Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Remove Logo Now! - Pro

Remove Logo Now! - Pro

€ 40,62 *

incl. BTW gratis verzending

 • BH2017
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Watermerken uit video verwijderen Tegenwoordig staan overal watermerken op. Fotografen...meer

Productinformatie "Remove Logo Now! - Pro"

Watermerken uit video verwijderen

Tegenwoordig staan overal watermerken op. Fotografen gebruiken ze om afbeeldingen te beschermen en videobedrijven gebruiken ze vaak in hun demosoftware. Maar ze kunnen ook ongelooflijk vervelend zijn, vooral als je een video wilt bekijken zonder dat ze je opvallen! Het goede nieuws is dat Video Watermark Remover software je kan helpen watermerken uit video's te verwijderen.

SoftOrbit's Video Watermark Remover is Windows software die videoclips ontdoet van vervelende watermerken, tekstoverlays en kanaallogo's. Remove Logo Now! verwerkt automatisch je video's om vele soorten watermerken te verwijderen. Deze video watermerk verwijderaar verwijdert met succes video watermerken van de volgende typen:

 • Statische overlays zoals kanaallogo's
 • Transparante watermerken
 • Ingesloten ondertitels
 • Tijd en datum overlays

Video Logo Remover heeft een uniek algoritme voor het verwijderen van videowatermerken met kunstmatige intelligentie. Het intelligente vulalgoritme analyseert aangrenzende frames om frame-overlays zo te herstellen dat er geen zichtbare resten achterblijven.

Transparante overlays verwijderen uit videostromen met Video Logo Remover
Veel omroepen plaatsen transparante watermerken over uitgezonden videostromen. Het verwijderen van watermerken uit video's is bijna net zo eenvoudig als het hanteren van niet-transparante statische overlays. Net als bij statische logo's kan de online video watermerk verwijderaar de onderliggende gebieden schoonmaken, zodat er geen zichtbare resten overblijven nadat het watermerk uit de video is verwijderd.

Datum- en tijdwatermerken uit video's verwijderen
Ingesloten datum- en tijdoverlays waren vroeger een kenmerk en zijn nu een grote ergernis. Deze objecten, die vaak samen met het aantal lopende frames, de knipperende opname-indicator en andere informatie over elkaar heen worden gelegd, zijn tegenwoordig ongewenst en kunnen worden verwijderd met de video watermerk verwijderaar.
De video-editor Remove Logo Now! kan automatisch datum en tijd overlays detecteren en verwijderen. Omdat dit opeenvolgende nummers zijn en niet een enkele statische overlay, moet je de positie van deze overlays opgeven door het beeld met de muis te selecteren. Zodra dit gedaan is, doet Video Watermark Remover de rest om het video watermerk te verwijderen.

Watermerken verwijderen uit video's in elk formaat
SoftOrbit's Video Watermark Remover kan video's in AVI, MOV, M1V, MP2, SVCD, FLV, MP4, M2V, DVD, SWF, 3GP, MKV, WMV en RM10 aan. Als je je video in een ander formaat wilt, kan de tool de opgeschoonde videostroom automatisch opslaan met een andere codering, bitrate of container.


Systeemvereisten:

Besturingssysteem: Windows 7, Windows 10, Windows 11

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Remove Logo Now! - Pro"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken