dit beeldbestand kan op elk moment in de software geladen worden om het EDB naar PST bestand soepel om te zetten.

Systeemeisen

 • Processor Intel-compatibel (x86, x64)
 • Besturingssysteem Windows 11, 10, 8.1, 8, 7 en Windows Server 2016, 2012, 2008
 • Geheugen Minstens 4 GB (8 GB aanbevolen)
 • Hardeschijf 250 MB vrije schijfruimte

 

Hoe EDB naar PST converteren met Stellar Converter voor EDB
Volg de onderstaande stappen om EDB gemakkelijk naar PST bestand om te zetten: Start Stellar Converter voor EDB Kies het EDB bestand met de optie 'Browse' Klik op de knop 'Next' om het omzettingsproces te beginnen Klik op de knop 'Save' om het EDB bestand in verschillende bestandsformaten op te slaan Kies de optie 'PST' om Exchange postbussen naar PST formaat uit te voeren Kies de bestemming en klik OK. De software scant het EDB bestand en geeft een lijst van de Exchange postbussen in een boomstructuur. Bekijk de preview van de Exchange postbussen en bewaar ze op een bestemming.
Waarom worden sommige mailboxen getoond als niet verbonden nadat ik verbinding heb gemaakt met de Exchange server?
Er zijn verschillende redenen waarom bepaalde mailboxen als "not connected" getoond worden: Het kan zijn dat je je hebt aangemeld op een client computer die geen lid is van het "Exchange Server" domein. De mailbox store die de ontkoppelde mailboxen bevat is ontkoppeld. Je kunt de mailbox store mounten vanuit de Exchange Management Console (in Exchange 2007 en 2010). Je hebt geen volledige mailbox rechten voor een bepaalde mailbox. Als je dit gecontroleerd hebt en "Full Mailbox Permission" verleend hebt, klik je op de "Refresh" knop in de software. Dit zal de ontkoppelde mailboxen als verbonden mailboxen weergeven. Je kunt dan je gang gaan en de postvakken van EDB naar PST of andere formaten exporteren.
Kan ik met dit programma sommige e-mail berichten opslaan als EML of MSG bestanden?
Behalve PST vergemakkelijkt Stellar Converter for EDB ook de omzetting van e-mails in "EML" en "MSG" bestandsformaten.
Is er een limiet aan het aantal mailboxen dat geconverteerd kan worden?
Ja, de mogelijkheid om geconverteerde EDB postvakken op te slaan in PST, Live Exchange, Office 365 of andere ondersteunde bestandsformaten hangt af van de software editie. Stellar Converter voor EDB is verkrijgbaar in drie edities: Corporate-I: Converteert en bewaart tot 50 mailboxen Bedrijf-II: converteert en bewaart 500 mailboxen Technicus: Maakt onbeperkte conversie van EDB postbussen mogelijk
Hoeveel tijd heeft de software nodig om het EDB bestand te converteren?
De conversietijd hangt sterk af van de grootte van de EDB bestanden en de te migreren postbussen. De software gebruikt echter parallelle verwerkingstechnologie waarmee de software tot 4 mailboxen tegelijk van Exchange EDB bestanden kan verwerken en opslaan in PST, Live Exchange of Office 365. Het is veel sneller en efficiënter dan ooit tevoren.
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Converter for EDB Corporate"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken