Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Nuance PaperPort Professional 14

Nuance PaperPort Professional 14

€ 96,55 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820185
 • F309G-W00-14.0
 • Levenslang
 • DE | PT | FR | IT | ES | NL | EN
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Effectief scannen en verwerken van papieren documenten is onvermijdelijk op de moderne werkplek....meer

Productinformatie "Nuance PaperPort Professional 14"

Effectief scannen en verwerken van papieren documenten is onvermijdelijk op de moderne werkplek. Daarom bestaat Nuance PaperPort Professional 14 om de workflow op kantoor productief, veilig en vooral attent te maken. De vele toepassingen staan tot uw beschikking, waar u ook bent, en bieden u de verscheidenheid die u nodig hebt. Dit betekent dat de orde te allen tijde wordt gehandhaafd, zelfs bij het verwerken van grote hoeveelheden papier.

Eenvoudig scannen van belangrijke papieren documenten

Vooral de functie voor het scannen van documenten heeft al veel gebruikers overtuigd. In veel papierintensieve toepassingsgebieden biedt Nuance PaperPort Professional 14 op deze manier de gewenste variëteit om advocaten, medische praktijken, verzekeringskantoren, agentschappen en vele andere bedrijven efficiënt te helpen. Papierloos en vooral efficiënt gebruik van de beschikbare capaciteit is een belangrijke basisvereiste geworden in het kantoor van de toekomst. Nuance PaperPort Professional 14 is dan ook een uitstekende voortzetting van de vorige versies en maakt het mogelijk gegevens gemakkelijk via foto's vast te leggen. Dit betekent dat u de afzonderlijke beelden van uw smartphone of externe camera's niet hoeft te converteren, maar de benodigde gegevens direct op uw pc hebt staan. Ook op dit punt blijft de privacy uiteraard gewaarborgd, om de rechten van de gebruikers te beschermen. Dit maakt Nuance PaperPort Professional 14 tot een uitstekende keuze.

Talrijke opties voor toegang en vastlegging

Nuance PaperPort Professional 14 biedt echter veel meer dan alleen de mogelijkheid om belangrijke documenten te digitaliseren. Het is ook toegankelijk vanaf andere geregistreerde apparaten, zodat u bijvoorbeeld op weg naar uw werk kunt zien wat u nodig hebt. Als het gaat om efficiënt en veilig werken op het hoogste digitale niveau, is Nuance PaperPort Professional 14 een goede keuze en daarom kunt ook u kiezen voor deze veelzijdige oplossing. Hiermee kunt u in een handomdraai al uw documenten en inhoud op een goed georganiseerde en gestructureerde manier beheren. Nuance PaperPort Professional 14 kan worden aangesloten op alle belangrijke systemen en apparaten, waardoor het nog eenvoudiger wordt om uw documenten georganiseerd te houden. Met Nuance PaperPort Professional 14 kunt u werken met bedrijfsdocumenten, PDF-bestanden, toepassingsbestanden en vele andere indelingen.

Dit zijn de toepassingen die Nuance PaperPort Professional 14 biedt

Nuance PaperPort Professional 14 is ontworpen om veel meer te doen dan alleen documentbeheer. Niet alleen kunt u belangrijke inhoud omzetten van papier naar digitaal, maar u kunt ook het beheer naar een hoger niveau tillen. De volgende kenmerken maken het verschil:

 • Mobiele toegang tot belangrijke documenten
 • Digitale weergave van nieuwe PDF-bestanden
 • Samenvoeging van meerdere documenten
 • Volledige indexering volgens vaste schema's
 • Efficiënt beheer direct op het netwerk
 • Hoogste beveiliging voor het maken van PDF's

Nuance PaperPort Professional 14 brengt digitale processen en handmatig beheer samen via een breed scala aan toepassingen. Dit bevordert veel efficiënter werken door meerdere afdelingen samen te brengen en de operationele overheadkosten tot een minimum te beperken. Vooral in bedrijven die voorheen hoofdzakelijk met papieren documenten werkten, kan dit de nodige verandering teweegbrengen. Op die manier wordt het converteren van belangrijke gegevens geen gedoe.

Een goede keuze voor zakelijk gebruik

Nuance PaperPort Professional 14 is een goede en gemakkelijke keuze voor zakelijk gebruik. Een van de belangrijkste onderdelen van de nieuwe versie is PaperPort Anywhere, waarmee u de cloud kunt gebruiken voor opslag en toegang. Zo kunt u zorgen voor een holistisch en vooral efficiënter gebruik. Op dit punt integreert de extensie naadloos met de desktopversie. Zo kunt u elke map automatisch met de cloud verbinden en locatieonafhankelijk werken. Vooral in agentschappen of bedrijven met kantoren aan huis is dit een cruciaal voordeel. In deze tijd hebben veel werknemers de eis om flexibel en, indien mogelijk, van thuis uit te kunnen werken. Nuance PaperPort Professional 14 biedt hiervoor precies de juiste basis, zodat de efficiency in documentbeheer ook op het thuisbureau behouden blijft.

Het verschil met de standaard versie

Kenmerken

PaperPort
             Standaard 14            

PaperPort
        Professional 14        
Mobiele toegang tot documenten    
Digitale beeldvorming van papieren documenten    
Onbeperkt aantal scanprofielen    
Doeltreffend bestandsbeheer op het netwerk    
Extra toepassing op Apple-apparaten    
Bevordering van OmniPage werkprocessen    
Extra integratie van PDF-creatie    

 

Minder papier voor meer efficiëntie

Met Nuance PaperPort Professional 14 kunt u de trend van mobiel en, nog belangrijker, zelfstandig werken voortzetten. Grote papieren mappen zien er goed uit op kantoor, maar worden een enorme last in het praktische dagelijkse leven. Met Nuance PaperPort Professional 14 blijft u georganiseerd werken, zodat u sneller, eenvoudiger, veiliger en moderner kunt werken. Dus de moderniteit die je nodig hebt valt niet meer weg. Dankzij de intuïtieve en gemakkelijk te begrijpen lay-out van het programma, zal aan de slag gaan geen probleem zijn, zelfs niet voor beginners. Nuance PaperPort Professional 14 slaagt erin zijn eigen functies op een doeltreffende en uiterst praktische manier te organiseren, zodat u te allen tijde een oogje op uw documenten kunt houden. Dus neem gerust een kijkje voor uzelf hier in onze winkel.

Koop nu Nuance PaperPort Professional 14

Als u op zoek bent naar een professionele en effectieve toepassing voor digitaal documentbeheer, dan is Nuance PaperPort Professional 14 iets voor u. Het zal u helpen uw dagelijkse scanning te vereenvoudigen en stapels papier en vervelende dossiers te verwijderen. Wij helpen u graag bij uw dagelijkse kantoorwerkzaamheden en daarom kunt u Nuance PaperPort Professional 14 software rechtstreeks bij ons kopen. Voor zowel Windows- als Mac-apparaten geeft dit u een permanent geldige licentie.

Belangrijke vragen

Wie zou Nuance PaperPort Professional 14 moeten kopen?

Het voordeel van Nuance PaperPort Professional 14 is dat de vele toepassingen en functies geschikt zijn voor elke gebruiker. Zowel particulieren als ondernemers kunnen er hun vele papieren documenten mee converteren en de digitale kopieën krijgen die ze willen.

Kan Nuance PaperPort Professional 14 verbinding maken met een externe cloud?

Als u al andere clouds of clouddiensten gebruikt, is dit in de praktijk geen probleem. Nuance PaperPort Professional 14 bevat ook de Nuance Cloud Connector, waarmee u elke cloud kunt verbinden met uw inhoud en documenten.

Hoe beheer ik documenten met Nuance PaperPort Professional 14?

Dankzij de eenvoudige en intuïtieve interface kunt u al uw documenten op elk moment bijhouden. Dat geldt ook voor de talloze mappen, die u dankzij de eenvoudige en gestructureerde indeling gemakkelijk uit elkaar kunt houden en afzonderlijk kunt beheren.

Wat hebt u nodig om Nuance PaperPort Professional 14 te gebruiken?

De belangrijkste systeemvereisten voor Nuance PaperPort Professional 14 zijn 700 MB vrij geheugen, 1 GB Ram en een processor die compatibel is met Intel Pentium. Oudere Windows besturingssystemen vormen in dit opzicht geen enkel probleem voor een soepel gebruik.

 

Omvang van de levering:

 • Originele licentiesleutel voor Nuance PaperPort Professional 14, Duits, volledige versie
 • Geverifieerde high-speed download link om de software snel en veilig te verkrijgen
 • Factuur met BTW
 • Instructies voor eenvoudige installatie

Systeemvereisten:

 • Computer met Intel Pentium compatible of nieuwere processor
 • 1 GB RAM
 • 700 MB vrije ruimte op de harde schijf voor toepassingsbestanden. Extra ruimte op de harde schijf is nodig voor Microsoft® .NET Framework 4 en de andere vereiste componenten als die nog niet geïnstalleerd zijn
 • Schermresolutie van 1024 x 768 pixels met ten minste een 16-bits kleurinstelling (High Color)
 • Windows®-compatibel aanwijsapparaat

Ondersteunde besturingssystemen

 • Windows® 10, 32 bit en 64 bit
 • Windows® 8, 32 bit en 64 bit
 • Windows® 7, 32 bit en 64 bit
 • Windows® Vista, 32 bit en 64 bit, met SP2 of hoger
 • Windows® XP 32 Bit SP3

Ondersteunde browsers (bladwijzers en PDF-viewer)

 • Internet Explorer 7 of hoger
 • Firefox 3, 4 of 5
 • Chrome 4 of hoger
 • DVD-station voor installatie, niet voor downloadversie

Wettelijk:

Met het juridisch bindende Uteil van het Federale Hof van 11.12.2014 met het dossiernummer: IZR 8/1 /3 wij schenden met ons aanbod geen rechten van derden & dus geen principes, met de software is een single-user licentie van een volume contract over te nemen, een registratie aan een ID is dus niet mogelijk. U kunt het product activeren, het zonder beperkingen gebruiken en ook updates enz. verkrijgen, maar u kunt het niet registreren.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Nuance PaperPort Professional 14"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken