Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

proDAD VitaScene V4 PRO

€ 406,67 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822208
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Met meer dan 1.400 professionele overgangseffecten en videofilters biedt proDAD VitaScene V4...meer

Productinformatie "proDAD VitaScene V4 PRO"

Met meer dan 1.400 professionele overgangseffecten en videofilters biedt proDAD VitaScene V4 PRO waarschijnlijk de meest uitgebreide en veelzijdige verzameling effecten van hoge kwaliteit. Dit maakt VitaScene V4 tot het ideale effectenpakket, of je nu een filmmaker bent, content creator of bruiloftsopnamen maakt, of je nu documentaires of reisreportages maakt.

Vergeleken met zijn voorganger isde reikwijdte van proDAD VitaScene V4 gegroeid van ongeveer 700 naar ongeveer 1.400 filters en overgangseffecten. En voor het eerst biedt VitaScene V4 een geheel nieuwe, uitgebreide effectcategorie die momenteel bovenaan het verlanglijstje van veel filmmakers staat: "Naadloze Overgangen".

"Naadloze overgangen" maken bijzonder dynamische, organische en vloeiende overgangen mogelijk. Bewegingsonscherpte van hoge kwaliteit kan ook gecombineerd worden met een uniek kleurverschuivingseffect. Veelzijdige voorinstellingen maken een snelle en gemakkelijke toepassing van de effecten mogelijk. Desgewenst kunnen de intensiteit van de filters en de stijl van de animatie nauwkeurig geregeld worden via keyframes en aangepast worden aan het betreffende videomateriaal. Dit opent nieuwe en flexibele ontwerpmogelijkheden voor de gebruiker. De "Naadloze Overgangen" verrijken de creatieve gereedschapskist van elke ontwerper en zijn ook perfect geschikt voor dynamische titel- en grafische animaties.

Alleen de rubriek "Naadloze Overgangen" bevat al een dozijn verschillende categorieën, zoals vegen, zoomen, kromtrekken, uitrekken of panorama overgangen. Deze groepen worden dan verder onderverdeeld in verschillende eigendommen en stijlen.
Minder

Behalve de nieuwe "Naadloze Overgangen" biedt VitaScene V4 PRO het hele spectrum van beproefde proDAD video filters en overgangseffecten in de beste professionele kwaliteit.

Dit omvat filters voor het uiterlijk, maar ook lichtfilters om je scène in de nabewerking te verlichten. Dit varieert van zachte accenten en weerspiegelingen tot glinsterend licht. Veranderingen in kleur en helderheid scheppen een romantische of dynamische stemming. Spotlight effecten kunnen gebruikt worden om details te accentueren en te benadrukken.

Presenteer je beelden in cartoonstijl, potloodtekening of 3D look! Maak surrealistische werelden door opnamen van landschappen en gebouwen om te toveren in miniatuurlandschappen met het tilt-shift effect.

Videofilters met uiterst efficiënte algoritmen verbeteren ouder of minder perfect beeldmateriaal en optimaliseren contrast, helderheid, scherpte en kleur - alles volautomatisch en in een oogwenk!

VitaScene V4 videofilters zijn ook heel geschikt om toe te passen op tekst overlays en afbeeldingen, en zo bijzonder indrukwekkende effecten en animaties te maken - alles met een paar muisklikken en zonder te programmeren.

De effectieve GPU versnelling maakt VitaScene V4 bijzonder krachtig en snel. Dit maakt het gebruik van Vitascene V4 effecten leuk, of je nu werkt met bewerkingsoplossingen van Grass Valley, Adobe, Blackmagic Design, Corel, Cyberlink, Pinnacle of met MAGIX Deluxe of MAGIX VEGAS.

Functies van proDAD VitaScene V4 PRO

 • Meer dan 1.400 professionele videofilters & overgangseffecten
 • Ook ideaal voor het animeren van tekst & afbeeldingen
 • Ondersteunt tot 8K
 • Uitgebreide voorinstellingen
 • Bestuurbaar via keyframes
 • Effectieve GPU versnelling

Systeemeisen

Windows 64-bit Vista, Win7, Win8, Win8.1, Win10, Win11, 2GB geheugen, aanbevolen: i7 CPU, 6GB geheugen

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "proDAD VitaScene V4 PRO"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken