Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

RarLab WinRAR 6.11

€ 35,54 * € 40,66 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821795
 • 08720254950006
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
WinRAR is een programma voor het comprimeren en decomprimeren van gegevens. WinRAR is de...meer

Productinformatie "RarLab WinRAR 6.11"

WinRAR is een programma voor het comprimeren en decomprimeren van gegevens.

WinRAR is de Windows versie van RAR Archiver, een krachtig compressieprogramma en archiefbeheerder. RAR-bestanden comprimeren gegevens gewoonlijk tot 30 procent efficiënter dan ZIP-bestanden. De belangrijkste kenmerken van WinRAR zijn onder andere een zeer krachtige compressie van documenten en multimediabestanden, het verwerken van andere archiefformaten, ondersteuning voor lange bestandsnamen, programmeerbare zelfuitpakkende archieven, herstel van beschadigde archieven, authenticatie, ingebouwde bestandscommentaren en archiefencryptie.

De nieuwste versie van RAR en WinRAR biedt verbeteringen op drie belangrijke gebieden: inpaksnelheid, snelheid en beveiliging van uw gegevens. WinRAR 5 introduceert een nieuw extra pakketformaat: het RAR5 formaat.

Voordelen:

Verbeterde inpak snelheid: De 64-bit versie kan een nog betere compressie bereiken dan vorige versies dankzij de uitgebreide woordenboek grootte (tot 1 GB).
Snelheid: Dankzij geoptimaliseerde algoritmen bereikt WinRAR een hogere decompressiesnelheid. U zult dit voordeel merken en waarderen, vooral met krachtige computers en grote archieven!
Zeer belangrijk: Gegevensbeveiliging! Het RAR formaat was al bekend om zijn krachtige encryptie technologie. Door de upgrade naar 256-bit AES-encryptie kunt u blijven vertrouwen op de veiligheid van uw gegevens als u voldoende sterke wachtwoorden kiest.<

Extra functies zijn onder meer een verbeterde herstelfunctie en (op veler verzoek) de mogelijkheid om paden tot 2048 tekens lang te verwerken.
Programma's of documenten die u van het internet downloadt of per e-mail ontvangt, zijn meestal in gecomprimeerde vorm. Dit bespaart transmissietijd en opslagruimte en er hoeft slechts één bestand te worden verzonden in plaats van een groot aantal.
Voordat u deze gecomprimeerde gegevens kunt gebruiken, moeten ze worden geconverteerd naar hun oorspronkelijke formaat ("uitgepakt").
Gebruik hiervoor een (on-) inpakprogramma zoals WinRAR.

Veel ZIP archieven kunnen zelfs door Windows van XP en andere besturingssystemen worden uitgepakt zonder verdere hulpprogramma's.
Als je echter zelf gegevens wilt comprimeren om ze te verzenden, te versleutelen of op je eigen computer te archiveren op een ruimtebesparende en overzichtelijke manier, dan heb je WinRAR nodig!

 WinRAR

Uw voordelen met WinRAR

 • Archieven aanmaken in RAR formaat
 • WinRAR is ook ideaal als je gegevens over het Internet verstuurt. De 256-bits wachtwoordversleuteling en de technologie voor geauthenticeerde handtekeningen bieden u de beveiliging waarnaar u op zoek was.
 • helpt u ruimtebesparende back-ups te maken
 • Maakt zelfuitpakkende archieven zonder extra programma's, die de ontvanger als een programma kan uitvoeren zonder zelf een uitpakprogramma te hoeven installeren.
 • WinRAR is ook beschikbaar voor andere belangrijke besturingssystemen (Windows, MAC, Linux, Android en FreeBSD)
 • ondersteunt het RAR-formaat, alsook de volgende compressieformaten (ZIP, CAB, ARJ, LZH, TAR, GZip, UUE, ISO, BZIP2, Z en 7-Zip)
 • eenvoudig te gebruiken dankzij duidelijke programma-interface of snelle functies met de rechtermuisknop
 • Door consequent kleinere archieven te maken, is WinRAR vaak sneller dan de concurrentie. Dit bespaart u opslagruimte, overdrachtskosten EN ook kostbare werktijd. Met WinRAR loop je voor op de massa als het op compressie aankomt.
 • WinRAR is ideaal voor multimediabestanden. WinRAR herkent en selecteert automatisch de beste compressiemethode. Het speciale compressiealgoritme comprimeert multimediabestanden, uitvoerbare bestanden en objectbibliotheken bijzonder goed.

Waar heb ik WinRAR voor nodig?

WinRAR is belangrijk omdat het beter dan enig ander programma mappen en submappen voor archieven parseert. WinRAR is nodig om archieven te (de)verpakken.

Hoe kan ik bestanden uitpakken met WinRAR?

Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt uitpakken en klik dan op "Openen met" en selecteer WinRAR uit de lijst. Klik linksboven op "Unzip naar" en selecteer het pad waarnaar u de inhoud wilt uitpakken.
Als alternatief kunt u met de rechtermuisknop klikken en "Hier uitpakken" selecteren om de inhoud onmiddellijk in hetzelfde pad uit te pakken.

Systeemeisen

 • Windows 10, 8.1, 8 & 7 (32 bit & 64 bit)
 • MacOS - alleen via opdrachtprompt (terminal)
 • Linux - alleen via opdrachtprompt 
 • FreeBSD - alleen via opdrachtprompt
 • Android 4.4 en hoger
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "RarLab WinRAR 6.11"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken