Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Moho Debut 13.5

€ 30,45 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822191
 • MOHODEB135ENFULP
 • Levenslang
 • DE | EN | ES | FR | JP | RU
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Maak je eigen cartoons en animaties in enkele minuten! Beginners mode voor een gemakkelijke...meer

Productinformatie "Moho Debut 13.5"

Maak je eigen cartoons en animaties in enkele minuten!

 • Beginners mode voor een gemakkelijke introductie in het gebruik van de software
 • Inhoudsbibliotheek vol personages, rekwisieten en achtergronden. Gebruik ze in je eigen animatie of bestudeer hoe ze gemaakt werden om je eigen kunst te verbeteren!
 • Krachtige vectortekengereedschappen: pas penselen toe op je vectorwerk voor een natuurlijker uitzicht
 • Integratie van Photoshop PSD bestanden
 • Een compleet rigging systeem om gemakkelijk krachtige en eenvoudig te animeren 2D poppen te maken Timeline, geluidsopname en geluidseffecten
 • Path tracking tool, video en motion tracking, voltooiing voor web, TV, film en stilstaande beelden.
 • Gelijktijdig bewerken van meerdere lagen

 

Het krachtigste 2D rigging systeem

Moho's tuigsysteem is intuïtief en snel. Je kunt je eigen figuren optuigen in enkele minuten! Maak moeiteloos skeletten voor mensen, dieren of elk ander schepsel of voorwerp dat je wilt animeren. Werk met voorwaartse en inverse kinematica. Stel doelbotten in, voeg pinbotten toe voor speciale controle, animeer hiërarchie, voeg beperkingen toe, voeg automatische compressie en stretch toe aan elk bot, kopieer 
animaties en plak ze relatief tussen verschillende personages met gelijksoortige skeletten, en meer! Ontdek waarom Moho's rigging systeem het "geheime wapen" is van veel kunstenaars!

Tekengereedschap geoptimaliseerd voor animatie

Het unieke vectorsysteem in Moho is geoptimaliseerd voor animatie en rigging, en houdt vormen altijd consistent terwijl ze bewegen. Met Moho's vector gereedschap kun je direct in de software tekenen. Je kunt ook penselen en effecten toevoegen om gemakkelijk natuurlijke resultaten te krijgen. Alles kan geanimeerd worden: Kromming, lijndikte, belichting, curveprofielen, paden, maskers, kleurverlopen, ondoorzichtigheid, puntkleuren.... Met Moho's flexibele hulpmiddelen kun je elke stijl animeren!

Slimme botten

Smart Bones zijn een revolutionaire manier om je figuren precies te maken zoals jij ze wilt. De gewrichten van je figuren zullen buigen zonder vervorming. Je kunt Smart Bones ook gebruiken als bedieningshendels 
om gezichtsuitdrukkingen, gezichtsbochten of zelfs hele lichaamsbochten te animeren! Het mooiste is dat ze uiterst gemakkelijk in te stellen zijn. Selecteer eenvoudig het bot dat je in een Smart Bone wilt veranderen, maak er een actie voor en animeer de elementen op de manier die je wilt. Telkens als je nu dat bot animeert, beweegt al het andere precies zoals je gepland had!

Vitruvian Bones (Nieuw in Moho 13.5)

Het animeren van verkortingen en complexe acties is eenvoudiger dan ooit! Geïnspireerd door Da Vinci's tekening van de Vitruviaanse Man, zijn Vitruvian Bones een krachtige nieuwe manier om je personages op te tuigen. Met het intuïtieve V-bone systeem kun je verschillende tekeningen en botsets afwisselen. Je kunt bijvoorbeeld verschillende hoofden hebben, elk met hun eigen regelaars. Of dezelfde ledematen in verschillende perspectieven. Met Vitruvian Bones kun je ze groeperen en spontaan animeren door eenvoudig van de een op de ander over te gaan. Breng ze aan op elk deel van het lichaam of wissel zelfs tussen totaal verschillende lichamen! Deze unieke aanpak maakt het gemakkelijker om opgetuigde personages te maken met de aantrekkingskracht van traditionele animatie.

Photoshop bestanden importeren

Maak je illustraties in je favoriete software: Photoshop, Clip Studio Paint, Procreate of een ander programma dat je verkiest, sla je werk dan op als een PSD en importeer het in Moho. Alle lagen zijn al aanwezig en kunnen bewerkt en geanimeerd worden! 

Automatische mesh creatie en quad meshes om precies te animeren zoals je wilt! (Nieuw in Moho 13.5)

Meshes zijn nu krachtiger en gemakkelijker te gebruiken. Teken gewoon de details die je wilt animeren en laat Moho de rest doen! Met de nieuwe Quads kun je je kunstwerk in waar perspectief animeren door het eenvoudig een vierpuntsvorm toe te wijzen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om je bitmap illustraties, afbeeldingen en vectortekeningen tot leven te brengen! Nieuwe mazen openen een hele wereld van mogelijkheden.

Breng leven in je scènes met de nieuwe Wind Dynamics! (Nieuw in Moho 13.5)

Wind is de nieuwste toevoeging aan Moho's krachtige en eenvoudig te gebruiken fysica gereedschappen! Neem de absolute controle over de sterkte, richting en turbulentie van de wind en breng je scènes in enkele minuten tot leven. Geef je achtergronden en personages nieuw leven met Wind Dynamics!

Automatiseer je animaties met physics, particles en dynamics

Maak complexe realistische animaties in een handomdraai! Maak van je scène een zwaartekrachtspeeltuin met de physics engine. Druk gewoon op play en zie hoe voorwerpen en personages stuiteren en op elkaars bewegingen reageren. Maak regen, rook, gras, zwermen vogels, mensenmassa's of wat je maar kunt bedenken. Met Moho's krachtige partikelsysteem kun je het mengen met alle animatiegereedschappen om precies het resultaat te bereiken dat je wilt. Voeg dynamiek toe aan je figuren en creëer automatische doorloop voor oren, staarten, voelsprieten, kleding of wat je maar wilt animeren. Beweeg gewoon de figuur en de dynamiek doet de rest voor je!

Neem de volledige controle over je animatie met de tijdlijn, grafische modus en meervoudige interpolatie modi

Controleer elk detail van je animatie met Moho's diepe en eenvoudig te gebruiken tijdlijn. Pas de interpolatiemodus aan om precies de timing te krijgen die je wilt: Vloeiend, Stap, Gemakkelijk in/uit en nog veel meer. Maak cycli voor elk kanaal, additieve animatie, stel intervallen in om te animeren op 2s, 3s of elk willekeurig beeldnummer. Maak gemakkelijk natuurlijke bewegingen met de functies Bounce en Elastic interpolatie. Bewerk je animatie met de grafische modus en nog veel meer! Moho's tijdlijn is intuïtief, duidelijk en krachtig!

Volledig 3D ruimte en camera

Gebruik Moho's 3D werkruimte om je lagen erin te plaatsen en te draaien. Beweeg dan de camera om gemakkelijk een meervlaks effect te maken. Je hebt volledige controle over het uiterlijk van je lagen, met de optie om automatisch de visuele grootte te behouden van lagen die je in 3D verplaatst. Importeer 3D objecten uit je favoriete software of maak basiselementen direct in Moho met de Extrusie, Opblazen en Roteren opties voor vectorlagen.

Lipsynchronisatie hulpmiddelen

Maak je lipsync gemakkelijk met Wissel Lagen en het Wissel Selectie Venster. De lipsync animatie is snel en precies. Vul je werk aan met Papagayo - open source software ook ontwikkeld door Lost Marble - om lipsynchronisatie te automatiseren. Voeg gewoon de audio en tekst toe en Papagayo maakt de keyframes voor je!

FBX ondersteuning voor Unity™ spelontwikkelaars

Unity™ spelontwikkelaars en -gebruikers kunnen in Moho Pro hun voordeel doen met FBX ondersteuning voor geanimeerde 2D inhoud. Dit maakt het overbodig om voor spelontwikkeling starre sprites te maken en biedt de mogelijkheid om precies het gewenste uiterlijk en gevoel te bereiken. FBX, het aanpasbare bestandsformaat voor 3D animatie van Autodesk®, is de meest gebruikelijke manier om geanimeerde 2D en 3D assets in Unity te integreren.

Personaliseer je ervaring met scripting

Schrijf je eigen hulpmiddelen, pas bestaande aan of kijk naar wat andere gebruikers gedaan hebben. Er zijn honderden krachtige hulpmiddelen en verbeteringen ontwikkeld door de gemeenschap. Maak Moho precies zoals je wilt!

Een grote actieve gemeenschap om te leren en te delen

De Moho gemeenschap is een van de grootste voordelen van Moho. Het zit vol met geweldige gebruikers en wordt elke dag groter. Je kunt leren van de ervaringen van anderen, om hulp en feedback vragen, je werk en ideeën delen en bijdragen met je kennis! De ontwikkelaars zijn ook erg actief op het officiële forum.

 

SYSTEEMEISEN

Windows

 • Windows® 10
 • 64-bit besturingssysteem vereist
 • 2.0 GHz Intel Core i3 of hoger
 • 4 GB RAM of meer
 • 1,6 GB vrije ruimte op de harde schijf of meer
 • OpenGL 4.1 ondersteunde grafische kaart vereist (1920x1080 aanbevolen) 
 • Online verbinding vereist om online activering uit te voeren

Mac

 • macOS® X 10.15, 10.16 of hoger*
 • 64-bit besturingssysteem vereist
 • 2.0 GHz Intel Core i3 of hoger
 • 4 GB RAM of meer
 • 1,6 GB vrije ruimte op de harde schijf of meer
 • OpenGL 4.1 ondersteunde grafische kaart vereist (1920x1080 aanbevolen) 
 • Online verbinding vereist om online activering uit te voeren
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Moho Debut 13.5"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken