Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Nuance Dragon Legal Group

Nuance Dragon Legal Group VLA

€ 1.169,28 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821541
 • LIC-A509G-X01-16.0AA
 • Levenslang
 • DE | EN
 • Wereldwijd

Type Licentie:

Product Eskadron:

[Back-up] Gegevensdrager naar je software
  Alleen Nuance Dragon Legal Group 15 komt in aanmerking voor de upgradeversie...meer

Productinformatie "Nuance Dragon Legal Group VLA"

 

Alleen Nuance Dragon Legal Group 15 komt in aanmerking voor de upgradeversie onder de Nuance Dragon Legal Group VLA.
Andere versies zijn uitgesloten van dit recht.Met het product Nuance Dragon Legal Group heb je de mogelijkheid om in de toekomst het vervelende typen te vervangen door dicteren. Vooral voor bedrijven met veel correspondentie schept dit de nodige verlichting voor meer orde in de dagelijkse gang van zaken. Niet alleen eenvoudige documenten, maar ook complexe onderwerpen en inhoud kunnen met Nuance Dragon Legal Group voor elk gebied worden afgedekt. Zo kun je documenten maken zonder zelf achter het toetsenbord te gaan zitten.

Deze functies wachten op je met Nuance Dragon Legal Group

Nuance-Dragon-Professionele-Groep-16-1-1

Nuance Dragon Legal Group maakt het gemakkelijk om belangrijke afspraken te maken en nieuwe acties in het hele kantoor te coördineren. Dankzij spraakherkenning en voortdurende ontwikkeling in het deep-learning proces staat niets een uitstekende tekstherkenning in de weg. Zelfs de bediening van de spraakherkenning en de omzetting van spraak in tekst werkt al intuïtief en gemakkelijk. Met Nuance Dragon Legal Group heb je dus de kans om sneller te werken en kostbare tijd te besparen bij elke volgende projectstap. Nuance Dragon Legal Group heeft zijn sterke punten niet alleen op de pc, maar ook voor mobiele apparaten. Met touchbediening kun je onderweg gemakkelijk belangrijke documenten maken. Dankzij persoonlijke interfaces behoudt u altijd toegang tot de reeds gemaakte gegevens en bent u up-to-date, waar u ook bent. Deze functie is vooral handig voor professionals zoals webbureaus, ontwikkelaars, advocaten, belastingadviseurs of externe dienstverleners.

Ideaal voor gebruik in moderne bedrijven

Als je behoefte hebt aan moderne ondersteuning voor het maken van nauwkeurige documenten, is Nuance Dragon Legal Group er om je op een praktische manier te helpen. Dankzij de eenmalige kosten van de groepslicentie dek je niet alleen jezelf, maar ook je medewerkers. Direct daarna kan de transcriptie beginnen om de gedicteerde inhoud in tekst om te zetten. Met Nuance Dragon Legal Group bespaar je dus niet alleen tijd in het praktische proces, maar houd je ook de nauwkeurigheid en de bijbehorende kwaliteit voor je aantekeningen in de gaten.

De enorme relevantie van spraakinvoer

Spraakinvoer wint echter niet alleen aan belang rond de Nuance Dragon Legal Group software. In veel bedrijven kan het al worden gebruikt om complexe inhoud te vereenvoudigen en terugkerende routines te automatiseren. Ook andere locaties dan de kantoor-pc worden de perfecte plek voor een soepele transcriptie van je inhoud. Nuance Dragon Legal Group biedt je dus de betrouwbaarheid die je nodig hebt om jou en natuurlijk vele andere mobiele medewerkers de gewenste flexibiliteit te geven. Vooral in tijden van toenemende thuiskantoren is een individuele en op maat gesneden implementatie in je bedrijf belangrijk. De kosten voor Nuance Dragon Legal Group zijn daarom relatief zeer laag om je eigen werk blijvend te versnellen en uitgebreid te optimaliseren.

Praktische inhoud voor je dagelijkse werk

Zelfs in de nieuwste versie van Nuance Dragon Legal Group zijn er talrijke verbeteringen die uw documentaties kunnen vereenvoudigen. Dat geldt bijvoorbeeld voor de spraakherkenning, die dankzij nieuwe benaderingen nog gemakkelijker kan omgaan met wat er gezegd wordt. Dit bespaart je vervelende fouten en onnauwkeurigheden. Je moet daarom altijd de volgende voordelen in gedachten houden:

 • Moderne spraakopdrachten Snelle en vooral gemakkelijk op te nemen spraakopdrachten maken het werken met Nuance Dragon Legal Group merkbaar gemakkelijker. De geïntegreerde interfaces maken zelfs opname onderweg mogelijk, die al na enkele seconden beschikbaar is voor kantoorpersoneel. Zo kun je zo snel mogelijk reageren op nieuwe verzoeken en vragen.
 • Optimale automatisering Routines zijn vaak vervelende metgezellen in een bedrijf, maar ze moeten toch gebeuren. Met Nuance Dragon Legal Group kunnen workflows echter uitgebreid geautomatiseerd worden via spraakopdrachten en gedeeld worden met extra ontvangers. Zo kunnen bijvoorbeeld extra clausules worden geïntegreerd voor belangrijke documenten zonder dat ze helemaal opnieuw moeten worden ingevoegd.
 • Eenvoudige documentatie Veel belangrijke notities en tips blijven in bedrijven niet lang actueel. Oplossingen zoals Nuance Dragon Legal Group helpen je echter om belangrijke aspecten te documenteren en ook na enkele dagen of weken nog bij de hand te hebben. Productiviteit en betrouwbaarheid zijn hier de doorslaggevende factoren om efficiëntie te combineren met goede resultaten.
 • Technische woordenschat opnemen Voor gedicteerde documenten streven veel ondernemers naar eenvoudig taalgebruik. Het risico van onjuiste herkenning is eenvoudigweg te groot. Door Nuance Dragon Legal Group te gebruiken, hoeft dat echter niet meer. Ook specialistische woordenschat uit de vakgebieden belastingen en recht zijn al geïmplementeerd en bevorderen vlot werken.

Uitgebreide ondersteuning bij eventuele fouten

Als er tijdens het gebruik van Nuance Dragon Legal Group vragen of onnauwkeurigheden ontstaan, kunnen deze via de ondersteuning zo snel mogelijk worden opgehelderd. Dit zorgt voor een ideale afstemming zonder dat je er bij problemen lang alleen voor staat. Voor moderne bedrijven die op zoek zijn naar een uitbreiding van spraaktranscriptie, biedt Nuance Dragon Legal Group snelle en vooral veilige oplossingen rond de ondersteuning ervan.

Meer productiviteit, ergonomie en tijdsbesparing

Voor meer productiviteit is Nuance Dragon Legal Group software precies het juiste product vanwege de vele functies en toepassingen. Met de volumelicentie kun je elk lid van je team uitrusten en in de toekomst vertrouwen op een perfect passende koppeling. Door te spreken bespaar je de nodige tijd en profiteer je van vlot opgenomen teksten die ter plaatse in het bedrijf of op kantoor verder verwerkt kunnen worden. Vanuit ergonomisch oogpunt zit je ook aan de veilige kant met de vele praktische functies van Nuance Dragon Legal Group. Het constante gebruik van toetsenbord en muis veroorzaakt bij veel werknemers na verloop van tijd frustratie of zelfs fysieke pijn. Aangenaam en tijdbesparend dicteren maakt het werken op deze manier voor beide partijen positiever.

Koop nu Nuance Dragon Legal Group en wees technisch op je best

Als je zelf wilt profiteren van een individueel bruikbare en moderne software, dan is Nuance Dragon Legal Group de beste keuze. Vooral op gebieden met een complexe woordenschat biedt de applicatie de nodige eenvoud en helpt je bij alle praktische taken. Zo kun je gemakkelijk je efficiëntie verhogen dankzij de uiterst nauwkeurige spraakherkenning. Je bent welkom om de Nuance Dragon Legal Group software direct bij ons aan te schaffen en je productiviteit uit te breiden. Wij verheugen ons erop u op maat gesneden ondersteuning te bieden voor de automatisering in uw bedrijf.

Belangrijke vragen

Waarom is Nuance Dragon Legal Group zo praktisch?

Nuance Dragon Legal Group belichaamt efficiëntie, waarde en eenvoud. Dit maakt het een populaire keuze voor veel bedrijven om vervelende documentatie spraakgestuurd uit te voeren. Transcriptie wordt zo het hulpmiddel bij uitstek.

Voor wie is Nuance Dragon Legal Group specifiek geschikt?

Vooral besluitvormers in advocatenkantoren, belastingkantoren, agentschappen of andere grote bedrijven zouden het gebruik van Nuance Dragon Legal Group moeten overwegen. Het programma biedt daarvoor de nodige tijdwinst, om kosten te besparen en altijd sneller te werken.

Welke functies helpen je met Nuance Dragon Legal Group?

Vooral de optie voor spraakinvoer zorgt ervoor dat de snelheid bij het werken niet verloren gaat. Bij juridische teksten of andere complexe inhoud helpen ook de vele reeds geïntegreerde specialistische woordenschat. Deze vereenvoudigen de hele toepassing.

Hoe leidt Nuance Dragon Legal Group tot meer productiviteit?

Als je de Windows-versie van Nuance Dragon Legal Group downloadt, kun je gemakkelijk belangrijke feiten vastleggen en teksten taalkundig samenstellen, waar je ook bent. Dit resulteert in een veel snellere aanmaak van belangrijke documenten zonder dat je een muis en toetsenbord nodig hebt.

Systeemvereisten

 • Microsoft Windows 10 of 11
 • Windows Server 2016, 2019, 2022
 • RAM: ten minste 4 GB
 • Vrije ruimte op de harde schijf: 8 GB
 • Een internetverbinding voor het downloaden van het product en automatische productactivering (een snel anoniem proces)
 • Opmerking: Dicteren in elektronische patiëntendossiers wordt niet ondersteund. Gebruik hiervoor Dragon Medical One.

Opmerking: Dicteren in zorginformatiesystemen (elektronisch patiëntendossier - ePA) wordt niet ondersteund. Gebruik hiervoor Dragon Medical Practice Edition.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Nuance Dragon Legal Group VLA"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken