Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Nuance Dragon Legal Anywhere

€ 965,92 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822337
 • DLA-12-G
 • 1 jaar
 • DE | FR | EN
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Nuance Dragon Legal Anywhere is AI-aangedreven juridische transcriptie van overal Automatische...meer

Productinformatie "Nuance Dragon Legal Anywhere"

Nuance Dragon Legal Anywhere is AI-aangedreven juridische transcriptie van overal

Automatische spraak-naar-tekst conversie direct in je bestandsnotities, sjablonen of e-mails - waar dan ook!

Nuance Dragon Legal Anywhere is het nieuwste cloudgebaseerde spraakherkenningsaanbod van Nuance, dat gebruik maakt van de nieuwste AI-aangedreven spraakherkenningsengine - speciaal ontworpen voor advocaten.

Advocaten, procureurs en rechters kunnen nu snel en nauwkeurig dicteren met hun eigen AI-gestuurde aangepaste Dragon-spraakprofiel - met een krachtig juridisch vocabulaire.  Dicteer direct in je juridische documenten, e-mails of praktijkbeheer workflows op je pc of in de meegeleverde Dragon Anywhere mobiele app op je iOS of Android mobiele apparaat.

 • Uitvoering en opzet
 • 1 uur eindgebruikerstraining (op afstand, een-op-een)
 • Alle software-updates en -upgrades
 • Gratis Dragon Anywhere mobiele app voor dicteren op je iOS of Android toestel

Nuance Dragon Legal Anywhere - Nauwkeurige juridische documentatie van hoge kwaliteit in een fractie van de tijd op je pc of mobiele apparaat

Elk  advocatenkantoor kent de druk om documenten van hoge kwaliteit te produceren.  Met dit in gedachten heeft Nuance Nuance Dragon Legal Anywhere ontwikkeld.  De nieuwste en meest geavanceerde spraakherkenningsengine - speciaal ontworpen voor advocaten.

Nuance Dragon Legal Anywhere combineert de krachtige, AI-gestuurde, cloud-gebaseerde spraakherkenningstechnologie die al wordt gebruikt in de bestsellers Dragon Professional Anywhere en Dragon Medical One met een gespecialiseerd juridisch vocabulaire waarmee advocaten en juristen snel en accuraat vanaf elke plek complexe juridische documenten kunnen maken.

 • Ultrasnelle verwerking
 • Installatie met één klik
 • Geen speciale computer of netwerk nodig
 • Veilig en compliant - servers in Australië
 • Hogere nauwkeurigheid dan Dragon Professional V15 en Dragon Legal V15
 • Flexibele abonnementsmogelijkheden
 • Analytische gegevens voor adoptietrends

Nauwkeurige juridische transcriptie met Nuance Dragon Legal Anywhere

Nuance Dragon Legal Anywhere is een oplossing voor juridische transcriptie die juridische terminologie kent - de eerste keer dat je het gebruikt!

De woordenschat van Nuance Dragon Legal Anywhere is geoptimaliseerd en getraind met behulp van miljoenen woorden uit juridische documenten om optimale herkenning te garanderen voor het dicteren van juridische termen en het automatisch opmaken van juridische citaten.  De woordenlijst van Dragon Legal heeft krachtige contextuele en statistische gegevens - plus juridische specifieke gegevens waarmee je contracten, pleidooien, juridische memo's en andere juridische documenten kunt dicteren en opmaken met een nauwkeurigheid tot 99%, de eerste keer dat je het gebruikt!

Bovendien past Nuance Dragon Legal Anywhere voortdurend het profiel van elke gebruiker aan met door de gebruiker gedefinieerde woorden, termen en acroniemen, specifieke zinnen en opmaakregels.

Legale spraakherkenning zonder grenzen

Met Nuance Dragon Legal Anywhere kun je vrij dicteren vanaf elke Windows-computer, maar ook vanaf je telefoon of tablet met de meegeleverde mobiele app Dragon Anywhere (compatibel met iOS- en Android-apparaten). Nuance Dragon Legal Anywhere beperkt je niet met beperkingen per gebruiker of per computer.

Dicteer zoveel als je wilt, overal vandaan.

Met een veilige desktop app (met een ongelooflijk kleine footprint) kunnen advocaten en juristen hun stem gebruiken om het verhaal van de cliënt natuurlijker, efficiënter en op hun voorwaarden vast te leggen. Nuance Dragon Legal Anywhere biedt een consistente en gepersonaliseerde documentatie-ervaring die oplossingen, platforms, apparaten en locaties overspant. Voor het bedrijf als geheel betekent de kracht van dit cloudplatform toegang tot gegevens. Deze inzichten helpen gebruikstrends te volgen, de efficiëntie van gebruikers te waarborgen, beslissingen te nemen en te profiteren van compatibiliteit met workflowverbeteringen van Nuance en partners.

Veilig en compliant met Nuance Dragon Legal Anywhere

Veiligheid is belangrijk voor iedereen, maar essentieel voor advocaten.  Veilige 256-bit encryptie beschermt gegevens gedurende de hele workflow, en de HITRUST CSF-gecertificeerde infrastructuur in geografisch verspreide datacenters garandeert 99,5% uptime. Gegevens worden onderweg en in rust versleuteld.  Alleen je Dragon auteursprofiel wordt in de cloud opgeslagen en verwerkt.  Je documentatie (resulterende spraak-naar-tekst) wordt beheerd door jou en je bestaande document workflow.

Ondersteuning voor thin clients

Nuance Dragon Professional Anywhere wordt ondersteund voor thin-client hardware, server virtualisatie en Citrix en Windows remote desktop/terminal server omgevingen. Omdat alle verwerking in de cloud gebeurt, is integratie in je bestaande IT-infrastructuur snel en eenvoudig zonder je omgeving extra te belasten.

Gemakkelijk te installeren, te onderhouden en op te schalen

Geen ingewikkelde configuraties, installatie met één klik en automatische updates betekenen minder werk voor je IT-personeel, minder gedoe voor je medewerkers, en gebruikers kunnen binnen enkele minuten aan de slag. Na server-side inzet via Microsoft Azure kunnen nieuwe client-licenties eenvoudig op schaal worden ingezet.

Nuance Dragon Legal Anywhere systeemvereiste

 • 32-bit: Windows 8.1 en Windows 10
 • 64-bit: Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2012 R2 en Windows Server 2016
 • Microsoft .NET Framework 4.5 (of hoger) is vereist
 • Processorsnelheid: Minimaal: 1,7 Ghz, aanbevolen: 2,8 Ghz
 • Werkgeheugen : Minimaal: 512 MB, aanbevolen: 2 GB
 • Webbrowser: IE 11+, Chrome v65+
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Nuance Dragon Legal Anywhere"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken