Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Skylum Aurora HDR 2020
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

Skylum Luminar Neo Skylum Luminar Neo
Foto's zoals jij ze wilt Dankzij de kracht van Luminar Neo en nieuwe verbeteringen Luminar Neo is een creatieve beeldbewerker gebaseerd op AI-technologieën van de toekomst. Het stelt creatieven in staat hun stoutste ideeën tot...
€ 132,13 *
De betrouwbare oplossing voor adembenemende foto's met Skylum Aurora HDR 2020 - 5 apparaten -...meer

Productinformatie "Skylum Aurora HDR 2020"

De betrouwbare oplossing voor adembenemende foto's met Skylum Aurora HDR 2020 - 5 apparaten - PC/MAC

Slechts zelden voldoen de foto's die je net hebt genomen aan je eigen hoge verwachtingen. Bepaalde gebieden zijn te donker of te helder, er zit veel ruis over het beeld, kleuren zien er veel minder levendig uit dan in werkelijkheid, enzovoort. Om dit probleem het hoofd te bieden, bestaat Skylum Aurora HDR 2020: de software maakt de verwerking van HDR-foto's van hoge kwaliteit mogelijk, die op tal van details aan de eigen smaak kunnen worden aangepast. Het programma is gericht op zowel ambitieuze hobbygebruikers als professionele gebruikers die het laatste procentje kwaliteit uit hun foto's willen halen. Daarom is de applicatie compatibel met zowel macOS als alle huidige versies van Windows.

De kern van de software en al zijn functies is de krachtige kunstmatige intelligentie die veel werkstappen automatiseert en deze taken beter uitvoert dan professionele gebruikers zouden kunnen. Door intelligente ruisonderdrukking verwijdert de toepassing bijvoorbeeld de ruis die het beeld kan overlappen, vooral bij slechte lichtomstandigheden. Het effect dat hier vaak mee gepaard gaat, dat details aan scherpte verliezen, treedt in deze software niet op. Extra scherptefilters in Skylum Aurora HDR 2020 herkennen ook elk klein detail en maken van een weiland waarvan de grasgroei in de oorspronkelijke foto een grote, groene massa lijkt, een scherp, gedetailleerd resultaat. Dit brengt nieuwe details en diepte in de foto's die het onderwerp tot leven brengen.

Contrast- of helderheidswijzigingen kunnen plaatselijk worden beperkt door gebruikers die Skylum Aurora HDR 2020 aanschaffen. Reeds goed uitziende delen blijven dus onaangetast, terwijl contrastarme delen aanzienlijk worden verfraaid. Ook dit gebeurt automatisch via een eenvoudige schuifregelaar die bepaalt hoe sterk de effecten van de AI moeten zijn. Indien nodig kunnen functies als maskers, lagen en strata ook worden gebruikt om een foto handmatig te beïnvloeden - van de kleinste groepjes pixels tot de hele foto. In dit opzicht doet het programma in geen enkel opzicht onder voor andere software op dit gebied. Het programma ondersteunt ook RAW-formaten, zoals geproduceerd door DSLR's en DSLM's, wat de best mogelijke kwaliteit bij beeldbewerking garandeert.

Wie zich niet specifiek met de subtiliteiten van Skylum Aurora HDR 2020 wil bezighouden, kan terugvallen op een van de in totaal 80 verschillende, voorgedefinieerde looks. Met slechts één klik krijgen foto's een heel ander effect - van een bijna onaangetaste foto tot een analoge look die lijkt op die van decennia oude camera's. Hiervoor is nooit een volledige belichtingsreeks nodig: Eén enkele foto is voldoende en de software genereert zelf zowel de bijzonder lage als de hoge contrasten. Vooral bij bewegende motieven, zoals die welke regelmatig in de natuur voorkomen, maakt dit het werk gemakkelijker - omdat details op deze manier veel beter bewaard blijven.

Ook mensen die honderden of zelfs duizenden beelden moeten verwerken, kunnen dankzij Skylum Aurora HDR 2020 opgelucht ademhalen: batchverwerking zorgt ervoor dat de gewenste parameters maar één keer hoeven te worden ingesteld. De software verwerkt vervolgens elke foto in de wachtrij op dezelfde manier. U kunt blindelings op de AI vertrouwen of elke parameter zelf definiëren - van de sterkte van het ruisfilter over kleurverzadiging en schaduwbalans tot detailscherpte, kleurtoon, polarisatiefilter en nog veel meer. Gebruikers kunnen achteraf ook een vignet aan de foto toevoegen als deze artistieke subtiliteit gewenst is. Meer dan 20 van deze functies zijn in het softwarepakket opgenomen.

In tegenstelling tot veel andere programma's van dit type, profiteren fotoliefhebbers die Skylum Aurora HDR 2020 kopen van het hoge kwaliteitsniveau van alle aanpassingen: Er zijn geen artefacten die zich rond bewerkte gebieden wikkelen en ook geen halo's, zoals die vaak zichtbaar zijn bij sterke contrasten. Chromatische aberraties daarentegen worden vaak aangetroffen in de zijgebieden van foto's - en ook deze worden op betrouwbare wijze geëlimineerd. Het samenvoegen van verschillende contrasten en lichtintensiteiten gebeurt met maximale kwaliteit. De resultaten zijn dan ook absoluut bevredigend, zowel voor professionele gebruikers als voor mensen die hun eigen sociale mediakanalen willen verrijken met spectaculaire foto's - en onderstrepen het potentieel van HDR-fotografie.


Technologie waarvoor octrooi is aangevraagd
Meer informatie over de Quantum HDR Engine™.
Aangedreven door AI.

Artificial Intelligence zorgt voor de hoogste kwaliteit bracketing en spectaculaire kleurverbetering. Geen halo's, ruisende artefacten of chromatische aberratie meer. Alleen de best mogelijke HDR beelden.


Meer dan 20 essentiële gereedschappen zijn beschikbaar voor elke HDR-bewerking.

Filters voor creatieve LUT-mapping, polarisatie, kleurtonen, ruisonderdrukking, onscherp maken en verbranden en nog veel meer bieden de ultieme controle en HDR-uitmuntendheid.

Meer dan dat met exclusieve tools van Skylum Aurora HDR 2020

HDR Denoising

Een krachtige tool detecteert automatisch ruis op uw HDR-foto's en verwijdert deze op intelligente wijze, zodat de prachtige kwaliteit van elk detail behouden blijft.

HDR Intelligent Texture

Met Skylum Aurora HDR 2020 beschikt u over een intelligente schuifregelaar met kunstmatige intelligentie die u verbluffende beelddiepte en details geeft die vrij zijn van ruis en halo's en vol leven.

HDR Clarity

Een eenvoudige maar effectieve manier om de helderheid van uw HDR-foto's te vergroten door alleen plaatselijk contrast toe te voegen waar dat nodig is, zonder de hele foto te wijzigen.

Meer creativiteit met slechts één klik.

Met Skylum Aurora HDR 2020 zijn er meer dan 80 unieke looks die uw foto's met slechts één klik transformeren van onbewerkt naar verbluffend. Aurora HDR Looks is ontwikkeld in samenwerking met Serge Ramelli, Trey Ratcliff, Randy Van Duinen en andere bekende fotografen, en geeft je in een oogwenk resultaten van wereldklasse.

Systeemvereisten:

Aurora HDR 2020 Mac
- MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, iMac Pro, Mac Pro, Mac mini
- Processor Intel 64-bit Core 2 Duo of beter
- Geheugen 8GB RAM of meer
- MacOS Mojave 10.14, High Sierra 10.13.1, Sierra 10.12.6, El Capitan 10.11.5, Yosemite 10.10.5
- Harde schijf 2 GB vrije ruimte, SSD voor de beste prestaties
- Beeldschermgrootte 1280x768 of beter
- U kunt uw systeemspecificaties en hardware controleren door te kiezen voor ?> Over deze selectie


Aurora HDR 2020 Windows
- Op Windows gebaseerde hardware
- PC met muis of soortgelijke invoer
- Open GL 3.3 of hogere compatibele grafische kaarten
- Processor Intel Core i5 of beter
- RAM 8 GB RAM of meer
- Besturingssysteem Windows 7 of hoger (alleen x64-bits besturingssysteem), Windows 8.1 (alleen 64-bits besturingssysteem), Windows 10 (alleen 64-bits besturingssysteem)
- Harde schijf 2 GB vrije ruimte, SSD voor de beste prestaties
- Beeldschermgrootte 1280x768 of beter
- U kunt de specificaties van uw systeem controleren door de instellingen op uw pc te openen en te klikken op Info

 

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Skylum Aurora HDR 2020"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken