Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium, 1 gebruiker, 1 apparaat, DE, EN, FR

Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium, 1 gebruiker, 1 apparaat, DE, EN, FR

€ 132,17 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820044
 • K609X-W00-13.0
 • Levenslang
 • DE | EN | FR
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium De nieuwste versie van Nuance's...meer

Productinformatie "Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium, 1 gebruiker, 1 apparaat, DE, EN, FR"

Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium

De nieuwste versie van Nuance's spraakherkenningssoftware, Dragon Naturally Speaking 13, heeft nieuwe functies waarmee de populaire software nog sneller en nauwkeuriger gesproken taal kan omzetten in tekst, gebruikers draadloos en vrij kunnen bewegen tijdens het dicteren en biedt andere praktische extra's zoals het automatisch invoegen van veelgebruikte zinnen of afbeeldingen. Lees meer over wat het spraakverwerkingsprogramma nog meer te bieden heeft.

Wat is Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium?

Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium is een Nuance-spraakprogramma met hoge kwaliteitsnormen. U kunt de met het programma gesproken teksten automatisch transcriberen, van het dicteren van brieven tot wetenschappelijke rapporten terwijl u spreekt. De Dragon NaturallySpeaking-serie is een van de meest verkochte spraakherkenningssoftware op de markt, waarbij elke release een nieuwe standaard in het veld zet. De nieuwste versie, Nuance Dragon 13, is hierop geen uitzondering en biedt gebruikers aanzienlijke verbeteringen ten opzichte van eerdere versies. Dragon NaturallySpeaking 13 Premium heeft bijvoorbeeld een lagere foutmarge dankzij de verbeterde spraakherkenning en kan ook worden gebruikt om tekst op te nemen met behulp van draadloze microfoons zoals Bluetooth-microfoons of PC-microfoons. U kunt de teksten van het programma zowel in het Duits als in het Engels of Frans dicteren. Het is dan mogelijk om Dragon NaturallySpeaking 13 Premium gedicteerde teksten via de software voor te laten lezen om correcties aan te brengen.

Wie moet Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium kopen?

Wilt u interviews of gesproken presentaties schrijven, brieven, essays of rapporten dicteren, gewoon liever spreken dan typen of uw computer bedienen met een stemcommando? - Dan is Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium de juiste oplossing voor u. In veel beroepen maakt het dicteren deel uit van het dagelijks leven - in dit geval is het werk sneller omdat het automatisch de stap zet om het gesproken woord te transcriberen.

Maar in principe is Dragon NaturallySpeaking 13 Premium geschikt voor iedereen die tijd wil besparen - want het is bewezen dat tekst sneller kan worden uitgesproken dan getypt. Er zijn veel toepassingsmogelijkheden - niet alleen voor beroepsgroepen zoals artsen, advocaten of journalisten die veel gesproken teksten moeten schrijven, maar ook voor iedereen die op een PC schrijft. Voor blinden en slechtzienden kan Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 het gebruik van uw PC of Mac ook veel eenvoudiger maken dankzij de spraakopdrachten.

Wat kan Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium doen?

Vergeleken met de vorige versies heeft Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium een aantal nieuwe functies. Gebruikers hebben bijvoorbeeld geen headset meer nodig om met Nuance Dragon 13 tekst te kunnen spreken, maar kunnen ook gebruik maken van een Bluetooth-microfoon of de microfoon die in de laptop is ingebouwd. In vergelijking met de vorige versie is Nuance Dragon 13 ook 13% nauwkeuriger in spraakherkenning, eenvoudiger in te stellen en intuïtiever te gebruiken. Automatisch selecteert Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 de ideale spraakmodellen voor uw pc-bronnen en is bovendien sneller en eenvoudiger te leren. Veelgebruikte (technische) termen of afbeeldingen kunnen eenvoudig worden ingevoegd door middel van een spraakcommando. Op dezelfde manier kunt u met Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium e-mail schrijven en webbrowsers bedienen, waardoor het voor mensen met een visuele beperking gemakkelijker wordt om op het internet te navigeren. Het is niet nodig om het programma voor de gebruiker te trainen, maar individuele instellingen kunnen het werken met het programma nog efficiënter, handiger en sneller maken.

Waarom zou ik Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium kopen?

Dicteren en spreken in teksten is meestal veel sneller dan typen. Daarom is spraakherkenningssoftware vooral nuttig als u vaak met uw computer werkt en vaak langer gesproken teksten moet schrijven. In vergelijking met veel andere spraakherkenningsprogramma's hoeft Nuance Dragon 13 niet getraind te worden om zeer goede tekstherkenningsresultaten te behalen. Als u al een eerdere versie van Nuance Dragon NaturallySpeaking hebt, kunt u ook tegen een redelijke prijs upgraden. In een prijs-prestatie vergelijking is Dragon NaturallySpeaking 13 Premium een zeer goed programma voor beginners die willen leren werken met spraakherkenning en al willen genieten van de vele voordelen van goede spraakherkenningssoftware.

Wat zijn de alternatieven voor Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium?

Naast de Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 software hebben we andere Nuance spraakherkenningssoftware in onze productlijn die is afgestemd op verschillende behoeften. Zo zijn er naast NaturallySpeaking 13 Premium, Dragon NaturallySpeaking Home Edition en Dragon Professional Individual Software ook beschikbaar. De Dragon Home Edition biedt, net als de Premium versie, tot 99% herkenningsnauwkeurigheid, zodat er na het dicteren weinig of geen correcties in de geschreven tekst hoeven te worden aangebracht. Het is echter niet mogelijk om bijvoorbeeld PowerPoint-presentaties of Excel-spreadsheets te maken. Dragon Professional Individual biedt u nog meer mogelijkheden en is bijvoorbeeld niet gespecialiseerd in één luidsprekerstem, maar kan verschillende stemmen (inclusief podcaststemmen) scripten.


Systeemeisen

 • RAM: Ten minste 4 GB
 • Processor: Intel® Dual Core of gelijkwaardige AMD-processor. Snellere processoren bereiken betere prestaties.
 • Vrije ruimte op de harde schijf: 8 GB
 • Ondersteunde besturingssystemen: Windows 7, 8.1, 10 (32-bits en 64-bits), Windows Server 2008 R2 en 2012 R2
 • Internet Explorer 11 of hoger of de huidige versie van Chrome of Firefox
 • Geluidskaart voor 16-bits opname
 • Ingebouwde microfoon of Nuance-gecertificeerde microfoon. Ga voor meer informatie naar support.nuance.com/compatibiliteit.
 • Internetverbinding voor het downloaden van producten, automatische activering van producten (kort, anoniem proces) en toegang tot online hulp.


Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden
 • btw-factuur
 • Instructies voor een eenvoudige installatie


Legaal:
Met de definitieve uitspraak van het Federale Hof van Justitie van 11.12.2014 met het dossiernummer: IZR 8/1 /3 wij maken met ons aanbod geen inbreuk op de rechten van derden & Daarom schenden wij geen principes, de software is een enkele gebruikerslicentie van een volumecontract overname, een registratie naar een ID is daarom niet mogelijk. U kunt het product activeren, zonder beperkingen gebruiken en ook updates etc. ontvangen, maar niet registreren.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Nuance Dragon NaturallySpeaking 13 Premium, 1 gebruiker, 1 apparaat, DE, EN, FR"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken