Gratis hotline 0800 54 45 8
 

Piano voor dummy's

€ 24,39 * € 25,41 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820728
 • 9783527704743
 • 1 jaar
 • DE | FR
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Piano voor dummy's Stap-voor-stap instructies Interactief leren - snel succes...meer

Productinformatie "Piano voor dummy's"

Piano voor dummy's

 • Stap-voor-stap instructies

 • Interactief leren - snel succes

 • Muziektheoretische oefeningen

 • Oefeningen voor de muzikale auditieve training.

 • Tijdens het afspelen worden vingerzettingen en vingerafdrukken van de gitaar weergegeven.
 • De eMedia Piano for Dummies software met meer dan 150 lessen zal u helpen om snel, gemakkelijk en stap voor stap indrukwekkende resultaten te bereiken bij het spelen van de piano of het klavier. De meegeleverde liedjes en oefeningen worden begeleid door video's met hoge resolutie, live-audio-opnames en MIDI-tracks die in tempo kunnen worden aangepast en ideaal zijn als

  zijn metgezellen voor hun eigen spel. Bij gebruik van een MIDI-keyboard krijg je direct feedback over eventuele fouten die je zelf maakt bij het spelen van de oefeningen en de liedjes. Leer in een handomdraai muziek lezen met het geanimeerde pianoklavier op het scherm.

  Leer in je eigen tempo met de makkelijk te volgen, interactieve oefeningen en video's. Geniet van het meespelen met de bijgeleverde audio-opnames of in variabel tempo met MIDI-begeleidingen. Met meer dan 50 hits uit de genres klassiek, pop en folk, is leren gewoon leuk.

  Gereedschap en functies

  Goed of fout? Piano for Dummies vertelt je

  De directe feedback toont u de positie in de partituur tijdens het spelen. Omdat de computer naar u "luistert", weet u ook meteen of u goed (groen) of fout hebt gespeeld. U zult al snel merken dat het lezen van muziek lang niet zo moeilijk is als u zich had kunnen voorstellen.

  Geanimeerde noot en vingervlugheid

  Elke noot die u afspeelt wordt zowel in de notenbalk (links) als op het geanimeerde toetsenbord weergegeven. Fouten in het spel kunnen sneller worden gecontroleerd.

  Stap voor stap naar succes. Meer dan 150 trainingseenheden:

  Je lessen zijn verdeeld in 6 hoofdstukken van verschillende moeilijkheidsgraad. Ze behandelen eerst algemene basisprincipes zoals de juiste handpositie, oefeningen op het ritme en het spelen van de zwarte toetsen. Later ga je verder met oefeningen voor gevorderden met onderwerpen als muzieknotatie, off-sheet spelen, intervallen, melodieën en harmonieën. Je persoonlijke leraar op het scherm, Irma Irene Justicia, zal je altijd helpen met duidelijke en vriendelijke instructies.

  Interactieve feedback

  Bij gebruik van een MIDI-compatibel toetsenbord krijg je direct feedback als je verkeerde noten hebt gespeeld of een ritmische fout hebt gemaakt. Een klik op de weergegeven tekstballon opent dan het schermtoetsenbord en laat precies zien wat je fout hebt gedaan en wat je had moeten spelen. Er zijn ook algemene statistieken opgenomen die laten zien hoe goed of minder goed je het nummer hebt gespeeld.

  Audio- en MIDI-opties

  Voor elk liedje en elke oefening zijn audio-opnames beschikbaar. Beslis of je alleen de piano wilt horen, alleen de stem of beide. Voor MIDI-weergave en begeleidingen kun je niet alleen het tempo variëren, maar ook aangeven of alleen de linker- of rechterhand of een metronoomklik moet worden afgespeeld.

  Systeemeisen
  Besturingssysteem Vensters 7, 8, 10

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Piano voor dummy's"
3 nov. 2020

Alles wie es sein soll.

Sehr schnelle und unkomplizierte Ausführung.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken