Gratis hotline 0800 54 45 8
 
SecuPerts First Aid Kit

SecuPerts First Aid Kit

€ 30,49 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821348
 • B01N6IJW0T
 • Levenslang
 • DE
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
SecuPerts Eerste Hulp Kit - het noodsysteem voor elke Windows PC Eén verkeerde klik is...meer

Productinformatie "SecuPerts First Aid Kit"

SecuPerts Eerste Hulp Kit - het noodsysteem voor elke Windows PC

Eén verkeerde klik is genoeg om Windows onbruikbaar te maken. In dit geval biedt de SecuPerts Eerste Hulp Kit, die als download en op opstartbare USB-sticks wordt geleverd, snelle hulp. Het maakt niet uit of een virus, een beschadigde harde schijf  of de installatie van een tool de trigger is voor een Windows dat niet meer start - met dit noodpakket kunnen gebruikers eenvoudig hun Windows installatie en gegevens opslaan.

Als Windows niet meer wil starten, dreigt men naast een langdurige herinstallatie alle gegevens op de computer te verliezen. Het gebruik van een noodsysteem zoals SecuPerts First Aid Kit is daarentegen veel minder belastend.

De First Aid Kit is gebaseerd op een Linux-systeem dat alle noodzakelijke hulpmiddelen voor data en systeemherstel biedt en kan ook door niet-computerexperts worden gebruikt dankzij de eenvoudige gebruikersbegeleiding.

De omvang van de functies omvat een virusscanner die virussen kan detecteren en verwijderen. De virusscanner bevat technologie van Avira. Zelfs als hardnekkige malware de virusscanner onder Windows heeft uitgeschakeld, kan het noodsysteem zonder beperkingen zijn werk doen.

De EHBO-kit heeft ook tal van hulpmiddelen voor gegevensherstel. Het kan bijvoorbeeld gegevens op bestandsniveau herstellen wanneer de bestandssystemen niet of slechts licht beschadigd zijn. Gegevensherstel werkt op externe en interne schijven, netwerkschijven en zelfs op cloud-opslag. In het geval van beschadigde bestandssystemen, per ongeluk geformatteerde schijven en defecte blokken kan het noodsysteem de gegevens op blokniveau herstellen en zo de ergste ramp voorkomen.

Als de harde schijf een technisch defect heeft, kunnen de gegevens van de hele harde schijf 1:1 naar een andere harde schijf worden overgebracht, zodat gebruikers de mogelijkheid hebben om een groot deel van de gegevens te redden ondanks een defecte harde schijf.

Naast gegevensherstel bevat de EHBO-kit ook hulpmiddelen voor het veilig wissen van gegevens. Dit is handig als de computer of de harde schijf verkocht moet worden.

EHBO-kit: Overzicht van de belangrijkste functies

 1. Gegevensherstel op bestandsniveau op externe schijven, interne schijven, netwerkstations of cloud-opslag - wanneer Windows stopt met opstarten, maar de bestandssystemen intact zijn of licht beschadigd zijn.
 2. File-level data recovery in de anders verborgen schaduw kopieën van NTFS-schijven
 3. Gegevensherstel op blokniveau, beschadigde bestandssystemen, per ongeluk snel geformatteerde schijven of defecte blokken
 4. Viruszoeken - zelfs als bijzonder hardnekkige malware de virusscanner onder Windows uitschakelt of bedriegt, kan de virusscanner in het live-systeem helpen
 5. Veilig wissen van de harde schijf - als een computer wordt verkocht of gesloopt, kunt u voorkomen dat gegevens in verkeerde handen vallen.
 6. Gegevensherstel via het netwerk - Windows start niet meer op, er is geen externe harde schijf bij de hand? Activeer het delen van schijven in de EHBO-kit op de beschadigde pc en navigeer gemakkelijk door mappen, bekijk en kopieer bestanden op een andere Windows-pc of Mac.
 7. Reset vergeten wachtwoorden, de mogelijkheid om harddisk-images om te zetten in virtuele machines, back-up naar DVD, en een weergave van de huidige gezondheidstoestand van harddisks en SSD.

Minimum systeemvereisten

besturingssysteem:
Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 8.1 64 Bit, Windows 7 64 Bit, Windows 10 64 Bit, Windows 10
Vereist werkgeheugen:
min. 2000 MB
Benodigde opslagruimte op de harde schijf:
min. 8000 MB
Aanbevolen schermresolutie:
min. 1024x768
Diversen:
Dvd-brander of USB-poort; opstarten vanaf USB-stick of DVD-station moet mogelijk zijn; internetverbinding vereist voor activering
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "SecuPerts First Aid Kit"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken