Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Sequoia 15

Sequoia 15

€ 2.948,73 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821250
 • 4017218586888
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Magix Sequoia 15 - De keuze van de ingenieurs! Deze hoge-resolutie DAW is een van 's...meer

Productinformatie "Sequoia 15"

Magix Sequoia 15 - De keuze van de ingenieurs!Deze hoge-resolutie DAW is een van 's werelds toonaangevende oplossingen voor audio engineering, broadcasting en mastering. Versie 15 bevat indrukwekkende nieuwe surroundmogelijkheden (3D-surround; tot 32 kanalen), AVID Eucon S6-controllers en geavanceerde functies die audioproductie op het hoogste kwaliteitsniveau mogelijk maken. Sequoia 15 is speciaal afgestemd op de behoeften van professionele gebruikers en vormt een nieuwe mijlpaal op het gebied van audioproductie, -beheersing en -uitzending.

De nieuwe versie biedt uitgebreide luidheidsfuncties volgens EBU R128, uitgebreide verbeteringen op het gebied van plug-in management, spoorautomatisering en export naar meerdere formaten, evenals geoptimaliseerde flexibiliteit, prestaties en efficiëntie via een verscheidenheid aan extra functies. Multisynchrone bewerking versnelt het bewerkingsproces voor complexe projecten met een groot aantal tracks en takes aanzienlijk. Sequoia 15 maakt indruk met indrukwekkende plug-ins, nauwkeurig afgestemde workflows voor gebruikergedefinieerde clip en object-gebaseerde bewerkings- en industriestandaard mastering-functies.

Sequoia voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van opname, mixen en mastering, maar ook op het gebied van uitzending en virtuele muziekproductie. Speciaal afgestemd op de behoeften van professionele gebruikers, zet Sequoia 15 een nieuwe mijlpaal op het gebied van professionele audio en biedt een breed scala aan nieuwe functies voor multi-channel en surround, automatisering, plug-in bediening en andere gebieden, evenals een verbeterde integratie van AVID Eucon S6.

Het beheersen.

Als meesterlijke ingenieurs combineren wij precisie, efficiëntie en creatief vakmanschap met buitengewone ideeën. Daarom is Sequoia een waar icoon als het gaat om beheersing. Met een unieke object-editor, gedetailleerde fase- en piekmeters, hoogwaardige plug-ins en native audiorestauratie voldoet de software aan alle professionele eisen.

Audioproductie.

Het succes van een complexe audioproductie hangt af van elk detail en elke nuance. Met dit in gedachten hebben we functies ontwikkeld voor source-to-target en multi-synchrone bewerking. Zo kunt u verschillende concertopnames in een handomdraai tot één geheel combineren.

Uitzending.

Tijd is een cruciale factor bij het uitzenden. Om deze reden biedt Sequoia een directe verbinding met broadcast CMS en automatiseringssystemen. Dankzij de krachtige audio-engine kunt u tijdens een live-opname materiaal bewerken en met een kleine vertraging naar een station sturen.

post-productie.

Sequoia is een constante in een voortdurend veranderende industrie. Dit is deels te danken aan de hoge stabiliteit en betrouwbaarheid van de software en deels aan de nauwe samenwerking van ons ontwikkelingsteam met opnamestudio's, televisie- en radiostations. We zijn goed thuis in deze connecties met de industrie - zodat we ons kunnen concentreren op het ontwikkelen en op de markt brengen van functies die daadwerkelijk nodig zijn in de postproductie.


functies.

3D surround editingAutomatiseringstracksMulti-format exportPlug-in Browser32 core CPU-ondersteuningMIDI-bewerkingseigenschappenUitgebreide

compatibiliteit met Avid Pro Tools | S6-controllersDirecte
verbinding met uitzenddatabases en automatiseringssystemenImport/export
ISRC naar uitzendgolven...FilesAutomatische
ducking en cue modusSource-Target cut
en multisynchrone cutExtended
crossfade editorMP3/AAC preview pluginCD/DVD mastering

en DDP import/exportPOWs
- ditheringBatchverwerking
voor het monitoren van mappenReal
peak measurementSwitch
tussen EBU R128 en ITU-R BS.1771 Luidheidsmeting on the flyEfficiënte
docking optiesVCA faderObject georiënteerde

verwerking

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Sequoia 15"
3 nov. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken