Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

Kofax Power PDF 4.0 Advanced Kofax Power PDF 4.0 Advanced
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Windows   Als u op zoek bent naar een effectief programma voor het converteren, bewerken en delen van PDF-bestanden, kunt u vertrouwen op Kofax Power PDF Advanced 4.0 Windows. Het programma...
€ 121,97 *
Nuance Power PDF 3.1 Geavanceerd   Als u op zoek bent naar een effectief hulpmiddel...meer

Productinformatie "Nuance Power PDF 3.1 Advanced"

Nuance Comm Certified Reseller badge
Uw partner voor Adobe: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Adobe-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Nuance Power PDF 3.1 Geavanceerd

 

Als u op zoek bent naar een effectief hulpmiddel voor het converteren, bewerken en delen van PDF-bestanden, dan is Nuance Power PDF 3.1 Advanced de juiste keuze. Het programma overtuigt met een schat aan functies en maakt het mogelijk om bedrijfsprocessen aanzienlijk te vereenvoudigen. Het maakt het eenvoudig om de administratie te stroomlijnen en biedt een veilige oplossing voor een breed scala aan toepassingen.

 

Snel naar meer productiviteit

Als het gaat om het verhogen van de productiviteit in de dagelijkse werklast, biedt het PDF-programma veel meer structuur. Hierdoor kunnen zowel individuele gebruikers als bedrijven vertrouwen op een goede oplossing voor de vele verschillende taken die aan PDF-bestanden verbonden zijn en kunnen ze aanzienlijk minder tijd kwijt zijn. Zo is een snelle en nauwkeurige aanpassing zonder problemen verzekerd.

Om de productiviteit verder te verhogen, ondersteunt Nuance Power PDF 3.1 Advanced vele soorten documenten. Dit maakt het eenvoudig om veel structuren om te zetten in veilige en duidelijke PDF-bestanden en de creatie te vereenvoudigen. Met slechts een paar klikken kunnen gebruikers superieure PDF-bestanden maken van een grote verscheidenheid aan documenten, waardoor ze zich geen zorgen hoeven te maken over de structuur en de traceerbaarheid.

 

De belangrijkste voordelen op een rijtje

 • Gemakkelijke creatie en compilatie
 • Exacte versies in PDF-vorm
 • Ideaal voor meer productiviteit in het bedrijf
 • Compatibel met vele apparaten en platforms
 • Integreer geavanceerde functies zoals blacking
 • Holistische licentieverlening mogelijk binnen het bedrijf

 

Veilige structuren voor dagelijks gebruik

Vooral bij veelvuldig gebruik van de programma's is het belangrijk om veilige structuren en een volwaardige toepassing te hebben. Met Kofax Power PDF Advanced is dit eenvoudig mogelijk, zodat de bestaande gegevens in uitstekende kwaliteit worden opgeslagen. Dit maakt het ook mogelijk om samen met anderen aan projecten te werken en de gecreëerde documenten gemakkelijk te delen.

 

Hierdoor kan iedereen die Nuance Power PDF 3.1 Advanced wil aanschaffen, vertrouwen op een superieure structuur voor regelmatig gebruik en profiteren van een hoge connectiviteit. Door het programma aan te sluiten op een breed scala aan apparaten, is het mogelijk om aanzienlijk meer comfort te bieden in het dagelijks gebruik, zodat u kunt reageren op elke situatie die u tegenkomt.

 

Overtuigende oplossingen met Nuance Power PDF 3.1 Geavanceerd

U kunt eenvoudig een geschikt alternatief voor Adobe aanschaffen als u de juiste PDF-oplossing heeft. Op deze manier heeft de gebruiker toegang tot een veel betere structuur om veilig om te gaan met een bestaande use case. In combinatie met geschikte functies is het eenvoudig om het gebruik precies volgens de eigen behoeften te ontwerpen en de documenten in de gaten te houden. Met Kofax Power PDF Advanced kan een PDF-document worden gemaakt van elk denkbaar bestand, zodat niets een veilige en handige oplossing in de weg staat.

 

Interessante feiten over het programma

 

 • Wat bieden ze precies aan?

Wie Kofax Power PDF wil kopen, heeft een innovatieve tool voor alle denkbare toepassingen in verband met PDF-bestanden. Deze kunnen worden aangemaakt, bewerkt, geconverteerd en vervolgens gedeeld.

 

 • Welke functies zijn beschikbaar?

Door het maken en bewerken van PDF's kunnen gebruikers een enorme flexibiliteit verwachten. In combinatie met andere functies zoals verduistering is gegevensbescherming ook een belangrijke functie die Kofax Power PDF Advanced biedt.

 

 • Op wie is het product gericht?

Nuance Power PDF 3.1 Advanced is ontworpen voor zowel thuis- als zakelijke gebruikers. Dit betekent dat het niet moeilijk is om toegang te krijgen tot een beveiligde bestandsstructuur voor het hele bedrijf of om aan de veilige kant te staan voor individuele projecten. In dit opzicht zijn de toepassingsmogelijkheden schijnbaar onbegrensd.

 

 • Wat maakt het product zo goed?

Als u het PDF-programma wilt kopen, kunt u rekenen op de individuele bruikbaarheid ervan in elke situatie. Dit maakt versie 3.0 een verrijking voor de verkoop en privé processen, waardoor het een professioneel alternatief is voor Adobe. Met Nuance Power PDF 3.1 Advanced worden daarom tal van programma's van andere fabrikanten gecombineerd in één versie.

 

 • Welke licentie is beschikbaar?

De licentie voor één gebruiker is rechtstreeks bij ons verkrijgbaar. Het is onbeperkt in de tijd en biedt dus een bruikbaarheid voor onbepaalde tijd. Natuurlijk kunnen ook hele kantoren en bedrijven met het programma worden uitgerust, zodat de toepassing ook in grotere omgevingen geen probleem is.

 

Wat is er nieuw?

Power PDF 3.0 ondersteunt de nieuwe ISO-norm 2.0

De nieuwe PDF 2.0-standaard richt zich op het bestandsformaat en garandeert zowel de compatibiliteit als de veiligheid in programma's die de bestanden gebruiken en bewerken. Met de nieuwe Power PDF kunt u erop vertrouwen dat u volledig compatibele en veilige PDF-documenten maakt.

 

Teken PDF-bestanden met de toonaangevende service voor elektronische handtekeningen DocuSign® of stuur ze op voor ondertekening.

Of het nu gaat om goedkeuring, het sluiten van een aankoop of het ondertekenen van een contract - met de wereldwijd gewaardeerde, betrouwbare elektronische handtekeningservice DocuSign® worden handtekeningen kinderspel. U kunt nu zelf uw PDF-documenten ondertekenen of ze laten verzenden en ondertekenen met behulp van de geïntegreerde DocuSign® -functies in de functiebalk 'Beveiliging'.

 

Real-time teamwork - nauwkeurige resultaten vanaf het begin

Documenten kunnen direct in Power PDF worden aangemaakt en gezamenlijk in real-time worden gereviseerd. Dit bespaart het voortdurend heen en weer sturen en maakt iedereen productiever.

 

Allround flexibiliteit

Met Power PDF kunt u nu de gebruikersinterface instellen op de kleur die het beste bij u past. Kies tussen blauw, lichtgrijs, donkergrijs of het bekende paars. U kunt er nu ook voor kiezen om documenten in afzonderlijke tabbladen binnen een Power PDF-venster te bekijken, of om elk document in een afzonderlijk Power PDF-venster te bekijken.

 

Combineer alle geopende bestanden met een muisklik

Power PDF biedt nu een zeer efficiënte manier om alle open documenten samen te voegen tot één enkel PDF-bestand. Klik gewoon op de optie "Alles combineren" in de werkbalk "Starten". De namen van de originele bestanden worden automatisch als bladwijzer toegevoegd.

 

Verbeterde conversienauwkeurigheid

De Nuance OmniPage technologie is sinds de laatste versie verder verbeterd. Het biedt nu een nog betere woord- en nummerherkenning en nauwkeurigheid van de lay-out.

 

Verbeterde tekstbewerking

Met Power PDF kan tekst in de bewerkingsmodus nu gemakkelijker in blokken worden verdeeld, zodat deze gemakkelijker kan worden bewerkt en bekeken.

 

Verbeterde PDF-creatie van webinhoud

Zet webpagina's of hele delen van een website om in interactieve PDF-bestanden met automatisch ingesloten hyperlinks - rechtstreeks vanuit Power PDF.

 

Contextgerelateerde functiebalken voor de verwerking

Door een specifiek element te selecteren, krijgt u snel toegang tot alle functies die relevant zijn voor uw huidige werk - een enorme tijdbesparing.

 

Verbeterde pagina-opmaakfuncties

In de Document Assembly view kunt u eenvoudig één of meerdere pagina's binnen het document uitwisselen of dupliceren.

 

Vereenvoudigde bewerking van vrije-formulieren-annotaties

Het bewerken van freeform-annotaties in Power PDF is sterk vereenvoudigd en versneld door het mogelijk te maken aangrenzende freeform-annotaties te groeperen.

 

Inbedding van MP4-videobestanden

Voeg dit populaire, gecomprimeerde videoformaat van hoge kwaliteit rechtstreeks toe aan een PDF-bestand dat is gemaakt met Power PDF of voeg het toe aan een PDF-portfolio.

 

Controle van het veiligheidscertificaat voor JavaScript

Klanten waarvan de uitvoering van JavaScript wordt beperkt door het privacybeleid kunnen nu een geldig, ondertekend certificaat aanvragen, waardoor het risico van een aanval in hun organisatie wordt beperkt.

 

Tekstbewerking van rechts naar links

Tekst en commentaar in talen die van rechts naar links worden geschreven en gelezen (Arabisch, Hebreeuws, etc.) kunnen nu eenvoudig worden bewerkt in Power PDF.

 

Goed voor uw bedrijfsvoering - en voor uw IT

Aanpasbare reeks functies

Ondersteunt Windows Terminal Services (WTS) en Citrix; met een configuratietool kunt u het scala aan functies aanpassen aan de eisen van uw gebruikers

Verhoogde productiviteit door geautomatiseerde processen

Met automatiserings-API voor het aansturen van functies in de applicatie. U kunt uw workflows programmeren op basis van uw interne beleid en procedures.

Omzetting van juridische documenten

Gebruik de Convert Wizard om juridische documenten om te zetten naar PDF-formaat - inclusief stempels en regelnummers.

Aangepaste stempels

Met Bates-stempels kunt u aangepaste stempelprofielen maken om informatie in kop- of voetteksten in te voegen.

Gegevensverwerving uit formulieren

Exporteer gegevens uit ingevulde formulieren voor zoekopdrachten en analyses in populaire formaten zoals XFDF, XML, TXT en CSV.

 

Er is nog iets kleins te veranderen

Dicteerinstrument voor notities

Gebruik Dragon® Notes, een ingebouwd hulpmiddel voor spraakherkenning, om snel en nauwkeurig aantekeningen te maken bij PDF-bestanden - geen toetsenbordinvoer, alleen uw stem.

Slimme zoekfuncties

De intelligente Looks Like Search™-zoekfunctie maakt gebruik van alfanumerieke patroonherkenning om u te helpen direct inhoud te vinden, zoals telefoonnummers, e-mailadressen en verzekeringsnummers.

Pagina voor pagina's documentvergelijking

Bepaal snel de verschillen tussen documentversies. De paginavergelijkingstool belicht visuele en tekstveranderingen in kleur en vat alle veranderingen samen in één gemakkelijk te lezen rapport.

 

minimum systeemvereisten

Computer met Intel Pentium 4 of een gelijkwaardige of hogere processor

 

Besturingssystemen:

 • Windows 10; 32-bits of 64-bits editie
 • Windows 8.1; 32-bits of 64-bits editie
 • Windows 7; 32-bits of 64-bits editie met Service Pack 1
 • Windows Server 2008 R2 met SP 1, Server 2012 R2, Server 2016 (Citrix, Active Directory, Remote Desktop Services)

 

Verdere eisen:

 • 512 MB werkgeheugen (RAM), 1 GB aanbevolen
 • 700 MB vrije schijfruimte voor applicatiebestanden, extra schijfruimte nodig voor tijdelijke installatiebestanden en extra gebruikersinterfacetalen
 • Geluidskaart voor het gebruik van de bijgeleverde tekst-naar-spraak engine (optioneel). Een ruisonderdrukkende headset-microfoon is vereist voor het dicteren van Dragon Notes.
 • U moet verbonden zijn met het internet voor productregistratie en -activatie, Dragon Notes en online updates.
 • Microsoft .NET Framework 4.5 Als dit onderdeel niet wordt gevonden, wordt het samen met het product geïnstalleerd.

Opmerking: De prestaties en snelheid kunnen worden verbeterd als uw computer de minimale processor, het geheugen en de beschikbare schijfruimte overschrijdt.

 

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutelNuance Power PDF 3.1 Geavanceerd
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • Factuur met vermelding van BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

 

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is bedoeld voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen, organisaties, scholen, gemeenten en kerken.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Nuance Power PDF 3.1 Advanced"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken