Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Norton 360 for Gamers 50 GB Cloud

€ 34,52 * € 35,58 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241822129
 • 21416988
 • 1 jaar
 • Meertalig
 • Europa (Eurozone)

Apparaten / Jaar:

[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Gamers hebben meer nodig dan eenvoudige virusbescherming. Norton 360 voor Gamers biedt -...meer

Productinformatie "Norton 360 for Gamers 50 GB Cloud"

Gamers hebben meer nodig dan eenvoudige virusbescherming.
Norton 360 voor Gamers biedt - meerlaagse, geavanceerde beveiliging voor PC's. Helpt beschermen tegen online bedreigingen zoals malware en webcam-hijacking. Bevat ook een VPN die je bescherming tegen DDoS aanvallen, doxxing en swatting versterkt.

Meldingen zijn geoptimaliseerd om je minder vaak te storen terwijl je speelt. In volledig-scherm modus worden alle meldingen, behalve kritische beveiligingswaarschuwingen, gedempt. Voor een geoptimaliseerde spelervaring wijst Game Optimizer ook zijn eigen CPU cores aan het spel toe.

Prestatiebeschrijving

Game Optimizer :
Deze functie optimaliseert de spelprestaties door spellen hun eigen CPU cores toe te wijzen op PC's met multi-core processors.

Darknet monitoring :
We houden het Darknet in de gaten en melden je als we je persoonlijke gegevens vinden, waaronder je gamertags, gebruikersnamen en e-mail adressen  

Veilige VPN :
Surf veiliger en anoniemer door je IP adres te verbergen met een VPN zonder logbestanden om je beter te beschermen tegen DDoS aanvallen, doxxing en swatting.

SafeCam voor PC :
Informeert je over pogingen om je webcam te benaderen, zodat je ze kunt blokkeren. Zo kun je jezelf beter beschermen tegen mogelijke streamingverboden en verlegenheid vermijden.

Password Manager :
Een sterk wachtwoord is belangrijk om je spelaccounts beter te beveiligen. Laat ons je helpen complexe wachtwoorden, credit card informatie en andere referenties online op te slaan - op een veilige en goed beveiligde manier.

Online back-up van 50 GB :
Automatische cloud back-up voor PC's: Maak een back-up van je clips van online spelletjes5 om ruimte vrij te maken op je harde schijven.

Real-time bescherming tegen bedreigingen :
Geavanceerde meerlaagse beveiliging helpt je toestellen te beschermen tegen bekende en opkomende malware bedreigingen, waaronder e-mail phishing aanvallen en kwetsbaarheden in games en websites.

Optimalisatie van meldingen :
We melden je alleen wanneer je Windows PC wordt aangevallen, wanneer je bescherming in gevaar is of wanneer je een functie niet gebruikt waar je recht op hebt. Product- en serviceherinneringen heb je zelf in de hand.

Bescherming tegen phishing:
Phishing bescherming analyseert het beveiligingsniveau van websites die je bezoekt en stelt je in staat websites te blokkeren waarvan bekend is dat ze frauduleus zijn.

Smart Firewall voor PC of Firewall voor Mac®:
Helpt je toestel en de gegevens die erop staan te beschermen tegen kwaadaardige aanvallen en nieuwsgierige blikken, zelfs in spelmodus.

Intrusion Prevention Scanning:
Scant binnenkomende gegevens en helpt potentiële online bedreigingen te blokkeren voordat ze je computer bereiken.

Apparaatbeveiliging:
Beschermt 3 apparaten in real time tegen ransomware, virussen, spyware, malware en andere online bedreigingen.

Web Isolation Mode :
Helpt om gevoelige informatie die je online invoert beter te beveiligen (zoals wanneer je inlogt op je bank- of spelaccount). Dankzij virtualisatietechnologie wordt het surfen op websites via een Norton server gedaan, wat je een extra beschermingslaag tegen web-gebaseerde bedreigingen geeft.

Ouderlijk toezicht :
Help je kinderen hun online activiteiten te beheren en detecteer bedreigingen voordat ze een probleem worden.

Vol Scherm Detectie :
Deze functie detecteert wanneer je op je PC in vol scherm modus werkt en dempt alle meldingen, behalve belangrijke beveiligingswaarschuwingen.

 

Beschrijvingen van de functies

Game Optimiser :
Wijst spellen toe aan hun eigen CPU cores om een optimale spelervaring te garanderen.
Zorgt voor een optimale spelervaring voor spelers¹¹.
Game Optimizer is een gepatenteerde technologie voor PC's met multi-core processors. Het zorgt voor een meeslepende spelervaring door plotselinge prestatiedalingen te verminderen, terwijl de bescherming van je computer behouden blijft. Niet-essentiële toepassingen worden beperkt tot een enkele processorkern, zodat de resterende kernen voor gaming gebruikt kunnen worden.

 • Detecteert en optimaliseert automatisch spellen die zware eisen stellen aan de processor, of ze nu in volledig scherm of in venstermodus staan.
 • Wijst de CPU kracht toe die nodig is om spellen optimaal te laten verlopen door onbelangrijke toepassingen tot een enkele CPU kern te beperken¹¹. Zo blijven de resterende cores beschikbaar voor het spel om de prestaties op te voeren.
 • Zorgt voor optimale spelprestaties door niet-essentiële toepassingen en functies tot een enkele CPU core te beperken, zodat de resterende cores vrij zijn voor spel.
 • Omdat het spel zijn eigen processorkernen krijgt toegewezen, zijn er minder plotselinge pieken in CPU belasting die het spel kunnen vertragen.

 

Detectie van modus volledig scherm

Speel je in volledig scherm modus?
We detecteren of je in volledig-beeld modus speelt en activeren automatisch de stille modus. Dit onderdrukt de meeste waarschuwingsberichten en pauzeert achtergrondactiviteiten. Er worden alleen activiteiten uitgevoerd die helpen je computer tegen virussen en andere cyberbedreigingen te beschermen. Dit vermindert de hoeveelheid onnodige achtergrondactiviteit en verbetert de spelprestaties.

Intrusion PreventionAnalysis
Bescherming tegen cryptojacking en zwendel met technische ondersteuning.
Intrusion Prevention Analysis bewaakt verzoek- en antwoordheaders om browser-gebaseerde cryptojacking (het delven van cryptocurrencies zonder je toestemming) en ondersteuningsfraude te helpen voorkomen. De functie blokkeert ook websites die zich voordoen als officiële ondersteuningsportalen.

Meldingen optimalisatie
Erger je je aan alle meldingen op je PC als je spelletjes speelt?
Als gamers hebben ook wij ons vaak geërgerd aan vervelende meldingen die de stroom van ons spel onderbreken. In Norton 360 voor Gamers zijn meldingen geoptimaliseerd: Er zijn minder meldingen en je hebt meer controle over welke permanent gedempt kunnen worden.
Deze Windows specifieke functie betekent dat we je alleen waarschuwen wanneer je PC wordt aangevallen, je bescherming in gevaar is, of je een functie niet gebruikt waar je recht op hebt. We laten je ook de controle over het permanent dempen van meldingen van functies.
Dus als je spelletjes speelt, films streamt, werkt of andere activiteiten op je PC doet, zul je niet gestoord worden door onbelangrijke pop-ups.

 • De PC-specifieke functie Geoptimaliseerde meldingen zorgt ervoor dat we je alleen storen als je wordt aangevallen, je bescherming afloopt of je een functie niet gebruikt waar je recht op hebt.
 • De controle over het permanent dempen van feature meldingen ligt in jouw handen.
 • Als je aan het spelen, streamen, werken enz. bent op je PC, onderbreken we je niet, tenzij het echt belangrijk is.


De meeste waarschuwingsberichten op Windows kunnen onderdrukt worden als je de volledig scherm modus gebruikt.
Norton Cloud Backup" en "Norton SafeCam" zijn alleen beschikbaar op Windows (behalve Windows 10 in de S modus; Windows op PC's met ARM processors).
Game Optimizer" is alleen beschikbaar op PC's met minstens vier processorkernen onder Windows (met uitzondering van Windows 10 in S modus; Windows op PC's met ARM processors).
De functies voor ouderlijk toezicht worden niet ondersteund op Mac systemen en op Windows 10 in de S modus.
§ Dark Web monitoring is niet in alle landen beschikbaar. De informatie die gecontroleerd wordt hangt af van het land waar je woont. Standaard controleert de functie je e-mail adres en het proces begint onmiddellijk. Log in op je account om meer bewakingsinformatie in te voeren.

INFORMATIE OVER DE BETAALMETHODE VOOR EEN JAAR VOORAFGAANDE ABONNEMENTEN: Je koopt een terugkerend abonnement dat na het eerste jaar automatisch verlengd wordt. Om je abonnement te activeren moet je je online registreren en je factureringsgegevens opgeven. De prijs die je vandaag betaalt is voor het eerste jaar van je abonnement. Daarna wordt je abonnement elk jaar automatisch verlengd en in rekening gebracht tegen de huidige verlengingsprijs, die je kunt vinden op nl.norton.com/pricing. Deze prijs is aan verandering onderhevig. We zullen je echter altijd vooraf per e-mail op de hoogte brengen.
Je abonnement biedt bescherming voor het opgegeven aantal apparaten tijdens de abonnementsperiode, die begint op de datum van online activering. Het kan updates en product-, dienst- en/of beveiligingsfuncties bevatten die kunnen worden toegevoegd, gewijzigd of verwijderd in overeenstemming met de toepasselijke licentie- en dienstenovereenkomst, die te vinden is op nortonlifelock.com/legal/license-services-agreement. Je moet het product voor elk apparaat apart downloaden en installeren om bescherming mogelijk te maken.
Het verzamelen, opslaan en gebruiken van gegevens is onderworpen aan NortonLifeLock's algemene privacybeleid, dat te vinden is op nortonlifelock.com/privacy.

Systeemeisen

Besturingssystemen

 • Windows
 • MacOS (Apple)
 • iOS
 • Android

Software - Toepassingsgebied - Veiligheid

 • Anti-Spam
 • Firewall
 • Ouderlijk toezicht
 • Wachtwoord Beheerder
 • Bescherming tegen phishing
 • Bescherming tegen virussen
 • VPN

Verder

 • Internetverbinding vereist
eigenschappen: "Norton 360 for Gamers 50 GB Cloud"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen Toepassingen:
Bescherming Tegen Virussen
Cloud Backup
Dark Web Monitoring
Firewall
Gamer Mode
Kinderslot
Password Manager
SafeCam
VPN
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Norton 360 for Gamers 50 GB Cloud"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen Toepassingen:
Bescherming Tegen Virussen
Cloud Backup
Dark Web Monitoring
Firewall
Gamer Mode
Kinderslot
Password Manager
SafeCam
VPN
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Norton 360 for Gamers 50 GB Cloud"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken