Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Photomizer 3 Premium

Photomizer 3 Premium

€ 81,29 * € 91,50 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820812
 • 4260485870017
 • Levenslang
 • DE | EN | FR | NL
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Photomizer 3 Premium De all-inclusive oplossing voor uw beelden   Beheer...meer

Productinformatie "Photomizer 3 Premium"

Photomizer 3 Premium

De all-inclusive oplossing voor uw beelden

 

 • Beheer en organiseer uw fotocollectie

 • Intuïtieve programmatovenaars

 • Automatische beeldoptimalisatie

 • Verbeter de beeldkwaliteit en verwijder ruis, krassen en ongewenste objecten

 • Zet uw afbeeldingen om in talrijke formaten

 • INCLUSIEF! Retro-effecten en kantelverplaatsingsmodule

 • NIEUW! Verbeterd optimalisatiealgoritme: 12 keer sneller!

 • NIEUWE! eenvoudige gebruikersinterface

 • NIEUW! compatibel met Windows 10

 

PHOTOMIZER 3 PREMIUM - DE OPLOSSING VOOR UW PROBLEMEN

Het is frustrerend: zelfs met de beste camera's krijg je vaak maar een gemiddeld resultaat. Mensen denken vaak: je eigen foto's kunnen veel mooier zijn. Het is belangrijk om de kleuren op te fleuren, de beelden te verscherpen en de details te accentueren. Meestal moet de helderheid worden aangepast, omdat de meeste digitale beelden veel te donker zijn. Wilt u ook gescande foto's bewerken? Wat dacht u van een software die zorgt voor beeldoptimalisatie en fotoherstel en tegelijkertijd intuïtief in het gebruik is?

BEWERK UW FOTO'S MET SLECHTS ÉÉN MUISKLIK

Photomizer 3 Premium brengt het beste in uw foto naar boven - met slechts één klik. U zult perfecte resultaten bereiken zonder enige trainingsperiode. Zelfs als u een groot aantal foto's wilt optimaliseren, is dat geen probleem meer dankzij de batchfunctie. De bestaande profielen maken het gemakkelijker voor u om de juiste instellingen te vinden.

Foto's die anders zouden eindigen in de Windows Prullenbak kan gemakkelijk worden hersteld met Photomizer 3 Premium. Eén klik is voldoende om je foto's te verbeteren. Zo wordt bijvoorbeeld grijze mist volledig automatisch verwijderd door de software. Dit geeft de beelden een nieuwe glans, de kleuren glanzen weer, de contouren worden scherper en er worden meer details zichtbaar.

UW FOTO'S OPTIMALISEREN

De geïntegreerde batchmodus maakt het eenvoudig om zelfs grote hoeveelheden beelden te optimaliseren zonder de originelen te wijzigen. U kunt zelf bepalen hoeveel u elke foto wilt optimaliseren. De preview biedt de mogelijkheid om op elk gewenst moment het origineel en het geoptimaliseerde beeld te vergelijken.

Photomizer 3 Premium optimaliseert ook probleemloos scans van oude dia's en papieren afdrukken. Het maakt niet uit of een beeld rumoerig is of dat er artefacten of scheuren op een scan verschijnen: De software corrigeert dergelijke fouten volledig automatisch.

Wat is er nieuw?

NIEUW!Verbeterd optimalisatiealgoritme

 • Het foto-optimalisatiealgoritme is aanzienlijk verbeterd. Onder andere werden zogenaamde halo-effecten die zich rond objecten voordeden, verwijderd.

NIEUW!12 keer sneller

 • Sneller dan ooit tevoren: Optimalisatie is nu tot 12 keer sneller

NIEUW!Eenvoudige gebruikersinterface

 • Het gebruik van de software is veel gemakkelijker. Nu zijn gebruikersstatistieken, voorinstellingen, laatst gebruikte voorinstellingen etc. beschikbaar.

NIEUW!Verwijder rode ogen

 • Met deze nieuwe module kunnen ook rode ogen worden verwijderd tijdens de optimalisatie.

NIEUW!Ondersteuning voor meer dan 30 bestandsformaten

 • Photomizer 3 ondersteunt vele formaten: jpg, jpeg, tif, tiff, gif, bmp, png, jxr, hdp, wdp, ico, raw, orf, 3fr, raf, nrw, dng, arw, nef, x3f, srw, pef, rw2, mrw, mdc, mef, dcr, erf, crw, mos, cr2 en sr2.

NIEUW!Compatibel met Windows 10

 • De software is volledig compatibel met Windows 10, en voor het eerst krijg je echte 64-bits software (natuurlijk werkt het ook onder een 32-bits besturingssysteem).
Functies

Talrijke instellingen

Photomizer 3 optimaliseert uw foto's automatisch. De software houdt rekening met de aspecten kleuraanpassing, objectdetectie, herverdeling van toonwaarden, witbalans, verscherping en aanpassing van tint, verzadiging, contrastoptimalisatie en licht-donkercorrectie. U kunt ook instellingen aanpassen voor de zichtbaarheid van details en kleuren, compensatie van doffe kleuren, verwijdering van grijze waas, mist of andere negatieve weersinvloeden, en eliminatie van ongewenste kleurzweem.

Ondersteunde uitvoerformaten

Geheugenefficiënte JPG voor webapplicaties, mobiele apparaten en voor het afspelen op schermen, evenals BMP voor permanente archivering in hoge resolutie en bijbehorend detail.

Geluidsfilter

Photomizer 3 is ontworpen om ruis te verwijderen (denoise), bijvoorbeeld bij het maken van snapshots onder ongunstige lichtomstandigheden.

Rotatie

De foto's staan op de zijkant? Geen probleem, zet hem gewoon in de juiste positie!

Ondersteuning van vele invoerformaten

Photomizer 3 leest naast de gebruikelijke formaten JPG, BMP en TIFF ook veel RAW formaten (*.raw, *.crw, *.orf, *.3fr, *.nef, *.raf, *.mrw, *.nrw, *.dng, *.cr2, *.arw, *.x3f, *.rw2).

Serie-omzetting

Volautomatische batchmodus voor het manipuleren van complete beeldverzamelingen. Indien gewenst worden alle originele paden tijdens het opslaan behouden.

Niet-destructieve beeldverwerking

De originele foto blijft in alle stappen ongewijzigd

Handmatige optimalisatie

Extra opties voor de individuele nabewerking van individuele beelden - zelfs in de volledige schermmodus.

Statistische functie

Met de statistiekfunctie heb je altijd een overzicht van hoeveel foto's je al hebt geoptimaliseerd.

EXIF/GEO

Lees en geef de EXIF- en GEO-gegevens van digitale camerabeelden weer.

pseudo-HDR-functie

Maak HDR-achtige afbeeldingen van slechts één foto!

Reparatiefunctie

Bijna iedereen maakt tegenwoordig foto's met compactcamera's en smartphones. Maar het zijn juist deze apparaten die de slechte lichtomstandigheden echt serieus nemen. Het resultaat is vaak storende beeldruis. Het reparatiepakket verwijdert deze ruis en zorgt ervoor dat de eigenlijke motieven opvallen. Zelfs de moeilijkste originele foto's kunnen met deze geautomatiseerde beeldverwerking worden opgeslagen.

Zoom in/uit-functie

Iedereen kan kleine berekeningen maken met foto's. Maar groot? Deze vergrotingsmodule kan het doen! Gebaseerd op processen zoals Spline of Lanszos, brengt de Resize-module van Photomizer 3 het originele beeld tot 32 keer de originele grootte, afhankelijk van het origineel - zonder pixelvormingseffecten. Perfect voor detailvergrotingen en voor foto's die jaren geleden zijn gemaakt met minder krachtige camera's.

EXCLUSIEF in de Premium versie

RETRO PACKAGE

Niet alleen trouwfotografen hebben de nostalgische charme van baryta-papier herontdekt. Retro is hip! Dankzij dit nostalgische pakket stuurt Photomizer 3 elk beeld op een tijdreis naar het verleden in een mum van tijd. Verschillende retro-effecten creëren pure nostalgie. En het pakket bevat ook de bijpassende fotolijsten.

 

PLOEGENDIENSTPAKKET

Tilt-Shift kunst behoort tot de topklasse van de fotografie. Vanuit een vogelperspectief lijken motieven uit de echte wereld op een speelgoedkosmos. Wazigheid en beeldcompositie spelen hier een doorslaggevende rol - en zondig dure lenzen. Maar ook hier biedt Photomizer 3 een ideale oplossing: de Tilt-Shift module is een onverslaanbare zak met trucs en zorgt voor verbazingwekkende effecten. En dit alles zonder dure apparatuur en expertise - normale mobiele telefoon foto's vanuit een bovenaanzicht en deze module zijn volledig voldoende. Het draaien en verschuiven spelen hierbij een doorslaggevende rol.

 

Ondersteunde formaten

Invoerformaten

Photomizer 3 leest in de gebruikelijke formaten jpg, bmp en tiff en in vele exotische formaten, waaronder veel RAW-formaten: jpeg, tif, gif, png, jxr, hdp, wdp, ico, raf, nrw, dng, arw, nef, x3f, srw, pef, rw2, mrw, mdc, mef, dcr, erf, crw, mos, cr2, sr2 en natuurlijk rauw. De perfecte omvormer!

Uitvoerformaten

Photomizer 3 slaat foto's op in alle toonaangevende formaten: in de meest populaire jpg- en png-formaten voor alle webapplicaties, mobiele apparaten en voor weergave op beeldschermen, als bitmap (bmp) voor permanente archivering in hoge resolutie en bijbehorend detail - en ook als tiff, gif en jxr (jpeg jxr).

Systeemeisen
Versie 3
Besturingssysteem Windows XP, Windows Vista 32-bits, Windows Vista 64-bits, Windows 7, Windows 8, Windows 10
 • Windows XP/Vista/7/8/10 (zowel 32 als 64 bit)
 • .NET Framework 4.0 (kan automatisch worden geïnstalleerd)
 • Ten minste 1 Gigabyte RAM (2 GByte aanbevolen) - hoe meer geheugen hoe beter
 • Een computer CPU met ten minste 1 GHz, een snelle dual-core of quad-core computer wordt aanbevolen.
 • Een internetverbinding is nodig om de software te activeren

 

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Photomizer 3 Premium"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken