Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
SoftOrbits Background Remover

SoftOrbits Background Remover

€ 40,62 *

incl. BTW gratis verzending

 • BH2015
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Foto achtergrond verwijderen met één klik met Background Remover Software Photo Background...meer

Productinformatie "SoftOrbits Background Remover"

Foto achtergrond verwijderen met één klik met Background Remover Software

Photo Background Remover Software maakt het gemakkelijk om elke foto-achtergrond met één klik te verwijderen. 
Je kunt alle achtergrondobjecten van je afbeelding verwijderen, waaronder de volgende:

 • Mensen
 • Producten
 • Dieren
 • Auto's
 • Logo
 • Stock afbeeldingen

Productfoto's voorbereiden voor websites en online winkels
Bij het uploaden van foto's voor je online winkel wil je misschien de achtergrond verwijderen, zodat je producten centraal staan in de afbeelding. Met productfotografie kun je je afbeeldingen duidelijk maken.

Maak je afbeeldingen helder
Het uploaden van afbeeldingen met een schone achtergrond, zonder achtergrond en zonder schaduwen kan je verkoop met 300% verhogen.

Verberg een witte achtergrond voor een productfoto
Je kunt de achtergrond van je eBay-foto wit en schoon maken voor je producten op eBay en voor je Etsy- en Amazon-lijsten. Je kunt ook uitsneden in bulk maken voor grote catalogi. Je producten zullen goed zichtbaar zijn, er professioneel uitzien en opvallen bij kopers. Je voert gewoon Foto Achtergrond Verwijderaar Bestanden toevoegen uit en klikt op Achtergrond verwijderen. Dan kun je de achtergrondkleur en de effecten ervan kiezen.
Foto achtergrond wit maken.


Hoe maak je een witte achtergrond transparant
Je kunt een witte achtergrond transparant maken en de voorgrondbediening gebruiken om je productafbeelding te verplaatsen en de grootte ervan aan te passen. SoftOrbits Background Remover software kan het opslaan als een PNG bestand.
Witte achtergrond transparant maken.


Bescherm je foto's met een digitaal watermerk
Je kunt ook een digitaal watermerk toevoegen door het gereedschap Watermerk te kiezen. Je kunt het lettertype, de kleur en de grootte van de tekst kiezen of een afbeelding uploaden. Kies de positie van het watermerk en sla het bestand op. Je kunt dit ook in grote hoeveelheden doen.
Markeringen: groen en rood. Je kunt de groene markering gebruiken voor de gebieden die je wilt behouden en de rode voor de gebieden die je wilt verwijderen.

Een afbeelding uitsnijden
Je kunt een persoon of iets uit een afbeelding knippen. Je kunt bijvoorbeeld een transparante achtergrond voor een haarproduct willen of mensen uitknippen om in je afbeelding te gebruiken. Het is allemaal eenvoudig met de intuïtieve functie voor het verwijderen van de achtergrond.
Afbeelding na het uitsnijden van de achtergrond.

Software om foto achtergronden te veranderen
Photo Background Remover biedt verschillende opties om je achtergrond te veranderen, waaronder de volgende:

Automatisch transparante achtergronden maken
Je kunt automatisch een transparante achtergrond maken door de kleur en het transparantieniveau te selecteren wanneer je de achtergrond verwijdert. Je kunt het deel dat je wilt verwijderen selecteren en vervolgens de achtergrond aanpassen.

Een effen kleur achtergrond maken
Nadat je de achtergrond hebt verwijderd, kun je de kleurwisselaar voor de afbeelding gebruiken. Als je de kleurwisselaar voor afbeeldingen gebruikt, kun je de kleur voor de achtergrond kiezen. Photo Background Remover software laat je producten opvallen.

Hoe je je eigen achtergrond aan foto's kunt toevoegen: Fotomontage maken
Je kunt ook een achtergrond aan je foto's toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld een natuurachtergrond toevoegen voor het effect. Gebruik gewoon het gereedschap Achtergrond toevoegen en voeg je achtergrond toe.

Verander de achtergrond van je foto
Je kunt de achtergrond van je foto veranderen. Selecteer eerst de foto en verwijder de achtergrond. Gebruik dan het gereedschap Achtergrond toevoegen om de gewenste achtergrond toe te voegen. Je vervangt gewoon de achtergrond door een nieuwe.

Bewerk de voorgrondafbeelding
Photo Background Remover kan de voorgrond van de foto draaien of vergroten. Plaats de bijgesneden afbeelding waar je hem wilt hebben en kies de grootte en hoek.


Systeemvereisten:

Besturingssysteem: Windows 7 Windows 10 Windows 11

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "SoftOrbits Background Remover"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken