Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Dragon NaturallySpeaking 13 Premium Upgrade

Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium, Upgrade

€ 91,46 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821537
 • K337708
 • Levenslang
 • DE | EN | FR
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Voor wie veel tijd achter de computer doorbrengt en tijdens het werk een merkbare verlichting...meer

Productinformatie "Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium, Upgrade"

Voor wie veel tijd achter de computer doorbrengt en tijdens het werk een merkbare verlichting nodig heeft, is de Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Premium Upgrade een prima oplossing. De upgrade brengt uw spraakherkenningssoftware op de nieuwste stand en laat u profiteren van talloze nieuwe functies. U hoeft niet langer elk detail met de hand in uw computer over te typen, maar kunt gebruik maken van de moderne transcriptietechnologie.

Meer productiviteit op alle werkterreinen

Er zijn geen basisvereisten voor de werkruimte van een gebruiker. De Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Premium Upgrade is beschikbaar voor traditionele zakenmensen, maar ook voor freelancers, professoren, leraren, studenten of scholieren. De enige vereiste is het werken op een PC, wat gemakkelijker wordt met behulp van de nieuwe mogelijkheden en oplossingen. Maar hoe voegt spraakherkenning nu precies gemak toe aan het dagelijks leven? Het grootste voordeel is snelheid. U kunt spraak direct in de software omzetten in tekst met slechts één eenvoudige opdracht. Op die manier vervangt dicteren het traditionele typen, wat de productiviteit op de werkplek aanzienlijk verhoogt. De Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Premium Upgrade kan worden gebruikt voor traditionele documenten, e-mails, onderzoek en vele andere taken.

Wie moet de Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Premium Upgrade gebruiken?

Een blik op de eisen leert dat er weinig gedetailleerde eisen zijn. U hebt alleen de vorige versie nodig om tegen een redelijke prijs naar de nieuwe versie te upgraden. In dit opzicht hebt u de centrale basisfuncties meestal al uitvoerig kunnen gebruiken met de vorige versie. Dit maakt het veel gemakkelijker om de nieuwe functies te begrijpen zonder de software van nul af aan te moeten leren. Als u veel met geschreven teksten op uw computer hebt gewerkt, zal de Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Premium upgrade de druk op u wegnemen. De meeste mensen spreken ongeveer drie keer sneller dan ze schrijven, wat het maken van belangrijke documenten ook veel efficiënter maakt. Latere bewerkingen daarentegen kunnen zonder veel moeite worden uitgevoerd, zodat u uw taken in een mum van tijd kunt voltooien.

Praktische voordelen voor een soepel gebruik

De vele andere voordelen van de toepassing zijn ook zeer indrukwekkend. Zo speelt bijvoorbeeld de nieuwe functie Learning hier een belangrijke rol, die u in staat stelt de software bij elk gebruik te verbeteren. Dit geeft u de flexibiliteit en vrijheid die u nodig hebt om verder te gaan met uw werk. Ook de andere voordelen zijn aanzienlijk:

 • Solide transcripties maken op spreeksnelheid
 • Eenvoudige en duidelijke bediening van de software
 • Intuïtieve bediening die zonder ervaring kan worden gebruikt
 • Extra tutorials die de introductie vereenvoudigen
 • Snelle verwerking van spraak voor onmiddellijke resultaten

Dit maakt het gemakkelijk om belangrijke documenten vast te leggen met behulp van uw spraak en vereenvoudigt de verwerking over het netwerk. Met de upgrade Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Premium kunt u ook eenvoudig het succes van uw gesproken inhoud controleren, zodat vervelende typefouten tot het verleden behoren. Hierdoor kunt u het potentieel van uw stem benutten en aanzienlijk meer taken rechtstreeks vanaf uw pc uitvoeren.

Kleine onnauwkeurigheden gemakkelijk corrigeren

Mocht u achteraf wijzigingen willen aanbrengen, dan kan dat gemakkelijk vanuit uw standpunt. De getranscribeerde tekst kan onmiddellijk na de omzetting worden bekeken en naar believen worden gewijzigd. Dit maakt het ook een goede keuze voor belangrijke zakelijke documenten om terug te keren naar de Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Premium upgrade en in de toekomst automatisch aan nieuwe inhoud te werken. Zelfs de vorige versie kunt u snel en gratis upgraden, wat betekent dat u alle nieuwe functies weer kunt gaan gebruiken.

Efficiënte controle met uw spraak alleen

Na vele jaren van voortdurende ontwikkeling en praktijkervaring is de Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Premium Upgrade een in alle opzichten geweldige oplossing. Met dit programma kunt u niet alleen volledig nieuwe documenten maken, maar ook bestaande documenten rechtstreeks op uw PC bewerken. Als u aanvullingen wilt maken, is een eenvoudige spraakopdracht voldoende om verder te gaan met dicteren. Hoe vaker u bepaalde termen en verbanden herhaalt, hoe kleiner de kans dat u vervelende fouten maakt. Natuurlijk kunt u ook aanvullende technische termen opnemen, afhankelijk van uw bedrijfstak, om uw werk flexibeler te maken. De Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Premium upgrade zal dus zeker een aanwinst zijn als het gaat om spraakherkenning voor het omzetten van belangrijke transcripties.

Krijg meer kracht in uw software met uw upgrade

Haal dus nu uw Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Premium Upgrade in huis en profiteer van een snelle installatie. Onmiddellijk na uw aankoop ontvangt u van ons uw nieuwe licentie, zodat u de software die u al hebt naadloos kunt blijven gebruiken. Voor zowel dicteren als post-editing kunt u dus nu uw Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Premium Upgrade bij ons kopen en profiteren van maximale veelzijdigheid. Als u vragen heeft over het product, helpen wij u natuurlijk graag verder.

Belangrijke vragen

Wat zijn de vereisten voor de Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Premium Upgrade?

Om de Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Premium Upgrade te kunnen gebruiken, hebt u slechts één van de praktische eerdere versies nodig. U hebt ook een Windows 7-systeem of hoger nodig om te kunnen profiteren van de vele spraakherkenningsfuncties en van alle nieuwe mogelijkheden.

Waarom zou ik upgraden naar Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Premium?

Met de veelzijdige Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Premium Upgrade kunt u uw functies en toepassingen up-to-date brengen. De voortdurende verbeteringen in de spraakbesturing maken het nog gemakkelijker om belangrijke inhoud snel en foutloos samen te stellen.

Wie moet de Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Premium Upgrade gebruiken?

Als u de vorige versie al hebt gekocht, kunt u niet meer om de Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Premium Upgrade heen. De flexibiliteit wordt aanzienlijk vergroot door de verbeterde herkenbaarheid, waardoor u stap voor stap productiever kunt werken.Hoe werkt het gebruik van de Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Premium Upgrade? Onmiddellijk na aankoop van de Nuance Dragon Naturally Speaking 13 Premium Upgrade kunt u uw nieuwe licentie activeren en alle functies gaan gebruiken. Hoewel de pure functies nadien ongewijzigd zijn gebleven, zijn de algemene prestaties met de nieuwe versie aanzienlijk verbeterd. Probeer het zelf maar.

 

Systeemeisen

 • RAM: ten minste 2 GB RAM voor 32-bits versies van Windows 7, 8 en 8.1; 4 GB voor 64-bits versies van Windows 7, 8 en 8.1 en Windows Server® 2008 R2, Windows Server 2012
 • Processor: Minimaal Intel® Dual Core op 2,2 GHz of gelijkwaardige AMD-processor
 • Snellere processors zullen beter presteren.
 • Vrije ruimte op harde schijf: 4 GB
 • Ondersteunde besturingssystemen: Windows 7 (32-bit en 64-bit), Windows 8 en 8.1 (32-bit en 64-bit), Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012
 • Internet Explorer 9 of hoger of de laatste versie van Chrome of Firefox voor online hulp
 • Geluidskaart voor 16-bit opnamen
 • Opmerking: Ondersteunt Microsoft Office 2010 en 2013

Dicteren in zorginformatiesystemen (elektronisch patiëntendossier - ePA) wordt niet ondersteund. Gebruik hiervoor Dragon Medical Practice Edition.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium, Upgrade"
20 okt. 2021

kan dit ook dragon 11 upgraden

kan dit ok=ok draagon natural speaking 11 upgraden

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken