Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Red Eye Removal

Red Eye Removal

€ 40,62 *

incl. BTW gratis verzending

 • BH2004
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Software voor het verwijderen van rode ogen in één oogopslag Bij flitsfotografie treedt het...meer

Productinformatie "Red Eye Removal"

Software voor het verwijderen van rode ogen in één oogopslag

Bij flitsfotografie treedt het rode-ogeneffect op wanneer de flitser rechtstreeks op het gezicht wordt gericht. De felle spot van de flitser kaatst terug op de achterkant van de oogbol en op de camera, waardoor de pupil rood lijkt. Hoewel je rode ogen gemakkelijk helemaal kunt vermijden door een indirecte flitser of reflectoren te gebruiken die professionele fotografen tot hun beschikking hebben, hebben compactcamera's met ingebouwde flitser deze mogelijkheden niet.

Als je fotografeert met een compacte point-and-shoot camera, is het verwijderen van het rode-ogeneffect in de nabewerking de enige optie die je hebt. Als je het rode-ogeneffect handmatig retoucheert, moet je de pupil zorgvuldig selecteren, desatureren en de selectie donkerder maken. De kwaliteit van de uiteindelijke foto hangt grotendeels af van hoe zorgvuldig de selectie is gemaakt. De downloadbare software Red Eye Remover maakt het corrigeren van rode ogen eenvoudig door automatisch de rode pupil te detecteren en het rode-ogeneffect met één klik op één oog te corrigeren - zonder de rest van de foto aan te tasten.

Verwijder het rode-ogeneffect opdierenfoto's
In tegenstelling tot veel vergelijkbare software voor het verwijderen van rode ogen op de markt, kan Red Eye Remover met succes het rode-ogeneffect van dierenogen verwijderen. Directe belichting met een flits kan dierenogen op foto's rood, blauw of groen doen lijken. Rode ogen verwijderaar detecteert de ongewenste kleurzweem en verwijdert het rode ogen effect als je op een pupil klikt.

Gemakkelijk te gebruiken rode ogen verwijderingssoftware
Rode ogenverwijderingssoftware is gemakkelijk te downloaden, te leren en te gebruiken. Met drag-and-drop ondersteuning kun je gemakkelijk rode ogen uit meerdere afbeeldingen tegelijk verwijderen. Met de commando's Undo en Redo kun je gemakkelijk ongewenste correcties ongedaan maken.

Extra plezier
Je kunt nog meer plezier beleven aan software voor rode ogen verwijderen door de kleur van de ogen te veranderen in plaats van het rode-ogeneffect te verwijderen. De uiteindelijke foto ziet er schoon en natuurlijk uit - het is onmogelijk te zien dat de ogen opnieuw zijn gekleurd!

Systeemvereisten

Besturingssysteem: Windows 7 Windows 10 Windows 11

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Red Eye Removal"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken