Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Nero Recode

Nero Recode

€ 35,58 * € 40,66 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820432
 • 844430
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
  De universele converter Converteer en rip video's en muziek naar alle standaard...meer

Productinformatie "Nero Recode"

 

De universele converter

Converteer en rip video's en muziek naar alle standaard formaten voor je mobiele apparaten met adembenemende snelheid. Bovendien kun je video's roteren, trimmen en bijsnijden met één klik.

Nieuw in Nero Recode 2020
Erger je je aan waarschuwingsberichten van je pc omdat hij het bestand dat je wilt afspelen niet kan lezen? Nero Recode maakt daar een einde aan! Of het nu gaat om video- of audiobestanden, importeren of exporteren, opnemen op een smartphone, DVD-Video™ of Blu-ray Disc™: de specialist op het gebied van rippen en converteren zet alles om zodat het geschikt is voor jouw eindapparaten.

Functieoverzicht

Importeren
Een goed geoefend team: Importeer eenvoudig de films van je schijf* of sleep je video's en muziek naar het startscherm van Nero Recode. Je kunt achterover leunen en ontspannen, want Nero Recode bereikt de beste resultaten met elk geïmporteerd bestand van Blu-ray Discs™, AVCHD's, DVD-Videos™ of video- en audiobestanden.

*Alleen voor niet-kopieerbeveiligde media.

 

Rippen
Doorbreek barrières: Moeizaam opnieuw formatteren om films of muziek op elk apparaat af te spelen? Vergeet het! Met de 1-klik conversie van Nero Disc naar Apparaat in Nero Recode kun je eenvoudig DVD's*, AVCHD's*, Blu-ray Discs™* en audio CD's rippen zodat ze op elk apparaat passen: sluit het apparaat aan, selecteer de titel, zet over, klaar! En voor nog meer gemak is het sorteren en afspelen van je muzieknummers op je mobiele apparaat zelfs mogelijk op albumhoes dankzij de Gracenote® technologie. Conversie van Blu-ray 3D™ discs naar 2D HD en SD formaten wordt ook ondersteund.

*Alleen voor niet-kopieerbeveiligde media.

 

Converteer
Vrijheid voor formaten: Wil je je video- en audiobestanden eenvoudig overzetten en afspelen van je pc naar je tablet of smartphone? Of het nu een mobiel apparaat, PlayStation®, Xbox® of MP3-speler is - Nero Recode vindt altijd het juiste formaat dankzij de nieuwste apparaatondersteuning. Nu ook gloednieuw: Converteer je videobestanden ook specifiek voor gebruik op videodisks (DVD-Video™, AVCHD, Blu-ray Disc™). Dit verhoogt de prestaties bij het importeren in je video- en videodisc-projecten en maakt converteren naar het juiste formaat tijdens het branden overbodig. Maak eenvoudig takenlijsten voor je geplande conversies en laat grote conversietaken 's nachts uitvoeren met de optie PC uitschakelen na voltooiing.

 

Bewerken
Klik om een clip te bewerken: Je smartphone verkeerd vastgehouden tijdens het filmen en nu staat de opname ondersteboven? Nero Recode gebruikt eenvoudige 1 klik trimgereedschappen om foutloze video's te maken die je naar wens kunt draaien, bijsnijden en inkorten.

Trouwens, je kunt je geconverteerde media-archief inclusief albumillustraties ook eenvoudig overzetten naar je draagbare apparaten met de gratis WiFi+Transfer app.

 

Systeemvereisten

Besturingssysteem: Windows® 11, Windows® 10, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7
Benodigd hoofdgeheugen: minimaal 1000 MB
Benodigde ruimte op harde schijf:min. 150 MB
Aanbevolen schermresolutie:min. 1024x768
Overig: Internetverbinding vereist.
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Beschikbare downloads:
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Nero Recode"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken