Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Red Eye Removal

Red Eye Removal

€ 40,62 *

incl. BTW gratis verzending

 • BH2004
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Software voor het verwijderen van rode ogen in één oogopslag Bij flitsfotografie treedt het...meer

Productinformatie "Red Eye Removal"

Software voor het verwijderen van rode ogen in één oogopslag

Bij flitsfotografie treedt het rode-ogeneffect op wanneer de flitser rechtstreeks op het gezicht wordt gericht. De felle spot van de flitser kaatst terug op de achterkant van de oogbol en op de camera, waardoor de pupil rood lijkt. Hoewel je rode ogen gemakkelijk helemaal kunt vermijden door een indirecte flitser of reflectoren te gebruiken die professionele fotografen tot hun beschikking hebben, hebben compactcamera's met ingebouwde flitser deze mogelijkheden niet.

Als je fotografeert met een compacte point-and-shoot camera, is het verwijderen van het rode-ogeneffect in de nabewerking de enige optie die je hebt. Als je het rode-ogeneffect handmatig retoucheert, moet je de pupil zorgvuldig selecteren, desatureren en de selectie donkerder maken. De kwaliteit van de uiteindelijke foto hangt grotendeels af van hoe zorgvuldig de selectie is gemaakt. De downloadbare software Red Eye Remover maakt het corrigeren van rode ogen eenvoudig door automatisch de rode pupil te detecteren en het rode-ogeneffect met één klik op één oog te corrigeren - zonder de rest van de foto aan te tasten.

Verwijder het rode-ogeneffect opdierenfoto's
In tegenstelling tot veel vergelijkbare software voor het verwijderen van rode ogen op de markt, kan Red Eye Remover met succes het rode-ogeneffect van dierenogen verwijderen. Directe belichting met een flits kan dierenogen op foto's rood, blauw of groen doen lijken. Rode ogen verwijderaar detecteert de ongewenste kleurzweem en verwijdert het rode ogen effect als je op een pupil klikt.

Gemakkelijk te gebruiken rode ogen verwijderingssoftware
Rode ogenverwijderingssoftware is gemakkelijk te downloaden, te leren en te gebruiken. Met drag-and-drop ondersteuning kun je gemakkelijk rode ogen uit meerdere afbeeldingen tegelijk verwijderen. Met de commando's Undo en Redo kun je gemakkelijk ongewenste correcties ongedaan maken.

Extra plezier
Je kunt nog meer plezier beleven aan software voor rode ogen verwijderen door de kleur van de ogen te veranderen in plaats van het rode-ogeneffect te verwijderen. De uiteindelijke foto ziet er schoon en natuurlijk uit - het is onmogelijk te zien dat de ogen opnieuw zijn gekleurd!

Systeemvereisten

Besturingssysteem: Windows 7 Windows 10 Windows 11

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Red Eye Removal"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken