Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Nuance Omnipage günstig kaufen

Nuance Omnipage 19 Ultieme Meertalige Volledige Versie

€ 157,55 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820071
 • SN-E709Z-W00-19.0
 • Levenslang
 • DE | EN | FR
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Bent u op zoek naar een praktische oplossing om belangrijke documenten te converteren? Dan zal...meer

Productinformatie "Nuance Omnipage 19 Ultieme Meertalige Volledige Versie"

Bent u op zoek naar een praktische oplossing om belangrijke documenten te converteren? Dan zal de Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage software u zeker helpen. In combinatie met uw smartphone kunt u snel uw documenten vastleggen en ze zonder extra moeite omzetten in echte tekst op uw pc. De volledige versie van Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage ontlast u dus van uw administratie.

Efficiënte documentconversie en -archivering

Bovenal maakt de nauwkeurigheid tijdens de conversie de software tot een goed product. Dankzij de eenvoudige en efficiënte gegevensvastlegging kunt u altijd de inhoud van belangrijke gegevens bijhouden en deze met één klik omzetten in uw bedrijfsdocument. In combinatie met uw camera neemt u eenvoudig de gewenste inhoud op en zorgt u voor een snelle en vooral effectieve conversie. U bepaalt het bestandsformaat op dit punt. Met Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage kunt u ook een efficiënt launchpad verwachten dat conversie nog eenvoudiger maakt. Er zijn geen externe toepassingen of extra tools meer nodig, zodat u zich kunt concentreren op uw conversie. In combinatie met een efficiënte cloud hebt u ook overal toegang tot uw nieuwe gegevens en documenten, waardoor uw werk mobieler wordt.

Praktische voordelen met Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage

De uitstekende herkenning van termen, tekens en tekststructuren in alle formaten maakt het werk voor u veel eenvoudiger. Met Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage volledige versie, kunt u nieuwe documenten maken of bestaande inhoud overbrengen met slechts een klik. Er zijn natuurlijk geen veranderingen in de lay-out als gevolg van de conversie. Dus mis ook de andere voordelen niet:

 • Uitstekende nauwkeurigheid voor exacte transfers
 • Eenvoudige verbinding met alle gangbare scanners
 • Conversie van documenten rechtstreeks vanuit de cloud
 • Uitgebreide verwerking van documenten in elk formaat
 • Snelle routering binnen het gedefinieerde netwerk
 • Eenvoudige digitale conversie van belangrijke papieren formulieren

Erkenning van in totaal meer dan 120 talen geeft u de diversiteit die u nodig hebt om nieuwe documenten te verwerken. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over verwarring bij het herkennen van sleutelwoorden en tekens. Met Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage zit u altijd goed in uw vel en bent u op alles voorbereid.

Meer productiviteit voor elk type gebruik

Speciaal voor zakelijk gebruik biedt Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage u veel meer nauwkeurigheid en precisie. Dit maakt de software een goede keuze, vooral voor bureaus, advocatenkantoren en vele andere bedrijven die geïnteresseerd zijn in efficiënte documentconversie. Op deze wijze wordt de snelle registratie van belangrijke gegevens en de daaropvolgende conversie een centraal voordeel. Bovendien kan Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage gemakkelijk en snel worden gekoppeld aan andere apparaten en programma's. U kunt uw documenten bijvoorbeeld ook openen op e-boeklezers en ze overal binnen de cloud naartoe verplaatsen. Zo kunt u snel de beperkingen van uw eigen computer overwinnen om veel flexibeler te werken. Op die manier helpt OmniPage u om uw werkprocessen voortdurend te digitaliseren.

Deze functies zijn nieuw in de versie

Natuurlijk kan Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage veel meer dan alleen tekst herkennen en converteren. Ook in deze versie zijn er weer een aantal nieuwe functies die de software onderscheiden van eerdere versies.

De volgende benaderingen kunnen u dus aanzienlijk meer comfort bieden bij de dagelijkse omzetting van documenten:

 • Toename van de herkenning van digitale lay-outs en foto's
 • Conversie naar een doorzoekbare PDF
 • Doorsturen van documenten in de Microsoft server
 • Integratie van OmniPage Launchpad voor toegangscontrole
 • Integratie van de eDiscovery Wizard voor conversie

Met de vele nieuwe functies en oplossingen is Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage nog efficiënter geworden en, wat nog belangrijker is, gemakkelijker in het gebruik. U bent ook goed gepositioneerd voor gegevensbescherming met de vele functies en profiteert van geavanceerde technologie. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de veilige en vlotte archivering van belangrijke documenten, maar profiteert van de geavanceerde PDF/A-ondersteuning in de tool.

Efficiënte koppeling rechtstreeks naar de cloud

Wanneer u bent gekoppeld aan de cloud of een dienst die u al gebruikt, hebt u niet alleen op kantoor of op uw pc thuis toegang tot geconverteerde documenten. Dankzij de cloud bent u ook onderweg altijd mobiel en kunt u naar believen bij uw werkresultaten. Met Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage zorgt de consistente conversie van bedrijfsdocumenten ervoor dat u overal dezelfde resultaten behaalt. Dit betekent dat discrepanties geen probleem zijn.

Meerdere uitvoerformaten voor uw werk

Zo hebt u toegang tot de belangrijkste content op uw smartphone, zelfs in de trein op weg naar uw werk. Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage maakt verbinding met alle belangrijke apparaten voor het converteren, bekijken, bewerken en wijzigen van PDF's. De talrijke bestandsformaten maken het nu merkbaar gemakkelijker om de bestaande documenten steeds in het gewenste type te gebruiken en ze op uniforme wijze te beheren. De volledige versie van Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage biedt u PDF, HTML, Corel®, WordPerfect®, Word, Excel, PowerPoint en nog veel meer formaten. Zo kunt u naar believen schakelen tussen meerdere bestandsformaten en de belangrijkste inhoud weergeven. Ook concrete vormen zoals tabellen of databases kunnen gemakkelijk worden verwerkt om de gewenste stijl correct te behouden in nieuwe documenten.

Werk nu nog gemakkelijker en doeltreffender

De vele functies rond uw Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage volledige versie zorgen voor een geoptimaliseerde en vooral nauwkeurige herkenning. U zult het ook veel gemakkelijker vinden om zowel tekst als lay-out te converteren. Hier bij ons kunt u de nieuwe Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage Full Version kopen en uw werkresultaten verbeteren. In dit verband zijn wij u graag van dienst bij het converteren van uw documenten op de computer.

Belangrijke vragen

Kan ik Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage ook onderweg gebruiken?

Met de handige Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage hebt u volledige controle, zelfs op uw smartphone of ander mobiel apparaat. Hierdoor kunt u veel gemakkelijker converteren zonder dat u op kantoor of thuis op uw PC moet zijn.

Waar kan ik documenten openen met Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage?

Met Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage zijn er geen beperkingen aan waar u toegang tot documenten kunt krijgen. Het systeem is toegankelijk op elk apparaat dankzij de moderne cloud, wat betekent dat u uw conversie kunt regelen waar en wanneer u maar wilt.

Kan Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage op elke scanner worden aangesloten?

De volledige versie van Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage kan worden aangesloten op vrijwel alle conforme en in de handel verkrijgbare scanners. Dit maakt het mogelijk stand-alone scans uit te voeren en direct door te sturen. Op die manier blijven de toegevoegde waarde en de respectieve inhoud rond uw documenten steeds behouden.

Wat zijn de vereisten voor het gebruik van Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage op een PC?

Zelfs oudere systemen volstaan voor het gebruik van de volledige versie van Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage. U kunt de software uitvoeren met Windows XP of hogere versies. Een Windows Server 2008 of hoger zal u ook helpen het vlot te gebruiken.

 

Omvang van de levering:

 • Originele licentiesleutel voor Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage volledige versie
 • Geverifieerde high-speed download link om de software snel en veilig te verkrijgen
 • Factuur met BTW
 • Instructies voor eenvoudige installatie

 

Systeemvereisten:

 • Opmerking: De prestaties en snelheid kunnen worden verhoogd als uw computer de minimumvereisten voor processor, geheugencapaciteit en beschikbare schijfruimte overschrijdt. Dit is vooral het geval bij het converteren van grote PDF-kleurbestanden.
 • Windows® 10 32-bit of 64-bit, Windows® 8 32-bit of 64-bit, Windows 7 32-bit of 64-bit, Windows XP 32-bit met SP 3
 • Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012
 • Computer met een Intel®Pentium® processor van 1 GHz of gelijkwaardig of hoger
 • 1 GB geheugen (RAM), 2 GB aanbevolen
 • Microsoft Internet Explorer 8 of hoger
 • 2,7 GB totale ruimte op de harde schijf voor alle onderdelen: 300 MB voor toepassingsonderdelen plus 100 MB tijdens de installatie, 1,2 GB voor Vocalizer Expressive®-taalmodules (120 - 500 MB per taal) 250 MB voor RealSpeak Solo (talen kunnen worden geselecteerd), 200 MB voor Nuance PDF Create, 30 MB voor Nuance Cloud Connector.
 • DVD-ROM-station voor installatie, niet vereist voor downloadversie
 • WIA, TWAIN of ISIS scannerstuurprogramma
 • Kleurenmonitor met een resolutie van 1024x768
 • Digitale camera met autofocus en een resolutie van ten minste 2 megapixel indien tekst moet worden gefotografeerd.

 

Wettelijk:
Met het juridisch bindende Uteil van het Federale Hof van 11.12.2014 met het dossiernummer: IZR 8/1 /3 wij schenden met ons aanbod geen rechten van derden & dus geen principes, met de software is een single-user licentie van een volume contract over te nemen, een registratie aan een ID is dus niet mogelijk. U kunt het product activeren, het zonder beperkingen gebruiken en ook updates enz. verkrijgen, maar u kunt het niet registreren.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Nuance Omnipage 19 Ultieme Meertalige Volledige Versie"
26 mrt. 2022

Brak polskiego interfejsu w tej wersji. Wcześniejsze wersje miały. Informacja "Multilanguage Full Version" wprowadza w błąd bo dotyczy tylko OCR..

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken