Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

MindManager 22 Professional Windows

€ 447,34 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822042
 • ESDMMW22
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Type Licentie:

[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Til uw productiviteit en projecten naar een hoger niveau en breid de mogelijkheden van uw team...meer

Productinformatie "MindManager 22 Professional Windows"

Til uw productiviteit en projecten naar een hoger niveau en breid de mogelijkheden van uw team uit.

Een bondgenoot voor elk plan, project en proces

Mind Maps
Organisatieschema's
Dienstregelingen
Stroomdiagrammen
Cocnept Maps
Venn en Ui diagrammen
Kanban boards
Trechter diagrammen
Matrixdiagrammen


De vrijheid om te werken zoals je wilt

Zet complexiteit om in helderheid:
Ergens tussen alle informatie die je apparaten bekogelt, je inbox overspoelt en je hoofd vult, zit de kennis die je nodig hebt om op je best te zijn.
Gestructureerde, interactieve visuele kaarten die informatie gemakkelijk te begrijpen maken.
MindManager ontsluit deze kennis door verstrooide ideeën en onsamenhangende gegevens te destilleren.

Verhoog uw productiviteit:
Werk niet-lineair, net als uw hersenen. Sleep onderwerpen, leg verbanden tussen verschillende ideeën, en parkeer gerelateerde notities, links en bestanden waar ze horen.

Ga van idee naar uitvoering:
Ga van ideevorming naar planning naar uitvoering in één enkele app en zet ideeën om in actie... recht voor uw ogen.

Maak op nieuwe manieren contact:
Leg kennis vast en deel deze, presenteer informatie in een logische stroom en werk samen in teamomgevingen.
Ervaar cross-platform co-editing, geïntegreerd met MindManager Windows, Mac, Microsoft Teams, Web en Chromebook.
MindManager geeft u de veelzijdigheid om te werken zoals u dat wilt, alleen of in een team.

Geen zorgen meer voor uw bedrijf:
Maak dat zorgen tot het verleden behoren. Met IT en management functies, grootschalige software uitrol en licentie management, is MindManager een oplossing ontworpen voor uw bedrijf.

Til uw productiviteit naar nieuwe hoogten

Tekstversneller:
Zet uw projecten op de rails door bronnen en tags aan uw onderwerpen toe te voegen door eenvoudig een "@" of "#" te typen gevolgd door de naam van de bron of tag.

Slepenen neerzetten:
Wij hebben vaak de neiging om op een niet-lineaire manier te denken. MindManager helpt u uw ideeën op te schrijven zodra ze bij u opkomen. Door eenvoudigweg te slepen en neer te zetten, kunt u later alles naadloos verplaatsen.

Prioriteit markers:
Er is veel te doen op een dag. Het is dus belangrijk je te concentreren op wat het belangrijkste is. Met de prioriteitmarkeringen van MindManager zie je in één oogopslag wat onmiddellijk moet gebeuren en wat kan wachten.

Filter:
U hebt prioriteitsmarkeringen en andere pictogrammen toegevoegd als visuele hints. Nu kunt u gemakkelijk uw kaarten filteren en alleen zien wat u wilt met een paar snelle klikken.

Thema-infokaarten:
Verberg extra informatie om uw kaart overzichtelijk te houden en u toch snel toegang tot alles te geven. Versleep informatie van kaarten naar takken en vice versa.

Ingebouwde sjablonen:
Begin een grafiek met een leeg blad of een bibliotheek van ingebouwde sjablonen die geschikt zijn voor elke branche. Maak krachtige strategische plannen, bouw projecten vanaf nul en volg alle details, ontwikkel naadloze processtromen en nog veel meer.

In-app tutorials:
Het MindManager Learning Center, met stap-voor-stap tutorials, helpt nieuwe gebruikers snel op stoom te komen en ervaren gebruikers geavanceerde functies te leren.

Functies variëren per platform en koopoptie.

Stap uit de informatie-overload

Organiseren en structureren:
Verzamel kennis en gegevens gemakkelijk en intuïtief, zelfs uit externe bronnen. Bewaar alle links, documenten, afbeeldingen, notities, bedrijfsgegevens, kerncijfers en taken op één plek en concentreer u op de hoofdzaken.

Importeren, exporteren en synchroniseren:
Synchroniseer gegevens met Outlook en SharePoint. Ondersteunde bestandstypen importeren en exporteren, waaronder Microsoft Word, Excel, Projectbestanden en meer.

Overal contentvastleggen:
Met MindManager Snap kunt u ideeën of content in real time vastleggen. Stuur ze gewoon naar jezelf of teamleden en ze zullen klaar staan in hun respectievelijke Snap wachtrijen de volgende keer dat je MindManager opent.

Synchroniseer met uw online opslag:
Sla uw bestanden online op en raadpleeg ze. MindManager ondersteunt integratie met online opslag providers zoals SharePoint, OneDrive, Google Drive, Dropbox, Box en iCloud - "Places" genoemd.

Map Roll-Ups:
Aggregeer gegevens uit meerdere bronnen. Met map roll-ups kunnen gebruikers afzonderlijke onderwerpen en complete onderwerpstructuren van meerdere kaarten die lokaal of in de cloud zijn opgeslagen, in één hoofddiagram invoegen.

Excel Data Mapper:
Maak gebruik van de ongelooflijke gegevensverwerkingskracht van Excel en laat de complexiteit ervan achter u. Maak een mapweergave van spreadsheetinhoud die alleen de gegevens bevat die u moet zien, op de manier waarop u ze wilt zien.

Dynamische weergaven:
Bekijk uw inhoud, plannen, projecten en processen vanuit elk perspectief met een weergave voor elke situatie, waaronder kaartweergave, overzichtsweergave, planningweergave, symboolweergave en tagweergave.

Functies variëren per platform en koopoptie.

Mobiliseer uw plannen, projecten en processen

Van idee tot uitvoering:
Een brainstorm uitwerken tot een uitvoerbare strategie, proces of plan in dezelfde toepassing. Verrijk taken met resource-informatie, deadlines, notities en andere metadata om teams en projecten gefocust en op koers te houden.

Projectkosten bijhouden:
Snel individuele kosten aan uw projectplannen toevoegen, bijwerken en totaliseren met een simpele klik voor direct inzicht in een van de belangrijkste elementen van uw project.

Gantt-diagrammen:
Gantt-diagrammen bieden projectmanagers een gedetailleerd en transparant overzicht van de belangrijkste projectelementen en -status. U kunt de totale projectkosten, startdatums, vervaldatums, resources en meer bijhouden en aanpassen.

Ontdek de mogelijkheden van flowcharts:
Met MindManager heeft u de vrijheid om verschillende diagramtypes en views in één diagram te combineren, zodat u nooit beperkt bent tot één type flow. Gebruik filters en dynamische weergaven om snel scherp te stellen en van perspectief te veranderen.

Krachtige verbeteringen voor stroomdiagrammen:
Voeg een nieuwe dimensie van leesbaarheid toe aan complexe stroomdiagrammen met lijnsprongen, inclusief afgeronde, brug- en spleetsprongen. Vergroot uw impact met verbeterde functies voor het koppelen van relaties.

Objectvormen:
We hebben nieuwe industriestandaardvormen toegevoegd - blokpijlen, chevrons, parallellogrammen en trapeziums - om elke situatie beter weer te geven en de impact van uw diagrammen en stroomdiagrammen te maximaliseren.

SmartRules en formules:
Automatiseer en versnel de processen die uw werk aansturen met MindManager SmartRules™ voorwaardelijke opmaak. Maak en bewerk uw eigen formules met behulp van thema's en thema-eigenschappen om slimmere zakelijke beslissingen te nemen

Functies variëren per platform en koopoptie.

Teamwerk en innovatie aanmoedigen

Cross-platform co-editing:
Nodig collega's van verschillende afdelingen, kantoren en tijdzones uit om in real time samen te werken aan kaarten. Co-edit op elk platform. Kijk hoe plannen uitkristalliseren, mogelijkheden ontstaan en ideeën zich voor uw ogen ontvouwen.

MindManager Snap:
Altijd en overal content vastleggen, ontvangen en delen vanaf uw desktop, browser of mobiel apparaat. U kunt ook Snap wachtrijen maken en beheren voor meerdere gebruikers.

Kaartdelen delen:
Stuur direct kaartdelen naar jezelf of anderen door ze toe te voegen aan je persoonlijke of team snap wachtrijen. Kaartdelen kunnen vervolgens worden toegevoegd aan andere kaarten op elk platform en door elke gebruiker met wie ze zijn gedeeld.

Link via SharePoint:
Sla kaarten op in SharePoint, open ze opnieuw, en check ze in en uit MindManager. Gebruik SharePoint Linker om specifieke inhoud uit SharePoint-lijsten op te halen en in een kaart weer te geven, en SharePoint-takenlijsten rechtstreeks in een kaart te vullen of te bewerken.

Publiceren en delen:
Publiceer uw kaarten en deel ze met collega's en klanten - zelfs diegenen die MindManager niet gebruiken. Elke gepubliceerde kaart krijgt een dynamische weblink die op elk moment kan worden bijgewerkt en toegankelijk is via een webbrowser.

Inhoudscontrole: met
Content control kunt u de verantwoordelijkheid voor het bijwerken van project- en planningskaarten delen, terwijl u de controle behoudt over welke elementen kunnen worden gewijzigd en wie ze mag wijzigen.

Dia's:
Krijg ongekende controle over uw dia's. Gebruik diagramfuncties op afzonderlijke dia's, voeg informatie toe van meerdere kaarten, ongeacht of deze lokaal of in de cloud zijn opgeslagen, en ontwikkel uw diabestanden in de loop van de tijd.

Microsoft Teams integratie:
Combineer de visuele werkkracht van MindManager met de robuuste communicatiefuncties van Microsoft Teams. Effectiever en productiever werken. Bedrijfskritische informatie beter delen en organiseren. Rust uw teams uit voor een naadloze samenwerking en succes.

Functies variëren per platform en koopoptie.

Systeemvereisten:

    Processor: 1,6 GHz of sneller, 2 cores
    Minimaal 2 GB RAM
    1,5 GB vrije ruimte op de harde schijf
    Minimaal aanbevolen beeldscherm: 1280 x 720 pixels*.
    SharePoint Linker ondersteunt de volgende authenticatiemethodes: NTLM, formuliergebaseerde verificatie, SAML voor SharePoint 2013, Azure ADFS/Local, Office 365 en multifactorauthenticatie.

Ondersteunde besturingssystemen

    Microsoft® Windows® 11 32 bit en 64 bit
    Microsoft® Windows® 10 32 bit en 64 bit

Andere vereisten waaraan moet worden voldaan om bepaalde functies te kunnen gebruiken:

    Microsoft Office Professional 2016 of nieuwer (32-bits en 64-bits).
    Microsoft Project 2016 of nieuwer (32-bit en 64-bit)
    Microsoft Edge WebView2 Runtime
    Toegang tot internet

*De minimumresolutie vereist dat de zoom, DPI-instellingen en tekstgrootte zijn ingesteld op 100%. Als de waarde niet 100% is, moet de minimumresolutie dienovereenkomstig worden geschaald.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "MindManager 22 Professional Windows"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken