Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Nuance Dragon NaturallySpeaking Legal Individual 15

€ 803,23 * € 1.320,83 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820258
 • ESN-A509G-W00-15.0
 • Levenslang
 • DE | EN
 • Wereldwijd

Verzendmethode:

[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Spraakherkenning is een van de belangrijkste gebieden als het gaat om efficiënte en digitale...meer

Productinformatie "Nuance Dragon NaturallySpeaking Legal Individual 15"

Spraakherkenning is een van de belangrijkste gebieden als het gaat om efficiënte en digitale transcriptie van documenten. Met Nuance Dragon Legal Individual 15 kunt u profiteren van een toepassing die voortdurend bijleert en belangrijke inhoud aanzienlijk beter herkent. Met de contextgestuurde toepassingen kunt u nieuwe documenten snel en automatisch met uw stem uitschrijven wanneer u ze nodig hebt.

De modernste spraakherkenning voor uw dagelijkse werk

Voor uw dagelijks werk is het van enorm belang dat u zowel korte notities als volwaardige documenten kunt invoeren met uw eigen spraak. Met dit in gedachten vormt de geavanceerde dicteerfunctie de kern van Nuance Dragon Legal Individual 15. Hiermee kunt u werken met een breed scala aan bestandsindelingen en de juiste beslissingen nemen. De eenvoudige installatie neemt ook de druk van u weg en zorgt ervoor dat niets een vlotte werking van het spraakherkenningssysteem in de weg staat. Nuance Dragon Legal Individual 15 werkt ook goed in combinatie met online onderzoek en transcripties vanuit de browser. Zonder muis en toetsenbord kunt u belangrijke feiten samenvatten en bedrijfsdocumenten maken. Nauwkeurig en nauwkeurig dicteren rechtstreeks vanaf uw PC maakt het veel gemakkelijker om duidelijk en begrijpelijk te communiceren en vervelende typefouten in uw document vanaf het begin te voorkomen.

Intelligent, modern en zeer adaptief

Een van de handige functies van Nuance Dragon Legal Individual 15 is Deep Learning-technologie. De dicteerfunctie kan verder worden aangepast op basis van uw stemkleur, zodat zelfs dialecten en andere uitspraken gemakkelijk kunnen worden aangepast. Op die manier past de software zich zo snel mogelijk aan uw individuele behoeften aan, zodat u sneller kunt dicteren. Alle noodzakelijke instellingen kunnen naar believen worden bekeken. Deze handige toepassing zal dus een belangrijk onderdeel worden van het documentbeheersysteem van uw bedrijf, zodat u de software zonder geavanceerde kennis kunt gebruiken. Alle functies zijn na het eerste gebruik duidelijk, waardoor lange inwerkperiodes tot het verleden behoren. Op deze manier wordt Nuance Dragon Legal Individual 15 een uitstekende aanvulling om kleine en grote bedrijven te helpen hun spraakinvoer te stroomlijnen.

Dit zijn de gebieden waar Nuance Dragon Legal Individual 15 van cruciaal belang is

Veel bedrijven hebben te maken met veel vergelijkbare zakelijke documenten en tekst, maar hebben tot nu toe nog geen gebruik gemaakt van de mogelijkheden voor spraakinvoer. Nuance Dragon Legal Individual 15 kan dus worden gebruikt om tal van processen in de dagelijkse praktijk te optimaliseren, ook al wordt het potentieel in de meeste gevallen nog niet benut. De software is derhalve geschikt voor de volgende bedrijfstakken:

 • Advocatenkantoren en belastingkantoren
 • Agentschappen en bemiddelaars
 • Management consultants en beheerders
 • Artsen en verpleeghuizen
 • Productiebeheer en boekhouding

De snelle en eenvoudige integratie van belangrijke zinnen maakt Nuance Dragon Legal Individual 15 een goede keuze om de efficiëntie te verhogen. Alle functies van de interface kunnen op dit punt in hoge mate worden gepersonaliseerd en op uw behoeften worden afgestemd. Dankzij de hoge herkenningsnauwkeurigheid als onderdeel van de optionele aanvullende training kunt u Nuance Dragon Legal Individual 15 onmiddellijk aanpassen aan uw taaltype en de effectiviteit ervan vergroten.

99% nauwkeurigheid voor betrouwbare transcripties

Zelfs zonder de extra taaltraining profiteert u echter van een nauwkeurigheid van 99%, waarbij zelfs technische termen en vreemde woorden moeiteloos worden getranscribeerd. Met de Nuance Dragon Legal Individual 15-software beschikt u over de kwaliteit die u nodig hebt om de vele kantoortaken veel sneller te kunnen uitvoeren. U hoeft niet langzaam en traag te spreken zoals bij andere dicteersystemen, maar kunt in een normaal tempo communiceren. Onmiddellijk na de transcriptie is het eindresultaat voor u beschikbaar om te bekijken. Zo kunt u eventuele fouten snel corrigeren, wat het programma natuurlijk onthoudt. Dit geeft u de mogelijkheid om de prestaties van Nuance Dragon Legal Individual 15-software bij elke toepassing te verbeteren en de toepassing te specialiseren op basis van uw bedrijfstak. Zodat goede ideeën en belangrijke benaderingen in de toekomst niet meer terzijde worden geschoven.

Meer comfort met de juiste hardware

In principe volstaan de klassieke microfoons op de PC of laptop voor het gebruik van de software. Echter, voor een nog duidelijker stembeeld, oplossingen zoals de Nuance Draadloze Hoofdtelefoon zijn ook geschikt. De headset past zich optimaal aan het Nuance Dragon Legal Individual 15-programma aan en vereenvoudigt de uitvoering van precieze spraakinvoer. Na verloop van tijd profiteert u zo van een veel gemakkelijkere coördinatie, omdat u niet langer direct naar de specifieke spraakinlaten van uw toestel hoeft te buigen. Voor gebruik met Nuance Dragon Legal Individual 15-software is de draadloze Bluetooth-headset een uitstekende keuze.

Bespaar tijd en verbeter de efficiëntie met elke nieuwe creatie

De vele handige functies van de Nuance Headset maken het gemakkelijk om belangrijke documenten opnieuw te maken en enorm veel tijd te besparen. In combinatie met uw spraakinvoer kan ook de structuur van de teksten worden gewijzigd, zodat bijvoorbeeld tabellen, lijsten, onderstreping of inkleuring geen probleem vormen. Extra afkortingen, cijfers, handtekeningen, logo's, afbeeldingen of links kunnen ook gemakkelijk worden geïntegreerd rond de juiste snelkoppelingen. Op deze manier zorgt Nuance Dragon Legal Individual 15 voor de nodige eenvoud op elke locatie. Niet alleen direct op kantoor, maar ook vanuit huis of zelfs vanuit de trein kunt u de eenvoudige dicteerfunctie gebruiken. Dit zorgt ervoor dat u in de toekomst nooit meer een belangrijke gedachte mist. Voor de kleinere notities daartussenin zit u goed met de cloud-gebaseerde app en kunt u flexibel werken met uw smartphone.

Profiteer nu van de modernste spraakherkenning

Als u zelf behoefte hebt aan een dergelijke moderne softwareoplossing, kunt u de toepassing Nuance Dragon Legal Individual 15 rechtstreeks bij ons kopen. De uitgebreide licentie geeft u ook de nodige toegang tot de app om op elke locatie veilig en efficiënt te kunnen werken. Zelfs bij normale snelheid brengt het systeem elk woord over naar het scherm en zorgt het voor een vlotte transcriptie. Op basis hiervan maakt Nuance Dragon Legal Individual 15 het u altijd gemakkelijk om belangrijke documenten op te stellen via actieve spraakinvoer.

Belangrijke vragen

Bestaat er een app die de Nuance Dragon Legal Individual 15-software aanvult?

Naast de handige software wordt Nuance Dragon Legal Individual 15 ook geleverd met een gebruiksvriendelijke app. Hiermee bent u ook op andere apparaten goed gepositioneerd en kunt u bijvoorbeeld tijdens het rijden naar het werk direct dicteren met uw smartphone.

Kan ik opgenomen inhoud bewerken met Nuance Dragon Legal Individual 15?

Natuurlijk hebt u met Nuance Dragon Legal Individual 15 de mogelijkheid om opgenomen inhoud naar wens te bewerken. Zo kunt u eventuele fouten snel handmatig herstellen en bewaren voor de volgende keer dat u ze gebruikt. Dit zorgt ervoor dat dezelfde fout zich niet meer voordoet.

Werkt Nuance Dragon Legal Individual 15 met aanvullende spraaktraining?

In principe hebt u de mogelijkheid om de doeltreffendheid van de transcriptie te verbeteren met behulp van een bijkomende taalopleiding. Maar ook zonder de invoegtoepassing is Nuance Dragon Legal Individual 15 99% nauwkeurig en herkent het vele talen in hun respectieve dialecten.

Voor wie is deze Nuance Dragon Legal Individual 15-licentie bestemd?

Vooral bedrijven die regelmatig met de spraakbesturing willen werken, is de permanente licentie van Nuance Dragon Legal Individual 15 een goede keuze. Dit kunnen zowel kleine ondernemingen als grote advocatenkantoren, kantoren, administraties of bedrijven zijn.

 

TECHNISCHE DETAILS

Beschrijving van het product Dragon Legal Individueel (v. 15) - Licentie - 1 gebruiker
Type product Licentie
Categorie Kantoortoepassingen - spraakherkenning
Versie 15
Aantal licenties 1 gebruiker
Licentie details ESD
Platform Windows
Taal Engels, Duits
Leveringsmedia Download


Inbegrepen in de levering:

 • Originele licentiesleutel Nuance Dragon NaturallySpeaking Legal Individual 15 Download Duits, Engels
 • Talen: Engels, Duits
 • Geverifieerde high-speed download link om de software snel en veilig te verkrijgen
 • Factuur met BTW
 • Instructies voor eenvoudige installatie
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Nuance Dragon NaturallySpeaking Legal Individual 15"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken