Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Nuance Dragon Professional Group 16

Nuance Dragon Professional Group 16 VLA

€ 935,41 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822118
 • LIC-A209G-X01-16.0AA
 • Levenslang
 • DE
 • Wereldwijd

Vers.:

Type licentie:

Taal:

Product Eskadron:

[Back-up] Gegevensdrager naar je software
  Het recht op de upgradeversie in het kader van de Nuance Dragon...meer

Productinformatie "Nuance Dragon Professional Group 16 VLA"

 

Het recht op de upgradeversie in het kader van de Nuance Dragon Professional Group 16 VLA is uitsluitend beperkt tot de versie Nuance Dragon Professional Group 15
Andere versies zijn uitgesloten van deze aanspraak.


draak-stemherkenning-professionele-groep-15_1-1De beste spraakherkenning ter wereld voor zakelijke productiviteit

Verbeter de kwaliteit van documenten, versnel documentprocessen en verlaag de kosten.

Maak professionele documenten sneller en efficiënter dan ooit tevoren en bespaar tijd en geld met 's werelds populairste oplossing voor spraakherkenning in het bedrijfsleven. Het wordt gebruikt door 's werelds toonaangevende bedrijven en instellingen, van banken tot politiediensten.

 

Upgrade van 15 naar Dragon Professional 16

De upgrade naar Nuance Dragon Professional Group 16 komt alleen in aanmerking voor gebruikers die al Nuance Dragon Professional Group 15 bezitten.
Het geeft klanten toegang tot nieuwe functies en verbeteringen die in versie 16 zijn opgenomen, waaronder de nieuwste spraakherkenningstechnologie en een hogere productiviteit door verbeterde workflowintegraties. Het wordt aanbevolen om altijd de nieuwste versie van de software te gebruiken voor de best mogelijke prestaties en functionaliteit.

Bezitters van eerdere versies van Dragon Professional Group 15 of Dragon Professional Individual 15 komen in aanmerking voor een upgrade.

Belangrijkste functies

 • Spraakherkenning: Dragon Professional Group 16 kan gesproken woorden omzetten in tekst. De software kan ook opdrachten herkennen om toepassingen of functies op de computer te bedienen.

 • Aanpassing: De software kan worden aangepast aan de stem en schrijfstijl van de gebruiker om een hogere herkenningsnauwkeurigheid te bereiken.

 • Integratie: Dragon Professional Group 16 kan worden geïntegreerd met andere toepassingen om het dicteren van tekst in verschillende programma's mogelijk te maken. De software kan ook worden geïntegreerd met andere softwaretools en -systemen om een naadloze werkomgeving te creëren.

 • Correctie: De software biedt automatische correctie van woorden om spelfouten te voorkomen. Gebruikers kunnen ook aangepaste woorden of zinnen toevoegen om de herkenningsnauwkeurigheid te verbeteren.

 • Macro's: Met Dragon Professional Group 16 kun je macro's maken om veelgebruikte opdrachten of tekstblokken snel uit te voeren.

 • Automatisering: De software kan bepaalde taken automatiseren, zoals het openen van toepassingen of het invoegen van tekst, om de productiviteit te verhogen.

 • Gegevensbeveiliging: Dragon Professional Group 16 biedt verschillende beveiligingsfuncties om de vertrouwelijkheid van gegevens te waarborgen, waaronder versleuteling en wachtwoordbeveiliging.

 • Spraakopdrachten: De software biedt verschillende spraakopdrachten om toepassingen te openen, documenten te maken of te bewerken, e-mails te versturen of andere acties uit te voeren.

Nuance Dragon Professional Group 16 - Krachtige spraakherkenningssoftware voor bedrijven

Nuance Dragon Professional Group 16 is krachtige spraakherkenningssoftware voor bedrijven die tijd bespaart, de efficiëntie verbetert en de nauwkeurigheid verhoogt. De software gebruikt geavanceerde spraakherkenningstechnologie om een hoge nauwkeurigheid in spraakherkenning te bereiken en kan zelfs gespecialiseerde woordenboeken en gebruikersprofielen gebruiken om de nauwkeurigheid nog verder te verbeteren.

Met Nuance Dragon Professional Group 16 kunnen gebruikers veel sneller tekst creëren en bewerken dan door tekst handmatig in te voeren. De software kan worden geïntegreerd in verschillende workflows of bedrijfsprocessen om de efficiëntie te verbeteren en workflows te automatiseren. Gebruikers kunnen de software ook aanpassen aan de behoeften en werkgewoonten van de gebruiker.

Bovendien kan de software worden geïntegreerd met diverse toepassingen om spraakinvoer in die toepassingen te vergemakkelijken. Het kan integreren met Microsoft Office, Adobe Acrobat en andere toepassingen. De software biedt ook ondersteuning voor mensen met een handicap, waaronder spraak- en visuele beperkingen, waardoor ze hun werk effectiever kunnen doen en hun onafhankelijkheid kunnen vergroten.

Dragon aan het werk voor jou

Snel documenten maken
Snel dicteren met een hoge herkenningsnauwkeurigheid die steeds beter wordt omdat het zich voortdurend aan je stem aanpast.

Routinetaken per spraakopdracht
Definieer eenvoudige spraakopdrachten om routinetaken in één stap te combineren, documenten sneller te maken en je productiviteit te verhogen.

Efficiëntieverhoging
Voeg aangepaste woorden toe om veelgebruikte termen, afkortingen of voorkeursspellingen nauwkeurig te herkennen.

Centraal licentiebeheer

Centraal licentiebeheer

Werk beter, sneller en slimmer met nauwkeurig dicteren en transcriberen

Snel en eenvoudig documenten maken
Je medewerkers dicteren bij de eerste poging met een herkenningsnauwkeurigheid tot 99% - drie keer sneller dan typen - zodat ze veel meer tijd kunnen besteden aan zinvolle taken in plaats van typen.

Nuance Deep Learning Technology
Dankzij de innovatieve Deep Learning-technologie van Nuance behaalt Dragon een hoge herkenningsnauwkeurigheid, zelfs met sprekers met een accent, in een open kantoorruimte of onderweg. Dit maakt het ideaal voor uiteenlopende werkgroepen en omgevingen.

Automatiseer routinetaken
Met Dragon kun je eenvoudig repetitieve taken en activiteiten automatiseren. Je kunt je eigen spraakopdrachten maken om standaard tekstblokken of handtekeningen in documenten in te voegen. Met tijdbesparende macro's kun je geautomatiseerde workflows maken op basis van spraakopdrachten. Deze aanpassingen kunnen vervolgens worden gedeeld met de hele Dragon-gebruikersgroep.

Voldoe aan zakelijke behoeften met een aangepast vocabulaire
Het vocabulaire van Dragon kan worden uitgebreid met veelgebruikte termen en afkortingen. Aangepaste woorden of woordenlijsten kunnen worden gedeeld met andere Dragon-gebruikers. Dit maakt een grotere herkenningsnauwkeurigheid en efficiëntie mogelijk.

Verlaagde transcriptiekosten
Word onafhankelijk van externe dienstverleners en voorkom knelpunten bij de transcriptie. Dragon transcribeert de spraak of audiobestanden van één spreker snel en moeiteloos. Batch transcriptie van audiobestanden is mogelijk met Auto Transcribe Folder Agent (ATFA).

Werk beter onderweg met documenten en rapporten
Mobiele medewerkers en buitendienstmedewerkers kunnen overal documenten maken en formulieren invullen. Dragon maakt het gemakkelijker om onderweg productief te zijn - op een touchscreen computer of door synchronisatie met Dragon Anywhere Group, Nuance's cloud-oplossing voor mobiel dicteren.

Ergonomie op de werkplek
Beperk of voorkom het RSI-syndroom. Stel je werknemers in staat om dictaat af te nemen en de computer te bedienen met spraakopdrachten. Dit vermindert de fysieke inspanning die nodig is om een toetsenbord en muis te gebruiken.

Moeiteloos gecentraliseerd beheer
Met het Nuance Management Center is het eenvoudig om het gebruik van Dragon te controleren, licenties naar gebruik te verdelen en instellingen (aangepaste woorden, opdrachten, tekstblokken, enz.) voor groepen gebruikers te beheren.

Betrouwbare documentatie

Het probleem: documentatie-overload
In veel bedrijven neemt de behoefte aan documentatie toe. Inefficiënte en tijdrovende processen gaan echter ten koste van de nauwkeurigheid, de deadlines en de productiviteit van het personeel. De gevolgen zijn boetes wegens niet-naleving, afhankelijkheid van dure papieren diensten en verspilling van kostbare tijd aan administratieve taken in plaats van aandacht voor de kernactiviteiten.

De oplossing: Dragon spraakherkenning
Met de spraakherkenning van Dragon Professional Group kunnen je medewerkers snel en gemakkelijk documenten, spreadsheets, presentaties en rapporten maken door te spreken, zowel op kantoor als onderweg. Dankzij betrouwbare transcriptietools ben je niet langer afhankelijk van externe transcriptiediensten. Je kunt zelfs spraakopdrachten maken om routinetaken uit te voeren en nog sneller te werken.

Dragon Anywhere Group (optioneel)

Geef je werknemers meer flexibiliteit om documenten temaken

Of je nu in het bankwezen, het verzekeringswezen, de juridische sector of de administratie werkt, geef je werknemers softwareoplossingen waarmee ze onderweg moeiteloos hun papierwerk kunnen invullen. Integreer de cloudgebaseerde professionele dicteeroplossing van Dragon Anywhere Group (optioneel verkrijgbaar) in je mobiele workflow. Op die manier stel je je werknemers in staat om real-time, alleen gesproken documentatie uit te voeren - gemakkelijk met hun iOS of Android smartphones en tablets.

Nuance Management Center (optioneel)

Het Nuance Management Center (NMC) biedt je handige traceerfuncties voor licenties, gebruikersaccounts, profielen en administratieve instellingen. Door gebruikers gedefinieerde opdrachten en woordenlijsten worden hier centraal beheerd. In combinatie met Dragon Professional Group spraakherkenning en gerichte projectbeheerfuncties biedt het NMC je een complete oplossing. Dit verhoogt je productiviteit bij het maken van documenten en verbetert je algemene prestaties.

Systeemvereisten

 • Microsoft Windows 10 of 11
 • Windows Server 2016, 2019, 2022
 • RAM: ten minste 4 GB
 • Vrije ruimte op de harde schijf: 8 GB
 • Een internetverbinding voor het downloaden van het product en automatische productactivering (een snel anoniem proces)
 • Opmerking: Dicteren in elektronische patiëntendossiers wordt niet ondersteund. Gebruik hiervoor Dragon Medical One.

Opmerking: Dicteren in zorginformatiesystemen (elektronisch patiëntendossier - ePA) wordt niet ondersteund. Gebruik hiervoor Dragon Medical Practice Edition.

 

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Nuance Dragon Professional Group 16 VLA"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken